Tisdag

Va skönt att vakna av sej själv innan alarmet går igång! Och då gick jag ändå inte och la mej förren 02.00 inatt, och vakna 09.40.

Nattuggla

J ligger och sover och jag ligger i sängen i köket med laptopen framför mig. Är en nattmänniska medans han är raka motsatsen haha, han lägger sej alltid svintidigt (elr svintidigt kanske är att ta i, men 22-23 tiden är tidigt för mej och det är så tråkigt att det är så men han måste ju ha på tvn tills han somnar då han har tinnitus medans jag bara inte kan och har aldrig kunnat somna till en tv som är på elr ens minsta ljud, det ska va helt tyst och mörkt i rummet. Har aldrig förstått mej på folk som kan somna till tv elr musik, förutom att jag förstår J då. Kan inte jag. Lika bra att jag är vaken tills jag blir svintrött istället för att ligga och vända och vrida på mej i sängen aslänge innan jag somnar.
Om man ska se ngn serie kanske :) och sen sova för nu börjar jag bli trött, men inte tillräckligt. Betalade 87 euro till skatteförvaltningen förut. Blir så fett irriterad!! Dom fick för sej att jag inte skattat för ngt jag skattat för (svensk inkomst som jag vet att jag skattat för och har papper på). Kunde överklagat det men orkade inte, verkade så j*vla omständigt. J*vla as är dom, giriga jävlar. Och det är andra betalningen till dom, var 2 inbetalningar på 87 euro/st.
Och så gick ca 260 euro till hyra idag också. Min del då. Och så har jag 2 sjukhusräkningar. Har de senaste dagarna spenderat alltför mkt pengar på småsaker (krogen är dyrast!) så blir högst en utgång till innan sverige, efter att ha kollat kontot förut. Inväntar bara skorna från nelly nu som bör komma vilken dag som helst.

Vill hem nu! Kolla in mina JC skor som ligger och väntar på mej hos mamma, inte för det är det jag längtar mest efter såklart :)

Tycker det för övrigt, för att komma in på ngt helt annat (typiskt mig) att det är så sjukt snyggt med lugg (lång lugg då såklart som på bilderna här under). Mamma har alltid tyckt att jag ska ha lugg, men varje gång jag klippt lugg så har jag ångrat mig efteråt för att den är ivägen hela tiden, nu har jag glömt hur jag ser ut i det. Men åh va sugen jag blev på det nu om jag ska bli blond, när jag fick se dessa bilder i min bortglömda inspirationsmapp bland alla bilder.






Vill ha!


Maaat!

Köpte färdigmat på lunchen idag (som vanligt med andra ord), men är så less på det jag brukar äta så det finns inte, så köpte nån ny grejj jag iaf inte sett innan, kyckling i sötsur sås och ris. Va typ 5 små kycklingbitar och mest bara sås, värt! 5 jävla euro för den skiten. Dessutom efter jag hade värmt det i micron och hade satt mej och skulle äta så sprätte såsen upp (bara sådär?) rakt i ögat på mej. Gaah. Aldrig mer. Är sugen på riktig kyckling i sötsur sås, så steker kyckling nu som jag sen ska blanda med uncle bens sweet and soursås (kycklingfond har jag oftast till alla kycklingrätter också, gör kyckling såå mkt godare). Och pasta till det för jag är ingen rismänniska (och för att jag bara bränner ris oftast).
Senare blir det affären och sen bara chill :)
Får se om jag orkar pallra mej in till jobbet imorn och hämta ut lite p-plagg.
Ska bl.a hämta ut ett par gröna byxor (även om J sa att jag inte ska ha gröna byxor haha), som Elin har, jag köpte ju dom rosa och hon dom gröna, och nu kommer vi båda ha båda färgerna haha :) men dom sitter så snyggt så man måste passa på!
Fan också.. Lotta skulle visst jobba kväll imorn så blir ingen vattengympa. Men drar nog in till stan med henne och går där en stund innan hon ska jobba istället :)

Måndag

Jobb 9-17 idag, skulle egentligen jobbat kväll idag men bytte pass med en annan, sköööööönt! Med tanke på att jag är ledig imorn, fattar inte varför man får kvällspass när man ska va ledig dagen efter. Speciellt när man inte har ledigt 2 dagar i rad!
Är så trött! Tog verkligen emot att gå upp 06.45 men måste ta 8 bussen till jobbet. Ska bli skönt med sovmorgon imorn vill jag lova! Och på söndag är jag ledig, men blir ingen som helst utgång till helgen!!

Vill ha





In love





Just so u know

Vatten är helt klart underskattat på bakfyllan!! Köpte chokladmousse och mars glass förut. Funderar på om jag ska göra chokladmousse sen elr om jag snarare inte borde äta ngt mer alls. Och Elin skulle äta våfflor idag, är ju så satans gott. Måste jag göra nån dag, om vi har våffeljärn. Vet inte om vi har det.
Nu fattas bara lejonet & björnen glass!








Söndag

Vecka 5 snart. 2 veckor och 5 dagar kvar, längtar så! Hade jättekul igår. Spela absolut överens hemma hos Elin med henne, Michaela, Roope, Göran och Johannes. Jag är sämst på de där spelet, ingen kommer ju nånsin vilja va i mitt lag igen efter gårkvällen haha.
Sen blev det Kino. Bästa va när jag skulle beställa i baren. "En vatten och en lonken, men det är viktigt att jag får vattnet först för jag är tydligen för full!!" haha tänk va dom får höra.
Nästa gång ska jag sätta koppel på Elin när vi är ute haha ;) så är vi verkligen helan och halvan :D
nu måste jag duscha ur ricinoljan i håret, suck. Varför tog jag i de idag för av alla dagar.
Stackars Michaela som skulle jobba från 12 till 19 idag! Hon åkte med in till stan när jag skulle jobba, men jag jobba ju bara 3 timmar. Men dom gick segt!! Efter jobbet åkte vi till s market och handla och sen käka vi nachos (igen!! tjockis emilie. Folket som tror jag inte äter ngt skulle bara veta.) framför jägarna 2, som jag trodde jag sett men tydligen inte.
Ska köpa denna skjortan imorn. Kan nog va riktigt snygg med jeansshorts! Norpa åt mej den sista 36an och hängde undan innan ngn annan köper den. Finns ju tyvärr inte i 34. Fall för färgerna på den.


Rosa

Ojoj va rosa jag är idag. Kanske borde byta ut den rosa tröjan mot en svart top istället. Kanske blir för mkt med rosa byxor OCH en rosa tröja (som jag också fick med mej hem från jobbet igår) haha, även om jag har ett vitt linne under. Får se hur jag gör, annars får jag väl synas lite mer på jobbet idag haha :) Men jag älskar byxorna! De sitter så himla bra! 152er i barnstorlek haha. Kan inte ha dambyxorna på kappahl, annars har vi nästan exakt likadana rosa byxor där med. Den minsta damstorleken sitter gräsligt fult på en smal människa. Och då är jag verkligen inte anorektikersmal! Där hade dom behövt utveckla sig tycker jag.
Åhhhh är långt ifrån partysugen nu, satans trött är jag! Vi la oss inte förren runt 1 tiden igår för ingen av oss va trött, och då är det ingen ide att lägga sej för då ligger iaf jag bara och vrider och vänder på mej ändå, det senaste har jag haft väldigt svårt för att somna så då är det bättre att lägga sej när man är supertrött istället och slockna snabbt.
Energidryck till frukost fick det bli! Orkar inte ngt annars. Blir säkert party senare idag igen. För vem brukar va party 06.55 på morgonen?!

Yeey

Är på så otroligt bra humör idag, och det var så himla längesen känns det som. Blev inte sämre av att J erbjöd sej att köra mej till jobbet imorn när jag börjar 8. Sen hämtar han mej när jag slutar jobbet, så jag kan ta en dusch och göra mej iordning hemma.
Sen drar jag till Elin!:D Ska ha en awesome kväll. Då får jag tillfälle att ha min nya klänning också! Om jag inte ångrar mej som vanligt och tar ngt annat haha.
Assååå.. fy fan va jag är partysugen!!

Fredag

Jobb 12-20.15 idag. Skulle jobbat kväll med Elin idag men hon bytte bort sin tid, boo. Haha nejdå jag förstår henne eftersom hjon sen är ledig helgen, att jobba kväll innan man är ledig en helg borde va olagligt. Hatar att jobba kväll på fredagar, it sucks! Sen jobb 8-16 imorn så blir hem direkt efter jobbet och chilla. Elin fråga om jag ville komma förbi hem till henne ikväll och va nykter en stund med dom på förfesten, men då är jag ett vrak ändå imorn :) så nöjer mej med att umgås med henne/dom imorn ist! För jag vägrar jobba heldag på söndag!
Ska åka in till jobbet lite tidigare så jag kan prova de rosa byxorna på jobbet. Åhhh ikväll måste jag gå hem från jobbet, fy fan.

.

Ingen kunde va lyckligare än jag just nu! Drog till Lotta och Mathi förut och när jag kolla fb såg jag att Linda kunde ta mitt pass lördag v.7. Blev överlycklig. Då återstår bara det faktum att mitt jobbpass på söndag blivit ändrat från 12-15 till heldag utan att hon frågat mig utan det hade blivit ändrat nu medans jag vart ledig!? Blir galen!
Men jag behövde verkligen snacka av mej så det var skönt att komma iväg till Lotta en stund och bara få prata av sej. Hon märkte på mej att jag behöver komma iväg härifrån, och jag kunde inte annat än att hålla med. Det har vart så mycket nu det senaste.
J är inte hemma så jag kan se på vad jag vill, drog på Martyrs men de va lite för mkt tortyr för vad jag klarar av att se ensam. Testar Irreversible ist.
Ska troligen på vattengympa på tisdag med Lotta, haha. Tant träning ;) Men ska bli kul.
Jag kommer väl kollapsa efter 5 min! Då kan man iaf känna att man gjort ngt vettigt på en ledig dag, mer än va jag gör annars.
Lämna tbx en tröja och kostymbyxorna imorn, lika bra för toppen satt inte smickrande och byxorna kommer jag nog aldrig använda, ska prova de rosa byxorna ist.

.


Min nya favorit i garderoben


J tyckte inte om den men det gör jag, älskar färgen! Ska ha den nästa gång jag ska ut! Den matchar min rosa clutch också som jag inte fått användning för än!

Sålänge J är hemma får jag aldrig välja vad jag vill se på tvn och det gör mej frustrerad, tycker det är skönt när jag är ledig, han är i skolan och jag kan göra va jag vill hemma, lyssna på musik och ha på en film i bakgrunden om jag så vill. I-landsproblem jag vet :P Jag älskar att ha egentid hemma. Det är superviktigt för mej emellanåt för jag blir galen annars. Alla tjejer som har pojkvän kan nog hålla med mej om det. Nu lyssnar jag på Nirvana i högtalarna i köket ist :)

Laddat ner 2 skräckisar som jag såg för ett bra tag sen, Irreversible och Martyrs. Men får se dom en annan dag :)


Hakuna matata


Mitt nästa husdjur!

I wish. Älskar rådjur!


Ska jag?

Elins gröna byxor va skitsnygga på!! Blev sugen på de rosa ändå, trots att jag först tyckte de va lite för rosa!


She doesn´t mind


Snart mina

Har ju velat ha de där Nowhere skorna ett tag nu, så såg jag igår på facebook att Nelly har 50% på hela Nowhere kollektionen denna veckan ut, så va bara tvungen! Dom hade dessutom gratis frakt också, men vet inte om det gäller när det är Åland. Tycker inte om spetsig tå på skor annars, men dessa tycker jag är så sjukt snygga. Synd bara att det längst fram är plast och inte metall när jag läste kommentarerna om skorna. Men men..


Saknar!

Vill bli blond igen, NU!


Nagellack


Köpte lite nytt till naglarna igår!


Onsdag



J är hos en klasskompis och pluggar. Jag har ätit upp en hel (!!) ben&jerrys medans jag kollade på Pretty little liars. Om jag fortsätter äta såhär kommer jag bli tjock inom några dagar. Åt dessutom massa nachos till middag. Nu drog jag på Frontiers. Såg den för läääääängesen och har för mej den va sjukt äcklig!! Men så är den ju känd för en av de sjukaste äckligaste skräckisarna också.

Va inne på jobbet förut och skulle snacka med chefen medans jag hade lite stake i kroppen, bäst att passa på medans man är så arg man bara kan bli menar jag, för jag är rätt feg med att säga ifrån annars. Men hon va inte där. Fan också. Får bli på fredag när jag jobbar igen.

Både J och jag är så sjukt jävla arga. För det drabbar ju inte bara mej utan han också.


.

Tårarna tar inte slut. Jag fattar inte hur man kan va så jäkla känslokall som person. Va längesen jag va så ledsen och arg på samma gång. Gränsen är nådd om inte hon fixar den här situationen åt mej, jag skulle fan fått ledigt lördan v.7, det kan inte bara ändras!!
Lägga mej nu och hoppas på ett svar på fb imorn när jag vaknat.

.

Har aldrig haft sån lust att bara säga upp mig som idag. Kändes som att idag gick gränsen. Från att ha vart sååå exalterad över att man äntligen snart ska få träffa familjen och alla djuren hemma, till att inte få ledigt lördagen vecka 7. Vi skulle åkt till sverige på fredagen efter jobbet och då hade vi vart i gbg på lördagen. Man åker fan inte ända till gbg för att va där i 5 dagar, tar 8 timmar med bil bara från grisslehamn till gbg och måste åka mot åland på lördagen v.8 för att va här på söndagen. "Jag tänkte ge dej ledigt den lördagen..." åh va snällt ska jag va tacksam för den tanken elr. Gått med gråten i halsen hela kvällen, att inventera under det humöret var ingen hit. Frågat en kollega på fb om hon skulle kunna jobba för mej den dagen, men känns som att jag inte borde hoppas på för mkt.
Jag vet seriöst inte va fan jag ska ta mej till. Har inte träffat familjen sen i augusti! Vill bara lägga mej ner och dö. Spara hela lönen framöver förutom det som går till mat och hyra så man kan säga upp sej, asså seriöst överväger fan tanken. Jag tänker inte låta mej hunsas hur som helst.

Tisdag

Jobb 8-16 idag, sen hem och sen ta bussen in till stan igen, suck. Inventera från 20.00 till sista bussen går hem dvs 21.50, så det känns nästan lite onödigt men men. Eftersom J har skola tidigt imorn kan han inte hämta mej senare än det ändå, och inte går jag hem.
Risifrutti till frukost fick det bli :/ för mjölken är slut så jag inte kan få mitt dagliga glas oboy haha, och då kan jag inte äta macka. Dagens i-landsproblem.
Ledig imorn och torsdag. Va ska man göra då??:S Träffa Lotta ska jag iaf göra, sen blir det väl att va hemma och dega. Kan va rätt skönt det med iofs. Kan ju alltid baka haha.

Shoppa lite idag :D




Måndag

Denna dagen har bara rusat förbi. Vart mest nere på lagret och inventerat.. och försökt få folk att fatta hur man inventerar. Asså.... herregud. Trodde jag skulle bli galen, ville slå nån. Typ. Råka kalla dom för nötter till en kollega, kanske inte så snällt men det är dom. Man står för fan inte och snackar i telefon t.ex om man får betalt för att jobba, men det var typ minsta bekymret. Trots detta var det askul att va tillbaka på jobbet igen. Men asså.. tur man slipper nötterna imorn under dagen iaf.

Ska köpa lite kläder på jobbet imorn! Toppen nedan, en mintgrön top (en av vårens hetaste färger då allt ska va pastelligt och jag älskar det!) och ett par beiga typ kostymbyxor. Inte min grejj egentligen men tyckte dom var fina. Och justejja, ett fjäderhalsband, såååå fint! Väntar bara på att den rosa kavajen ska komma in stl 34 igen, hoppas den gör det iaf :/ fan att jag inte köpte den när den fanns.

Blev kräftstjärtstoasts till handbollen (som gick åt helvete såklart). Tror vi ska vänta med att äta det igen på ett tag nu för annars lär jag aldrig mer vilja äta det haha. 2 ggr på 2 veckor.


Toppen är myyyyycket finare irl, på bild ser den asboring ut. Jag hade inte velat ha den om jag inte sett den irl iaf.

Bästa söndagen på länge!

Haft en underbar söndag! Sov ut, åt frukost, slappa hemma fram till 4 då vi drog in till stan och åt på pepparkvarnen, mysigaste restaurangen med bästa käket på Åland! Deras kötträtter alltså.. mums. Vi bestämde att vi ska äta där minst en gång i månaden för vi är för dåliga på att unna oss att äta ute :) Sen drog vi hem, såg på en av de kassaste filmerna jag EVER sett, Open room. Haha ojoj va konstig den var.
Nu ligger jag här med datan i sängen medans J kollar på Bones i soffan. Bästa söndagen på länge har det vart! Gav J som val att antingen blir det Mamma mia elr Wallander om 30 min när Bones är slut, haha.

Ska bli så kul att se vad vi fått in för nya vårplagg på jobbet imorn!!


.














Never give up on your dreams


Söndag

morn är det back to work igen, sen jobb 8-16 på tisdag, då har vi inventering på kvällen = inte kul!! är ledig ons-tor sen igen, skönt att börja med en mjukstart! med tanke på att jag blev handikappad i ögat pga stress, så är det rätt allvarligt, och jag har aldrig vart den som brytt mej om min hälsa så mkt. Men kände mej stressad redan i torsdags pga en viss person som ska tjata hål i huvudet på en. Blev så jävla lack. 3 missade mess och ett samtal hade jag där på kvällen + att personen ringt till J´s (!!!) mobil, där gick fan gränsen, inte ok. Låt mej förihelvete va liksom.

Haha så true.


Hur svårt kan de va?!!

Fattar inte hur den där korkade tjocka fule kinesjäveln på hesburger inte kunnat fått kicken än. Jag och J va där för en stund sen och skulle köpa varsin dubbelostmeny, när vi kom hem var det bara en simpel cheeseburgare i min påse, och en jävla massa mer pommes än va jag bad om. VARJE gång jag handlar av han blir ngt fel, alltid. Han fattar inte va man säger och är så JÄVLA trög. Hatar han och hatar det stället, ska inte stödja dom med med cash. Elr som J sa, nästa gång att man pratar i s l o w m o t i o n med han som den tröga idiot han är.

Handboll om en stund. Kanske lugnar mina nerver lite. Elr tvärtom. Kinesjäveln förstörde dagen. Om man inte fattar svenska och inte kan svenska ska man fan inte jobba inom service här.




Lite allt möjligt som jag vill ha!






 






Lutar nog mer åt blont

Funderar på om jag ska färga håret mörkbrunt elr blondera det. Men om jag blonderar det så gör jag det hos frisören. Blir nog blont för saknar det så.



Frulle i sängen framför nyhetsmorgon


Sverige spela så jäääävla kasst igår, var så lack när vi såg matchen, pinsamt var ordet! på tal om nyhetsmorgon. Som snart byts ut mot The hills elr The city. Har sett alla säsonger av de serierna ett x antal ggr så man vet ju vad dom kommer hända, inte så kul. Ladda ner ngn annan serie kanske?

 

Hur gott är det inte med oboy egentligen? Love it.

 


Indiska


Ytterligare en vill ha grejj som jag vill ha på byrån i sovrummet. Är aldrig inne på indiska när jag är i sverige (inte alls min sorts butik) men ska nog in dit och kika efter den här ändå!


Nästan så jag blir partysugen ^^

En favorit från i somras men sen glömde jag bort den. Fan va partytaggad jag blir av den!

Nya vanor

Ska bättra på mina frukostvanor, äta middag/lunch som frukost är ju inte det bästa man kan göra kanske ;) Köpt oboy, vaniljjoghurt, musli, bröd, medvurst, ost och paprika. En bra början! Ikväll blir det bananer/kiwi med vaniljkesella till handbollen, mums. Så skönt att kunna gå i matbutiken och kunna fokusera på att handla/vad man ska handla igen! Såna där småsaker liksom :)

Klockrent

Alla har la sett den på fb vid det här laget men ändå.

Ooppps

Gjorde misstaget att tvätta den här i 30 grader, skulle handtvättat den ist men är för lat för att handtvätta kläder. Ny tröjja åt Java kanske ^^ haha, om man klipper av ärmarna lite!

Bells pares



Vad är ansiktsförlamning?

Ansiktsförlamning, eller Bells pares som det heter, är en förlamning av ansiktsnerven som i regel drabbar ena sidan av ansiktet. Sjukdomen ökar ofta förekomsten av inflammatoriska förändringar i näsans bihålor. Detta kan tyda på att luftvägsvirus har ett inflytande på sjukdomsprocessen.

 

Vilka är symptomen?

Övre luftvägsinfektion (ÖLI) med öronvärk är inte ovanligt när de första symptomen visar sig. Oförmåga att rynka pannan, defekt ögonslutning, hängande mungipa är andra symptom.

 

Hur behandlar man?

Med hjälp av elektrisk stimulering av ansiktsnerven uppskattas nervskadans storlek. Metoden är ett säkert hjälpmedel för tidig prognosbedömning. Om ögat inte går att stänga krävs ögonkammare, tårsubstitut eller salva. Eventuellt behandling med kortisonpreparat eller antiviral medicin.

 

Vanligen går förlamningen långsamt tillbaka och över 70 procent av de drabbade blir helt återställda redan efter en månad. Av övriga patienter är det bara cirka 10 procent som får kraftiga kvarstående besvär. Inga mediciner eller behandlingar har visat sig ha önskad effekt, även om vissa sjukhus ger kortison.

- Det man till stor del gjort tidigare har varit att avvakta, säger Malou Hultcrantz, överläkare på Öron-näsa- halskliniken vid Karolinska sjukhuset.

 

En annan orsak som man har kopplat samman med Bells pares är borrelia. Andra utlösande faktorer kan vara oro och stress. Ofta märker inte den drabbade att ansiktet blivit förlamat, utan det kan vara en anhörig som först påpekar att ansiktet ser annorlunda ut. Man kan också märka att det är svårt att stänga ögat eller mungipan.

- Det är väldigt subtilt, och inget fall är det andra likt. Första veckan blir det ofta sämre, varefter förlamningen går tillbaka, säger Malou Hultcrantz.

Om ansiktet varit förlamat i mer än sex månader, upp till ett år, kan ett plastikkirurgiskt ingrepp bli nödvändigt.

Används inte musklerna på ett år förtvinar de och personen får bestående men.

 


 


Avvakta??? Bright där, ja men vi väntar och ser om patienten blir bestående handikappad i ansiktet. Tack och lov att jag fick kortison iaf.
Hoppas jag är en av dom 70%, Jag fick inga andra symptom på det hela mer än att jag inte kunde blinka med ena ögat (inte alls + att det ögat typ "hängde" lite, var J som märkte det och tyckte vi skulle åka till akuten) och nedsatta smaklökar, men ögat är bättre nu (dock inte helt men ögat hänger ingenting längre iaf, fattas bara att det ska börja blinka lite bättre).

DENIM & SUPPLY BY RALPH LAUREN


Från Nelly. Vill ha! Älskar Ralph Lauren, men den kostar 1195 spänn, inte va jag har råd med just nu. Kollar på The hills (drama drama drama, fattar inte hur dom orkar?! fattar inte hur folk orkar! får nästan mer ont i huvudet av de där) och har gjort sen jag kom hem från sjukhuset. Betala 27 euro för ett besök på knappt 5 minuter där han bara konstarera att jag blivit bättre. Dom ruinerar en för fan! Hamna hos samma läkare som förra gången på den avdelningen som inte fattar va jag säger då han är finne och så jävla trööööög. Fråga om jag behövde boka nytt återbesök på hälsocentralen för att kolla av proverna som är klara snart, men varken sköterskan som fick agera tolk elr han fatta frågan så skiter i att boka ngt mer besök på de där dårhuset! Vägrar betala dom ngt mer. Har lagt ner närmare 100 euro på sjukhuskostnader och piller och sånt senaste veckan. Försökte även fråga dom hur det kommer sig att ögat bara kunde bli sådär, men det fick jag inget svar på heller. Älskar bara sjukhuset här! Får la googla på de där fina ordet jag fick på 1a sjukintyget, får nog bättre svar där.

 

Fick bli promenad hem då jag missa bussen med högst 4 minuter. Va 25 min kvar tills nästa skulle gå så varför stå där och vänta, så gick ist. Trodde ett tag att jag hamnat vilse på väg hem haha, istället för att gå mitt i vägen mot elgiganten där det inte finns gåväg, så chansa jag på att gå in i ett husområde, gick och gick och gick, tänkte att nejfan jag ska inte vända utan chansa på att jag inte hamnar helt fel, till slut kom jag till strandnäs. Herregud, jag i ett nötskal.


Torsdag

Har inte det minsta partysuget i mej än och har inte haft på ett tag nu (kanske inte så konstigt!), så skönt att slippa det! Så skönt att slippa va bakis (är ju så gott med typ cola light, gott käk och godis istället egentligen! haha), men det kommer väl nån gång. Nu jobbar jag ju däremot hela nästa helg så då blir det lugnt, sen är jag däremot ledig 2 söndagar i rad :)
Ska va på sjukhuset kl 13, segt bara att jag måste va där 12.30 :S får la ta en fika elr ngt i väntan, men varje gång jag vart på den avdelningen har jag fått vänta uppemot en halvtimme extra, bra där! jag vet att det är ett sjukhus men det får finnas gränser. En sak om det vart akuten men är ju bara tidsbeställningar där. Förra gången fick jag en säng i väntan, nu kan jag som tur är sitta upp och inte må illa.
Handboll ikväll igen, tur det så man har ngt att fördriva kvällen med.
Fiskpinnar, kroketter och remouladsås nu :) nyttig frukost!
Passande mardröm jag hade inatt när jag ska till sjukhuset idag föresten. Drömde att en sköterska där försökte döda mej med en spruta. Där kan vi snacka mardröm!! Sovit uruselt inatt, somna inte förren säkert 3 tiden (inte så konstigt kanske då jag sov till 12.30 igår?!), låg och vände och vred på mej i flera timmar iaf, sen drömmer jag mardröm, vaknar av den och sen ska J upp till skolan och då är jag fortf i chock efter mardrömmen haha.

Iittala



Ska kolla efter dessa i sverige. Älskar färgerna.

Min!


Snart iaf! Blir perfekta vår/sommarklänningen, men ska inviga den i sverige om det blir ngn utgång då :) vill ha tag på ett snyggt statement halsband till den, och en marc jacobs klocka som får pryda armleden nu bara! Hade mer pengar på kontot än va jag trodde, så kunde inte låta minsta storleken gå åt och sen behöva ångra mej. Älskar att handla klänningar från utländska sidor, som asos, för att man inte ser alla andra gå omkring i det sen. För andra kanske den inte ser mkt ut för världen, men jag kan verkligen se den på mig :)


.

Blir att va hemma imorn med, huvudvärken är inte borta än så känns bäst att vänta.
J är hos en klasskompis nu, sen när han kommer hem blir det kräftstjärts toasts, julmust och handboll. Haha har fått äta i sängen de här dagarna, hade jag aldrig fått annars :)
Åhh va jag vill tillbaka till vardagen nu! Men hoppas jag kan jobba på lördag!

Nyårslöfte

Ta mer ansvar

Sluta dra ut på krogen när jag ska jobba dagen efter. Ska verkligen försöka hålla detta löftet, som bara är för mej själv egentligen. Är jag ledig kan jag festa, men inte annars. Ta vara på mer tid ska jag också göra, göra sånt jag tycker är kul, som att baka! Laga mer mat (ok, laga mat ALLS haha, försöka iaf) och klä upp mej oftare än vad jag gör. Tycker om att va ledig, gå runt hemma och känna mej "fixad" emellanåt (såklart kan de va mysigt med mjukisbrallor också så menar inte alltid men oftare för nu har jag en period då jag bara känner mej sleten och speciellt efter de här dagarna, fy fan!!), naglar och hår inklusive det. Fixa mer i hemmet och få det fint. Ta hand mer om mej själv. Lägga pengar på bättre hårprodukter och dyrare grejjer för då känner jag mej "snyggare".
Kom nyss på det här, men det känns som ett vettigt nyårslöfte jämfört med "ska börja träna mer" och sånt där nonsens.


.


Sick

Såg den här trailern i en blogg och var tvungen att ladda ner den. Se på den ensam nu när J åker iväg till skolan igen? Vågar man?? haha. Vete fan men testar nog. En treo först. Funderar på om jag ska försöka mej på att jobba imorn.. hmm. Så svårt att avgöra det när man vet hur mkt det blir för huvudet att jobba 8 timmar i rad och speciellt stå i kassa på det med , men måste bestämma mig inom några timmar iaf.
Detta vore en bra Elin-Emilie film annars, men måste sysselsätta mej med ngt i sängen :)


Jatack!


Ända sen mamma och Roger skaffa pool hemma så har jag bestämt att jag ska ha pool i framtida huset. Det är helt enkelt bara ett måste! Om man ska köpa hus är det lika bra att satsa på stort är min åsikt. Att dessutom bo såhärvid havet vore drömmen!! Men svinigt dyrt är det ju dessvärre :S

Handbolls EM

Tur handbollen har satt igång nu så man har ngt att se på nästan varenda kväll i 2 veckor framåt iaf, speciellt när man ligger till sängs hela tiden. Nu börjar dock huvudet bli bättre som tur är! Det går sakta men säkert framåt! När den är borta så är det back to work igen som gäller, skönt! Måste ju komma igång med mariebad också så man får använt kortet ngt :)
Sverige-Tjeckien imorn. Go sverige! Hatar all annan sport, handboll är enda riktiga sporten! Skulle man aldrig kunnat tro att jag skulle säga för några år sen när jag hata ALL sport.
Sjukhuset imorn och hämta sjukintyget. Tur det bara är att hämta det i receptionen tack vare min akutläkare som ringde upp mig personligen förut och tyckte jag blivit väldigt dåligt bemött av de som sagt att bara han kunde skriva ut sjukintyg åt mig. Bitcheees.

Semesterplaner

Pappa snackade om skagen förut när han ringde mig. Vill också dit! Jag och J snacka om att ta köpenhamn några dagar i sommar under min semester, men man kanske kan kombinera det med skagen också :) Älskar hamnstäder! där trivs jag bäst! västkust tjej som jag är :)

Skulle vilja ta en shoppingdag i sthlm ngn dag också, gärna när snön har fösvunnit någorlunda, så jobbigt att pulsa runt i snö och shoppa. Åka dit över dagen, sen hem och dra ut på kvällen (bara att hälla i sej massa energidryck så löser sej allt ^^) i mars-april kanske snön har försvunnit lite. Elin är säkert på ;) girls trip!:D

Märks det att jag har tråkigt som bara ligger här och planerar en massa? haha :P



Köpenhamn

Äntligen!!



Inte för han har fått den än, men när han kommer hem får han den ju direkt ändå så gör inget att jag lägger upp den lite tidigare :) råka ju dessutom försäga mej på skype om vad han skulle få i julklapp och när jag sa klocka lista han ut vad det var för klocka så bara färgen på bandet han inte visste (marinblått och vitt om det syns dåligt). Jag i ett nötskal!

Vill ha en jag med! Dom är ju för både kvinnor och män, asbra!


Gbg

Ligger här i sängen och planerar sverige vistelsen lite, har börjat med en lista på sånt jag ska köpa och butiker jag inte får missa, för jag missar så lätt ngt annars.
Lite av det som står med på inköpslistan:
  • Chai latte från espresso house som man kan göra själv hemma. Har en kvar men vill ha mer.
  • Min älskade make up store parfym
  • Ricinolja till håret
  • Massa depend nagellack
  • Noskapin (mot rethosta, finns tyvärr inte här va jag sett)
  • Ett bubbelgumsrosa läppstift från YSL jag kollat ut
  • Kiviks Fläder cider! blir nog att köpa på sej ett par! nu kan jag dock inte ens tänka på alkohol :P
  • Marc Jacobs klocka och Marc Jacobs väska (kolla efter iaf! men en klocka blir det nog!)
  • Macarons
  • Vår/sommarkläder!
Utöver mina shoppingbehov (räknar med att det blir kussen som får hänga med på mina shoppingäventyr, men det är bra för han är bra shoppingsällskap och både jag och han har inget emot att avsluta shoppingen med varsitt glas rosé nånstans! finns det ett bättre avslut?!), så ska vi även hinna med Heaven 24´s räkmackor, äta kinamat på Malaysian Sate och äta en massa svensk pizza och lejonet & björnen glass!<3 och äta en massa god hemlagad mat! Och som oftast hos J blir det väl en hel del gott vin ;P
Och så ska jag hinna med biobesök! Och se pappas nya hus. Blir mkt som ska hinnas med :S vill ju dessutom ut med både syrran, nettan och kussen! haha good luck!










Sugen på..

Vaniljjoghurt med musli. Flingor med mjölk och banan. Nybakat bröd med ost (gärna ciabatta). Juice. EN RIKTIG FRULLE helt enkelt. Skulle gå över lik för det.
När vi är i sverige under de dagar jag är med J i gbg ska vi lätt köpa nybakat bröd i affären varje morgon och avnjuta en riktig god frukost! Är inte alls ngn frukost människa annars, men om det är bake off bröd så är jag det!

Måndag

Trodde huvudvärken försvunnit, fram tills för en stund sen då jag insåg att så inte var fallet, så nu är det sängen som gäller igen. Alarmet gick tidigt imorse för jag skulle ringa sjukhuset kl 8 och så har jag även ringt samtrans som ska komma hit med J´s julklapp idag. Gärna typ snart.
Min akutläkare ringde nyss och hade förlängt sjukintyget åt mej så jag kunde bara komma och hämta det när jag kunde på medicinavdelningen (tack som fan att jag slipper gå till kärringarna på akuten och hälsocentralen!!), så jag behövde inte hämta det idag som tur var eftersom J är i skolan. Och som huvudet är nu vill det inte ut på biltur ändå. Åka buss kan jag ju bara fetglömma, när man aldrig vet när illamåendet slår till.
I brist på ngt att göra i sängen, så har jag googlat lite haha. Nu blir det däremot the hills om datan hänger sej igen som den gjort nu varenda gång jag ska se det. Vissa gånger har den börjat tjuta så in i helvete så man tror den ska börja brinna elr ngt. Hatar min dator!
Måste till apoteket och köpa panadol, de va tydligen det läkaren tyckte jag skulle ta, det och treo. Får se om jag klarar åka nånstans sen när J kommit hem från skolan. Inte för jag tror det hjälper med panadol heller men skadar la inte att testa. Snart är pengarna slut på alla dessa sjuk kostnader.

Hakunamatata







En av mina absoluta favoritbloggar med hennes härliga bilder. Leopälsen hon har på sej på en av bilderna är föresten från Kappahl :) jag va dock för seg att köpa den innan den försvann i minsta storleken :/


Julklappar från J




<3


Love it


Skulle vilja ha den här bilden som tavla i sovrummet.


Saknar!

Saknar såklart alla andra hundarna också, men Nellie och Selmis är mina små älsklingar! Om 5 veckor får jag gosa med alla igen <3 för det är ju inte direkt så jag räknar med att jag fortf är dålig då. Nu börjar det bli dimmigt i ögat så dags för ögondropp igen. Obehagligt är sånt! Är inte meningen man ska ha i saker i ögat!

Ska ringa och fixa hit J´s julklapp imorn, missa ju när dom va här och knacka på i fredags, behöver ju tydligen underskrift. Längtar så tills han får sin julklapp. Och tills jag kan ge alla andra därhemma sina julklappar! Nellie kommer bli så fin i sin :) Shit det är "bara" 5 veckor kvar, satans va jag längtar! Vinterns stora höjdpunkt. Sen kan man komma tillbaka hit med lite mer energi kanske! Och jag har mina snyggingar till skor (svarta Jeffrey Campbells) som väntar på mej där hemma också!!
Funderar på att sätta i löshår när jag ändå är i Uddevalla också, finns ett så himla bra ställe där som är så jäkla billiga (2500 spänn för 100 slingor). Måste bara bestämma mej för vilken hårfärg jag ska innan dess :S
Men innan sverige ska jag ha hunnit med en massa skojjigheter här också har jag bestämt!


Lucky me

Kan inte annat än älska mottagandet man får i receptionen på sjukhuset. Hur fan tänker folk där?? Skulle dit förut och förlänga sjukintyget. Då gick det inte att träffa vilken läkare som helst för det var tydligen läkaren som skrivit 1a sjukintyget som måste fixa det andra?! Så jag tvinga mej dit helt i onödan, sen har dessutom kärringen mage att säga att jag ska ringa dit kl 8 imorn och va snabb med att ringa dessutom för "tiderna går åt snabbt" så det lät som om jag har tur om jag ens får tag i ngn tid, och min läkare är bara extra anställd tydligen, så lät inte ens säkert som jag kunde få träffa han imorn. Förihelvete va lacka både jag och J var. Bara för ett jävla sjukintyg. Vem fan som helst kan ju se att jag knappt kan stå upp på benen. Kärringhelvete. Synd jag knappt har ngn ork att ens prata med ngn stående, annars hade jag säkert kunnat tjaffsa mej till ett besök hos en annan läkare (mamma skulle vart med hon är grym på sånt!). Sånt folk ska fan inte jobba på sjukhus. Läkarvården här alltså..

Se på handboll om en stund. Sverige-Makedonien! Önskar jag inte hade haft så ont i huvut förut i affären efter vi va på sjukhuset, så jag hade vart pigg nog att kunna välja ut lite godsaker för matchen. Det hör ju till. Cola light och lösgodis hade inte vart fel.

Har förälskat mej i en ny klänning. Har inte mkt annat för mej än att läsa min bok, kolla serier och önskeshoppa på dagarna vetni, rediiiiiigt tröttsamt. Är för rastlös som person för att bara ligga till sängs hela tiden :P vill va på fötter, jobba, träffa Elin och kunna va roligt sällskap åt J igen! det är allt annat än va jag är numera :S kollar berlin/paris och amsterdam resor och drömmer mej bort fram tills matchen börjar.



Och man tycker att man har problem..

Hon är rätt klockren ändå ibland.

Lördag

En sämre dag idag. Orkar inte, om jag vart emo hade jag sagt skjut mig, men är ju inte det så atte.. försöker överleva ist.
Sjukhuset imorn då.. måste förlänga sjukintyget, hur nu fan jag ska klara att åka bil och vänta i väntrum utan att.. spy. Och att ha folk som sitter och glor på en som sist gång när jag satt med huvet på J´s axel och såg eländig/döende ut. Förihelvete det är ett sjukhus, folk går inte dit för dom är friska. Även om jag vart helt i min egna värld de gånger jag vart på sjukhuset hitills så lägger man ändå märke till att folk inte verkar ha sett sjuka personer innan. Men måste ju dit, såvida dom inte kan skicka intyg men antar dom ska se en och tro på en, för annars kan ju vem som helst få sjukintyg iofs :P men orkar inte!
Dricka med huvet liggandes börjar bli tröttsamt, att inte kunna ta en ordentlig dusch, tvätta och hämta vatten, att inte kunna göra NGT ALLS mer än att ligga i sängen tär på mej, blir galen. Vill jobba igen, vill komma tillbaka i vardagen igen.

Kul fredag

J är hos en klasskompis nu medans jag kollar på Hur man blir av med en kille på 10 dagar. Love it!
Tvinga mej upp för en snabbdusch förut, vart så illa tvungen, men fy faaan, huvudet tyckte inte om det. Blir väl troligen sängliggande imorn med. URK. Ska aldrig mer ha in ngn nål i ryggen!
J såg den gigantiska nålen i tisdags och kolla på mej och försökte låtsas som ingenting när jag låg där. Tänk er sen att få en nål rakt in i ryggen, jag kollar aldrig när dom ska ha i nålar i mej, tål inte sånt, men hade nog troligen svimmat om jag såg den nålen. Sen skulle dom in och ta ryggmärgsvätska som tog typ 10 minuter. För att sen få veta att jag inte har borelia (vilket jag antog då jag aldrig haft en fästing på mej i hela mitt liv men som doktorn sa, det kan ju ha hänt att man missat att man haft ngn).
Nu får jag dras med en huvudvärk som skulle fått människor med migrän att vilja ta livet livet av sej. Värkpiller funkar inte heller så bara att vänta ut värken tills den är borta av sej själv. Va tvungen att hulka i bilen på vägen hem från sjukhuset i förrgår elr om det var igår, minns inte (hade iaf med mej en påse! klarar inte av att åka bil med huvudvärken, den gör mej så illamående så jag spyr om jag är uppe för länge). Har nog aldrig känt mej så ofräsch som dessa dagarna :P
Rökt har jag inte kunnat gjort sen i tisdags, enda positiva med det hela. J tyckte jag kanske kunde passa på att sluta röka nu.. men njaa, inget jag kan garantera tyvärr.

Mums!



Dom ser iaf goda ut, att jag inte tycker om vit choklad är en annan grejj! Jag som skulle baka scones och blåbärspaj idag, så mkt blev det med det :P


 

Källa: http://kellybiddle.se/2012/january/winter.html


Large blade chrono watch

Marc by Marc Jacobs. Just denna modellen vill jag ha i roseguld elr guld. Lite större ur och det tycker jag bara är snyggt! 223 euro på shopbop.com, ngn dag ska en av dom bli min!


Vill ha!!


Lexington

Älskar deras grejjer.

Bored

Va gör man när man bara kan ligga i sängen och tröttnat på de kassa tv programmen och mår lite bättre för en gångs skull? internet shoppar! men med tanke på sverige i februari så blir det inte mkt, shoppar hellre mer där. Om man ska försöka tvinga i sej lite kycklingsoppa som J fixa ihop förut, får knappt i mej ngt så aptiten är det också fel på. Läkaren sa att huvudvärken antagligen beror på ryggmärgsprovet men som J sa också, det kan ju inte pågå i hur många dagar som helst. Känns som det är ngt mer fel. Antar det är huvudvärken och alla nålar som gör att jag är helt utmattad men det förklarar inte bristen på aptit. Skumt är det iaf. Det här skulle bli en myshelg ju, men så kan jag bara ligga i sängen, urkul!! hoppas hoppas huvudvärken är borta imorn men skulle inte tro det. Kan jag inte bara få vanlig feber som alla andra när jag väl ska åka på ngt, nej jag åker på de här. Feber får jag aldrig däremot, mycket hellre de! J har iaf vart och handlat chokladpudding, nyponsoppa, risifrutti och juice till mig idag, sjuklingmaten nr 1 för mej! känner mej helt handikappad som inte klarar av att ens hämta vatten. Bara att fortsätta med kortisonet och ögondropparna och se om ögat blir bättre.
Sjuksköterskorna jag träffat på sjukhuset har iaf vart underbara , och läkaren jag fick på akuten. Men mottagandet av kärringarna i receptionen där kan man ju diskutera, fy fan vilka dryga as.
Den här beiga mocka-jackan vill jag ha i vår.

Orkar inte

Orkar inte må så här längre. Åkte fram och tillbaka på "båren" på sjukhuset idag, fick va nåldyna igen också. J har vart underbar och vart med mej överallt. Vet inte vad jag skulle göra annars.
I väntan på att få komma in till läkaren förut satt jag med huvet på J´s axel pga huvudvärken som gör så ont så att jag bara vill dö så fort jag inte ligger ner. Sjuksköterskan gick förbi och såg att jag nog inte såg vidare bra ut så fick ligga på en säng i väntan på att få komma in och sen fick jag åka runt på den. Grinade inne hos läkaren pga värken och kände mej så jäkla ynklig.
Sa till J att han kan gå till skolan imorn, får se till att ha en vattenkanna vid sängen hela dagen med tanke på att jag bara kan ligga i sängen. Klarar egentligen inte av att blogga men så ni vet att jag lever liksom.

.

Har blivit ännu sämre nu. När vi skulle till sjukhuset förut hade jag sån sprängande huvudvärk och mådde så illa så att jag direkt efter läkarbesöket fick springa in på toa där och sen sitta och vänta på apoteket helt krivtvit i fejset och ha nära till att spy när som helst. Ska till öronläkaren imorn som ska kolla om det är ngt nervfel vid ögat. Kan bara ligga i sängen för så fort jag reser mej upp vill jag bara dö av huvudvärken. Tror det är den som gör att jag mår så illa.
Mamma ringde och var orolig, hon snackade om stroke och hjärnblödning för jag har såna symptom. Man bara shiiit, jaga inte upp mig så.
Får se va läkaren säger imorn :S

Trevligt värre

Fick åka till akuten igår och spendera flera timmar där, inte hur jag hade tänkt mej kvällen precis. J insistera på att vi skulle åka dit och glad är jag för det nu. Har antagligen ett nervfel vid ena ögat så har tejp för det ögat nu (känner mej som ett missfoster). Fick skicka iväg ett sms inatt "ok" fick jag tillbaka imorse. Så jävla drygt svar.
Jag är aldrig sjuk annars, så åker jag på ngt sånt här istället för vanlig feber såklart. Först fick jag ett otroligt drygt mottagande av de 2 kärringarna i receptionen, som sa att jag får gå till vårdcentralen idag ist, gick därifrån, börja köra därifrån men så sa J att jag borde gå in igen och be om att få träffa en läkare iaf. Gjorde det, sen fick vi vänta i väntrummet ca en timme och då var det inte ens ngn annan än oss i väntrummet. Sen fick jag vänta i ett läkarrum typ en kvart på att läkaren skulle komma, sen fick jag ta ryggmärgsprov. Fråga om det är som ett vanligt blodprov, han bara "jag kommer sticka en nål rakt in i ryggen på dej" "du skojjar väl??!!" va min första reaktion. Men läkare skojjar ju aldrig. Först en bedövningsspruta rak in i ryggen, den va värst, fy faaaaan, själva benmärgsprovet efteråt var inte alls farligt men hade en nål i ryggen i typ 10 min, lagom trevligt. Sen fick jag ligga där i sängen i en timme, för man får sån huvudvärk annars. Fick remiss till hälsocentralen idag, ska dit om en stund med ett tejpat öga, blir solbrillor!! haha.
Men helvete va ont i huvudet jag har nu, känns som det ska sprängas typ, aaaahhhhh. Ska gå på kortison i 10 dagar, för dom flesta går det över efter det men finns de fall där det inte gör det och då får man "ta det vidare". Jag ska fan bli av med skiten!

Workeliwork

Haha ojdå, blev fel dag igår (hade inte kommit på det om det inte vore för Elin ^^), idag är det ju tisdag!:)
Jobb 10-18 idag. Hade så mysigt igår efter jobbet! Fick julklappar av J, som hade sagt att han inte hittat några julklappar till mej, men jag fick en berlock till mitt Thomas sabo armband (ett ankare), TIGI schampoo och balsam och en parfym! Sen såg vi en aaaaaskass film, Abduction med han från Twilight filmerna som ser ut som en apa (men alla småtjejjer avgudar han). Tål han inte och han kan inte skådespela alls + att ingenting som händer i filmen är trovärdigt. Så vi satt bara och störde oss på allt. Som i början av filmen när dom ger sej på hans "mamma" och han är på övervåningen och inte reagerar förren fösnterrutan går sönder, men han hör då inte att dom slåss så in i helvete därnere. Rekommenderar den inte.
Hoppas jag får hem hans julklapp snart nu också, krånglat med intullningen, såegentligen borde jag få rabatt på den kostnaden eftersom dom kommer få göra den åt mej, men det får jag väl inte av de snåla asen skulle jag tro. Urlöjligt att dom ska tull här. I sverige kunde jag beställa va fan som helst utan att ngt hamna i tullen, här verkar dom inte vilja att man ska shoppa på nätet. Vill ha fredag nu!!

Tisdag

Är såååååå trött haha, som vanligt när jag ska jobba. Hade kanske kunnat vart hemmafru iaf, men en hemmafru som sover ut innan hon gör alla hushållsarbeten som ska göras, och om jag hade vart hemmafru hade jag vart tvungen att få cash att shoppa för, annars är man ju ingen riktig hemmafru ^^ tänk va skönt att få sova ut, varje dag! att jag troligen hade blivit rastlös är en annan femma.
Jobb 10-18 idag igen, och upp supertidigt imorn, men slutar iaf 16 då :) och ikväll kommer J och hämtar mej från jobbet!:)

Mysvecka

Vill ha nybakta scones med jordgubbsmarmelad och juice. På fredag ska jag baka scones! Det är lite lustigt att jag älskar att baka men hatar att laga mat över typ allt annat. Va skönt med en myshelg utan att va bakis! Bara dricka lite vin kanske för det hör till när J är hemma och jag är ledig :)
Nu ska jag koppla datan till tvn, dra på Victorias secret fashion show för dom har bra musik till showerna oftast, och ta en liten städrunda här hemma i mina nya fina underkläder haha ^^
Nästa gång jag drar ut blir isf v.6 för då är jag ledig på söndan haha.. det har jag kollat ut serni ;) och så sverige på fredag v.7. Längtar så efter alla därhemma! Och shoppingen!!?? Gaaah va jag ska shoppa denna gången, det gjorde jag inte förra gången vi va där, men nu ska jag ha sommarkläder! Blir eventellt dop också för lilla Ebba kanske, om det gick att klämma in medans jag är hemma vill säga, utgång med nettan hoppas jag och så vill jag hinna med att träffa min familj så mkt som möjligt som jag saknar så, och alla djuren! Min älskade lilla Selmis. Och ta några glas rose med kussen på ngt najs ställe i gbg såklart ;) och smågrejjerna som att äta svensk pizza, god kinamat och ta en chai latte på espresso house och bara strosa omkring på göteborgs gator, myyyyyys!! Bio måste jag hinna med också. Det är synd att familjen inte bor i gbg, men tänker va mest dagar hemma och några dagar med J i gbg, får fördela upp tiden lite. Tiden kommer gå alldeles för snabbt :S önskar man hade 2 veckor.

Kommande köket

Nån gång iaf!

Äntligen hemma igen

Haha bästa.. "detdära" om en person!
Tvättstugan va upptagen, skulle bokat imorse. Fast då kanske de redan va uppbokat då med. Så blir att bädda sängen med fulare påslakan ist. Hatar att ha fula påslakan i sängen.
Denna dagen har gått låååååååångtsamt! Fy fan. Va mkt jag svär här i bloggen, men det tänker jag inte ändra på för då ändras ju även uppfattningen om hur jag menar det. Om jag är "jävligt sur" t.ex, kan jag ju inte skriva, "jag är sur" liksom. Då tror ju folk att jag bara är lite sur. För att bara ta ett exempel då.
Nu blir det käk, sen sängen. Är såååå godissugen men har inget godis hemma, måste gå till Tombos isf, en promenad på 15 min fram och tillbaka, orkar jag det? Elr är frågan snarare.. borde jag det? haha, ätit så mkt godis det senaste. Men är så himla chokladsugen.

Söndag

Åhhh va drygt att gå till jobbet om 35 min. Vill inte!! Vill ligga hemma i sängen i värmen och sova. Sen gå hem också efter jobbet. Om man ändå hade körkort!
Måste tvätta när jag kommer hem, iaf en maskin, typ sängkläder, så J kommer hem till rena och fräscha sängkläder, för jag äter ju i sängen när han är borta haha ;P det får jag aldrig göra när han är hemma så måste ju passa på liksom. Synd bara att jag måste ta tag i allt just idag, på en söndag när jag troligtvis efter jobbet bara vill hoppa i sängen och kolla på nån film elr ngt.. om man gör måstena först så kan jag iaf gå och lägga mig sen. Har ju inte tagit igen de missade sovtimmarna från igår än.
Måste dammsuga lägenheten sen också, urk. Ledig fre, lör, sön nästa vecka, men då blir det inge krogen minsann! Less på alkohol och kino, elr kanske inte just kino, utan vad som finns där varje jävla gång man ska dit, haha.. Elin hajjar nog va jag menar. Alkohol vill jag inte se på ett tag framöver heller. It´s a win win situation om man då är hemma istället.
Vill ha sommar och värme nu! Längtar redan tills fredag så jag kan få sova ut igen haha.

Natti

Ger med mig nu så min stackars kropp får vila. Avslutar dagen med en passande låt såhär på en lördagskväll haha.

Och så har man tagit tag i saken

Nu har jag fått nog angående min klänning så nu har jag precis slängt iväg en anmälan till konsumentverket. Helvete va lack jag är, så himla oseriöst företag som bara blåser mig på pengar jag ska ha tillbaka. Råder er att aldrig beställa från Stylebytyra!! Aslång väntetid för att ens få varan, tog en vecka innan dom ens skicka iväg den, och man kan inte göra retur via deras hemsida.
Handlar ändå om typ 50 euro! Och oavsett kostnad är det inte ok att ett företag kan få göra så. Den där Tyra kan ta och stoppa upp ngt nånstans. Lovar, om Konsumentverket tar kontakt med dom så kommer dom säkert svara på mitt mail jag skicka för första gången den 26e december! Då passar det nog. Brukar annars va askass på att ta tag i såna saker men mig blåser man inte på pengar.

Finders keepers

Den där klänningen från Asos (klänningen heter Finders keepers) vill jag också ha! Sååå jag!! 134 euro. Om jag hade haft mer cash hade jag slått till nu. Insåg när jag kolla Ulrikkes blogg att jag vill bli blond igen, nu. Men måste vänta tills efter vi vart i sverige för mamma hatar när jag har blont hår ;P men ska för en gångs skull lägga ner massa pengar på att göra det hos frisören, förstör ju mitt stackars hår med mina hemmablekningar. Snackat med sis på fb chatten (ja och med Elin då ^^) och i sommar måste hon då fan hit så vi kan ta med henne till Kino!
Hur som haver, har ju inte brist på blogginspiration idag iaf haha! men hellre det än tvärtom för då blir bloggen väldigt tom och tråkig.

Värst va jag hittar massa nu då, såklart

1399 kr på http://www.fashionlove.no. Så snygg så jag bara måste ha den! Men inte på denna lönen, nej verkligen inte, får snåla med maten resten av månaden så atte.. skulle inte tro de. Men åhhh va jag vill ha den. Sen ska jag väl inte sticka under stol med att jag vill ha det mesta som syns på Ulrikke Lund bara för hon är så snygg haha. Lätt en av de snyggaste tjejerna som finns! Och hon är norsk?!
Iaf, skor, accessoarer, smycken och väskor lägger jag hellre mer pengar på, inte kläder, där går min gräns.
Annars har jag fått dille på citronvatten. Ja, utöver energidryck då. Tycker inte om vatten men citronvatten, mums! Dricker det t.om hellre än min älskade fun light saft numera. På tal om typ inget.

Älskar rosa!

Funderar på att köpa denna från jobbet, med personalrabatt blir det ju inte så mkt för den. Skulle va ursnygg till våren/sommaren.
Energidrycken hjälpte inte :( antar att det är kroppens sätt att tala om att jag borde sova, men inte riktigt än minsann.

Om ändå allt kunde va enkelt

Vill ta tjänsteledigt och dra till ett annat land på språkresa (är ju inte bara för såna som är under 18), fan va awesome det skulle va. Har känt länge nu att jag skulle vilja göra det men nu senaste dagarna har jag bara blivit ännu mer sugen på att dra härifrån ett tag (trött på en viss sak!) och göra ngt som unnar mig själv! Kommer nog inte hända men fan va jag vill. Typ en månad, räcker t.om med 3 veckor, vill bara komma iväg härifrån!! Men vill inte åka själv heller, där det kör ihop sej tror jag! Plugga spanska i spanien t.ex! Varför ska jag vara så feg för! Men sen så är det väl inte så lätt att få tjänsteledigt heller antar jag :P
Se ett avsnitt How I met your mother nu efter filmen. Mina ögon vill inte hålla sej öppna men jag vill inte sova nu, jobbigt läge, en energidryck till, tredje elr fjärde för idag, hög på energidryck ^^ inte fått huvudvärk än iaf, det brukar jag få annars om jag dricker för mkt sånt på en dag. Att det inte är bra att dricka för många såna på en dag skiter jag i! måste ju läsa alla bloggar innan jag kan tillåta mej själv att få sova också.

Äntligen hemma

Haha de va värst va nån va bitter imorse, men jag var så jäkla trött så skyller på de :) hade ju riktigt jäkla kul ändå! dansa på pelaren gjorde vi också.. asså att jag aldrig ramlar ner är otroligt, men det beror nog på att jag vet att jag är så långt uppe, att jag inte får ramla ner och hur full jag än är så är jag stadig däruppe! Riktigt kul var det!
Att man inte kom därifrån förren 4.. det däremot var ju inte vad jag hade tänkt mig!? Haha. Vakna imorse, behövde gå på toa och kolla sen klockan, 07.59, en minut innan alarmet skulle ringa, jag som trodde jag kunde sova vidare några timmar till, åhh va hemskt det var! Men har bara mig själv att skylla!
Nu ska jag ladda ner en film som Elin sett, Försvunnen som verka rätt bra även om den va svensk när Elin berätta handlingen och jag är filmsugen nu!
Jobb 10-17.15 imorn och ikväll blir det inget festande kan jag lova!
Men där vita månaden jag skrev om imorse, det står jag nog fortf fast vid för det kan jag behöva efter den här månaden!

Att man aldrig lär sej

En vit månad elr två. Nu kommer ju J hem på måndag också så det finns en anledning till det. Hamna ju på Kino igår. Idag är det jobb som gäller mellan 10-18, har bara mej själv att skylla.
Ska bli så skönt att slippa Kino ett bra tag framöver! Känns som hela åland är byggt på drama drama drama! I sverige var det aldrig så, saknar det! som fan!

Fredag

Nytt avsnitt av Vampire diaries ute nu! Och så såg jag att jag missat att Pretty little liars har börjat igen, men har bara missat ett avsnitt. Nu fattas bara Gossip girl också.. men det börjar iaf den 16e januari i USA så det har jag koll på! Trodde jag hade koll på VD också, det är ju min favoritserie! Men har gått i mina egna tankar jag.

Så nu blir det lite serietittande!:) tur det, lite tidsfördriv på en sån här urtråkig fredag :P

Nästa tattoo

Vill jag eventuellt ha på samma ställe som på den här bilden, så snyggt!! Vill ha texten "Live Love Laugh" tror jag efter ett bra tags funderande över text på kroppen.

Nästa månads inköp för håret



 

Tänker i fortsättningen skämma bort mitt hår, har vart urkass på det tidigare. Köpte ju TIGI schampoot för brunetter och mitt hår blir så himla lent och fräscht av det + att det luktar typ gräddkola elr ngt sånt, yummie!


En till drömväska

Marc by Marc Jacobs Lil Ukita textured leather shoulder bag. Lite billigare och lite större väska, kostar runt 4000 svenska riksdaler. Älskar Marc by Marc Jacobs!


Drömväskan







Om ngn nån gång skulle vilja skämma bort mej lite extra så kan den personen få köpa en Balenciaga Giant Envelope Clutch till mig. Kostar 8000 svenska riksdaler sisådär.
Skämt åsido. Jag ska köpa en sån här. Nån dag! Och då blir det ngn av dessa färgerna ovan. Snyggaste partyväskan har man då :) Jag ska bara in på Natalie Schuterman i sthlm nån gång och köpa en!

Vill ha!



Allt från Gina. Om shortsen inte är för höga i midjan vill jag ha dom, annars går de bort! Hatar shorts och byxor med hög midja. Otroligt fult tycker jag. Lite höga är ok, men inte såna höga shorts som typ Kenza går omkring i :P

 


Partymood on

Är så himla partysugen! Usch va jobbigt..

Tråkdag

I fortsättningen när jag är ledig ska jag börja med att stänga av mobilen medans jag sover igen, var ett tag jag vart tvungen att göra så och nu får jag nog göra det igen. Så man får sina lediga dagar ifred och får sova ut.
Sovit några timmar nu iaf, både Lotta och J ringde medans jag sov men orka inte snacka då så ringde dom när jag vakna istället.
Har skypat med J en stund nu, tog en energidryck för att bli lite piggare. Råka försäga mej om vad J skulle få i julklapp, bra där!! helvete :(
Antar jag behövde sömnen med tanke på att jag ändå sov några timmar. Är ju ledig imorn ändå så gör ju inget om jag inte kan somna inatt. Bara att dega framför tvn isf :)
Men fy fan vilken tråkdag detta är. Kunde lätt hoppat över den här dagen.
Syrran vil flytta till malmö/Lund. Jag vill också flytta, är så trött på allt just nu. Sugen på allt och ingenting är jag, va jobbigt! allt förutom det jag har hemma, såklart. Imorn vill jag baka men återstår att se om det går bussar in till stan.

Torsdag

Hoppar över julfesten ikväll. Finns ingen som helst anledning att dra dit. Istället för att sitta där och låtsas ha kul kan jag lika gärna sitta hemma framför tvn.
Mår enormt kässt idag, inte fysiskt. Vill bara komma iväg från den här ön hem till sverige. 6 veckor kvar tills man kan det. Kan inte tiden bara gå snabbare?!
Kunde inte J kommit hem imorn och inte nästa vecka?:/
Om man ska sova en stund för att fördriva lite tid kanske. Blev ju ändå väckt imorse.

Skräckfilmskväll

Vart hos Elin och kollat 2 skräckisar ikväll, Johannes blev nog lite förstörd av den andra filmen vi såg haha. Han drog efter filmen, jag och Elin kollade bordsplaceringarna för julfesten imorn och så ringde älskling. Han kommer inte hem förren tidigast måndag, jag som hoppats på fredag, vilket han trodde också innan han insåg att det inte går några flyg elr båtar hit, han vill dessutom ta flyg för det tar så satans lång tid att ta sej från gbg och hit om man ska ta tåget till sthlm för att sen ta båten över, då går det ju mkt enklare med flyg.
Nu blir det några avsnitt Criminal minds i sängen innan jag ska sova. Måste få min skönhetssömn så man orkar med morgondagen.
Äta ngt först bara, typ det man hittar i kylen.

Onsdag

Jäklar va snabbt den här jobbdagen gått ändå. Skönt att va ledig nu 3 dagar. Måste städa lägenheten innan J kommer hem när det nu blir, måste va förberedd iaf för nu ser det förjävligt ut :S Vem vill komma hem till en ostädad lägenhet liksom?
Tur att Elin mår bättre nu igen, trodde för några timmar att jag skulle få gå på julfesten ensam och att det inte skulle bli nåe Kino på torsdag, usch va deppig jag vart haha :) börjar ju bli pepp för torsdag nu liksom! Men bara börjar haha.

Jobb imorn!

Sova nu så man iaf inte är ett vrak imorn också, för det har jag vart i 2 dagar nu så det räcker. Stackars J ringde förut och jag lät lagom glad och pigg. Det var jag inte heller men ändå.. fick dåligt samvete över att jag lät de gå ut över han. Han är i amsterdam nu och kommer hem om några dagar, iaf nu i veckan :)
Nu blir det sängen som sagt! Se victorias secret show 2007, sett 2008-2011 idag som tidsfördriv, inge dåligt sådant för man blir glad av de iaf för dom utstrålar sån glädje och så älskar jag att kolla på dom :)
Ledig ons, tor, fredag sen igen, det är Elin också och på onsdag ska vi meka med bilar haha. Mer om det en annan dag, fyllesnack som blev verklighet men det gör inget, bara kul haha :) nu ringde J igen som tur var.
Natti på er!

.

Damn va jag saknar mitt blonda kalufs ibland.

<3


Vill ha!

Vill ha armbandet från Marc by marc jacobs (netaporter.com) och ringarna från Thomas Sabo.

Lite nya underkläder

Haha inte så lite heller. Mitt Nelly paket kom äntligen idag. Såg att ett par av trosorna var såna där vanliga trosor, trodde nog de va hipsters, men men. Måste prova allt nu :)

Bustiern/underklädeslinnet var sjukt sexigt och satt förvånansvärt bra! Ska jag ha nästa gång jag ska ut under en kavaj. Som på torsdag!(om vi hinner till Elin och byta om efter julfesten innan vi drar ut eftersom jag kanske inte borde ha den på då haha, har diskuterat lite med Elin om va man kan ha på sig och inte)

Inte min dag

Gahhhhh är så arg, på att jag inte kan förtulla den där grejjen pga att dom skrivit lagerkoden fel i brevet jag fick, och att jag fortf inte kan returnera klänningen. Ska ringa dom sen efter 14. Dom svarar ju för fan inte på mitt mail! Skicka det för flera dagar sen. Tror dom är så jävla oseriösa så det finns inte.
Inget går som jag vill idag! Mailar med samtrans så förr elr senare lär väl förtullningen gå som jag vill iaf.

Nyår

Nyåret börja grymt bra ute i Eckerö med Elin, Mickis, Roope, Johannes och Johny. Vid 11 tog vi taxin in till stan och dela upp oss, jag, Elin, Mickis och Johannes drog in på Kino och fira tolvslaget (men jag och Johannes drog till arken efter några timmar). Mickis mådde inte så bra så hon drog hem efter en kort stund så skulle hon jobba igår också. Sen gick det utför. Synd, men man ska va glad för hur kul det var i Eckerö iaf!:) "jag är en skitstövel och ska fortsätta bete mej som en" ja men bra för den personen att du har så många vänner då och att personen satt ensam på nyår om inte en viss annan vart snäll och drog dit. Konstigt man hamnar ensam på nyår till slut isf. Ingen vill umgås med en sån person. Säger till en person att hon ser fet ut i diverse grejjer som inte är det minsta fet. Hur fan är man funtad då??
Sov hos lotta igår och låg i hennes soffa halva dagen (hade min hemnyckel hos Elin), beställde hem pizza som jag inte ens orka äta upp halva, sen kom Elin och Johannes och hämta upp mej, så köpte dom pizza, snacka om gårdagen och sen drog vi till Eckerö för att hämta hennes bil, "han va en idiot igår", så de va fler som tyckte det.
På torsdag ska vi på julfest med jobbet, sen smiter vi till Kino och festar vidare ;) då ska vi ha kul hela kvällen lång!
Laddar ner säsong 2 av OC nu så jag har ngt att sysselsätta mej med hela dagen! Måste fixa förtullningen av J´s julklapp också :) blev dyra julklappar i år till alla, men det får dom va värda :) betala hyra måste göras också, mindre kul :(

RSS 2.0