Mina hårprodukter

1. Ricinolja
2. Tigis bed head urban anti+dotes shampo + balsamet
3. Tigi bed head dumb blonde smoothing stuff
4. Loreal professionel absolut repair serum (använt i flera år nu, älskart!)
5. Loreal HotStraight värmeskydd när jag plattar håret


Tröttis

Är sååå seg. Huvudvärken har släppt nu iaf, skönt det. Höll på att somna ståendes på jobbet förut. Typ. Ahh ok, kunde nog gjort det (om jag fått haha). Sista 4 timmarna kändes som 8 timmar, fy fasen.
Skönt att få sova ut imorn! Sen träffa Elin, skulle hänga med henne ut till godby tror jag :) Sen träffa Lotta 16.30 :)


Smetat i ricinolja i håret (hårbotten då), nu ska det börjas på riktigt med det igen när jag köpt 2 flaskor i sverige. Den jäveln som klippte av mitt hår under semesterveckan skulle jag DÖDAT LÅNGSAMT (kan nog komma på några sätt!) om jag visste vem det var. Ingen jävel rör mitt hår. Som jag sa till J, knappast så jag gått och klippt av en hel tuss med hår i sömnen, jag går aldrig ens i sömnen, knappt så jag pratar i sömnen. Jag är så arg! Det är bara hår jag vet, men ingen ska säga till mej att det snabbt växer ut igen som tröst, för mitt hår växer i s.l.o.w.m.o.t.i.o.n.

Men iaf, ricinolja 3 ggr i veckan from nu.

Onsdag

Åh va skönt, ledig imorn!!
Tvätta när jag kommer hem sen, urk, men gör det hellre idag än på mina lediga dagar.
Har ingen frukost jag kan äta.. boo. Just när jag börjar 8 måste jag oftast ha ngt i magen innan jag drar till jobbet då det dröjer minst 2 och en halvtimme innan lunch, men nu har jag inte det :S

Cirkus en timme kvar

Eftersom jag ändå jobbar kväll imorn så väntar jag med att lägga mej tills J kommit hem. Såg på fb att det verkar som att deras båt kommer in kl 1, så kan lika gärna va vaken tills dess.
Fick ryck förut och städade en hel del! 3 påsar med skräp blev det när jag var klar :S Tror jag kan ha städat kanske en timme iaf, jag får alltid städryck skitsent på kvällarna, asweird.
Funderar på om jag kanske ska fixa ihop kläderna jag ska ha imorn på jobbet så jag slipper dona med det imorn på morgonen. Så himla skönt att inte behöva tänka på det innan jobbet. Vinner minst 5 min på det iaf, alltid ngt.


Har fått planerat in min lediga torsdag lite iaf! Ska träffa både Elin och Lotta då. Lotta har jag inte träffat på aaaaslänge nu. Blir en middag ute på stan nånstans när hon slutat jobbet för lite gott käk, lite skvaller och tjejsnack :)
Nu ska jag fortsätta äta på mina gummibjörnar (en av mina favoritgodissorter helt klart!)


På tal om favoritgodis ;P












Älskar min nya korta spetstopp!





Den korta toppen piffar upp en byxoutfit om man ska ut, då visar man ju iaf lite hud och det blir inte så.. lamt :) Lördagslooken för kvällen. Fast med min älskade svarta kavaj över också. Tjejen som jobba på båten över hit tycte mina örhängen va jättefina och fråga vart jag köpt dom. Jag och mina fjädrar!!:) köpte likadana i vitt också. Och så fick jag ju ett fjäderörhänge av Elin också, som man har i bara ett öra då :) jättefint!<3

Men jaa, det blir lätt fler magkorta toppar i vår!! Innan var jag helt emot det tills jag såg denna top ploppa upp i ett dussin bloggar (lite tråkigt att köpa sånt men kunde bara inte låta bli)

Äntligen

Finns Dead by aprils Mystery på spotify! Har längtat efterd en dagen sen dom var med i melodifestivalen. Och de andra låtarna har också kommit, inte för det, typ 98% av allt är skit tycker jag, men tycker Loreens Euphoria är rätt bra också :) nu är det jag som håller grannarna vakna ikväll, payback för igår ;P

Måndag

Skönt att börja med att jobba kväll ändå, skönt med sovmorgon första dagen.  Jobbar kväll med Elin idag iaf :)

Saknar tryggheten jag känner hemma i sverige, allt är så lugnt och fridfullt där, älskar speciellt att va hemma hos mamma och dom ute på landet med alla hundarna och Selma. Alla butiker finns i gbg och här hittar jag ingenting. 2 och ett halvt år kvar tills man kan flytta tillbaka dessvärre. Ska försöka få Elin att flytta med oss då ;P för hur ska jag klara mej utan henne?

Hoppas Nettan kommer hit och hälsar på i sommar när jag går på semester, så kan vi åka tillsammans över till sverige efter typ en helg här. Roadtrip liksom :) Vore awesome! 

Hoppas tiden går snabbt nu fram tills sommaren! Men snart är det ju mars iaf, och vid april/maj beroende på vädret kan man säga att det är vår!:)

Det fanns en tid..

Då jag alltid hade för få shorts. 11 shorts har jag på dessa bilderna utöver de få som ligger gömda i andra garderoben. Men skönt att ha garderobsrensningen halvgjord iaf! Skulle bara vilja att man kunde hänga upp plagg i andra garderoben också, för då blir det ju att jag bara slänger in det, mycket bättre att behöva galga upp det isf så man ser allt. Nu har jag galgat upp allt sånt som jag kommer använda i vår/sommar även om det fortf är vinter. Behöver fixa till mitt lilla bord i hallen också där jag har allt smink, alla smycken och sånt där, så jäkla mkt som skulle behövas slängas, men orkar inte det också idag.


Guuuuud va ensam jag känner mej ikväll, brukar alltid annars tycka det kan va rätt skönt att va ensam en kväll såhär, men inte idag.

Ledig torsdag-fredag denna veckan, skönt att jobba 3 dagar och sen få va ledig 2 dagar igen även om det innebär jobbhelg. Blir inge utgång nu på några helger framöver, men bara skönt då jag inte är i en "alkohol period" just nu (med risk för att låta alkis haha.. men jag syftar på att jag blir så illamående, får kväljningar när jag dricker och blir så fruktansvärt bakis numera) 


Bilder från gamla mobilen




Bakishäng i soffan på söndagen med voffsarna :)





Nellie i hennes nya koppel som hon fick av mej i julklapp :)





Mormors och morfars lilla Smulan.




Min lilla älskling!





Lisa, yngsta syrran :)




Nettans lilla Ebba :)

Bilder från nya mobilen



Bilder från när vi va bjudna på middag hos Jockes moster i örebro. Jag åt nog mest av alla haha.. J bara snegla på mej och log när jag roffa åt mej mer och mer ;P men jag bara älskar potatisgratäng och kött! 





Alltid blir det en lonken och en öl på båten.





Mina 2 nya shorts. De gräddvita virkade hitta jag på Zara, ångrar i efterhand att jag inte köpte dom i svart också lite.


Köpte rätt mkt smått och gott också, som smink och sånt som jag alltid annars är så jäkla dålig på att göra. Allt är verkligen inte med på bilderna. Äntligen har jag 2 bra sminkväskor också, en större som rymmer allt smink och en mindre som får plats i partyhandväskan. Köpte mer ricinolja också, nu jävlar ska håret växa.

.

Jag älskar att jag för en stund sen ställde mej och fixa dipp och gjorde fint på soffbordet så jag kunde äta chips med dipp, så lessnar jag efter typ 2 chips. Känns ju lagom onödigt!

Söndag

Underbart skönt att bara ligga hemma i sängen idag och bara - vara. Blev kino igår efter vi kommit hem. Helvete va det gunga med båten, tacka gud för postafen som jag alltid måste ta en timma före jag ska åka för jag blir alltid så satans sjösjuk. Var bara att packa upp lite snabbt (hur mkt som helst som står och stökar i köket nu men har inte orkat ta tag i det än.. men ska.. idag tror jag), ta en snabbdusch, ta på sej ngt (fick för en gångs skull bli byxor på krogen!? inte alls jag!! men varmt och skönt var det, det lilla man var ute iaf) och sen körde J mej till Elin. Fick en välkommen-hem-present av henne, en superduper fin en!<3 jag glömde dock hennes lilla present kvar hemma. En godispåse :)
Drog runt med R typ sista 2 timmarna på kino igår men efter lite tjöt från min sida om fyllekäk på wirrans och sen taxi hem så tyckte han också det lät bra.


Duschen är avklarad för längesen, tandborstningen, håret och sminket också. I normala fall hade jag inte sminkat mej och satt i löshåret på bakfyllan men mådde hyffsat bra och ville känna mej fräsch.


Har en del bilder jag tagit senaste veckan som jag ska fixa till datan så snart jag orkar. Har skaffat ny mobil då min förra kändes lite stenålders. Efter dryga och okunniga försäljare på mediamarkt och elgiganten i örebro så valde jag den vita sony ericson xperia arc S, då den rosa inte lanseras förren om ett tag. Jag ville ha en nu, inte om några veckor elr månader. Helvete vad en smartphone är en hel vetenskap, fatta absolut nada först! Nu börjar jag lära mej allt mer. Ladda ner en app som heter mytubo, en motsvarighet till iphone appen Instagram där man lägger ut bilder. Iaf, på mytubo heter jag mli_ ifall ngn vill se mina random bilder.


J har bara vart borta sen typ 13.20 och jag saknar han redan. Känns så tomt här hemma. Men när jag är ensam hemma får jag mer motivation till att städa och ta tag i saker än annars. Han är på studieresa med klassen och kommer hem igen imorn natt så han är ju inte borta länge iaf.
HELVETE va grannen dunkar musik. På en söndag? Ajja.. fantasifulla rubriker jag har  bloggen jag vet, men jag kan aldrig komma på bra rubriker så därav blir det som det blir.
Tog en postafen inatt när jag kom hem för J sa till mej igår att man dom tydligen funkar mot illamåendet på bakfyllan också, så jag tänkte att wtf, jag testar liksom. Tror jag hade vart grymt bakis idag om det inte vore för det lilla underverkspillret!
Jag klarar inte av att dricka längre, blir illamående för minsta lilla nästan (och då syftar jag inte bara på baksmällan utan medans jag dricker), fattart inte.


Kollat på senaste avsnitten av Revenge och VD. Laddat ner filmerna The way, wrong turn 4 och What´s your number så jag har ngt att se på resten av dagen också, mys! Synd man jobbar imorn bara. Haha.. har noll lust med det.

Hårgrejjer jag vill ha

Serumet längst ner är en favorit sen några år tillbaka nu! Luktar supergott och känns bra för håret. TIGIS produkter har även blivit en favorit hos mig. Köper hellre dyrare hårprodukter nu som är bättre för håret än de billiga från matbutiken :) speciellt viktigt nu när jag blekt håret så mkt :S

Vill ha

Var så nära att jag köpte denna igår, men icke. Och nu vill jag så gärna ha den!!

Shopping jag har kvar




Och en ny plånbok!

Shoppingen igår


Tisdag

Blir en lugn hemmadag idag. Hade velat vart iväg till torp igen och bl.a lämnat tillbaka en rosa kavaj jag köpte på Kappahl som vart slut i min stl på jobbet (fick dessvärre köpa den till fullpris men den var alldeles för stor ändå så behåller den bubbelgumsrosa kavajen från gina jag köpte istället) men verkar inte bli av idag, så får väl bli imorn istället. Hade velat skaffa ny internetdosa idag också till svenska kontot eftersom jag inte kommit åt det sen vi flytta till åland, drygt som attans, men blir nog en tur till m-dal sen med sis ändå så jag kan fixa det.
Imorn kommer J, då ska jag försöka få med han till torp en stund även om han hatar att gå runt och shoppa med mig, och sen blir det middag hos pappa!:)

Nu ska jag äta vaniljsemla, mums!! Sen blir det mammas underbart goda köttfärslimpa med mos och lingonsylt!

Dumb blonde smoothing stuff

Ska kolla efter denna sen på Torp. Ska dit med syrrorna sen och möta upp Nettan och hennes lilla Ebba. Sen ska vi in till stan för Carro ska kolla på en crosstrainer, sen tillbaka till torp för hon kunde inte kolla på den tidigare, och sen tillbaka till stan för att kolla på bio, En gång i phuket. Hatar ju svenska filmer men den verkar ändå typ.. ok. Mysigt med bio i vilket fall som helst! Var superlängesen jag va på bio senast. Vill passa på att hitta på grejjer medans man är hemma också, inte bara sitta hemma. Än så länge är jag nöjd över hur mkt jag hunnit med iaf! Hade nästan velat hinna med en heldag i gbg imorn med kusinen också men blir för dyrt med buss fram och tillbaka så tar det på torsdag istället när man ändå är i närheten av gbg!:)
Middag hos pappa på onsdag innan jag drar härifrån mot gbg! Kommer inte vilja åka härifrån på fredag. Boo :/ saknar bara Elin, annars inget alls what so ever.

Måndag

När Lisa vaknat till liv sen så blir det en promenix hem till mormor och morfar och hälsa på dom och Smulan.
Carro och Henke på Mortens i lördags! 


Söndag

Ligger i soffan hemma hos mamma under täcket och degar och kommer nog bli kvar här ett tag till, är såååååå trött! Hae behövt leta upp en laddare till mobilen som vart död hela dagen men orkar bara inte, tar tag i det sen ist. Lånar en av syrrans laptops då jag glömde kvar min i J´s bil. Hade riktigt kul igår trots att jag mådde rätt så illa där i slutet, konstigt nog.
Drog ut me syrran, Henke (hennes pojkvän) och Nettan :)

<3

Brukar inte tycka om svensk rap annars (om ens svensk musik överhuvud taget), snarare hatar!

Grönt är skönt!


Den där spegeln är groteskt smutsig, måste rengöra den nån dag. Men inte innan sverige! Har tillräckligt att packa och dona med ikväll. Så det är inga svarta fläckar på byxorna elr så som det kan se ut. Mitt löshår hade kommit idag, yeey! Äntligen behöver jag inte känna mej så.. naken?

Både jag och Elin har ju de gröna och rosa jeansen nu och båda har långt och blont hår haha! Fast jag har fortf inte den blonda nyansen jag vill ha på håret. Tycker fortf det går för mkt åt det gulblonda hållet!! , och då har jag blekt det ikväll igen (bara överhåret! ville inte förstöra hela håret) Suck!


Ge mej sommar!







 


Effektiva jag

Snacka om att jag har multitaskat ikväll efter jobbet. Vart bara direkt hem och slängde i 2 maskiner med tvätt (kan inte mina kära grannar lära sej att man inte går över varandras tvättider?!), sen drog vi till affären, när vi kom hem drog jag i blondering i håret, J fixade med min kyckling (han gör sån där kyckling så himla god, vet att han iaf hade lagt i apelsinklyftor, kyckling med lite smak av apelsin tycker jag iaf är så grymt jävla gott!) och slängde i den i ugnen, sen fick jag vänta 30 min innan jag kunde tvätta ur blonderingen och kycklingen skulle va i ugnen i 2 timmar (stor kyckling haha). J drog till en kompis och jag fick snällt vänta ut kycklingen, sen hämta Elin upp mej så har jag vart hemma hos henne en stund. Nu är jag hemma igen, hämtat tvätten från torkskåpet och ska nog lägga mej rätt snart, helt slut! Men är glad att jag fick träffat Elin innan jag drar :) Behövde en girltalk-kväll också :)


Jobb 12-20.15 imorn och 8-16 på fredag. Sen båten över till sverige!:D Blir troligen utgång med sis (och förhoppningsvis nettan också!) på lördag kväll när vi kommit fram, för vi sover i örebro hos J´s morföräldrar på fredag natt för det är för många timmars bildfärd för att orka i sträck över natten. Inplanerad middag hos pappa på onsdag då jag ska få se hans nya hus. Resten av dagarna har jag än så länge inget planerat så får se vad dagarna bjuder på :) nu har jag riktig hemlängtan!! Vill bara ha fredag eftermiddag!

Äntligen ska jag få träffa min älskade Selmis <3 guuuud va jag längtat efter min lilla älskling. Som jag alltid nästan gråter över att lämna kvar där när jag ska tillbaka hit igen, och denna gången blir det nog sista gången jag får träffa henne :( så ska kramas med henne under hela tiden jag är hemma hos mamma och dom.




Onsdag

Jobb 8-16. Är redigt trött då jag inte kunde somna så tidigt jag tänkte igår, låg bara och vände och vred på mej i flera timmar från det jag tänkte somna. La mej typ 9, tänkte bl.a att det kunde va skönt att få så många timmars sömn när jag ska upp 5.30, men icke.
Måste till sittkoff på lunchen och köpa blondering sen, drygt.. då det går typ 10 min av lunchen. Men hade behövt göra det idag elr imorn, senast imorn efter jobbet när jag jobbat kväll. För vägrar åka sån här till sverige! När jag dessutom bör få hem löshåret idag vill jag egentligen redan kunna använda det imorn på jobbet.
Får se helt enkelt hur det blir! Men känner mej inte direkt snygg nu i håret.. fy fan :/
Måste packa inför sverige sen också kom jag på. Glömmer säkert ngt helt väsentligt.

.

Jävligt trevlig alla hjärtans dag. Ligger ensam hemma i sängen och kollar på film just nu, Seeking justice. Som sagt, den här dagen är överskattad. Ska nog lägga mej snart istället, efter jag sett gossip girl.

Alla ♥ dag

Jobb 10-18 idag. Att det är alla hjärtans dag är inget jag känner av, jag är för irriterad på allt. Men ska se om jag får tag i ngt till J iaf! Men vi bryr oss aldrig direkt om den här dagen. Överskattad dag :)
Andra detox dagen idag. La till att jag får äta kyckling också för igår när jag kom hem från jobbet skrek magen efter ngt mer än bara frukt, och kyckling äter ju folk som ska va nyttiga! Men då äter jag bara kyckling utan ngt till elr sallad till, inget mer, och högst en gång om dagen. Igår blev det efter jobbet, idag tar jag med det som lunch till jobbet istället för jag går runt och är så irriterad där nu så behöver ngt mer än frukt. Så blir det ett ägg till frukost varje dag haha. Sen om jag orkar så lägger jag till en 4e dag på detoxen.
Imorn jobbar jag 8-16, så skönt att sluta tidigt! Då måste jag dessvärre tvätta, enda gången jag hinner innan vi åker till sverige.
Om mamma och pappa vetat om det här med detox grejjen hade dom blivit vansinniga på mej för dom har aldrig förstått det där med att man kanske vill va nyttig för att det inte är bra för kroppen att smälla i sej så mkt som jag gör, både mat och godis, för dom anser att jag är för smal, vilket inte jag anser och inte gjort på en del år nu, tycker snarare om min kropp, som fan (tänker inte säga ngt annat när det inte är så)! Men tänk va min kropp mår skit inombords av allt det onyttiga jag proppat i mej, usch.

.

Är på lite bättre humör nu. Tänker på att om 4 dagar så sitter vi på båten hem, den tanken underlättar lite iaf, även om det är jobbigt ändå som läget är nu.
Beställde löshår förut, så det kommer nog på onsdag för har alltid bara tagit 2 dagar för det att hamna i brevlådan, det kallar jag bra leveranstid! Fanns 4 olika blonda nyanser bara, så vart lite svårt.. men tog inte det allra "vitblondaste/ljusaste" för det kändes för blont.
Klarar mej ju inte utan löshår! Känner mej typ.. ful.

.

Fick en utskällning av en kund på kvällen idag på jobbet. Kände bara medans hon stod där att jag får inte gråta jag får inte gråta (stoltheten vill jag gärna behålla när det är en sån kund). Bara för hon är tjock, gammal och ful och aldrig får ligga så ska jag behöva få lida för det, pga ngt som inte ens är mitt fel! Sånt där tar man fan upp med butikschefen elr håller käft. Bara korkade personer som tror man kan beskylla personalen för allt.
Men efteråt kände jag bara att jag pallar inte mer! Jag är så satans trött på det här jobbet nu så det fattades bara att en kund skulle få fram tårarna hos mej. Sen skulle hon dessutom ta uppd et här i tidningen. Folk som messra nyan och sånt där har ju fan inge liv!! För mkt folk på den här ön som bara klagar på allt och inget. Skaffa ett liv istället! Det anser jag att man inte har när man ska messa in till en tidning och klaga!

.

J kom hem tidigare från skolan så vi ska till affären sen innan jag börjar jobba och köpa lite nyttigheter! 3 dagars detox och sen blir det nyttigare liv, inga fettiga såser på vardagarna, grädde i maten och sådär. men på helgerna tycker jag man får unna sej :) och i sverige kommer vi unna oss för då blir det troligtvis rätt mkt svensk (!!) pizza och god mat. Så det blir allt annat än nyttigt där. Yummie!


Skulle beställa löshår nyss men det sket sej då jag skrev in fel bankkoder 3 ggr så måste kolla upp va det är för kod jag är på nu. Det där jävla systemet. Varför inte bara ha en bankdosa istället för att leva kvar i 1800 talet? Så nu kan jag inte beställa löshår förren imorn, suck!



Måndag

Ska stå i skyltfönstret och byta ut det idag. Helt ensam!? Elin har gått igenom med mej hur jag ska göra men fan asså.. hur mkt som helst att tänka på. Men men. Bara att göra det bästa man kan.

Längtar så tills vi sitter på Rosella på fredag på väg hemåt!

H&M


Detox



Detox i 3 dagar nu för mej och J. Får bara dricka vatten (citronvatten tycker ju jag är gott) och äta ägg, frukt och grönsaker, inget annat! Och jag tänker då fan inte ge efter för mitt godissug och suget efter “riktig” mat. Börjar morgondagen med att köpa en massa frukt innan jobbet. Tog bara 3 dagar till att börja med då jag måste ha rimliga mål, ingen idé att sätta en vecka då jag vet att jag inte skulle klarat det.

Bilder från en ny favvoblogg. Pepp pepp pepp bilder!

I want.

Var på säljarkurs som handla om det dom tar upp i boken JA! Känns som att den nog kan va rätt intressant ändå. Och 5 årsdagboken vill jag ha för att kunna se vad som hänt på 5 år, hur man utvecklas m.m :) Skriva ner händelser som har betydelse and so on.
Usch mått så jäkla kässt hela dagen och gör det fortfarande. Mått illa. Trodde nästan jag va magsjuk ett tag elr åkt på matförgiftning från wirrans, men det är det nog inte för då hade man väl spytt.

Whyyyyyy?

Skäms ihjäl. Varför va J tvungen att nämna en sak jag gjorde igår haha. Ska sluta dricka och bli nykterist.

Söndag

Trodde inte jag va så full igår, men tydligen va jag det för efter fyllekäket på wirrans och taxifärden hem så spydde jag tydligen lite överallt, spydde iaf ner kudden (sorry ni som är känsliga), och då minns jag knappt att jag hade spytt inatt, stackars J. Sjukt för jag drack inte såna mängder igår. Minns inte ens vad jag hade beställt från wirrans, men tydligen var det iaf en cheeseburgare och ngt mer. Och jag minns inte ngt från sista timman på kino och knappt taxifärden hem.
Det är sjukt hela grejjen. Mindes inte ens om jag sagt till Elin att jag drog. Men jag minns att vi gick runt med röda fluffiga handbojor så vi inte skulle tappa bort varandra på kino haha.. till en början då :) och att det kom fram 2 killar som sa att dom kollat in oss ett tag och ville att vi skulle gå bort till deras bord, när vi satt med J och dom, då har man gött med självförtroende om man går fram till 2 tjejer som sitter med ett gäng killar!! Sen minns jag inge mer än att vi dansa en del också. 

Jag som inte ville va såhär bakis idag, enda lediga dagen denna veckan!:(
5 dagar kvar till sverige nu!:D tillbaka här lördagen v.8 då J ska på klassresa på söndan :) skönt att inte komma hit på söndan och sen behöva jobba direkt dagen efter!! med mej hit kommer jag ha en ny mobil :D


Vill ha dessa skorna. Letat efter en sån modell på sneakers men inte hittat några fina. Så fint på sommaren till bara ben och jeansshorts t.ex. Egentligen hatar jag Fred Perry och såna där märken med loggor som folk köper bara för att folk ska se att dom lagt ner "mkt" (vissa tycker ju det är ngt att stoltsera med) pengar på det. Men dessa tyckte jag va fina. Vågar dock inte beställa just sneakers utan att prova först, så ska kolla efter dom i sverige.



Ge mej vår!


Trött på vintern nu och stora fluffiga jackan som gör att man inte känner sej vidare snygg när man är ute. Vill ha sol och värme!


Hitta ett fel.


Lite bättre iaf!

Såhär ser jag ut i håret nu. Behöver nog bara en blondering till i utväxten, för den är fortf för orange för min smak. Hur snyggt är det med orange utväxt liksom?





Såhär såg håret ut igår efter 2a blonderingen. Inte för man ser så bra på bilderna.



Vill ha lördag kväll!

Trodde inte jag skulle säga det men jag är så jäkla partysugen så vill bara ha lördag kväll nu! Men först har jag ju tyvärr en lång arbetsdag framför mej. Hatar att gå och vänta på att få festa haha.
Sitter här med blondering i huvudet igen, denna gången med en blondering som ljusar upp mkt fler nyanser så hoppas nu det blir mkt bättre! Stackars mitt hår :( Ska försöka orka ta tag i disken också, har städat i köket iaf :) Med hög partymusik på så kanske disken går lite lättare :)

Fredag

Äntligen fredag iaf. Vakna upp ensam i sängen förut, tänkte vart är J??? Då låg han i sängen i köket, tydligen hade jag legat över typ hela sängen inatt när han skulle lägga sej och blev lack när han skulle flytta på mej. Minns det inte ens :)
Jobb 11.30 till stängning dåå.. sen 9-18.15 imorn, Elin kan ju sova ut imorn och kommer va pigg på kvällen medans jag kommer va en zombie typ, kul sällskap! Men man kanske kommer igång trots allt. Måste hem emellan och duscha, äta och byta om innan jag drar till henne. Suck när man slutar så sent. För jag hatar att dra ut utan att ha duschat efter jobbet, känns inte så fräscht. Och så kan jag inte stå och grejja med vad jag ska ha med mej/på mej kvällen innan elr samma morgon när man ska gå så tidigt till jobbet imorn. Och att inte äta ngt efter en lång arbetsdag för att sen dricka brukar inte gå så bra. Men tänker inte dricka mej askalas imorn haha.. tar bara med mej några få lonken imorn till Elin som jag får klara mej med :) För vill inte ägna hela min enda lediga dag denna veckan med att va bakis hela dagen, vill kunna njuta av den :)

Natti

Nyss sett senaste avsnittet Revenge i sängen. J och F sitter i köket. Längtar så tills jag har en ny mobil!! En rosa fin en! J sa att håret såg bättre ut nu efter 2a blonderingen. Jag ville ha en ännu större skillnad, köper en annan blondering imorn än den jag använt nu de här 2 gångerna som är starkare, dvs bleker fler nyanser, den jag hade blekte bara ca 2 nyanser, för lite för mitt hår egentligen. Men ville inte slita sönder det. Silverschampo måste jag köpa. Ska försöka (orka egentligen) ta mej in till stan tidigare imorn så jag inte behöver köpa det på lunchen. Nej, nu är jag grymt trött och ska sova, har en låååång arbetsdag framför mig..


Vill ha!





.

Bästa förut under dagen. Skulle sätta en lagerlapp på en kärra, men istället för lager hade jag skrivit emilie fick jag se senare. Emma bara skratta, jag skratta. Herregud, det är ett tecken på att man är trött! haha.

Halfway blondie


Blonderat håret en gång till idag. Men blir ändå en gång till imorn efter jobbet, suck på att behöva göra det sent imorn kväll. Unnar mej en lonken nu efter dessa hårda dagar ;P Den satt bra! medans J är hos en klasskompis och pluggar för hans tenta på lördag. Ville till skåhla ikväll men tydligen ska typ inga dit, suck. För det hade vart precis va jag behövt nu.


Torsdag

Åh va trött jag är. Värst blir på lördag när mitt pass blev ändrat från 10 till 9. Min tidigaste buss går 9 så måste gå till jobbet 8.10 eftersom J inte kan köra då. Så lördag blir jobbig efter att ha jobbat övertid alla dessa dagar och blir en vääääldigt lång dag, fy fan. Kommer typ somna på jobbet haha :P

Är utan löshår nurå, fan va kort det känns men ändå inte, det har växt rätt mkt. Ska blondera en gång till efter jobbet sen då det är typ honungsblont nu med lite lite orange i hårbotten, inte riktigt den blonda nyans jag vill ha. Men va inte så farligt att jag inte alls kände igår kväll när jag va klar med håret att jag inte kan gå sån till jobbet som tur var!
Funderar på om man ska beställa löshår från rapunzel innan jag drar mot jobbet.. hmm.





.

Väntar på att mitt oranga hår ska torka så jag kan dra i blonderingen sen. Det stod i instruktionerna att håret skulle bli orange så va ju beredd på det iaf :) varför har jag inte tänkt på det innan när jag blonderat håret direkt från brunt att jag kan göra en avfärgning först?! är ju så mkt skonsammare för håret om man ska bli blond från att va brunett.

.

Är inte lika sur på en viss person nu som jag vart de senaste dagarna, utan nu på en annan istället. Men seriöst, när man vet att en person (vi säger jag!) slutar 14 och dessutom jobbar på sin lediga dag och när jag sagt att bussen går 14.10, då ser man förihelvete till att utföra sina ärenden efter lunchen OM man hinner, inte före. Annars får man väl messa elr ringa personen istället. Helvete va förbannad jag blev. Så fick vänta 30 minuter på nästa buss. Så jag gick till sittkoffs och köpte avfärgning och blekning. Tar tag i det själv eftersom jag aldrig är ledig och kan gå till frisören.
Ska jobba 9 timmar på lördag också, från att egentligen skulle ha jobbat 9-17 blev det förlängt till 18.15. Vete fan hur jag ska orka festa efter en sån här vecka. Då ska jag dessutom jobba 11.30 till stängning på fredag och 7.30-16 imorn. Inte för att det är superlång övertid, så sett är det ju ingen fara, men efter alla de här dagarna så tar det kål på en.
Se på 90210 nu och sen göra avfärgningen. Emilie goes blond!:D fast kommer säkert va orangehårig imorn på jobbet :P usch va pinsamt isf. Hoppas jag har aluminiumfolie hemma så det blir ännu mer blont. Sålänge det inte börjar ryka om håret som en kollega sa att hennes kompis hår gjorde när hon hade det på huvet.

Trött!

Jag kommer va helt slut på lördag efter att ha jobbat 6 dagar i rad. När jag kommit hem sen så borde jag verkligen ta en powernap sådär mitt på dagen och få igen lite missad sömn, för annars kommer jag jag knappast orka festa på lördag! Fattar inte hur jag ens ska orka festa, men jag hoppas jag känner annorlunda på lördag. Har en känsla av att jag isf knappast blir på kino till stängning. And no shots and redbull vodka for me! Vill inte ägna enda lediga dagen denna veckan på att va bakis hela dagen. Sista jag vill. Jag är så less just nu, pallar inte med all jobbstress. 


En vit elr rosa?



En iphone är för dyr.. så har bestämt mej för Sony Ericssons Xperia arc S LT18i som är en smartphone men aningen billigare!! Kan nog bli en sån i sverige! Den rosa blev jag kär i!


Vågar jag?




Serisöt så tycker jag att det är helläckert med rosa/färgade toppar i coola färger sålänge man inte även går rutn i punkkläder, less is more liksom.. Andra bilden tycker jag bäst om, älskar att hon har flera färger på topparna. Ska först av allt bli blond! Såg att Hair by Julia vet hur man fixar till färgade toppar som ovan iaf!

Blev ingen ledig dag imorn, var ju.. förvånande! Jobbar från 7.30 till senast 14, eftersom jag skulle vart ledig så sa jag ifrån att jag helst kommer ifrån tidigare än så och det tänker jag se till också. Om vi har lyckats vara 3 på jobb idag och är 4 imorn så big deal.

Var på trippel aqua med Lotta idag efter jobbet från 17-18, gratis att prova första gången. Aldrig igen, fy faaaaaaan va kallt det är i bassängen där. Lotta sa att jag hade illblåa läppar när passet var klart. Så det där var inte min grejj. Skönt att träna, men för kallt!! Får hitta ngt annat som passar mig.


Ojoj....

Jobbat från 11.30 till 20.15 idag. Imorn jobb från 7.30-16. Så måste försöka lägga mej i tid ikväll. Vill se ngt på datan bara.. J ser på en serie jag inte tycker om, så får bli datan isf. Men vad? Hmm.. lista ut vad man ska ha på sej imorn också. HATAR att behöva så så tidigt på morgonen och leta upp vad man ska ha på sig.
Fick fan damp imorse. Ville typ ha sönder ngt när jag låg där i sängen. Va så jävla irriterad. Hade min anledning.

.

Verkade inte som att man kunde boka slingbesök via internet hos ngn frisör utan att klippa håret samtidigt också, så j*vla kasst. Så funderar på att ringa Gita salongen imorn när dom öppnar och fråga om man bara kan slinga håret. Vägrar slinghätta, ska ha folie elr så blir det inga slingor. För det tar ju bara 5 min att gå dit jämfört med om man bokar ngt i stan när man inte vet hur lång tid det tar och sen får man gå i stan och vänta på att börja jobba.
Jag ska bli blond! Stegvis :D


Vi kollade nyss klart melodifestivalen. Inte för jag bryr mej (hatar allt som har med melodifestivalen att göra), men skönt att iaf Dead by april gick vidare, mitt gamla favoritband :) För en 2 (3?) somrar sen så stod jag med syrran i trollhättan och lyssna på dom. Sen försvann dom typ. Loreens låt va ok och näst bäst.. men hon såg bara flummig ut med sitt flängande med armarna.

Frisören nästa

Jag kör alltid med en bulle på huvet nuförtiden. Orkar inte stå och fixa med håret längre. Vill bli blond och skaffa blont löshår istället!! Åh va jag vill bli blond nu!
Funderar på om man ska se om man kan få tag på ngn frisörtid imorn innan jobbet och få gjort en massa blonda slingor till att börja med. Ska kika runt lite! Vissa har ju så man kan boka tid online.

Hmm.

Verkar inte bli mariebad idag. Haha.. för slappa för det. Innan hade jag lust med det men inge nu längre. Blir oxfile sen, va mer är inte bestämt än så länge. Är det kärringvarning om man laddar ner melodifestivalen dagen efter? Bra söndagsfördriv liksom. Men till affärn ska vi sen iaf, grannen ville med också, om vi inte råkar glömma han. Haha. Va elakt det vore.

Red devil



Startar dagen med en energidryck i sängen. Har bikini på mej för att jag inte orka byta om sen efter jag skulle prova vilken jag kunde ha på mariebad :)

Palla

Stängde av mobilen igår efter jag sluta jobbet för jag tänkte att det säkert kommer trilla in sms från en viss person. Jodå när jag satte på mobilen när vi satt hemma och festa, tro fan att jag inte fick 2 på raken. Skrev att jag är på krogen för att jag hade räknat med att va ledig imorn (alltså idag). Va inte ute igår men de lät bäst just då. Men seriöst den människan tar fan priset. Bara för att alla är sjuka så måste jag hoppa in på en ledig söndag, inte mitt problem, men jag hade hoppat in på en ledig dag om människan hade kunnat fråga snällt och man fått ett uppriktigt "tack så hemskt mkt! förlåt att du fick hoppa in på din lediga dag men vi fixar det på ett elr annat sätt" och vart typ mänsklig. Men nej. Jag har inte vart hemma pga feber elr ngt sånt sen över ett år tillbaka så tycker hon kan låta bli att dra in mej som aldrig är sjuk om jag inte blir sjukskriven pga sånt som jag fick senast. Har bara vart sjukskriven 2 ggr på ett och ett halvt år. Är så förbannad. Nu är hon sur på mej pga att jag inte kunde jobba idag. Och kommer säkert säga ngt imorn om det men då tänker jag också säga va jag tycker. Ska jag sitta hemma på helgerna och va nykter om jag är ledig ifall ngn blir sjuk? Haha känns som att det är vad hon tror. Vet inte hur det löste sej med personal idag men det skiter jag i för jobbet är inte mitt liv.
ÅHHHHHHH hade räknat med en avkopplande söndag så blev det med det.

Det här gör inte saken bättre om att jag vill säga upp mej och söka annat. Men nog stannar jag kvar ändå, trots att man egentligen borde säga upp sig. Man kan bara gör ngt åt en sån situation själv. Om man mår dåligt på ett jobb ska man inte stanna kvar, men jag gör det ändå. För det finns de dagar då jag älskar jobbet. Det är ju inte direkt så att jag inte försökt heller, för det har jag, i ett och ett halvt år.
Men det finns gränser för hur jag tål att bli behandlad.

Sorry för allt klagande, men bloggen är enda stället där jag kan få ut min aggression och skriva (nästan) exakt vad jag tycker. Så ni får stå ut. Jag är ju glad annars, bara jobbet som tar på krafterna ngt otroligt mkt. Annars är jag glada och virriga Emilie som vanligt ;) Så det kan nog lätt låta som att jag mår dåligare än vad jag gör.


Mariebad sen troligen. Är inte så bakis som jag trodde. Ville dra ut igår men ingen annan ville, först va alla på att dra ut men sen drog sej alla ur. Jag visste bara att jag vägra kino. Så sällan jag är ut med Lotta så hade vart kul, men får bli en annan gång. Såhär i efterhand är jag glad att vi inte drog ut och sparade pengar ist + att jag hade vart mer bakis idag isf :) Drack ufo shot som drink igår, såg på deras hemsida att det är gott att späda ut med ruschian, och ohja det var det, men va bara jag som tyckte det haha.


Vill ha sommar nu! Jag och Elin ska bila till amsterdam då bla. hahah! 


Tröttis

Vill bara tbx och lägga mej i sängen. Finns en stor risk att jag inte kommer orka hitta på ngt ikväll känner jag.. Som igår hos Elin, helt plötsligt blev jag bara jättetrött.

Åka om 45 min. Uscha!! Det finns dagar då man verkligen inte vill jobba.

Om jag gifter mej nån gång ska jag ha håret utsläppt och lockigt som Blair, tycker inte om när brudar har håret uppsatt.


Dagen

Johannes hämta upp mej från jobbet när jag slutade ikväll så drog vi hem till Elin där även Roope va och spela en omgång Absolut överens, jag och Roope drack lite under tiden, men väldigt lite. Han en öl och jag 3 lonken, sen fick jag skjuts hem, kom hem för typ 10 min sen :) Shit va trött jag är, ska lägga mej nu eftersom jag ska upp 8.30 imorn, urk! Bussen går ju 9, den skulle gått 9.30 också! Men nej, på helgerna jobbar ju inga :P Bara nåra timmar kvar :S Jobb 10-18.15 imorn iaf! Sen ledig på söndag. SOVMORGON, det viktigaste av allt! Borde inte förstöras med en bakfylla så vill inte dricka för mkt imorn om vi nu ska dricka. 
Haft en väldigt trevlig kväll idag iaf! Nu vill mina ögon bara sova.
J är hos en klasskompis. Tänkte vänta med att sova tills han kommer hem men vete fan hur det blir med det för det kan nog bli sent.
Natti!:)

Rosa!

Hitta ett blommigt linne i garderoben som jag köpte förra året på jobbet, älskar det, även om det kanske är lite för somrigt i februari, haha, men det skiter jag i! Vi har trots allt börjat få in en hel del vårplagg nu i butiken ändå. Den rosa koftan är från barnavdelningen :)
Bussen går om 30 minuter. Vill inte. Vill ligga hemma i sängen hela dagen!

Fredag

Och jag jobbar kväll. Sååååå segt! Hatar att jobba kväll på fredagar. J kan dessutom inte hämta mej ikväll så överväger att ta en taxi hem från jobbet, haha, aa faktiskt. Går inte den biten i all snö. Gjorde det förra vintern många ggr, aldrig igen.
När J kom hem igår kväll så låg vi och snacka i sängen en stund, sen somna jag ganska snabbt, och då hade jag tom druckit 2 energidrycker på kvällen. Så måste vart RÄTT trött.
Är rädd för att jag kommer va astrött imorn efter jobbet så jag inte orkar hitta på nånting. Utgång blir det verkligen inte, men det är isf om vi träffar Lotta och kanske ngt mer folk och dricker lite, för dricka lite ska vi nog iaf.

Vill hem till sverige nu!! 2 veckor kvar, måtte kommande vecka gå snabbt. En kollega fråga mej igår hur länge J har kvar att gå i skolan här. 2 och ett halvt år ungefär. Shit, i augusti har vi bott här 2 år. Om 2 och ett halvt år blir det flytt igen till gbg, men det är ändå ett bra tag kvar! Jag trivs ju inte här.. skulle kunna dra upp tusen olika anledningar till varför. Det är bara Elin och Lotta som gör att jag trivs här (ja förutom J då men det ju för han som jag bor här), men förutom dom så hör jag verkligen inte hemma här.

Nu måste jag göra mej iordning!:)


She doesn´t mind

På tal om musik. Min absoluta favoritlåt JUST NU är helt klart Sean Pauls She doesn´t mind. Love it! Kan lyssna på den hur många ggr som helst!

Seg

Har grym huvudvärk. Hade bara en treo hemma kvar och den hjälpte inte så mkt. Jag måste alltid ha smärtstillande hemma just in case om jag får ont nånstans elr är bakis, hatar när man står där utan, som nu. Det var under en period som jag tog kanske lite för många treo, när jag va ute rätt mkt och tog det mot bakfyllan, nu lever jag rätt så mkt lugnare! Under den perioden så läste jag en artikel i en tidning på jobbet om folk som tar för mkt smärtstillande, när dom inte ens behöver det. Då kände jag att det där kanske stämmer in på mej en del! Men bara till en del.

J är på skåhla ikväll, hade tänkt hänga med först, han kör ändå ikväll så han skulle högst ta en öl, men känner att jag behöver vila, både pga huvudvärken och pga att jag fick handikapp i ögat pga stress. Är så uppe i varv hela tiden. Sen så är jag ngt så sjukt trött också.

Lyssnar på gamla låtar nu, hehe. Älskar nostalgi låtar! Även om vissa av mina fjortislåtar var rätt deprimerande haha, men de flesta lyssnade på typ fonky fresh och sånt på den tiden (iaf där jag kommer ifrån) så jag va inte ensam  iaf haha.


Nostalgi... haha

















Dom där technolåtarna man lyssnade på den tiden alltså.. haha.

Vår fräscht!

2 av 3 st personal plagg jag hämtade ut igår. Skjortan är alldeles för stor egentligen (och då är det minsta storleken), men såg den tillsammans med jeansshorts, som oversize-skjorta!:)



Vita jeansshorts


Från chicy.se. Vill ha!


Absolut överens + alkohol!


Såhär kul hade vi det i lördags! Var riktigt kul!:)


Lite mer nytt



Köpte på jobbet igår när jag såg att vi fått in EN i stl 36/38 igen (ångra mej sist gång efter att storleken tog slut). Tacka vet jag personalrabatt. Älskar detaljerna på den! Går runt och fryser i den bara för jag vill ha den på mej haha.





Fick hem i brevlådan idag! Happy!:D


Har sett Gossip girl och nu blir det 90210 och till det en massa julmust. Upp svintidigt imorn, men skönt att sluta 16 :)


RSS 2.0