.


Usch va jag blir deppig av att sitta ensam hemma. De flesta tänker kanske att det är skönt ibland men nej. Jag blir deppig, vet inte varför bara blir det. Hatar den känslan. Är ledig imorn och sitter då hemma också. Det suger!

Haft en superbra dag annars med Lotta men jag pallar bara inte av att va ensam ibland. Tur det finns underbara människor som Lotta och Elin iaf som håller mej sällskap oftast :)







Nykter onsdagskväll


Då vart man hemma igen. Först satt jag och Lotta på äventyrsgolfen med carola och dom, sen skulle hon jobba igen. När hon slutade vid 5 köpte vi glass och drog till stadshusparken och satt där en stund, kedjerökte och snacka om allt och inget, så härligt! Hon är upptagen en stund nu med annat, men får se om det kanske blir rockoff en stund sen. Annars blir det att sitta hemma. På en onsdagskväll, när jag är ledig imorn, satan va tråk. Men förstår om Lotta inge orkar eftersom hon börjar jobba så tidigt imorn. Har fått köpt plåster nu iaf, har fått skavsår på fötterna nu också, och mitt knä ser ut som fan, haha känns som jag blir straffad för mitt hårda festande den senaste tiden :P Men vilken sommar jag haft hitills, har haft så jävla kul! Festat massa, åkt massa båt, hängt på järsö en del (älskar det stället, och carola är ju så jävla härlig) träffat en massa nya människor och underbara personer. Vill ha sommar här året runt!





Ooops

Är så jävla dålig på att skriva här nu, men det görs när jag har tid.
Rockoff och Takida igår med Elin, Josse och Lotta, grymt bra! Jag som annars inte ens lyssnar på dom men dom va verkligen grymma live.
Har skadat mej :( haha. Igår när vi var på lilla holmen hände en liten olycka serni. Skulle bara sitta ensam i typ 5 min, satt uppe på ngt ganska långt upp ovanför marken, fick för mej den briljanta iden att jag skulle hoppa ner i högklackat (och rätt full!), inte så bra! Ramla som fan. Måste vart rätt långt uppe jag satt. Det forsa blod från ena knät. Blev omplåstrad iaf. Sen märkte jag att jag blödde som fan på ena armbågen också. Har lite ont i knät idag och det är inge vackert men det blir nog arken ikväll igen ändå haha. Jag är ju inte den som är den trots allt. Och jag åker ju alltid på att jobba helger så då får man gå ut på vardagarna när man är ledig!

Ska möta upp Lotta snart så ska vi gå in till stan och käka ngt, sen ska jag till jobbet, hälsa på Elin och köpa strumpbyxor :)


Hmm..



Kom nyss hem från Elin, har kollat på film, strandvaskaren, haha, asgammal :) svenskar kan bara inte skådespela. Innan dess vart det jobb till 17.15. Sååå segt att jobba söndagar, värsta dagen på hela veckan att jobba för tiden går så jävla segt. Speciellt när man är trött som jag vart idag, OM jag vart. Slutade upp på Park igår med Lotta, Elin och ett gäng, jag och E satt där som 2 typ zombies tydligen haha. Men ändå skulle jag med på nattdopp! haha. Överväger seriöst att gå in till stan sen så jag är där lagom tills lönen trillar in på kontot vid 12 hahah, vill ha cigg och godis!! Men vet inte om jag orkar det.. imorn efter jobbet ska jag kika runt på stan lite, det man går igenom på 5 min haha. Sen kanske träffa Lotta? Vill testa det nya glasscafet i stan :) Haha hör av mej t dig imorn :)

jobb 8-16 imorn. Skönt att sluta tidigt iaf :)



.

Haha, galen gårdag minst sagt, men kul som fan! Ska iväg sen igen, elin kommer och hämtar mej :) fixade rockoff pass för 65 euro (annars 80 euro) av en bekant till elin, asnajs! Fick det igår och betalar på måndag, så denna veckan blire rockoff ändå :) Eric amarillo på onsdag, då måste man ju dit när jag ändå är ledig ons-tor också :D
Igår va de september, jag och elin satt utanför och hängde med Java. Sen drog jag in och träffa lotta och gänget därinne efter allt var slut typ, sen blev det party all night long haha, trots jobb idag kl 8, fråga mej inte hur jag orkar, var inte ens bakis idag!? Bara svinigt trött 1a timman. Bubbelbad med Josse, rödvin (blev bjuden på det, annars dricker jag det aldrig, inte så jättegott men igår brydde jag mej inte haha), lonken och nattdopp efter arken. Denna ggn var det Josse som insistera på det haha. Och en timmes sömn. Men det är sommar, då är det ok ;)

Hade soms agt en jävligt awesome kväll igår med de bästa :)


Älskade fredag



Jag älskar fredagar, speciellt de fredagar man slutar tidigt som idag. Ska hem till E efter jobbet om hon inte har annat för sej, det är mina planer för idag utöver jobb. Ni andra önskar jag en härlig dag inkluderat en massa massa alkohol! haha, för ngn måste supa åt mej med ;)

 

 


Fullt upp



Slängt i 2 tvättmaskiner nyss så dom är la inte klara förren typ halv 12. Sen blir det sängen eftersom jag ska upp innan 6. Skönt att ha det ur världen för det låg en massa kläder lite överallt haha. När det är som värst slänger jag allt i en stor hög i sovrummet för då slipper jag se skiten haha, eftersom jag bara sover där. Älskl skulle bli galen på mej om han såg hur det ser ut ibland ;)

Ska se senaste avsnittet av pretty little liars nu.

En av de bästa sommarlåtarna :) har shakat ass som fan till den här på arken i sommar, den och många andra haha. Vilken sommar <3


Psykopatbrud


"jag har ont i halsen, funderar på om man kanske ska sjukskriva sej imorn?" säger en viss person till en annan och flinar fult inne i lunchrummet (den personen syftar på en annan med de orden), omogna jävla idiotfitta. Jag sitter bara och lyssnar på deras skitsnack oberörd. Om hon hon hade råkat ramla nerför ett stup elr liknande hade jag fan inte klagat, faktiskt, så mkt avskyr jag henne. Enda människan jag kan säga så om. Sen står hon och snackar skit om mej högt för sej själv inför folk. Att kasta in sniglar i en annans lägenhet bara för man inte tycker om den personen är det också jävligt psykovarning på.

Till ngt mer positivare. Slutar 16 imorn istället för 20, awesome! Trodde ju jag slutade 20 först men det var 9-17 egentligen, men i sista stund blev det ändrat till 8-16 istället. Även om jag är pank så är det jävligt skönt. Men fan att man är pank ändå! men får ta igen festandet nästa helg :)

Torsdag


Snart dags att bege sej till jobbet, skönt att det snart är helg igen, även om jag jobbar då med. Är ledig ons-tor nästa vecka, så är ju snart ledig igen iaf. Tråk bara att jag jobbar varje helg nu fram tills helgen jag fyller, om jag får ledigt då vill säga. Sen blir det sverige den 15e :)

Champagne showers





Här är en asbra sida som uppdaterar med ny musik varje dag, man kan ladda ner alla låtar gratis, super för mkt finns ju inte på piratebay. Ibland blir det lite för mkt ghetto musik kanske men (jag hatar när det bara blir en massa yo yo gangsta musik).


Surrender




I need a doctor


Tack vare Elin har jag hittat en ny låt jag älskar :)


Fittdag


Usch vilken fittig dag jag haft, tack vare en viss fittig person. Dryga/elaka kommentarer och blickar som kan döda har jag fått stå ut med i ett x antal timmar. Tur man snart slipper det, närmare sagt om några få veckor bara. Underbart!

Nu ska jag ta mej en cider och glömma bort den här dagen för en stund :) jobb 12 till stängning nu 2 dagar till, urk. Värsta passet verkligen hela dagen går ju åt till att jobba för inte hinner man göra ngt innan heller. Rockoff börjar ju på fredag, och jag är pank. Fy fan va livet är surt ibland! Men nästa helg håller det ju fortf på, då jävlar! Inte för jag ska in på själva rockoff, men arken vill jag till!

Jag och sis funderar på att gå på Rihanna i globen i november, vore så grymt jävla kul!





Chill


Solat, druckit lonken, suttit på ett berg och kollat på film har jag hunnit med idag. 3 lonken bara så tro inge jag blev dyngrak på en tisdag nu va ;)

Gillas

När jag kom ut vart det ju asvarmt, när jag kollade ut förut kollade jag iofs bara mot bakgården och staketet haha, kan ju förklara saken. Så jeansen är utbytta mot shorts och tröjan mot en tunnare top. Elin kommer snart och hämtar mej så hittar vi på ngt. Bikinin är på ifall det blir att vi solar också. Sista lediga dagen för den här veckan ju, tur jag hade med vädret då :)

I guess that´s life

 

 

 


Ain´t talkin about love


Yes, jag älskar vissa rocklåtar också faktiskt ;) det har jag pappa att tacka för ♥


Ooops


Sov visst bort halva dagen ändå. Men när jag nu kollade ut fick jag inte så mkt ångest över det, vart ju inget solväder direkt iaf. Kanske blir senare. Käkar frulle nu (har köpt bröd för 1a gången sen J drog härifrån i maj haha) och sen ska jag kolla om jag kan tvätta. Måste iaf in till stan sen hur som helst och handla bröd igen! Seeeeegt.

Hörde den här låten igår och kom att tänka på hur mkt jag älskade den när den "kom ut" typ. Men den finns ju inte att ladda ner nånstans, urk.


Borde sova


Sitter uppe trots att ögonen inte vill sig längre. Har hängt med Lotta och Marcus ikväll, först blev det käk hos Marcus sen blev det det granholm en stund där vi satt hos Carola tills det börja spöregna. Då vart jag och Lotta rätt trötta också :)
Jag har inte vart ensam hemma en kväll på hur länge som helst (tror jag iaf, och då räknar jag inte med de kvällar jag kommit hem för att gå och slockna direkt, har ju mest vart så, iaf när jag gått på piller), och nu vet jag verkligen varför jag undvikt det, det är så jävla deprimerande! Jag bara tänker en massa och blir deppig utan att det egentligen finns ngn anledning, och med deppig menar jag verkligen deppig. För jag har det ju jävligt bra egentligen, har inget i mitt liv jag borde va deppig över. Tror det är saknad av J och småting jag knappt vet vad det är.
Men det är sjukt hur mkt mer man tänker på en massa när man är ensam hemma. Det borde finnas ett piller som gör att man inte tänker något, det hade vart något det! Elr iaf ett happy piller, och då snackar jag inge färgglada piller aka droger. Men tror man behöver ha sina deppiga ensamma stunder för att uppskatta de bra stunderna i livet. Typ. Och så borde jag va less på piller vid det här laget.
Blev hemmafest i lördags då. Elin, Josse, jag, Sebbe och utlänningarna (mitt ord för dom låter ju så fult haha, så i bloggen får dom heta utlänningarna). Det vart riktigt kul! Jag och E försökte övertyga utlänningarna om att vi va lesbiska.. oh shit haha.

Nu måste jag verkligen sova så jag inte sover bort hela dagen imorn! Är rätt bra på det annars nuförtiden. Tur jag är ledig imorn också för behöver verkligen en vilodag till. Rehab nästa? Neschdå ;) Men om jag försvinner spårlöst när J kommit tbx till holmen så har han nog skickat iväg mej på ett ;)


RSS 2.0