Hmm..


En svart bh på vift?! Måste ha den nu! Fan.

Fredag

 

Jobb 10-20 idag, blir minst 2 redbull idag för att palla dagen (älskar energidryck). Längtar tills på onsdag då jag ska färga och toppa håret, kan behövas!! Nu - frulle så man får en bra start på dagen. Alldeles för dålig på att äta frukost så blir jag ändå hungrig när jag kommer till jobbet.


Pepp!


 


Snart min!


Love at first sight var det :)

Nu - hoppa in i duschen och sen fixa lite inför imorn och sådär, sen sova.

 


Sometimes I think, sometimes I don´t



Haha måste vart trött imorse som trodde det var fredag, men har ändå gått omkring idag och vetat att det faktiskt bara är torsdag, ajja.. jag är lite väck ibland ;)

Såg att mitt paket kommit till posten idag så ska hämta ut det imorn innan jag börjar jobbet. Sen hem efter jobbet och stå och fixa med en viss grejj till lördag. Kommer inte bli många sovtimmar men det skiter jag i för på lördagen blire festligheter :)


Torsdag


Jobb 12-20 idag. Lär va grymt seg imorn när jag kommit hem efter 10 timmars jobb, och sen upp tidigt på lördag för jobb igen, men är ju ledig söndag iaf :)
Ska ta vägen förbi apoteket ngn dag snart och kolla efter Ricinolja. För det kan tydligen få håret att växa snabbare, ist för 1 cm/månaden "ska" håret växa 3-4 cm. Detta är alltså laxermedel egentligen så det är ju aningen pinsamt att gå och köpa i butik, haha får säga att det är åt håret :P

"Våra kunder har mailat och tipsat att de använder ricinolja i håret (hårbotten och hårtoppar) för att stimulera hårsäckarna till bättre hårväxt, samt få ett fylligare hår. Massera in och vänta ca: 30 min innan du tvättar ur, rekommenderas att göra 2-3 ggr i veckan."

http://www.grongava.se/shop/product/ricinolja-liten


Beauty and the beast


Ingen H&M avi hem idag, hoppas hoppas det kommer imorn. Har en del filmer på datan och såg att jag hade några gamla disney klassiker, så har sett Skönheten och odjuret, en av favoriterna. Den är ju såååå fin <3
Ska lätt köpa alla bra gamla disney klassiker på dvd så man har dom, till sina framtida barn om inte annat. Framtida alltså!! som i lååångt fram i livet typ. När utelivet inte lockar längre och det inte skär i öronen på en och blir galen varenda gång jag hör en unge skrika.. hmm, kommer nog aldrig hända. Stackars mamma och pappa kommer få vänta länge på barnbarn från min och carros sida :)


 


Onsdag


Sitter ensam hemma nu. J ska t skåhla ikväll, och jag är partysugen och uttråkad redan nu haha. Vilka i-landsproblem jag har. Lill lördag liksom.




Art


Marie Plosjö är så grymt duktig på att måla. Skulle vilja ha några av hennes motiv som tavlor. Älskar dessa nedan.








Bilder - Marie Plosjö



I love



Såg att det inte finns ngn make up store butik i örebro, jävligt synd. Min älskade doft är ju från dom. Jag har den alltid när jag går ut. Älskar den. Twenty forever heter den och tänker fortsätta ha den som "min" doft. Tycker det kan öppna en make up store butik på åland!

Men såg att man på Kicks hemsida (där dom har märket) kunde beställa till kicks butiken i örebro så man bara kan hämta ut det där, asbra! Så då var det löst. För Make up store brukar inte finnas i kicks butikerna, men finns som tur är på deras hemsida :) Dom hade även I love produkter! Älskar saker som luktar gott!

 

Sitter och kollar på löshår också. Funderar starkt på att beställa clips från sverige. För ett kit som är 50 cm långt så kostar det 712 kr. Vill ha långt hår till helgen! Kostar 200 spänn extra för express frakt som det får bli isf, får se imorn när jag fått svar på mitt mail om jag hinner få hem det till fredag om jag lägger till de. Annars känns ju den kostnaden ganska onödig om det kommer på måndag :P

 


B-day weekend


Jag och Mathi ska fira Lotta på lördag när jag slutat jobbet, men hur skriver jag inte här :) present är köpt iaf. Resten får jag fixa på fredag. Blir allt bra de där :)
Slängde ihop en äppelpaj förut som vi såg framför Gossip girl. Som jag saknat den serien, underbart att den är tbx igen!
Säljkurs imorn mellan 13-15. På min lediga dag, mindre kul.. Tur det inte vart på kvällen iaf.
Köpt ny navelpiercing och rosa vantar idag också.
Vi börja kolla på en serie förut som heter Pan am som handlar om några flygvärdinnor. 1a avsnittet kom idag och det vart rätt segt men tror den kan bli bättre så den får nog en andra chans nästa vecka igen!




Tisdag


Tvättar nu och laddar ner nya avsnittet av Gossip girl. In till stan och träffa Lotta sen :)
Imorn tror jag att jag kommer kunna hämta ut dessa grejjer på posten, lovely! Ett par låga stövlar, snygga skinnshorts, mystofflor, en vit skjorta som alltid funkar och 2 nya söta örngott :) har fått lite dille på söta örngott haha. Hoppas bara stövlarna passar för med HM vet man aldrig om storlekarna på deras skor är små elr normala.








Måndag


Jobb 10-18 idag sen ledig imorn och onsdag, najs som fan med tanke på helgens bravader. Kan behöva chilla lite.
Blev Big bang theory kväll igår, och blev aningen för mkt onyttigt egentligen, men skitsamm, det va ju ändå bakis-söndag. Mathi hade vart här och knackat på men vi hade inte ens hört det, haha ojdå. Var 2 personer här som va väldigt bakis igår, uscha.. men nu är det bra igen :)




.


Så va man hemma igen. Vart och handlat med J och M efter jobbet. Blev en massa göttit! Cola light, mars glass (så jävla gott!), chips, dipp och så choklad på det. Tror inte jag missa handla ngt :)
Lotta fyller på torsdag men då jobbar jag kväll så får nog fira henne på lördag ist. Har lite planer :) hon är ju en av de bästaste så hon ska då fanimej firas <3

Nu blire käk! Pasta med grönpepparsås och kyckling. Pizza va jag inte de minsta sugen på idag :P kanske för jag åt de igår.


Söndag


Jobb 12-15 idag, måttligt kul efter att ha druckit några redbullvodka och shotat igår. Men inte alls så farligt ändå konstigt nog. Vakna av mej själv imorse också typ en timme innan jag skulle upp, så skönt när man gör det och slipper vakna av alarmet. Fått i mej 2 glas treo så känner mej nästan som människa iaf.
Gårdagen blev asnajs, helt klart roligare än i fredags, ångra bara att jag drog ut då, bortkastade pengar och bara typ 2 timmars sömn innan jobb vilket resultera i en vääääääldigt trött och seg Emilie igår.
Men igår vart asnajs när jag väl kom igång. Först satt vi hos Elin, sen drog vi på ngn polsk förfest och sen drog vi hem till mej och förfesta med killarna :) smidde planer för i vinter jag och Elin. Åka pulka i skidbackarna med cider i handen. För ingen av oss kan åka skidor. Haha blondiner och alkohol :)
Har ingen alls lust och jobba idag!! Handla efter jobbet sen hem och dega i sängen resten av dagen. Har ju nytt avsnitt av Vampire diaries att se :)

Fredag

Fixa idag:

  • Kanske boka tid på Klipp upp för färgning och klippning. Vill nog bli honungs blondin faktiskt!
  • Köpa lite nya höstkläder på jobbet
  • Köpa stövlar på Zko
  • Köpa lonken
  • Köpa strumpbyxor
Allt detta innan jag börjar jobba kl 12.




.


Sådär. Då har jag vart och spelat in radioreklam på Steel. Haha fy fan kommer springa och gömma mej när jag hör reklamen på troligtvis jobbet nästa vecka.

Imorn kommer jag komma hem med lite nya höstkläder från jobbet, yeey :) och alkohol! Blir lonkenfylla på lördag, inga fishermans och inga redbull vodka. För varje gång jag sagt det har det ju gått så bra hitills. Men pallar inte med den bakfyllan jag får på sånt när jag ska jobba 3 tim på söndag.




R.I.P Trollet


Vår älskade lilla Trollet hemma i sverige fick tyvärr avlivas i veckan pga hjärnsjukdom <3 syrran berätta de förut.. i somras när jag va hemma var hon fortf lurviga lilla snutten som hoppade upp i knät på en och ville gosa. Men efter jag åkte tbx till Åland har hon tydligen haft problem med att gå och har betett sej konstigt så dom gjorde det dom blev tvungna till :( Selma är fortf vid liv men vet inte hur länge det dröjjer innan dom får göra det med henne också eftersom hon pissar överallt..:/ min lilla älskling <3



Ehm asså..


Jag göra radioreklam? Kan hända att jag ska göra radioreklam idag nämligen. Med en massa bedövning i käften? Ajja, får se hur det blir med den saken men står troligtvis i steel fm studion sen.



.


Jävlar va snabbt de gick att få ut tanden, efter 10 minuter var jag klar liksom! Fick kanske 3(?) bedövningssprutor, varav en i gommen och den va inte skön men har allt botat min tandläkarskräck nu efter alla dessa besök haha.. skakar inte längre när jag ligger där i stolen iaf :) men är full med bedövning i käften nu vill jag lova.
För att tagga lite inför helgen bjuder jag på mina favorit partylåtar :)

 

 

 

 

 

 

 

 


Torsdag


Ska va hos tandläkarn om en stund. Tänkte innan dess få i mej lite käk för sen kommer jag inte kunna äta ngt på hela dagen ju, men det värsta är att jag inte ska röka på 3 hela dagar efteråt egentligen, förra gången tog jag bara en cigg samma dag och sen kanske bara 2 cigg de endra 2 dagarna efter, för det gick bara inte att låta bli men de gick ju bra ändå :)

Om bara bara några få månader kommer man kunna se de här snygga brudsen på catwalken igen :)




Onsdagsmys


Blev tacos förut och senaste avsnitten av 90210 och Sons of anarchy. Snart börjar Gossip girl också, närmare sagt kan man se det nästa måndag elr tisdag :D
J är hos F nu så jag ska nog se ngn film tror jag :) Tandläkarn imorn.. uscha :/
Funderar starkt på att boka tid hos ngn frisör för färgning av håret. Vill ha det honungsblont som Jessica Alba nedan och så långt hår på det. Med andra ord måste jag sätta i löshår också. Trött på clips nu.




Vill ha!

 

 

 

 

 

  • Jofamas nya röda Retro jacka. Ska kolla efter den i örebro när vi är där nästa månad. Mailade Jofama och märket säljs tydligen i några butiker där. Hoppas hoppas jackan finns där bara.
  • Armygrön Marc Jacobs väska från netonnet. Ca 545 euro. Skulle lätt betala det för en väska om jag hade pengarna. Så fattas bara cash då.
  • Marc Jacobs wallet från netonnet.
  • Jeffrey Campbells Lita Shoes. Tyckte dom va för mkt innan men inte längre så länge man låter skorna göra jobbet så att säga. Då blir det inte för mkt.
  • Deborah Lippmanns nagellack, funderar på att klicka hem ett elr två från eleven.se. Så jävla snygga nyanser.
  • Victorias Secrets bodymist Strawberries and champagne. Finns på jfr.se för 149 kr.

True..

 

 

 

 


Rebecca Simonson

Så snygg!










Once upon a time..

 

 

 

 


Don´t stop the party




Sko freak



Vill ha dessa 4 par från Nelly. Sponsorer sökes?





Tisdag


Blev jobb från 8.30 till 18 idag. Ledig i 2 dagar nu då. Vad kan man hitta på imorn mer än att sitta hemma och glo på tv liksom? Är ju mitt i veckan då folk jobbar, och så är jag pank, så har inge lust att dra in till stan heller. I-landsproblem. Tycker föresten folket kan tröttna på kino och börja dra t arken ist, föredrar arken framför kino faktiskt, vet inte riktigt varför för kino är fräschare men ändå.. arken ska de va. Dom kan bara skippa livebanden på lördagarna för dom suger. Har inte alls lika kul på kino som jag har på arken. Men man får la vänja sej elr ngt. Fan va drygt att jag inte kan dra ut på fredag också, men jobbar 8 dagen efter så det kan jag glömma.
Jag och J sitter framför våra laptops och är jävligt sociala mot varandra just nu.. haha.


Vill ha helg!


Lagom seg nu. Kom inte iväg från jobbet förren halv 9, och ska upp 7 imorn för att jobba 9-18, lång dag blir det, men sen är jag ju iaf ledig ons-tor :) sen blir det sverige under en helg i slutet på oktober :D

Vill sååå ha lördag nu! partyyyyyy :)


Måndag


Jobb från 12 så ska snart dra hemifrån. Hade hellre vart hemma idag och bara myst ner mej i sängen hela dagen. Är ju sånt jäkla tråkväder ute..


Söndag


Jobbat 3 timmar idag.
Nu vill jag ha lördag! Vill ut och festa. Yes nu mår jag bättre än igår ;)

Kollar på bilder från i somras. Vill ha tbx värmen! Lotta hade bilder från midsommar, när jag åker ring efter Marcus båt bl.a. Måste ha dom!





Så blev det med den lugna fredagen


Drog till Lotta igår efter jobbet. Gick sen till alko och fixa vin. Tänkte att vi kan chill dricka lite liksom, inte supa och framförallt inte ut. Jag skulle ändå jobba kl 10 idag. Fan för alkohol, det gör bara att man vill ut.
Hamna på förkrök hos Lottas kompis och sen kom Mathi och lite annat folk, hamna på kino efter det. Minns att vi skulle upp på scenen och dansa men där fick man tydligen inte dansa, men folk får stå och dansa på pelarna? (vilket jag däremot aldrig skulle göra) tycker jag är konstigt. Well well.. märkte att Lotta och Mathi inte va kvar efter en stund så då kom jag på att fan, jag ska ju liksom upp typ 8 imorn, borde gå hem kanske. Då var klockan kanske typ halv 3. Oops. Men jag var orolig över att inte komma in i lägenheten om J somnat, har ju inge nyckel. Men så när jag va på väg gåendes hem (FY FAN! känns som en evighet att gå hem från stan på fyllan!) så ringde Mathi, så ringde han J och såg till att jag kom in i lägenheten, sicken tur. Idag är brudsen bakis haha.. satan va dålig jag vart idag. När jag blir bakis mår jag illa och idag har det vart riktigt jävla hemskt. Körde tom fingrarna i halsen imorse men det funkar ju bara på fyllan tydligen, inte efteråt. I fortsättningen blir det lonken fylla.. inge vin och redbull vodka fylla.

Jag ska då fan alltid jobba på helgerna. Känns som jag säger varenda gång jag är ute att jag ska upp och jobba dagen efter. Känns lagom kul när alla andra kan va hemma o götta sej i sängen hela dagen efter.. Nästa helg blire nog utgång med Elin, känns som en evighet sen nu ju. Blir nog taggad om några dagar när jag blivit människa igen. Jobbar bara 3 tim på söndan. Sen är jag ledig 2 söndagar i rad efter det iaf :) Snart fyller Lotta också, fira henne då :)<3


Myspys



Tänk er tända ljus, ett (elr 3, beroende på hur torr man är) glas vin framför tvn i höst/vinter med en massa göttit uppdukat! Och så dessa mysiga "tofflor" från H&M med myskläderna. Dom va tyvärr slut i min storlek så väntar på att det ska komma in nya.

Ojoj.. jag behöver verkligen ut och festa.


Bästa partylåten

Älskar den!

 

Jobb 13-17 imorn. Soft och bra :) Har fått 2 uppgifter på jobbet av vår dekoratör som ska va klar nästa vecka så tänkte sätta igång lite så smått med de nu.

 

 


Torsdag


Jobb 10-18. Lider med J som är bakis och som dessutom har prov om drygt en halvtimma :P självförvållad bakfylla men ändå, man vet hur det är.


Blev visst inte så lugnt ändå


Blev visst lite förkrök här innan de andra skulle t arken, har ju vart nollning av "ettorna" idag som dom har haft hand om. Så satt här med en aspackad pojkvän, Flemming, Fredrik och Ronnie. Har nog aldrig sett J så packad. J, R och F fick nagellack på sej också, ja bara det säger nog en del. Och så har vi ngn vägskylt här som jag inte vet hur den kommit hit. Jag sa att den inte får ingå i vår inredning iaf :) J stanna kvar hemma och har nog slocknat nu, ska nog lägga mej jag med breve fyllekajjan.

Är jävligt glad att slippa va asbakis imorn som de andra lär va ;P

Girls night out nästa lördag hoppas jag! Skulle behöva det! Och kanske skördefest på lördag :)



Helvetes skit


Va ute o rökte och när jag skulle öppna ytterdörren så råka jag tappa nyckelfanskapet in under dörre, under cementtrappan. J blev rätt lack på mej när jag hämta han från grannen, och då blev jag lack för han fatta inte hur jag kunde lyckas med det. Vadå lyckas? Jag tappa den så, inte direkt så jag kasta in den under trappan liksom :P Försökte få upp dom men gick inte och hatar ju spindlar och sånt så ville inte va därunder och rota heller. Vill inte sitta därute och kolla efter den när det är en massa folk som springer in och ut, ser ju aningen dumt ut.. skulle behövt leta på dagen men då är det ju ännu mer folk ute. Fan.



Onsdag


Jobbat 12-20. Är sååå partysugen men har inte råd att festa ngt innan löning vilket suger! Men lönehelgen vill jag ut på lördan så då hoppas jag ngn/några är på :)



Orkar inte


Jahopp, då har man ett hål till då. Haha kul.. Hade ett hål i en annan visdomstand. Hade ju hål i en visdomstand, den tanden drog dom bort i somras, nu ska dom alltså dra bort en till. För som han sa, lika bra att dra bort den ist för att laga hålet. Så under typ 3 månader kommer jag att ha dratt bort 2 visdomständer och gjort en rotfyllning. Fatta att jag är trött på skiten. Sist gång jag drog bort visdomstanden så va jag så full med bedövning i käften så jag inte kunde äta på en hel dag, konstigt efter typ 4-5 bedövningssprutor. Så det ser jag inge fram emot. Hade behövt få recept på fler såna där starka värkpiller av tandläkarn för dom är asbra när man inte kan somna haha. J ba "men du kan ju inte ta en sån när du inte har ont bara för o kunna somna" nu är det bevisat att det går ;P och jag har bara gjort det en gång så nej, jag är ingen piller narkoman.

Jävla pissväder det är idag, ser ut som en dränkt katt efter att ha vart i stan.


Dessa måsten och ärenden..


Som jag alltid råkar få på mina lediga dagar, nästan alltid iaf. Idag är det tandläkaren 13.15. Sen ska jag gå och se om Lotta är hemma tror jag.
J hade fått kommentaren "stackars dej" när Lotta hade presenterat han som "Det här är Emilies pojkvän" för en kille på Kino i lördags efter jag hade dratt hem. Idag fick jag veta vem det var och han var med en stund på midsommar hos Carola. Jag gick igår och tänkte på vem fan säger ngt sånt? Men det var tydligen inte alls menat på ett dåligt sätt fick jag veta idag, men att säga det så till ens pojkvän låter ju mest bara elakt.

Skördefest nästa helg haha.. får se om man kanske hänger på, på lördag! åka runt på landet och dricka lite :)




Söndag


Va faktiskt duktig igår och drack bara lonken, och va hemma typ kvart över 2. Blev ändå lite för mkt för jag minns att jag blev sur på J för han inte ville gå med mej hem haha. Har inte så gott om cash så jag kan ta taxi hur som helst, men gick till slut med på att jag får pengar av J för taxin för han ville inte jag skulle gå hem ensam. Har dåligt samvete över att jag blev sur på han haha :) Var fest i korriden när jag kom hem? Satt en massa fjortisar precis utanför vår lägenhet med ashög musik på, lagom kul när jag skulle sova. Man skulle ringt och klagat nästan haha, skadeglädje är den bästa glädjen elr hur var det?;) skulle aldrig klagat annars (för här på bikupan gör man inte det, lite av en oskriven regel) men jag hatar fjortisar som faktiskt kan sitta inne i en lägenhet (som normalt folk) och festa istället för att hänga i en korridor. Lite väl respektlöst även på en lördag.
Ja, så det blev kino igår, efter förkrök på bikupan hos oss. Sen träffa vi Lotta, hennes brorsa och Mathi på Kino. Synd jag skulle upp och jobba idag annars hade jag vart där längre, men jag kände att det skulle bli alldeles för mkt lonken om jag skulle stannat längre så hade faktiskt disciplin :) gick ensam och köpte en pizzarulle och tog taxi hem. Jag och mina pizzarullar på fyllan :P


Nu ska jag hälla i mej lite energidryck och chilla lite innan det är dags att dra till jobbet. Längtar tills jag kommer hem sen och kan koppla av framför tvn. Myskväll it is. Ledig mån-tis också, underbart.

Drömde att jag satte på akrylnaglar inatt? haha whaaat liksom. Nu är jag jättesugen på att göra det bara för det, har tom googlat och hittat ett ställe här i Mariehamn där man kan göra det. 60 euro för fransk manikyr, skulle va ngt. Jag vill ju inte ha glitter elr ngt sånt där, utan bara stilrent.




Hmm..


Kom nyss hem från jobbet, ska hoppa in i duschen och sen ringa Lotta och se om hon kommit hem för jag vill festa! Sitta på bikupan hela kvällen lockar då fan inte. Känns som typ "alla" i huset typ är borta också (iaf dom i Jockes klass och dom) så känns helt jävla dött här. Igår satt jag och älskling hemma och drack lite vin, mysigt att bara göra det med ibland :) men idag vill jag festa! Synd Elin jobbar imorn :)



Lördag


Jobb 10-18 idag. Förhoppningsvis hämtar älskling upp mej från jobbet då så man kommer hem snabbare :) Får se vad som händer ikväll, men jag orkar inte va alltför bakis imorn även om det bara är 3 timmars jobb, det är fan pest och pina att jobba ens det minsta bakis i 3 tim. Så kl 3 inatt ska jag ligga i sängen helt klart har jag bestämt! Och om jag har druckit ska jag dricka en jävla massa vatten innan jag lägger mej. Capisch??!


Fredag


 

Älskar min nya tröjja jag fick med mej hem från jobbet igår, från Kappahl finest kollektionen, halsbandet är också från den. Fick även med en en grå grymt snygg kavaj hem.

 

 

Jobb 12-20 idag, och sen upp tidigt imorn, men kan alltid hitta på ngt imorn kväll för jobbar bara 3 timmar på söndag :)

 


Drömhåret!!

http://imfancy.blogg.se/

 

 

Jobb 10-18 idag! Hoppas få med mej 2 plagg hem därifrån :)


Sons of anarchy


Nu har jag onsdagskvällarna uppbokade framöver. Tycker pappa kan köpa en ny MC (han krocka med den förra) som jag kan åka med på när jag är i sverige! Så jävla najs att åka MC! Men mamma hatar när jag och carro åker med haha. Och Jax (Charlie Hunnam) är ju så satans snygg också, synd dom snaggat han denna säsongen bara. Annars tycker jag inte det är snyggt med långhåriga killar men han är ett undantag.






Myskväll



Då var den arbetsdagen gjord och va skönt det var att va tbx på jobb igen! Igår hade jag ångest över att komma tillbaka igen för det är ju jävligt skönt med semester, men de va allt skönt ändå :)

När jag kom hem va J borta så antar han är på skåhla så får roa mej själv ikväll.. Tänkte mej ngn film och kanelbullar med saft :)

Jag vill till USA och äta frozen joghurt på Pinkberry. Det ser så jävla gott ut!! Det är typ enda anledningen till att jag vill till USA, och shoppingen då. Om jag ska till USA nån gång blir det LA tror jag. Snodde bilderna från Natachas blogg.








Onsdag


Jobb 12-20 idag. Känns jätteweird att komma tbx igen efter semestern men samtidigt skönt att återgå till vardagen igen :)


Tisdag


Sista lediga dagen då, 3 veckors semester har jag haft och dagarna har bara rusat förbi :S den kommande lönen lär bli så man knappt klarar sej däremot, men det får de va värt för att få träffa alla i sverige <3
Igår va sista besöket hos tandläkaren, elr aa, har ett besök kvar men det är bara en vanlig undersökning, så jävla skönt att ha allt gjort nu.

In till stan med Elin om en stund :)





Måndag


Näst sista lediga dagen idag, usch o fy :( Det är fan lika med ångest, tiden går för snabbt när man är ledig! Ska snart med bussen till stan för har tid hos tandläkaren. Urk på det med. Vi kollade på en säkert minst 8-10 avsnitt 90210 igår kväll innan vi insåg att klockan var typ halv 2 på natten haha.. så är lite seg nu.


90210



Lyckades ta tag i mej själv till slut. kl 5 på eftermiddan :P men bättre sent än aldrig. Vi for till s market och handla, så nu väntar jag på att maten ska bli klar typ. Han ropa nyss "med elr utan plast?" haha, för när jag skulle steka tacoköttfärs igår och skulle slänga i köttfärsen i stekpannan så hängde "plasten" med som är i förpackningen, så fråga jag han "vill du ha med elr utan plast?" vi och vår humor. Fan va gott det ska bli med cola sen, finns det ngt bättre på bakfyllan?! Cola och hemmagjord mat.
Har fått J att se på 90210 med mej, trodde aldrig han skulle klara av att se en sån serie men jo fan ;) så tänkte se på det en stund om han går med på det. Har sett alla 3 säsonger men det är en sån serie man kan se om igen, iaf i väntan på att nya säsongen snart börjar. Älskar Naomi, störtskön karaktär, och så är hon ursnygg!



Vill va i sverige nu

 

 


...

 

 


Söndag


Fy fan låter jag beskriva hur jag mår nu. Hamna på efterfest hos grannen igår efter vi vart på Kino, gick in till mej istället för jag mådde dåligt, slockna ganska snabbt. J kom hem senare och ville att jag skulle ta av mej paljettklänningen och det förstår jag såhär i efterhand för den fäller som fan, men jag vägra för jag ville bara sova. Tydligen hade jag vart asaggro och bara "ge fan i mej!" och så vidare, tagit hans täcke hade jag också gjort. Stackarn :)
Vakna typ halv 1 och J sover fortf. Mår så illa!
Om man ska bli nykterist?! Lära sej sticka elr ngt istället, vad gör nykterister på helgerna liksom? Jag blir bara irriterad på fyllan numera så lika bra att va hemma istället! Nästan så jag förstår mej på folk som blir nykterister. Tycker inte om den personen jag blir på fyllan (vem gör det? men jag hatar verkligen den personen jag blir när jag fått i mej för mkt), men det betyder inte att jag inte kan störa mej som fan på annat folk heller som jag bara inte förstår mej på. Igår va en bra kväll däremot med trevligt sällskap, skulle bara druckit lite mindre :)


Ska nog byta lösen till bloggen. Ska bara komma på ett nytt lösen först! Är för bakis för det nu.. elr så låter jag de va som det är.. Måste till affärn sen och handla, finns inge mat hemma förutom lite tacosrester från igår. Och jag är ashungrig.

Lördag


Har vart och köpt grejjer till tacos så senare blir det tacos. Mums!!
Inte en enda utekväll i helgen känns fel men jag kanske behöver det, men va jag behöver brukar jag skita i haha :) Men man slipper va bakis iaf!

Vill sätta i löshår. Är så trött på clips, så jobbigt. Vill ha med keratinvax igen. Fattas bara pengar. Men vill inte sätta i här på åland, utan i uddevalla där jag gjort innan på HairX, 2500 spänn för riktigt löshår som håller länge dessutom. Fan att det ska va så långt dit! Här fick jag sist betala mellan 700-800 euro ngt sånt, sviiiiiiinigt dyrt :S

Saknar det här långa håret som jag fick i uddevalla.





Lilla Bella

Vår nya lilla valp hemma, hund nr 6 nu hehe. Och innan de 6 som vi har nu har vi haft några också dessutom. Det suger att inte kunna få träffa den förren nästa sommar, som det troligen blir eftersom det är först då jag har semester. Går miste om så mkt när man bor här, missuppfatta mej inte nu, jag är så glad att jag träffat Elin och Lotta, men dom 2 och J är de "enda" som gör att jag klarar av att bo här. Utöver dom finns det inget som skulle hålla mej kvar här. Men man borde sluta klaga för det förändrar inte att man inte har de i sverige i närheten ändå.
Har haft lite förkrök sällskap här hemma men dom drog till Kino nyss. Nu är det bara jag, J och F kvar här :)





Rastlös


Jag och J sitter framför våra laptops och dricker vin, det skulle nog se ganska roligt ut för andra för vi säger inte ett ord till varandra haha.
Vill hitta på ngt ikväll!! Får se om Lotta stannar kvar på ön över helgen, hoppas lite på det faktiskt ;)

Rosa är det nya svarta

 

 

För mej iaf :) Fjortisfärg kanske men det skiter jag fullständigt i!;) fattas bara en rosa stickad tröja nu också.


Tack för den


Undrar va de e för nöt som ringer en halv 5 på natten från dolt nr?! Tog aslång tid innan jag kunde somna om igen.
Fredag idag men känns inte som det. Vill ut ikväll elr imorn men är pank och Elin jobbar och Lotta ska bort över helgen. Drygt värre.. har gärna har en myskväll på helgen men jag har ju mitt partybehov också, iaf på min sista semesterhelg.


Can´t wait


Sons of anarchy - 6e sept
90210 - 13e sept
Vampire diaries - 15e sept
Gossip girl - 26e sept
The walking dead - 16e okt


Dessa serier kommer nog göra höstkvällarna lite mysigare! Vill bara ha mer grejjer till lägenheten som gör den mer mysig och en till skohylla, och fler höstkläder/skor så ska nog den här hösten gå an :)



Torsdag


Blev skåhla igår , studentpuben, med grabbarna och Lotta. Sen drog vi in till stan men var helt folktomt på arken så vi drog till dinos men där var det inte mkt bättre + att jag va rätt packad för jag hade druckit rätt mkt rosé, så vi blev inge långvariga där. I somras kunde man gå ut mitt i veckan och det var ändå en del folk, fan va tråk att det är höst nu, för det känns iaf så.

Vakna tidigt imorse, tog en treo och la mej igen. Vakna upp senare igen och var inte bakis alls, tacka vet jag treo. Drog till Lotta förut och hängde med henne några timmar, är så glad att jag har henne och Elin, underbara människor dom 2!

Nu fixar älskling käk. Skönt att få riktig mat i sej igen efter en hel sommar då jag ätit inget alls vissa dagar och de andra dagarna blivit skräpmat. Sen blir det nog ngn film elr 2 :)



RSS 2.0