My best friend´s girl

 

 

Älskar denna. Sett den flera gånger. Kate Hudson är ju så jäkla snygg också. Om man har en dålig dag ska man se denna :)



Love bites


Ladda ner den här serien, den får roa mig idag. Det är bara en säsong på 8 avsnitt.

 


Lill lördag


Lotta skulle jobba imorn så hon kunde inte dra ut ikväll tyvärr. J är säkert på några glas vin däremot för han börjar sent imorn. Man måste ju utnyttja sin semester! Däremot ska han säkert till skåhla. Ska nog till Lotta sen och hälsa på och hämta mina grejjer där, saknar min rosa nya top från sverige. Synd den inte fanns i fler färger än svart, då hade jag köpt flera st. Köpte 2 par slimmade jeans på Gina också för 199 kr paret, ett par svarta och ett par blåa, asvärt ju. Vill över till sverige snart och shoppa igen!





Älskar sminkningen

 

http://heygia.freshnet.se


Tisdag


Tänkte låta Java få sova i vår extrasäng i köket inatt, men lämna sovrumsdörren öppen. Men så när jag la mej i sängen och J skulle lägga sej breve så hoppa hon fort som fan upp emellan oss haha. Förut när J kom hem från skolan så rusa hon nerför sängen till dörren och höll på att ramla i farten typ. Låg i sängen med henne och kolla på tv, när J skulle lägga sej breve så hoppa hon fort som fan emellan och ville inte låta han komma i närheten av mej haha. Nu är J i skolan igen och Marcus va här en sväng, så Java fick hälsat på han också.
Du har en väldigt beskyddande hund Elin ;)


Sötnosen

Java ser lite tröttis ut haha :)


.


Vart på sparis och hämtat min kavaj. Köpte energidrycker för typ en vecka framåt. Älskar det. En till last utöver rökningen, men man lever bara en gång ändå. Jag fattar mej inte på folk som enbart lever för träning och att leva jätte hälsosamt dvs inge festande, inge alkohol och inge godis och gottiga grejjer, hur kul är det liksom? Men det betyder inte att jag förstår mej på feta folk som bara maler i sej heller. Det är typ värre. Haha. Vart jag nu fick det ifrån.



Hundvakt



Blir hundvakt åt Elins Java ikväll tills imorn. Hon är så söt! Då har jag filmsällskap imorn medans J är i skolan också :)
J gjorde sin asgoda pastasallad förut med kyckling, pasta, pesto och soltorkade tomater. Serverat med rödlök och vitlöksdressing. Mums! Älskar den. Så nu har jag med andra ord fastnat i sängen och orkar inte röra på mej. Men nån gång måste jag för vi ska fara till S-market och hämta min kavaj på arken.














Lollipop

 

Syrrans present haha.

 

 


Måndag


Jävlar va bakis jag va när jag vakna igår. Vi såg 2 filmer under gårdagen, Vanishing on 7th street (se inte!! askass!) och The Mechanic som jag redan sett en gång men tycker den är bra så kunde se den igen. Vid kanske 8 tiden på kvällen blev vi först sugna på ngt. Så drog och köpte chips, dipp och dricka.
Har laddat ner några filmer så jag har att se på idag.
Stabilt att jag gick omkring med en kökssax i väskan ute på arken och kinos i lördags haha. Jag fick tbx den av Markus innan jag drog till Elin, och så fick den visst hänga med ut sen. Och så har jag kavajen kvar på Arken, en påse med grejjer hops Elin och en hos Lotta, typiskt mej!
På onsdag blir det kanske en liten utgång med Lotta. Säger liten för att det blir lugnare än i lördags haha ;)

Nu - frulle och pretty little liars!




Sverige bilder

 

 

Syrran är asduktig på att måla. Men jag är en hejjare på att skjuta luftgevär ;)

 

 

Min älskade selma <3

 

 

Jag och yngsta syrran

 

 

 

På rix fm festivalen i gbg där jag va med syrran och kussen

 

 

Jag och Nelly. Önskar jag kunde ha henne här!

 

 

Trollet

 

 

Mormor och morfars sötaste Smulan

 

 

Jag och pappa drog ut till lysekil och käkade sista dagen jag va hemma i m-dal. Finns inget bättre ställe än svenska västkusten på sommaren! Måhända att åland är najs då också, men det går inte upp mot smögen och lysekil!

 

 

Love them!

 

 

Hemma hos mamma och dom. Syrrorna hade bakat kladdkaka :)

 

 

Presenter

 

 

Har hamnat i en rosa period just nu :)


.


Tack Elin och Lotta för en sjukt najs kväll igår! Blev först kinos, sen arken och sen kinos igen för vart helt sjukt dött med folk på arken. Tappa dock bort Elin på Kinos 2a ggn vi va där :S vi missa ju de där med saxen Elin haha ;) Träffa ju på han på kinos efter jag tappa bort dej, typiskt :P
Jag blev sjukt full haha.. Lotta fråga flera ggr om jag inte skulle ta en taxi hem men nej nej!;D min kavaj hänger kvar på arken dock.. får hämta den ngn dag.
Nu ska jag kolla efter filmer att ladda ner som vi kan se på. Filmmys dag it is!


Lördag


Gårkvällen blev hyffsat lugn iaf. Lotta, Markus och Flemming kom så satt vi utanför huset och drack och kedjerökte en stund :) jag slutade dricka innan de andra så jag är inte bakis alls idag. Idag har jag och älskling storstädat lägenheten, fan va skönt att ha det gjort! Är skönt att va tbx på ön samtidigt som jag saknar alla i sverige. Ni finns i mitt hjärta även om vi träffas för sällan <3
snart har vi en ny valp hos mamma och dom, synd jag missar den som valp, nästa gång jag kommer hem är den ju stor som en björn, som Alice och Alva. Leonbergervalpar är så fruktansvärt söta! Då har dom 6 hundar!! haha.
Ska in t stan och träffa Lotta om en stund, kolla in hennes nya lägenhet på klinten, och ikväll blir det kanske utgång :)

Sista dagen i gbg


Ikväll blir det att packa bilen inför imorn då vi drar till örebro. Vinterdäcken ska i bilen också, frågan är hur alla mina grejjer ska få plats haha.. men allt går la om man vill ;) på fredag vid 18 tiden är vi tbx på holmen igen. Fredagskvällen blir nog lugn men på lördag vet jag att jag vill ut för då lär jag va jävligt partysugen! Hoppas bara på att ngn är på att dra med ut :) saknar mina tjejjor Elin och Lotta!

Önskar jag kunde ta med mej allt och alla från sverige till åland! Är lika hemskt varje gång att krama alla hejdå. Dom ska dessutom avliva min katt :( så det var sista gången jag såg henne nu antagligen. Finns inga ord för att beskriva hur hemskt det känns. Dom flesta tänker kanske att det bara är en katt men det är min lilla älskling.. :( Ville bara ta med henne till ön.. men det går ju inte..

Shoppa i örebro imorn då :) har iaf fått shoppat lite partykläder hitills, det behövdes!
Har haft några jävligt awesome dagar här i sverige iaf. Blev utgång med syrran både i fredags och lördags och i söndags var vi på rix fm festivalen i gbg med kussen och sen drog vi mot kungshamn och smögen :)


Sova vad är det



Har slängt i 4 tvättmaskiner, dammsugit köket och gjort rent köksbänken. Har disken kvar, typ 2 tvättmaskiner till och städning av sovrummet. Ja och packa då. Och duscha. KUL. Men får helt skylla mej själv som inte gjort detta en annan dag när jag kunnat. Kommer ju inte va klar med allt förren typ.. när jag ska fara imorn?

Va hos Lotta en stund förut också och snacka om allt och inget. Imorn kunde Markus köra mej till båtterminalen på morgonen iaf, skönt de :) så lämnar jag min nyckel t Lotta som får låna lägenheten under tiden jag är borta om det behövs :) Blir sista dagen på kanske länge jag träffar Markus imorn, känns lite tragiskt nästan :/ Men vi kanske åker och hälsar på han i Vasa ngn helg framöver, vem vet :)

Fick åksjukepiller av Lotta för båten imorn, haha, blir alltid så illamående när jag åker den jävla båten. Hatar att åka båten, dels för illamåendet och sen för jag är för rastlös för att sitta fast på en båt i 2 timmar.

Va bara tvungen att ta bild förut när Lotta hade slängt i ngt i fel sopsortering haha :)



Och den här bilden skickade Josse till mej igår. Jag och Elin dansar på förfest haha.




Kommer sakna mina brudar, men får träffa älskling och alla i sverige <3

.



Hamna hemma hos Elin. Sett på en skräckis med henne och java. Har fått skrivit ut tågbiljetten också så då är det problemet ur världen också. Då har jag bara städningen, packningen och tvätten kvar då. Haha bra att jag vart bakis hela dagen och inte gjort ngt av det än. Ska iväg och träffa Lotta också :)

Kommer sakna Elin och Lotta! Men vi tar igen all missad tid när jag kommer hem igen, då blir det ju paintball också! Nu kan jag inte ligga här i sängen framför datan längre! Gbg imorn!:D


Bakis? Jotack.



Fick ju en seamans shot flaska av Josse igår i present :) haha den tog nog nästan slut innan vi drog till arken. Det förklarar varför jag mår som jag gör just nu, satan! Drack shots som om det vore lonken + att jag ju faktiskt drack lonken också.
Och jag har inte ens påbörjat ngn av alla måsten idag som att städa, tvätta och packa resväskan och klockan börjar ju fan bli mycket, usch, ångest!

Jag älskar när man inser hur människor fungerar. Hur man bara kan skita i folk som ska va ens vänner. En sak om det bara vart jag själv jag tänkte på där, men tänker även på en annan och det är det som gör mej mest irriterad.


Ojoj..



Haha ojoj... vilken kväll det vart igår. Jag va bakis som fan hela dagen, tog en bra stund innan jag ens orka ta av mej partyklänningen som jag sovit med och ta mej till duschen, så illa vart det. Jag va hungrig men hade ingen mat hemma, på bakfyllan! Hur jobbigt? Ganska så! Elin hämta upp mej efter en stund så drog vi till kantarellen och handla, men väl ute i bilen kom jag på att justejja, jag glömde ju köpa strumpbyxor. Gick in igen, kommer ut i bilen, kommer på att justejja, jag glömde ju köpa lonken haha. Då drog vi till sparhallen och köpte det ist :)

Kommer hem till Elin, ser på en Irene huss film jag kommer få men för livet av, haha, jag är nog lite känslig. Men jag klarar inte av knivar och sexuella brott. Bland det vidrigaste jag vet.
Hur som helst, vi börja dricka ganska sent igår kväll. Fick boken Spelet av Elin som jag kan läsa imorn på båten över till sverige :) Och Lotta och Markus kom med tårta. Ni är bara bäst allihopa! Ni gjorde min födelsedag!<3 När ni fyller år ska ni få det minst så lika bra ;)

Hamna hemma hos Elin inatt. När jag vakna kom jag på att jävlar ja, jag fick ju med mej glaset med redbullvodka från arken inatt när vi gick t Elin haha. Fattar inte hur jag lyckades komma ut med det, tydligen va jag inte så full att jag inte tänkte på att försöka smussla ut det iaf och det är ju ett bra tecken för att va jag! Jag kan ju hålla det på en bra nivå när jag vill ;)

Messa Göran när jag vakna förut, han kom och hämta mej, fick med han till s market, köpte bakiskäk. Stackarn fick gå med mej därinne, jag är fortf lite full nämligen haha. Nu är jag iaf hemma! Ska in till stan sen och träffa Lotta en stund, sen Elin, ska få låna hennes mammas skrivare så jag kan skriva ut tågbiljetten till imorn, kan ju va bra.

Vill tacka alla inblandade för den här helgen!<3 som sagt, ni är bäst!

Gav bort en present på arken igår till 2 random killar som satt vid ett bord, ojoj. Jag bara jag vill inga ha den här ta den! hahah. Så drog vi illa kvickt innan dom ens hann säga ngt :)









.


B-day partyhelg



Vilken kväll igår. haha värd. Började med att Elin hämta upp mej efter jag bytt om till partyklänning. Gick runt inne på sparhallen i en kortkort paljettklänning och några dudes kommentera alla cider Elin la ner i sin korg hahah. Sen skulle vi in på Leksaksplaneten och köpa partyhattar, M visa oss rosa hello kitty partyhattar så vi köpte dom och rosa ballonger som vi satte upp på elins dörr och balkong. Sen va jag, Elin, Sebbe och Roope ute på gården och söp och spela kubb, hade t.om med oss bandspelaren ut.

Jag fick present av Roope också, presentkort på arken. Asbra present ju :) så där hade jag några gratis lonken!

Elin fick för sej jag skulle ha på mej lite diverse grejjer i hennes porr/haloween samling, vart en mix där av det ena och det andra, men slutade med att jag gick på arken i min lilla klänning, vingar och typ sjuksköterskearmband (elr va de nu heter), om jag inte vart så full hade jag aldrig gjort för för folk lär ju ha glott en del?! Men man får bjuda på sej själv en gång om året antar jag! Elin lär då få göra det när hon fyller! payback is a bitch ;)

Fick min Emilies special (kycklingrulle utan sallad) helt gratis också av snälla snubben som jobbar där. Perfekt avslut på kvällen!


 


Semester!!



Sista arbetsdagen gjord nu innan min minisemester :D Nu ska jag ta tag i städningen. Man ska då fan inte raka benen med engångsrakhyvlar. Blodbad i duschen, jotack! Fan att jag skulle ha sönder min riktiga.

Imorn ska jag träffa Lotta och sen ska jag träffa Elin vid 16 så ska vi handla lite inför kvällen. Måste in till stan när butikerna öppnat och köpa blondering, fan att jag glömde köpa det på lunchen förut. Vägrar gå sånhär i håret hela helgen. Ska nog göra som Elin tipsat mej om och köpa slingblondering ist, det ska tydligen bli bättre. Nu är det sådär gulblont som jag hatart.

Nu ska jag dra på musik och hoppas på att det gör det roligare att städa.

Är jag taggad elr vad inför imorn, så in i helvete!:D




Torsdag



Träffa Lotta igår efter jobbet, medans jag satt där och vänta på att hon skulle komma ut från jobbet så kom även Marcus. Sen drog vi och handla och sen hem t marcus för käk. Han skötte käket bra han, trodde aldrig det kunde va så gott med rotmos ihopblandat med köttfärs! Haha :)

Sen drog vi till Titti en stund, då vart jag redigt trött.

Jobb 9-17 idag, sen hem och storstäda. Urk, men måste göras. Vill ha det rent och fint också!


Yeeey!



Hade fått mail av Nelly och min klänning beräknas komma inom 2 dagar :D  Hoppas nu bara den sitter bra. Blir en väldigt rosa Emilie man hittar på arken i helgen!

Vill ha fredag nu!










Vill shoppa lite

 

 

 

Vill ha.. sverige snart, då får jag shoppa.


Leave the world behind


Känner mej bättre nu så hoppas nu jag inte blir sjuk för då blir hela helgen förstörd och det får den ju inte bli. Nu ska jag se på ngn film - How do you know, och äta ngt.

Vill ha helg nu och vill ha min klänning!:)

 

 


Rosa.

Så här rosa kommer jag va i helgen haha. Rosa är inte ens min grejj men.. jag har ju alltid svart på mej, oftast iaf, när jag ska ut så why not! hoppas nu fan den hinner komma bara.

Usch mår piss idag. Fryser som fan också. Vill bara ligga hemma under täcket!




Tagga



Jag blir så jävla lack. Klickar hem en klänning från nelly, en annan än den på bilden men ändå, betalar med kort men så står det att banken redan har betalningen men får fan inte ngn jävla orderbekräftelse. Och jag tänker ju fan inte betala för 2 klänningar så antingen kommer det la en klänning elr inte. Hatar nelly. Fuck nelly.

Jag som ville ha en ny klänning att ha på mej t helgen. Kommer säkert sluta med att jag chansar o beställer igen imorn om jag inte fått en orderbekräftelse innan dess.


Nu taggar vi för helgen! haha.



Jag kan när jag vill



Fick ngt slags ryck och hoppade in duschen, "bada löshåret", måla på nytt lager nagellack, bokade tvättid, slängde i allt som skulle tvättas. Gjorde rent köksbänken (ok typ hyffsat) slängde i all disk i diskhon som jag ska ta på fredag och slängde alla kläder som ska in i garderoben i EN enda hög i sovrummet för den orkar jag inte ta tag i nu. Jag kan ju! Nu återstår bara hur jag ska göra med den nästan översvämmade diskhon (fråga mej inte hur jag lyckas men låt oss säga att jag glömde av att vattnet var på). Det är liksom stopp verkar det som men jag har fan inga diskhandskar hemma och jag vägrar stoppa mina händer i där. Jobbigt läge. Och så undrar jag om man kan tvätta en badrumsmatta i tvättmaskin som är jättefläckig av alla mina blonderingsmedel... hmm.

Nu är jag en slappis och går omkring i mjukisbrallor. Inte ofta jag har så lång egentid på kvällarna så jag ens orkar byta om till det, men fan va skönt de va idag!

Min B day dress kanske! Om man hinner få hem den på 5 dagar från Nelly i sverige.. men har inget snyggt hemma och man fyller bara 25 en gång liksom så funderar på att chansa.





Hatar söndagar



Äntligen är denna arbetsdagen över. Hatar att jobba söndagar, en timme känns som två. Tur de vart en del att göra ändå.
Förstår mej inte på vissa folk. Är iaf glad över att schizot hade en bra dag idag, även om jag hatar folk som begär att man ska va trevlig mot dom när det passar dom själva. När jag tänker efter hatar jag överhuvudtaget när folk tror man ska passa när det passar dom.
Nästa helg då jävlar, då blir det 2 dagars! Ska fira helgen med de bästa! Ledig på fredag t.om. Då ska jag städa lägenheten på dagen. KUL. Den ser ut så in i helvete. Massa disk överallt, kläder överallt. Så illa är det. J fråga hur det kan bli så när jag typ aldrig är hemma. Jag vet nu.
Jag kommer in, ska hitta det jag ska ha på mej, slänger allt på golvet, hittar inte det jag ska ha, slänger allt överallt för att hitta det. Duschar. Slänger handukarna överallt. Skor överallt, i hallen, sovrummet, köket. Tomma lonkenburkar ståendes lite överallt också. Det går ju fort att städa när man sätter igång men fan va jag inte vill innan!
Va och handla med Elin efter jobbet. Nu ska jag bara dega i sängen hela kvällen. Känner mej fortf inte så bra. Men inbillar mej att jag inte är på väg att bli sjuk för jag vägrar fan bli det nu.


Söndag


Blev tidig hemgång igår, förlåt Lotta för jag va så osocial på arken men va så jäkla trött och seg :/ vart jättetrevlig kväll iaf!:) glömde dock kvar mina lågklackade skor kvar på förfesten så fick gå dit först och hämta dom, sen taxi hem, tänkte först gå hem men hade typ somnat gåendes, lätt. La mej i sängen direkt när jag kom hem runt halv 1 tiden. Tur jag åkte hem så tidigt ändå när jag va så trött. Men nu när jag vakna så kände jag bara neeeeej, tror jag är på väg att bli sjuk elr är det, känner det i hela kroppen, hoppas hoppas det bara är ngt som snabbt går över.

Ska snart börja gå mot jobbet, önskar jag bara kunde ligga i sängen och kurera mej hela dagen ist men icke. Kan inte kurera mej förren på fredag..


Nykter fredag



Jag och Elin har påbörjat vårt nya liv som nykterister idag haha. Sällan vi skulle bli heltidsnykterister men för idag iaf ;) Efter vi sluta jobbet 20.15 drog vi till jomala och sprang barkbanan. Ok.. sprang-gick, men ändå. Jag sprang fan! för 1a ggn på typ ett år kanske? Och fan va skönt det kändes efteråt. Då far vi hem till Elin och käka tortillas, och sen lite godis på det. Det är så man gör serni, springer och sen käkar massa onyttigt.

Nu är jag hemma igen. Ska ta en dusch och sen sova, upp 6 imorn. Kommer inte vilja gå upp ur sängen men skönt att sluta 16 :)

 


.



Jag ska va nykterist nu fram tills jag fyller, helt klart. Nästan så jag först inte ens ville fira min födelsedag nästa helg men efter ett snack med Lotta på vägen hem från jobbet så kom jag på andra tankar. Blev på bra humör när jag fick se ett inlägg på fb också hahah, otroligt va folk kan göra en glad från att va nere bara genom ngt sånt! Hela jobbdagen har vart åt helvete så blir man genast på bättre humör, det behövdes. Så har jag snackat med 2 pers på fb chatten som fick mej på bra humör varav en var syrran som jag snart får träffa :) Nu blev dagen lite bättre!

Ska försöka hålla god min de här dagarna och se om jag lyckas lura mej själv (ibland funkar ju sånt). Jobb 12 till stängning imorn igen (3e dagen i rad! SUCK!) och så börjar jag 8 på lördag. Nu ska jag hoppa in i duschen och ta tag i mej själv för jag kan fan inga gå omkring sån här.


Lill lördag



Sovit från 23 igår till 10 idag men är ändå trött. Måste ha så jävla många timmars sömn att ta igen från den senaste tiden.
Nu jävlar åker en person bort från fb, jag orkar fan inte med en som ska hålla på och skriva hela jävla tiden på chatten t mej trots att jag aldrig ens svarar!! jag blir lack!! "morrn" låt mej för i helvete va idiot! haha morgonhumör??
Självklart ska bussarna ha uppehåll nu så jag får gå till jobbet. Men nu ska jag sluta klaga och låta detta bli en bra dag :) Måtte en viss person förstöra den under dagen! sen skynda sej iväg t Elin efter jobbet :)




Dirty situation



Den här låten kommer jag nog nöta ett tag framöver har jag en känsla av. Den är så skön liksom, blir bara party nu av att höra den, men det kanske är bra för då blir jag ju taggad för imorn :)

 

 


Minns du detta Elin? haha





@ Elins place haha

 

 

Hitta en jättekonstig suddig bild på mob föreställande nån kille i bara kallingar hemma hos Elin. Vem fan är killen och när har detta hänt?! Haha. Måste va från ngn av våra förkröksspel! jag diggar mitt fina fylleförsök till att sminka Marcus alltså!:D och Josse måla naglar haha. jag har ju lite videos på mob också.. men får se om jag lägger upp ngn av dom haha.

Man måste unna sej ibland



Det har nog aldrig vart så gott med ostmackor som de va nu på bakfyllan. Köpte en jävla massa göttit, Kände sug efter allt och inget så det blev lite allt möjligt liksom.

Undrar om tonfisk panpizza är gott? Testar iaf.
Nu vill jag ha onsdag! Fast först vill jag ha bort bakfyllan helt och hållet ;) känner på mej att imorn kommer bli en bra dag! Om ingen på arbetstid råkar få mej på fittigt humör då, men det ordnar väl lite lonken och elins sällskap upp sen isf!


Jobbigt läge



Är så jävla sugen på godis och cola light. Så far nog in t stan sen med bussen, handlar och far hem igen. Jag hatar att göra saker ensam det är så jävla tråk haha. Är ju som en liten jävla barnunge.

Chips, dipp, choklad, cola light och lonken. Bra mix på inköpslistan där ;) men lonken är till imorn faktiskt haha! Ska jag sitta hemma och vräka i mej allt det där ensam ikväll? man får la ha sina såna dagar också antar jag.

Elin om du har tråkigt sen när du kommit hem ikväll och vill ha sällskap/godis/chips så är det bara att höra av dej :) elr om du bara vill ha sovsällskap ;) haha! annars ses vi imorn :)


Tydligen går det



Stackars Elin som fick umgås med oss fyllon igår! Haha, men jag betedde mej ju iaf jämfört med en annan som stod och jucka mot ett rullator russin inne på kantarellen inför folk haha. Yes, man kan bli full på en måndag om man är ledig dagen efter, check! Man kan shaka ass på arken ensamma på dansgolvet också inför folk som glor, check!
Jag har slutat tänka på hur mkt man gör bort sej på den här ön numera. Orkar bara inga bry mej längre. Ok, den är liten och folk snackar en jävla massa skit som på alla småställen så borde kanske bete mej mer som normalt folk, men esch! Hur kul har man då liksom?

8 exempel på fylleäventyr

  • Har visat mej i självlysande (oranga) string inför en massa folk på lilla holmen varav en har skrikit "kolla hon har självlysande trosor!" och då hade ett gäng kollat på när jag och Josse badat halvnakna efter arken, som ett exempel. Och ja.. nattdoppet har blivit lite av en tradition numera för mig, E, J och S haha. Så folk känner nog snart mer igen oss mer som halvnakna än påklädda :) fan att man ska ha ett sånt offentligt jobb så man inge kan gömma sej för allmänheten efter sånt.
  • Har gått fram till en russinkärring på arken och frågat vart hon har sin rullator efter att Josse och Elin berättat för mej att hon sagt att jag ser ut som en 2 åring i kön in till arken. Josse utmana mej att göra det men hon trodde nog inge jag skulle göra det haha!:)
  • Fått ett eget nickname efter en fylla med Lotta på midsommar.. hah - trosan :) Carola hade råkat sett mej när jag nattbadat i mina självlysande trosor, det var det 1a hon sa till mej 1a ggn jag träffa henne, då kände hon igen mej från just det haha.
  • Suttit och lipat på dinos inför M och ett gäng (fjortis snedfylla) medans jag suttit och smuttat på en shot (ja inge hällt i mej den som en normal person). Dom bara "Asså Emilie gå hem nu istället och sov om du ska upp och jobba imorn dessutom" (vart bara några få timmar kvar till jobb) jag bara "nej jag ska dricka upp den här först!!" slutade med att dom tvinga hem mej till slut har jag för mej! kan tänkas jag gick frivilligt om dom tog shoten ifrån mej också haha. Sen gick jag hem till E och sov med henne :)
  • Jobbat flera ggr på bakfyllan efter att enbart ha sovit 1-2 timmar.. men det är också hemskt!! men samtidigt är det bara åländsk sommr en gång om året och jag åker alltid på att jobba helger så va gör man inte?
  • Elin har försökt sälja mej för en pizzarulle hahahah!!! Nästan bästa tror jag!!!
  • Jag och Elin har 2 ggr försökt övertyga folk om att vi är lesbiska haha. 1a ggn var det för det va en kille som va jobbig, men jag hade tydligen råkat säga innan att jag har pojkvän så han bara.. "aa men lägg av du har ju pojkvän!" vi fick han att tro på att jag bara inte har kunnat komma ut med att jag är lesbisk än. haha han trodde på att vi hade haft sex tror jag tom.
  • Just messa Elin mej också om att vi tydligen träffat på en kollega ute i helgen som jobbar i samma hus som oss. Vi hade tydligen snackat med henne men ingen av oss minns det. Bra där ;)

Rehab efter den 13e! Imorn ska jag dricka/festa lite med E. Ska bara fixa så jag byter jobbpass på torsdag först, så jag har stängning istället, för jobba 9-17 när man vart ute dagen innan är la kanske sådär lyckat. Även om de vart skönt att sluta tidigt.

Igår träffa jag Lotta en stund, och även om det bara vart för en kort stund så gjorde hon min dag. Hon, E och S. Underbar dag igår. Fler såna dagar i fortsättningen!
När jag hade tvättat klart igår och skulle slänga i tvätten i torkskåpet och såg att ALLA jävla torkskåpen va upptagna, så fick jag ryck och slängde ur alla grejjer ur ett torkskåp och hängde in mitt haha. Är det min tid så är det ju fan min tid, FOLK!! Och det är fan inte 1a ggn just den personen inte kan hålla sina egna jävla tvättider. Haha vart på lite fittigt humör kanske. Men jag hade ingen dålig dag, snarare bra men man har ju sina dagar då ingen ska jävlas med en. Tur jag inga jobba igår för då hade jag fått jobba med psykfallet och det hade kunnat sluta illa. Catfight!

Hade velat haft sällskap sen men får se hur det blir med det. Har "badat löshåret" nu, ska nog sova några timmar till även om jag börjat piggna till nu. När jag vakna förut trodde jag seriöst jag sovit bort hela dagen, trodde det va kväll, och drömde så jävla konstigt inatt, och va så jävla bakis när jag vakna. Drömde att jag va på en fest med en massa konstigt folk och alla hata mej. Fylledrömmar!!
Är irriterad på viking line och nordeas hemsidor för dom funkar fan inga!! Vill kolla upp hur båtarna går till sverige den 15e så jag kan boka tågbiljetter, gaaah!! Men förr elr senare lär de la gå.


RSS 2.0