Nyår

Förstår mej inte på folk som drar ut dagen innan nyårsafton, dagen med stort D. Man vill ju va helt taggad på nyår, inte bakis. Kom bara att tänka på det, är säkert en hel del folk ute ikväll ändå, aldrig att jag hade dratt ut idag! Även om jag inte hade jobbat imorn.
Kollade Kinos sida på fb och såg att det är så jävla mkt folk som klagar på att det är 20 årsgräns på kino på nyår, haha men va fan, jag vill då inte ha en massa fjortisar där. Bäst var argumentet "dom som har 18 är väll arken o indigo, o så kanske Dinos, men de blir så in i h**vetes smockat med folk på dem då så man knappt kan röra sig. dessutom så vad jag har sett så är det messt 18-20 åringar på kino, arken och indigo brukar locka äldre"
Haha så han mena att vi äldre kan hänga på arken och Indigo ist. Nej dom ställen kan fjortisarna få behålla ist ;P så han menar också att om Kino hade haft 18 årsgräns så hade det inte blivit lika smockat på alla andra ställena, herregud om Kino haft 18 årsgräns imorn hade det vart lika smockat där ju, smart dude (och som att det dessutom inte lär va helt smockat ändå, tror han inte att det är fler folk på 20+ på den här ön än mellan 18-20 år?!)
Folk under 20 ska inte säga så mkt för sen när dom själva är 20 blir dom jävligt glada över att 18 åringarna inte kommer in på lördagar :P som att gå till Arken på en fredag, en ren jävla lammköttsmarknad fullt med jobbiga fjortisar. Och dessutom, indigo är inte för äldre utan yngre, har vart där en gång oc det räckte! men han har nog aldrig vart där och kollat.
Känns som ett rätt meningslöst inlägg men störde mej så in i helvete på kommentarerna.

Torsdag

Ahhhhhhh va skönt att va ledig imorn igen!! Måste till magique imorn och lämna tbx en kjol jag köpte igår, en "fluffig" kjol, så inte min grejj, tajt ska de va. Tänkte ha underklädeslinnet till den men naee.. har hellre en tajt kjol till isf. Vet inte vad jag tänkte med när jag köpte den, men orka inte prova den, provar typ aldrig kläder, köper dom bara och returnerar dom om det inte passar, hatar att stå i ett trångt provrum och få av sej alla jobbiga vinterkläder :)
Hatar dom här dagarna innan nyår när jag är så jäkla taggad och bara vill ha lördag. Timmarna kommer ju gå sjukt segt på lördag på jobbet om man ska gå och längta hela dagen. Tur man har att göra imorn iaf!:)
Har laddat ner 1a aäsosngen av solsidan så ska se några avsnitt nu :) råkar säkert slockna till också så trött som jag är nu.

Love it!


Onsdag

Herregud snart nyår nu. Får se om det blir dop elr inte under sverigeveckan, hoppas på det :)
In till stan om en stund och hämta nyckeln till jobbet eftersom jag öppnar imorn, kunde jobbat 12-20 imorn ist om jag ville men nej, jag går hellre upp svintidigt dagen efter jag vart ledig isf. För jag hatar att jobba kväll.
Hoppas på att mina underkläder från nelly kommer imorn elr på fredag för jag vill ha "underklädeslinnet" på nyår tror jag. Skulle nästan haft typ en svart transparent skjorta till den. Blir att kolla efter det sen på jobbet också. Det elr så kollar jag efter ngn klänning på maqicue.. men hittar ALDRIG ngn snygg klänning på den här ön så har inga förhoppningar, är så jäkla kräsen när det kommer till partyklänningar, ska vara ngt speciellt med dom, det ska klicka liksom! vet dock inte vad jag ska ha nertill om jag ska ha underklädeslinnet och skjorta. Fan va jobbigt..
Får se vad det blir för nått.. ska köpa Thomas sabo armband till mej själv också tror jag. Som present åt mej själv från julklappspengarna av pappa som han förde över till mitt konto :)

Vill ha nyår

Är jag party elr sjukt party nu? SJUKT PARTY haha. Vill ha nyår NU! Har fastnat framför tvn, en dokumentär faktiskt (!!) angående en kille som går loss och skjuter en massa folk på en ö, en ren massaker. Några överlevde och det var för att vissa av dom gömde sej i husen och några dom sprang och gömde sej bakom en klippavsats på ett berg på öns högsta punkt. Sånt är sjukt "spännande", fattar inte hur det kan finnas sånt sjukt mentalt stört folk som klarar av att döda folk! Nu såg jag att det var norge massakern. Stackars hans advokat som måste försvara idioten. Tänk på familjerna till de dödade.. Hemskt är bara förnamnet.

Ångest

AHHHHH va trött jag är. Ta en nap på nån timma funderar jag på att göra.. Har ångest angående vad jag ska ha på mej på nyår. Om jag ska ha den tänkta nyårsklänningen som jag tråkigt nog redan använt 2 ggr elr fixa ihop ngt annat. Stör mej så på mej själv att jag använde den innan nyår. Vill alltid ha en ny klänning på nyår!!

Tisdag

Jag kunde returnera klänningen från stylebytyra men när jag ska gå in och göra returen via deras hemsida så visar det sig att jag inte kan göra den. Ska aldrig mer beställa därifrån. Man blir ju rätt less alltså så fick ju maila dom igen.
Va skönt det ska bli med sovmorgon imorn! Är rätt trött efter denna helgen. Har 3 dagar på mej att bli pepp för nyår som tur är, om det ens räcker haha.

Kul helg!

Har vart grymt dålig på att skriva här senaste dagarna, men bloggningen går i perioder, så är det ju för nästan alla. För min del handlar det nog bara om ork, att jag tycker det är jobbigt att återberätta allt man gjort.
Blev en 2 dagars denna helgen, trots att jag skulle jobba kl 8 idag. Men va inte så farligt att jobba ändå, men ok, om jag ska erkänna så vart de inge kul de första 3 timmarna. Fick sova hos Elin i hennes sköna säng, hade bara tio minuters väg till jobbet då ist för 40 minuter som det hade fått bli annars :) tänkte sova i soffan men den vart upptagen haha :) är glad att vi drog hem så tidigt som vi gjorde. 01.15?! Haaah liksom, inte likt mej alls, men jag tog ansvar igår för att jag skulle jobba idag. Faktiskt. Slutade dricka en stund innan vi drog hem också.
"MEN VI KAN INTE ÅKA ÄN JAG ÄR JU INTE TILLRÄCKLIGT FULL!!". Asså.. tror inte jag va så nykter som jag trodde när vi skulle fara till Kino igår. Utöver filmen jag la upp på fb förut har jag en till med en annan person med en dinoskasse över huvet (julklapp från dinos från julafton) men den måste jag få tillåtelse att lägga upp först hehe, hoppas jag får det för den är fan klockren!! Dansade för katten på förfesten gjorde vi också.. asså stackars katt haha. Elin va värst haha! Fick besök på jobbet idag av en som sa att jag stank sprit :P hade inte förvånat mej om det vart sanning efter 2 dagars fylla. Jobb 8-16 imorn, sen ledig på onsdag (va man nu ska hitta på då? Lotta vart ju upptagen tydligen..), jobb på torsdag och ledig på fredag. Då blir det mariebad med Elin och sen fixa ihop efterrätten för nyårsmiddan. Vi skippade förrätt, för man orkar ju inte dricka efter så mkt mat annars och det är ju ändå nyår, man vill inte äta massa utan dricka liksom!:)
Tror att J´s julklapp kan komma imorn, hoppas det! Även om han inte är hemma men ändå!
Sen jobbar både jag och Elin 8-16.15 på lördag, sen blire hem och snabbt göra oss klara för att sen dra till Eckerö. Nu ska jag se på VS, redan sett den men love it så ser den igen.
Sen ta igen lite sömn typ :)

Assååå...

Har gått och blivit snattare tydligen. Skulle ha en påse förut att lägga alla grejjer i jag ska ha med till Elin sen (arbetskläder, tandborste och sådär), såg en i hallen men i den låg en kalender som inte va min. Fick dåligt samvete av att öppna den men va ju tvungen att se vems den var, då såg jag att det var kollegans. Tänkte först om jag fått med mej Elins på ngt sätt, men nej, då fick jag med mej den igår av Emma när hon körde mej hem från jobbet. Slutar aldrig förvånas över mej själv. Då hade jag alltså tagit mej hennes påse från hennes bil. Vad blir det härnäst?
Vaknar upp på bakfyllan och hittar hemma en mobil, en plånbok?

Pepp

Har tagit en uppfriskande dusch så nu känner man sej fräsch igen och satt i löshåret. Har på mej kvällens partyoutfit REDAN tom. Inte illa på en bakisdag kl 14 huuuh? Lyssnar på partymusik och börjar känna mej peppad för kvällen medans maten (fiskpinnar och kroketter) är i ugnen.
Sover hos Elin inatt, nära till jobbet imorn :) underbart! Borde bara köpa mer energidryck för har bara en kvar och den behöver jag nu. Hoppas kanske select har öppet sen iaf. Och treon får jag INTE glömma, räddaren i nöden på bakfyllan, lite iaf. Om man tar några st ;P
Nej seriöst, ska inte dricka ngn sprit alls ikväll, bara lonken.

Vill ha en

Klockan för både män och kvinnor! Så jävla snygg. Älskar att det är sailor stil över den.
Är paff över att jag vakna runt halv 10 imorse och trodde jag skulle må jättedåligt, kändes så innan jag va tvungen att lämna sängen, men var inte alls farligt ju! Ligger dock kvar i sängen ändå, så skönt här. Hade druckit upp ett halvt glas treo inatt iaf, framsteg! Hade även en paradisask på golvet breve sängen ( och ok, en hink just in case för har för mej jag inte mådde så bra när jag kom hem men somna direkt när jag la mej iaf)
Nästan så jag är party igen nu, redan. Haha. Men bara nästan.

God jul på er!

Slutade jobbet 13.30, fick skjuts hem av söta kollegan, duscha och bytte om och nu väntar jag på att Elin ska höra av sej. Ska agera sällskap åt henne när hon ska skjutsa runt på hennes brorsa som ska va tomte på flera ställen. Men han dricker haha, full tomte kanske det blir :P och senare blir det ju Dinos då.
Ätit har jag inte hunnit dock och jag är sviiinhungrig men om jag micrar micropizzan nu så ringer säkert Elin bara för att, då vore det helt i onödan att slänga den.
Ajja, hoppas ni alla får en mysig och fin julafton iaf!:)

Jul? vadå jul?

Har inga julkänslor what so ever, skräckisen jag och Elin såg hjälpte inte direkt heller haha, Black christmas. Den var mer som en komedi men ändå kommer jag ligga där ensam i sängen asskrajj när jag ska lägga mej nu. Önskar jag inte var så mörkrädd.. men egentligen, det är väl typ varje tjej? Var till sparis och kantarellen och handla med Elin, sen far vi hem till henne och käka tortillas och såg 2 skräckisar, myskväll!:)
"Alla andra" (med citat eftersom de finns de hemlösa och de som inte har ngn familj ockå) har sina familjer i år men jag har min familj i ett annat land, med ett hav emellan. 2 timmars båtfärd, en och en halvtimmes bussfärd och typ 5-6 timmars tågfärd.
Nästa jul ska jag bara ha ledigt, that´s it!! Jag brukar inte va så familjekär annars men det är ju julafton, det är en familjehögtid, hur mkt jag än hatar släktträffar. Saknar min familj när jag bor här bara för jag inte kan träffa dom just när jag vill.
Jobb 8-16 imorn, fy faaaaaaaaaaaaaan. Dinos med Elin imorn, kan bli... spännande? haha.
Skypat lite med J, men nu måste jag verkligen sova!

Don´t get it

Folk som har öppen logg, info och foton på fb, fattart inte? Vill man att främlingar ska kunna se allt som har med ens liv att göra typ? Blev en sen dusch, håret är fuktigt men skiter i det, lägger mej nu ändå.
Är inte taggad på att gå upp igen om snart 6 timmar, bara för jag är en nattuggla. Fan att jag ska va de. Imorn blir det att va med Elin på kvällen/efter jobbet! Gav henne tips på massa skräckisar förut vi kanske kunde se haha, som t.ex Hostel III, men tror hon somna innan hon såg alla tipsen, så hon lär undra vart jag fick allt ifrån imorn när hon kollar fb antagligen, men mitt i allt kom det med en delfin film också hehe :)
Saknar J. Fy satan va ensamt det är här i lägenheten.
En mysig låt som jag älskar.

Never again

Är så sjukt jävla arg så vet inte vart jag ska ta vägen, beställ iaf ALDRIG från stylebytyra. Den där Tyra vet ju fan inte hur man sköter ett professionellt postorderföretag, och kundservice va fan är det? Maila dom för 2 dagar sen, fortf inte fått ngt svar så skrev ett jävligt argt mail till dom nu ikväll igen, får se om dom svarat imorn. Konsumentverket blir det annars. Klänningen var superstor för att va en XS och går tydligen inte att returnera i obruten förpackning. Det är en klänning förihelvete, inga jävla underkläder!
Det tog en vecka för dom att få iväg klänningen efter jag beställt den (!) sen ca 2 veckor efter dom skickat den tills den hamna i brevlådan. Provar den, och så ser jag sen att den måste skickas tillbaka i obruten förpackning för att kunna returneras, va i helvete?! Vem skickar tillbaka en vara dom beställt för dom såklart vill ha det för att returnera tillbaka innan dom provat det? Hur täkte dom där liksom. Oseriöst jävla företag. Var längesen jag va såhär arg, 60 jävla euro i onödan om dom inte går med på att returnera den iaf då jag hota dom med konsumentverket, där vill ju inget företag hamna, tror jag iaf :S
Och hur stora har dom tänkt att XS människor är?!! och hur har dom tänkt att man ska få i huvudet i polokragen? bra designer? in my ass att den där pantade idioten är.

JC Lita

Och så vart även J´s julklapp fixad! Najs! Hoppas den kommer hem snart!!<3
Och nej, skorna har inget med texten att göra, haha. Men dom blir mina i februari!:D lyckades norpa åt mej ett par 38or förut innan dom tog slut igen på henrykole.se, yeey! fattas bara ett par av den svarta everest modellen sen!
Nu ska jag fortsätta känna mej gravid av all mat jag proppat i mej och kolla på tv, om jag inte däckar snart, är så trött!!

Sötnötter


Mer julklappar

Börjar bli en hög med julklappar nu men då har jag ändå en hel del kvar :S ska ju ha till Pappa, Roger, mormor och morfar också och ngt till J´s föräldrar. Ska beställa julklapp till J ikväll tror jag :)
Köpte ett så himla sött koppel till Nellie förut, min lilla älskling. Ett lila koppel med matchande halsband (elr vad det nu heter som man måste ha till kopplet). Hon kommer bli så söt i det! Och 2 kg hundgodis till alla hundarna hemma och till mormors och morfars sheltie Smulan :) Jag vill också ha en sheltie, nu!
Självklart glömde jag inte julklapp till min katt Selma också 
Fick en andra julklapp av mamma och dom idag, men den ska jag öppna på julafton! Men är som ett litet barn, vill öppna nu!
Fick julklapp av jobbet idag också, en stor ask choklad! Som jag glömde ta med hem såklart, hade vart gott att haft ikväll, men hade nog bara slutat med att jag hade spytt efter :P
Är 2 julklappar till som inte fick va med på kort ifall syrran kollar här ibland :)

1a julklappen till mamma

Från jobbet. Jättegosig tröja vill jag lova eftersom det är "ludd" i.

Ibland får man bara sånt där städryck

Nu är köksbänkarna och spisen rena och fina, och är bara pytte lite disk kvar, var lite av ett berg kanske ;) Måste ju köpa på mej lonken för julafton! Kom på de förut, får bli imorn.
Köpte julklapp till mamma förut, blir nog ngt mer också. Men va ska man köpa till Roger, pappa och mormor/morfar? Svårt :S Ska riktigt skämma bort min familj i år! Tycker det är kul att köpa flera grejjer till varje person och inte "bara" en, men då blir det lätt ganska dyrt, men i år sparar jag inte in på dom, har aldrig köpt så dyra julklappar. Till J vet jag iaf vad jag ska köpa, om jag inte köper ngt annat.
Nelly ska jag köpa ett fint koppel till tänkte jag, djuren i vår familj har alltid fått julklappar dom med, dom är ju en del av familjen :)
Nu blir det baconostmackor framför tvn sen skypa med J lite innan jag ska sova!

Hmm..

Om jag nu får ngn julklapp av jobbet (kanske inte vart snäll) så tror jag på att det är godis elr lonken! Var tydligen ngt Elin mådde illa av att se imorse, så tror det är det! haha! kanske inte riktigt lonken, såvida inte chefen tycker jag och Elin behöver supa mindre och ger oss det för att vi aldrig mer kommer vilja se alkohol igen :P
Vad skulle det annars kunna va?
Nu vill jag ha ngt att se på! Ngn fim typ..

Assåå...

Snacka om tortyr att gå upp 07.20 när man vart ledig 3 dagar! Men man slipper jobba kväll iaf!

Underbar

Efter Elins tips så laddar jag ner nu Google chrome ist :)


Ojj va mkt snabbare nätet går nu :D


Karatefylla

Känner mej så snygg nu va. Haha not.


Bakar



Var ju meningen jag skulle bakat både ananaspaj och rocky roads idag men väl hemma såg ja att jag skulle köpt 600 gram blockchoklad, inte 200 g, trodde det räckte, kolla aldrig receptet innan jag åkte för datan va elak mot mej och hängde sig, rättare sagt mozilla som jag är så jävla less på nu, hänger sej flera ggr om dagen, så måste jag starta om datan varenda gång, har haft lust att slänga datan i golvet ett flertal ggr. Dags att byta till explorer kanske? tror de va.

Iaf, nu ska ananaspajen in i ugnen. Såg filmen Drive förut i dålig kvalite, sen såg jag att den ju går på bio nu, inte så konstigt de va dålig kvalite då. Men bra var den! Jag tycker ju Ryan Gosling är så jäkla snygg men den slutade konstigt, mer än så säger jag inte.

Har även skickat fula bilder på mej själv till sis, som ska fixa bilder på mej och henne på en t shirt till pappa i julklapp haha. Typ "mina döttrar blev som jag... öh, ingen kommentar!" hon får sina ideer ibland ;P

Blir att ha läppglans på sej på jobbet tills min läppe är som vanligt igen haha.


Min nyårsklänning

Tycker det är lite kul att jag fick syn och köpte den här klänningen innan jag ser den på den här tjejen vars smak och utseende jag älskar.

Nu invigde jag ju klänningen igår då eftersom jag va less på de andra klänningarna jag brukar ha. Men kan ju ha den här på nyår ändå såklart.


.

Agent Provocateur finns i sthlm, vill dit!


Lite nya underkläder

Gjorde klart beställningen från Nelly nu, blev enbart underkläder så tog med andra ord bort skorna. Som t.ex detta. Trosorna vet jag att jag alltid har xs i, men bhn överst tog jag 75b i, storleken jag alltid har på H&M´s bhar. Hoppas hoppas den passar. Har däremot en rabattkod på nelly för 100 kr när man handlar för över 500 så skulle kunna ta skorna på en annan order så blir det bara 600 för dom ist för 700, men får se.
Har köpt underkläder för ca 57 euro idag, man får unna sej ibland :)

Har sett Bridget Jones dagbok nu. Ska se nästa film som kommer nu, Hämnden är ljuv, bara titeln låter b, men så skönt att bara ligga i sängen och slökolla på filmer.







Wild ones


Mystofflor

Ångest för att jag drack så mkt igår, fy fan. Har en svullen och blå underläpp också, fint! haha. Köpte 2 jättefina julklappar till Carro och Lisa igår för övrigt. Kan inte visa de här ifall syrran läser bloggen vet inte om hon gör det. Köpte även dessa tofflor på jobbet igår, elr tossor som man säger här på åland. Har 3 par nu, hade inte köpt dom här (dom är ju fina men onödigt att ha 3 par tofflor liksom) om det inte vore för en grejj på jobbet vi ska ha nu i veckan, att man ska gå omkring i tofflor, pyjamasbyxor och morgonrock helst, jag sträcker mej så långt som till mystofflor, tom det tar emot.


Har bott i sängen idag typ. Vakna 11, somna om och sov till 15, drog till sparis och hesse med Elin och nu har jag sett alla avsnitt av american horror story. Vad ska man se nurå?? Så himla tomt hemma utan J, känner mej så fruktansvärt ensam :/ saknar min familj och alla djuren hemma också. En ensam söndag, fy fan :( vill så gärna skaffa en liten kattunge som sällskap för varje gång J är borta, men då kan vi ju aldrig fara över till sverige båda 2 under de här åren, tar ju inte med en katt på först en 2 timmars båtresa och sen flera timmars bilfärd. För jag vet då ingen som skulle kunna vara kattvakt, så då är det ju kört. Men vill ha en.. så badly. Vilken älskad katt det skulle bli :)

Imorn ska jag in till stan, handla grejjer så jag kan göra ananaspaj och rocky roads, och gå på stan och kolla bara. Så sällan jag gör det.

Varför kan jag bara inte bli nykterist för? Slipper man va bakis and so on.


Oops

 

Blir iofs mindre med tanke på presentkortet jag fick. Jag behöver verkligen nya snygga underkläder. H&M har så tråkiga dessutom, där jag alltid annars handlar underkläder. Vill ha ngt sexigare liksom :) men jag älskar dock den senaste push up bhn jag köpte på H&M, får typ asstora boobs i den haha! Me like :) den svarta bustiern kan man ha till party också under t.ex en kavaj, annars hade det vart ett onödigt köp för hur ofta har man sånt på sej :)

Har inte beställt än, funderar fortf på skorna..


Creepy

Jag fattart inte, med värsta mensvärken på det också, som att det inte räcker med att jag aldrig bäddar sängen på morgonen. Psyket nästa?

 


Bästa familjen!

När jag kolla posten när jag kom hem hade jag fått ett paket, tänkte att det kanske var klänningen först men det var julklappar från mamma och dom :D fick boken Elsas hemlighet och ett presentkort på Nelly. Tydligen ska hon skicka ännu mer haha :) kolla igenom Nellys hemsida lite. Vill ha det här har jag kommit fram till. Har kollat in skorna flera ggr innan (bikinin och underkläderna också) och har kommit fram till att dom inte alls är jag men ändå så jag, låter helskumt jag vet. Ska man börja läsa boken elr fortsätta se American horror story? Hmm..







Orkar inte

Jag har såååååå ont, skjut mig. Kul att jobba om en timme när man bara vill ligga i sängen dubbelvikt av smärta.Köpte treo igår men det verkar inte hjälpa mot den sortens värk så mkt, skulle fan köpt ipren ist som jag vet ska funka bäst mot de, men nej, jag tänkte bara inte därinne på apoteket, tänkte nog bara "mot bakfylla" i helgen. Men börja med cerazette igår igen, så nästa gång får jag ingen värk iaf, skönt de! Dom är ett under! Innan jag börja med dom för en kanske 2 år sen vart jag tom tvungen att sjukanmäla mej nån gång emellanåt, för jag kunde bara ligga dubbelvikt i sängen och typ gråta av smärta för inget smärtstillande funka förren jag börja med cerazette. Att kunna jobba då stod inte med på kartan. Varför var jag tvungen nu att va så seg med att boka möte för nytt recept, whyyyy????

Tar en treo till. Skiter i att det kanske inte är så bra. Smärtan brukar gå över efter några timmar s ikväll har jag den nog inte iaf.

.

Köpte med mej en äggburgare, en halvliters cola light, en kexchoklad och en pringles hem efter jobbet. Åt halva burgaren innan jag lessna, värt. Jag är helt slut, kom iväg från jobbet halv 9, då är man måttligt glad när man bara vill hem. Imorn är det jobb mellan 10-18, sen vet jag inte vad man ska göra, kommer antagligen inte vilja sitta hemma, kommer va sjukt partysugen imorn. Ska iaf va i skick för lördag :)

Snacka färdigt med J på skype nu, sen blir det sängen.




Torsdag

Blir att leva på smärtstillande idag. Apoteket innan jobbet och hämta ut en grejj + smärtstillande, sen posta julkorten som jag glömde igår, dom skulle postats innan den 15e sa han på posten men det är ju ändå den 15e idag.

Jobba kväll idag. Nu får J komma hem igen så jag slipper gå hem från jobbet haha (inte bara därför då såklart) , är så satans segt att gå den jävla vägen.


Louis Vuitton Spring/Summer 2012

 

Älskade den originella visningen i form av en karusell, styligen, hårbanden, Kate Moss som jag älskar, och ja.. typ allt!


Saknad

Va skönt med sovmorgon imorn. Nu väntar jag alltså 2 på saker som ska komma hem till mig, klänningen och löshåret. Kommer va så jävla partysugen på fredag vaa.

Nu är grannarna igång igen, WTF jag orkar inte!!!

Saknar J, så tomt här hemma. Kommer kännas så tomt när man kommer hem och inte Trollet finns där längre :( Våran lilla lurvboll som fällde hår överallt! En speciell och så fin katt ♥




Skatteåterbäring!

Fick mej glad överraskning när jag kom hem och kolla posten. 7842 spänn har jag fått tillbaka i skatteåterbäring till svenska kontot. BLEV ÖVERLYCKLIG! Nu när lönen börjar ta slut på finska kontot dessutom. Ska skänka allt till unicef faktiskt. HAAH va tror ni om mej? Klicka hem nytt löshår som jag hoppas få hem på fredag, hoppas hoppas dom skickar det tidigt imorn så det hinner komma så jag kan ha det på lördag för det jag har nu är så jävla sletet.

Nej om jag ska skänka några pengar gör jag då det fan inte till såna där grejjer utan till cancerfonder och sånt vettigt ist. Inte för att va sån men skulle aldrig falla mej in att skänka till u-länderna. Dom får skylla sej själv att dom inte kan ta vara på det dom har.  Är inte hjärtlös bara realistisk.

Ska köpa en riktigt fin julklapp till J också :)


Onsdag

Jobb 9-17 idag, och 12-20.15 imorn, najs att ha sovmorgon! Nu är jag dock sjukt trött. Känner att jag behöver komma bort från ön. Tur jag kan det i februari en vecka med J, inte långt kvar!

New years eve



Har skrivit julkort nu som jag ska posta imorn, till mamma och dom, pappa och mormor/morfar :) Farmor gick bort för ca 2 år sen och farfar 3 år sen. Känns konstigt att dom inte finns i livet längre, känns tomt :/ men dom är iaf med varandra i himlen :) sista julen i sverige innan vi flytta hit, den julen spenderades delvis på sjukhuset med familjen från pappas sida hos farmor. Var så jobbigt att se henne så dålig så känns bättre att veta att dom har det bra nu.
Nejmen eftersom jag inte kan fira jul med min familj i år så är det det minsta jag kan göra, att skicka julkort till alla!

Nyår

Det här är första året EVER som jag haft nyårsplaner så långt innan, innan har det alltid vart bestämt dagen innan elr samma dag vart man ska va och vad som sker. Najs som fan, för jag tycker inte om att inte veta vad som händer på nyår. I år ska vi va hos Roope ute i (på?) Eckerö, äta middag och förfesta innan vi drar in till stan och festar vidare. Tänkte försöka låta bli att kräkas och däcka innan tolvslaget. Ett år blev jag så full, och så dålig och däcka innan tolvslaget, haha, drack cider, vin, shotar, champagne och typ allt man kan dricka. Det var på den tiden man tänkte "det är ju bara nyår en gång om året!" Elr aa.. det gör jag kanske fortf? Iaf, aldrig mer!!


Tydligen behöver jag lära mej mer om vad det finns för butiker i stan och vart dom ligger, förstår inte varför. Det viktiga är ju vart jobbet, sminkbutiken, alko, nattklubbarna, och matbutikerna är. Och så vet jag ju vart Elin bor då. Haha vore ngt de.. om en kund fråga mej om ngt ställe i stan jag inte vet vart det ligger. "nej det vet jag tyvärr inte, men jag vet vart Elin bor, och vart Alko ligger" ;)
Haha kom att tänka på några killar som va inne i butiken i somras och fråga om jag ville med till bastun på kvällen efter jag slutat jobbet, Jag tänkte bara "Asså seriöst, bastu??? vad är det här för dumma snubbar som tror den går hem!?" sen fick jag veta att det är ett ställe och inte en riktig bastu. Tur jag inte sa det jag tänkte där, hade blivit pinsamt.




Nu vill jag ha helg!

Kollade nyss mailen och såg att dom inte skicka klänningen förren igår, bra där, har ju gått typ en vecka?! bra service, not. Men då bör den ju vara här innan fredag iaf, om inte tom imorn om posten är snabba :D
Är så himla taggad för kommande helg nu, blir extra taggad när man inte festat på ett tag!

Lights out


Gammal favorit


Vart är min klänning???

Den borde fan kommit nu, blir orolig att posten slarvat bort den elr ngt. Ska ha den till helgen ju!


Snart helg, säger vi

Fattar inte varför folk vill att man ska le och visa tänderna på kort, man känner sej ju så sjukt fejk. Testa själva framför web camen haha. Har nya silvriga naglar, behövde få lite av en ego boost för har känt mej så sjukt sleten flera dagar nu, inte ok! Testa choklad duschgelen också, den lukta verkligen choklad, men doften håller inte i sej länge.


Work

Jobb 10-18. Var så drygt att gå upp, gick inte upp förren 8.40. Alldeles för sent egentligen med tanke på att bussen går 9.30 och jag vill ha iaf en och en halvtimme på mej innan jag ska till jobbet så man bara kan ta det lugnt en stund när man är klar med allt, men orka bara inte skilja mej från sängen idag.

<3


Vill ha!

 


Kommer sakna

Jag brukar inte erkänna när jag är ledsen, men det är jag över ett Lotta ska flytta. Otroligt mkt. Tänk er själva att flytta nånstans där man inte känner en jävel, så lär man känna 2 underbara tjejer, så flyttar en av dom. Men vi kommer allt ses emellanåt ändå  :)


Äntligen hemma

Hade lika gärna kunnat dratt ut och festat igår eftersom jag ändå var vaken till 4 tiden. Hade vart lika trött idag isf. Nån som har ett boende till övers? är så jävla trött på det här nu. Trodde aldrig jag skulle säga det när vi flytta hit, dom grannarna jag har på fb som är från jockes klass and so on, vi alla festar i våra lägenheter, med kanske hög musik ibland men inte så hela huset dunkar, och drar UT PÅ KROGEN innan 12, men inte dessa människor som inte har ngt liv. Vi festar inte i korridoren, springer utanför huset o barnslar oss och är allmänt störiga. Detta året har det bara flyttat in idioter. Jag pallar inte mer.

Köpte med mej godis på vägen hem, blev dyrt men det skiter jag i, ska slänga mej enr i sängen nu, dricka läsk och äta chips med dipp och lösgodis.

Måste bara hitta ngn sevärd film först :)

Tack för den sömnen

Satan va lack jag va inatt. Grannarna hade på så hög musik så hela huset ekade. De var utanför vårt sovrumsfönstert och väsnades, sprang runt i korridorerna och väsnades, ibland hörde man mkt väl att dom hade dörren öppet till lägenheten dom festa i för då hörde man verkliiiigen musiken. Jag va så jävla lack. Klockan blev 2, klockan blev 3, klockan blev halv 4, efter det somna jag nån gång. Om jag hade fått skjuta några så hade det fan vart dom. Övervägde flera ggr att ringa väktarna, men dom är ju fan dumma i huvudet och så jävla fega. Vi ringde en annan gång för vi va trötta på att folket festa i korridoren, då ville dom veta vilken lägenhet VI bodde i?! Va fan har det med saken att göra??? Då vet man ju inte om dom har tystnadsplikt att säga vilka det var som klaga elr inte. Så får man folk som ska fittas med en sen. Och självklart fortsatte dom festa efteråt den gången i korridoren, för väktarna som går här på kvällsrundan genom huset ser så jävla fega ut så dom kan nog inte göra ngn nytta.

Jah som dessutom va ensam i lägenheten bland en massa fyllon utanför fönstret och i korridoren, kände mej fan rädd ifall dom skulle börja knacka på hos mig och försöka ta sej in elr ngt. Inte för det kanske är så troligt men man har ju hört om vad idiotfolket här går för. BRA att man känner sej trygg i sitt eget hem, dom kanske borde se över det här huset bättre än dom gör, för som det är nu senaste året hatar jag våra grannar förutom dom jag vet inte festar som dom.


Nu då?

Har mer energi nu än imorse, ska ta en energidryck också och ta en dusch så jag får ännu mer energi ifall man ska hitta på ngt sen med Elin :)


Vill inte jobba

Inte idag iaf. Ville bara ligga kvar i sängen förut. Såg på One tree hill för länge igår, till 2 tiden? Så får skylla mej själv, men kan aldrig lägga mej i tid, går bara inte, men hellre det än att dra ut fast man jobbar dagen efter, då mår man ju tusen ggr värre. Så om man ser det från den sidan är det ju inte så farligt :) men hur hemskt är det inte när man är sååååå trött och bara måste tvinga sej upp ur sängen för att jobba? samma var det när man gick i skolan. Finner inga ord för hur jobbigt det är.

Elin var så snäll och fråga om jag ville ha skjuts till jobbet idag, så behöver inte ta 9 bussen, åh va underbart!

Är rädd för att jag kan ha fått virus på datan. Har inte märkt av det på ngt sätt än men för ngn dag sen gjorde jag det där iq testet som typ alla gör nu på fb, jag brukar aldrig göra såna där skitgrejjer på fb som många andra gör, så varför fan skulle jag få för mej att göra ett jävla iq test som inte ens var ett iq test? För jag va uttråkad såklart.

Föresten, fan va trött jag blir på alla som skulle skriva ngt på fb om idol igår kväll. Har folk inge bättre till liv? seriöst?!!! Idol är lame och ett jävla svensson program. En sak att kolla på det men jag skulle då aldrig erkänna det på fb om jag nu kolla på det. Så många var det ändå som skrev om det. Borde inte folk tröttnat på den där skiten nu. Jag kolla på det i 10 min eftersom jag ändå var ensam hemma, men stängde av efter 10 minuter när jag insåg varför jag hatar det.

Haha, va bara tvungen att avreagera mej och säga va jag tycker.

Dricka upp min energidryck nu och hoppas man blir piggare snart. Blir jobb 7 dagar i rad nu, det är fan drygt! Tycker det borde va lag på att man inte får jobba mer än 5 dagar på raden för ingen människa är gjord för att behålla energin uppe längre än så. Att jobba 9 dagar i rad som jag gjorde förra ggn innan jag va ledig 2 dagar är säkert inte enligt arbetslag. Men bara att göra det. Frågan är om det egentligen är lag på att när man är fast anställd att få ett vist antal lediga helgdagar i månaden också, vad vet jag. Nästa fredag blire sängen efter jobbet och sova ut på lördan så man orkar med lördagens bravader :) sen har jag som tur är 2 dagar på mej att va bakis.

Har en person på fb som jobbar i New Zeeland (stavning?) som ngt, verkar som det kan vara au pair. Vill också göra ngt sånt!! Komma iväg härifrån ett tag men ändå tjäna pengar så man klarar sej på stället (ingen vanlig semester alltså), skulle sakna J för mkt dock. Men skulle behöva det.

Blir rätt så dåligt med uppdatering här numera.. men har bara ingen lust just nu. Det går i perioder. Tror det är för jag inte orkar skriva. Har haft tankar på att ta bort fb men det skulle man nog inte klara sej utan.

Fick med mej 2 extra bodylotions med doft av vattenmelon när jag fick det här, kolla det jag betalt och som tur är hade jag inte fått betala för dom av misstag iaf, så vet inte om jag fick med dom för dom tyckte det var lite väl dyrt för mej att betala typ 100 spänn bara i frakt kanske. Men hatar doften av vattenmelon dock.





Lasagne

Mums! Har gjort lasagne så jag slipper stå och göra mat sen när jag väl blir hungrig. Tänkte att jag iaf kan äta någorlunda riktig mat när J är borta, inte leva på enbart snabbmat :) Jag kan när jag vill ju.

Va ute och rökte förut och jävlar va det blåser och regnar, blåser ju för fan bort därute. Men måste kolla posten, vill se om jag fått ngn av mina klänningar! Vill ha dom nu!


Några pepp låtar!



Varför jag enbart (förutom en) lagt till klipp från victorias secret är för att jag älskar den showen! Det är en av mina stora höjdpunkter, ok kanske t.om enda, för varje år! De 2 klippena längst ner är från i år, ni måste bara se den om ni inte gjort det för ni missar ngt!!:) Orlando Bloom ser så himla stolt ut över sin flickvän och det förstår jag, hon är ju snyggast av dom alla! Och Candice då.


Äntligen!

Fixa och ona lite eftersom jag ändå inte har så mkt för mej. Tvn hamna på byrån ist för på det lilla bordet. Utan att jag tappa den i marken ;P Nu ska jag bara hitta ngn fin stor tavla att ha imitten ovanför byråarna :)

 

Lyssnar på bleeding love och känner mej allmänt ensam och patetisk haha. Ska se skräckis nu ist! The hike, handlingen lät lite smått typisk dålig skräck men bättre än att inte göra ngt :)


Turbulence



Lite partypepp såhär när det snart är fredag, förutom att det inte blir nåe party imorn för min del, men ändå. Kommer säkert va asigt partysugen imorn, det är ju ändå fredag!

Gårdagen då.. Magnus kom över hit så satt vi här och drack hos oss till halv 5 på morgonen haha.

Dagen.. J stackarn mådde jätteilla när vi skulle med bussen in till stan förut, han skulle med båten till sverige och jag skulle möta upp Lotta i stan. Gav J ett sånt där åksjukepiller, och tydligen mådde han bättre senare, återställare hade han också tagit sig under båtfärden, så kan man också göra. Usch har aldrig förstått mej på de där med återställare, många säger att det ska göra susen, men jag spyr bara av att se alkohol om jag är sjukt bakis.
Jag har däremot inte vart bakis, bara känt av att jag drack igår, inte mkt värre än så.
Iaf, mötte Lotta på bagarstugan, gick runt på stan lite, käka på hesse. Trevligt :)

Jag vill till sparis och köpa billiga julgrejjer och fixa nu när byråarna är färdiga (yeey!!). J har sin bil här men det gör ju inte mig ngn nytta när jag inte har körkort, haha. Sucks att inte ha det!!




Selma

Finns inga ord för hur mkt jag saknar min katt! MEN. Jag har inte vågat fråga mamma om hur det går med henne. Vågar inte fråga för jag är rädd för svaret, att dom fått avliva henne. Jag vet inte om hon skulle vilja säga det direkt till mej efteråt nämligen. Hoppas verkligen få kramas med henne i februari!! Min lilla älskling!


Nastygal

Va superlängesen jag va inne och kika på Nastygal, men har iaf hittat lite plagg jag ska beställa efter jul som blir snygga till sommaren. Bodys tycker jag är skitsnyggt till jeansshorts (men tycker fortf och kommer nog aldrig tycka det är varken snyggt elr smickrande med höga jeansshorts på ngn! kör på låg midja jag)






Börjar hända ngt

Hoppas J monterar ihop sista byrån imorn medans jag är på jobbet, vill ha det mysigt och snyggt här medans han är borta, inte störa mej på en ful bokhylla, för aa, det kan göra jävligt mkt i min värld! Jag älskar inredning och stör mej som fan på om det är ngt jag tycker är fult hemma hos mig. Haha frisk? vete fan om jag är ;P men jag tror det är många fler än jag som tänker så ändå.


Fick ryck och dammsög hela köket och hallen förut, sovrummet tar jag när det inte är massa grejjer ivägen och allt är klart (förhoppningsvis imorn om min segis tar itu med det haha). Diskade det jag orkade (tar nästan aldrig en hel disk! tar det i omgångar ist, funkar för mej!)


Laddar ner Gustafsson 3 tr nu efter att ha läst Elins blogg, kom på att jag sett ett avsnitt när jag och J råka slå på det på tvn för ett tag sen och tyckte det var kul, sen tänkte jag inte mer på den, men behöver ngt att se på nu för att fördriva lite tid när J är borta :)


Vissa gör allt för att framstå i bättre lager

Nu slipper man kanske se den där jävla bilden på fb EN GÅNG TILL. Korkade personer det finns som tycker om att jävlas med andra, men nu bör vi nog slippa se den igen. Blir så förbannad.

Ser på Mad men med J nu. Sen blire Gossip girl. Jobb 10-18 imorn sen ledig tor-fre. Najs med sömn och ja.. chilla lite :)

Verkar som postnissarna tagit ledigt idag!! Fattas bara en finska nationaldagen dag, ni vet som dagen efter julafton och nyårsafton. Bara vi som alltid ska ha öppet :P sittkoffs har ju inte öppet på julannandagen, tycker inte vi heller borde behöva ha det. Inte direkt så folk här på ön skulle klaga om den börja dagen efter ist :P men men..


Det är inte vilken dag som helst idag

Nope, det är pappas födelsedag!♥ och ja, finlands självständighetsdag då, men det är inge bra med det för då går inga bussar och det mesta har stängt som om det vore en asviktig dag haha :P men för finnarna kanske det är det.


Väckte nyss J och fråga om han kan köra mej till jobbet, och oj, stackarn blev inge glad haha..man vet ju själv hur det är när ngn väcker en på morgonen, men det va svinkallt ute och annars hade jag behövt gå i det kalla en halvtimme till jobbet.


Jobb 9-17 idag. Eftersom det är julmarknad i stan idag tror jag de kan va en del som är ute och julhandlar. Hoppas det iaf! Min nyårsklänning bör ha kommit nu, hoppas den kommer snart.



Fuck the rules Be a Hippie

2 tischor jag vill ha. Den ena är designad av Natacha Peyre och den andre av Carolines Mode. Kommer inte säljas online förren 25e december, men då ska jag lätt klicka hem dom :)


Mums!

Nu ska det bara bakas knäck och rocky roads ngn dag också :)


Blir lack

Måste den där hemska bilden läggas upp på facebook en gång till, även när det inte ens är aktuellt? Gaah.

Nu blir det snart köttfärspaj, ska bli så gott med mat! Sen blir det lussebulle bak!

Enda bilderna från igår

Tagna med min kassa mobilkamera. Spela brainstorm :)


I had to..

Va nyss inne på Tyras blogg och såg att klädkollektionen på stylebytara är limited edition och att storlekarna håller på att ta slut, så jag va bara tvungen att klicka hem denna. Ångrar det inte alls!!


Söndag

Vakna 8 imorse, gick upp och drack vatten, la mej igen och vaknar inte förren 12.45! WTF. Sovit bort mer elr mindre halva dagen ju. Men va jag känt av hitills är jag inte bakis iaf :) men såklart, man känenr ju att man drack igår.

J ligger fortf och sover. Drog inte hem förren stängning igår, haha! Dansa halva kvällen, ojoj va kul! En tjej kom fram till mig och fråga vart min klänning kommer ifrån för hon tyckte den va "skitsnygg!" trevligt att det fortf finns trevliga okända tjejer ute på krogen! Inte ofta man träffar på såna :) Var ngn tjej som fråga mej om inte jag jobbar på Kappahl elr Zeipels, vet att det var ngt skitsnack, men minns inte va fan tjejen sa och det irriterar mig att jag va för full för att minnas det.
Hade en awesome kväll igår! Trodde det var kört efter Elin drog hem, mådde dåligt då jag med och övervägde lite att dra hem, men är glad att jag stanna kvar.

Skulle köpt grejjer igår så jag kan göra lussekatter idag.. :/ men vi behöver nog till affären sen och handla käk ändå tror jag.

4e december redan, snart 5e. Ångest över attd e här 2 lediga dagarna gått alltför snabbt, Ledig tors-fredag som tur är. Hoppas inte Lotta flyttat då redan, annars har jag ingen att umgås med eftersom Elin jobbar och J har dratt till sjöss. Han skulle åka på onsdag tror jag han sa.





Vill ha!!

 

Måste ha!!

Väntar på att maten ska bli klar nu. Kan ta typ en halvtimme till kanske, suck. Killar är så sega med att sätta igång med saker. Jag tror att J segar med maten iofs för han vill ha mej hemma så länge som möjligt haha. Trodde jag sagt till han att jag skulle till Kino men så får han läsa det på nätet att jag ska dit med Elin ikväll, och bara "ahaa ska du till Kino ikväll?". Ooops.


Framsteg

Håret har torkat någorlunda, kläder är på, löshåret på, sminket på, målat naglarna, plattat håret. Ska snart iväg till affären och handla det som behövs till käket. Tänkte göra kött med klyftpotatis och ngn slags sås, blir säkert grönpepparsås :) efter det byter jag om till partyfodralet.

Skönt att inte va bakis idag!



Bjuder på den här

Ricinolja i håret, osminkad och utan löshår. Ser alltid ut som ett troll i håret efter jag tagit av mej löshåret haha. Håret står verkligen åt alla håll och kanter, inte så vackert ;P skönt att vakna halv 10 på en ledig lördag när man dessutom va ute och drack igår. Borde sovit till typ 12 men bara skönt! Får sån ångest när jag sover bort hela dagarna. Vart först indigo med Lotta, Per, Jocke, Mathi, Flemming, Titti och Richard igår och sen drog vi alla till Dinos :) jag och jocke drog hem först av alla för jag vart så himla trött, satt bara och gäspa på slutet där, så tyckte de va lika bra :) den va bara runt 12 tiden. Men vart en riktigt trevlig kväll!:D ngn skulle filmat min min första tugga av sushin igår haha!!! "det var så gott alltså??" ville bara spy upp det igen. Fy fan, bland det vidrigaste jag ätit EVER. Hur kan folk äta sånt där och seriöst tycka det är gott med rå fisk??!! och hur kan folk äta med såna där pinnar? jag snodde Jockes sked han fick till förrätten och åt med. Han skämdes över mej då, men det gick bara inte att äta med pinnarna.


.

Skulle behöva en detox period, för satan va onyttigt jag ätit det senaste. Om jag ändå kunde leva på enbart nyttiga saker typ en månad. Typ sallad, frukt och sånt, men icke, min kropp bara skriker efter onyttigt. Usch. Vill leva hälsosammare men funkar inte, blir så besviken på mej själv. Åt en massa nachos senast ikväll liksom :P

Plågade J med julmusik förut medans han satt och plugga i köket, uppskattades inte :P får höra på mina julsånger när jag är ensam hemma ist, typ hela december haha.

Jobb till 18 imorn sen möta upp Lotta och de andra på Indigo runt halv 7 tiden :) skulle behövt köra ricinoljekuren i håret idag, men orkar bara inte.

Christmas lights


Torsdag

2 jobbdagar kvar innan jag tar helg! Najs! är soms agt redigt tröttis nu.
1a december idag! Tycker det lika gärna kan bli snö nu när det är så svinigt kallt ändå, då gör det inget med lite snö :)
Ångrar grovt att jag tacka ja till att va med på Zeipels julkalender när jag fick se bilden, ojj så fejk mitt leende såg ut haha, sjukt fult verkligen, men får la bjuda på det för en ca 200 pers :P

RSS 2.0