Helt sinnes amazing



Vill också kunna göra sådär.

Ska vi göra nått äckligt baby


In your head


Live my life


Fredag

Drömde en så jävla äcklig mardröm, va en orm med i den bl.a. Hatar ormar! När jag drömmer mardrömmar ska dom alltid va jätteäckliga.

Blev skåhla igår efter jobbet, men kom typ inget folk dit alls så vi blev inte så långvariga men jag hann hälla i mej 3 lonken iaf ;P

Nu har J åkt till skolan för prov sen kommer han hem igen. Hoppas min klänning kommit idag, man vet ju aldrig om dom kanske är snabba. Jag hoppas på att det blir nån slags utgång ikväll, men får se, beror på Lotta. Var längesen nu, J tycker inte det är längesen när det var skärtorsdagen, men det tycker jag för att va JAG, om man ser det så ;P Men jag klagar inte för det är skönt att slippa va bakis!! Men nu är jag sjukt partysugen.

Köpte stay ups igår på jobbet, men köpte fel. Köpte såna man måste ha såna där "band" till som inte håller sej uppe av sej själv :P fan.. så måste byta till såna med silikonband på istället. Porrigt med såna tycker jag haha ;P Blev så sur bara för har redan öppnat en av dom så 8 euro i onödan typ, kul! Vi har alldeles för dyra strumpbyxor och sånt så köper alltid sånt på sparis ist haha, men dom har ju inte stay ups och så har vi ta 3 betala för 2 nu :P förpackningarna ser ju så lika ut.. ska aldrig mer köpa strumpbyxor hos oss, det går bara åt helvete då. Va jag promotar våra strumbyxor nu.. men hehöver ju inte direkt göra reklam för kappahl på min blogg! är ju bara sanning som alla redan vet.


Torsdag

Jobbar från 12 till 20.15 idag. Sen får jag se om J hämtar mej elr om han är på skåhla då, annars får jag gå hem och då kanske jag tar en sväng förbi där också :) Lite lonken skulle inte sitta fel ;P


Stänger med en person som går mej på nerverna dessvärre, som tjatar hål i huvet på en haha. Och då överdriver jag inte. Personen har sagt upp sig nu och bara klagar klagar klagar. Måhända att jag också gör det ibland, speciellt nu när det vart så himla mkt jobb det senaste, men det där tjatet orkar jag bara inte med. Som igår när jag skulle avlösa hennes lunch då ville hon att nån skulle ta över för henne så hon kunde gå ner på lagret för hon ville inte va i butik och så ville hon "bara gå hem", och trodde inte hon hade nån uppsägningstid utan kunde bara sluta jobba direkt. Pallar inte va i hennes närhet. Bara för kollegan kom tidigare till jobbet igår när jag skulle öppna med henne trodde hon att chefen hade tagit in henne ist för henne så hon kunde gå hem och så sa hon till mej att hon skulle gå och snacka med chefen medans jag avlöste henne, då hade hon inte gått till henne utan gått iväg nånstans för att va ifred på betald arbetstid som vi andra sliter arslet av oss på. Ahhh :P

Skönt det ska bli att va ledig imorn och lördag. Chefen fråga mej för nån dag sen om jag hade planer på lördag, för det behövs en till då, sa att jag måste ha 2 dagar ledigt för jag blir helt slut annars, senaste veckan har vart kaos. Kommer aldrig orka festa på valborg om jag inte får lördagen ledig. Hoppas hoppas hon inte tar upp lördagen igen.

Yeeey!



Den har vart slut i XS ett tag nu, men idag hade dom fått påfyllning, så passade på direkt!! Vill ha den nuuuuuuuuu!

Lönedagen :D

Hämtade ut mitt paket från H&M efter jobbet förut. I där var bl.a 2 par skor, ett par svarta i kilklack och ett par ballerinas med blommor på. Dom kändes dock lite för små.. kan inte bestämma mej för om jag ska skicka tillbaka dom elr inte för ett par större kommer inte passa heller. Hatar när dom ska göra ballerinas så att lite av tårna syns, tycker det är sjukt fult haha. Men annars var dom söta. Va ju bara det om de är för små..

I paketet låg även 4 st 10 pack med armband. Så sjuuukt snygga!



Köpte även lite på jobbet också (jag ser helt förjävlig ut på bilden men det får gå), bla denna tröjjan och ett par blå byxor från barnavdelningen som jag har i rosa och gröna sen innan. Och sen lite annat smått och gott :)



Imorn börjar jag med LCHF dieten. Vart med J till sparis och köpt lax, creme fraiche, bananer och kycklingfileer. Och vindruvor så jag har nått gott att äta om jag blir sötsugen :)
Ojdå.. såg nu att man inte ska äta vindruvor och frukt alls om man vill gå ner till målvikten, men skitsamm, va fan, räcker gått och väl att jag ska va utan godis. Men ska få unna mej lite godis en dag i veckan har jag bestämt. Nu har ju inte jag nån målvikt men vill gå ner runt magen för den är inte lika fit som för ett år sen :P


Minnetonka woodstock boot

Vet att jag skulle ha ett litet blogguppehåll men de va lite svårt. Kommer nog inte skriva lika "mkt" som tidigare några dagar framöver då jag bara kommer jobba ändå. Idag är det jobb från 12-20.15. Ledig fredag-lördag, längtar redan.

Hur som helst, måste bara ha dessa Minnetonka Woodstock boots. Innan har jag länge velat ha ett par låga minnetonkas, men har ändrat mej nu för satan va snygga de här skulle va i sommar! Älskar ju den här stilen.


Åhhhh...

Så väntas en veckas helvete igen, redan trillat in 4 mess på raken. Först angående att jag skulle byta från morgonpass till kvällspass på onsdag. Det var jag väl så illa tvungen att göra så svara ja på det, orkar inte med att hon ska va sur på en. Men det räckte inte med det utan sen kom 3 mess till efter det. Redigt pissed off så man ska inte ha med mej att göra nu typ. 
Är ju pank annars hade jag druckit ikväll, hade vart najs när det är så fint väder. Vill ta vara på solen. Tar blogguppehåll några dagar tror jag.. är på för dåligt humör och folk blir bara irriterade av att läsa sånt säkert även om det är min blogg.

Festa på valborg verkar det som, hoppas hoppas. Är partysugen!

Lång dag

Även om vi har aaaaaasmkt att göra på jobbet så har dagen känts såå lång, segt som attans. 
Har precis ätit tortillas med J, det satt fint. Jobb 8-16 imorn och sen en efterlängtad ledig dag :) När man inte festat på ett bra tag (senast va arken utgången på skärtorsdan), så vänjer man sej till slut och får inte lika mkt partysug längre, men kommer va redigt partysugen nästa fredag när jag är ledig på lördagen. Men kommer nog inte ha nån att festa med då ändå, men då sparar jag ju pengar iaf! Kan va skönt med hemmakväll emellanåt och slippa ligga bakis hela lördan när man ska jobba på söndan (hatar den ångesten!). Bara ladda upp med massa godis så man kan trösta sej med det.. tills jag blir jätterastlös. Fast justejja.. har ju börjat med lchf då.. men då får man äta nötter iaf och det duger bra eftersom jag ÄLSKAR pistachnötter, fast man får bara äta i måttliga mängder då såklart. Undrar om jag fortf får dricka min fun saft? Klarar mej inte utan min hallon saft :S men ska bli skönt att börja en diet. Inga kolhydrater efter löning. 



Fredag

Jobb 11-20.15. Den där extra timman gör att dagen känns som en evighet.
En arbetsdag kvar efter denna iaf.


Black & yellow.


Chill




Hatar mjukisbrallor men ikväll kör jag på det, riktigt skönt när jag väl har det. Sålänge jag inte har det för ofta, för tycker det är sjukt fult :) om jag så bara är ensam hemma vill jag inte se mej i sånt haha. Ligger hellre i sängen utan byxor om man ska chilla framför tvn. Finns det ngt osexigare?? Elr jo det finns det, men det är nog bland det osexigaste jag vet.

Torsdag

Märkte idag att de va va rätt skönt att jobba när jag ändå stod i fönstret mestadels av tiden. Blev på lite bättre humör, men självklart hade jag hellre vart ledig! Hatar att va pank, är sugen på allt och inget och det är ändå några dagar kvar till löning, sjuuuukt drygt.
M va inne på jobbet idag och hade köpt en hel påse med alkohol, jag bara "vart ska du nånstans då?"-"vet inte". Man bara nehepp haha, sällan man inte vet om man ska hem elr nån annanstans, tack för att det lät som att jag inte va önskvärd dit. Ska inte dit ändå då jag pank. Snackar om adlon som har studentkväll. Då vet man vem man aldrig mer ska fråga om den vill med ut. Fatta inte vad hon mena med det förren J fick det förklarat för mej att det måste vart en rejäl diss.

Knäckebröd med ost nu och se på tv. Tror J ska dit iaf.. önskar jag också kunde äta pizza och ta en lonken. 

Skönt att va ledig på söndag! Då blir allt som vanligt igen, skönt!:) så inga fler övertimmar nästa vecka hoppas jag. Pallar inte.
Haha hade tänkt helt fel gällande valborg. Trodde det var den 1a maj som typ "alla" festar, men det är ju tydligen den sista april, så om jag vill kan jag ju festa ändå eftersom jag är ledig den 1a, bara att jag slutar 18.15 så det är ju lite segt. Men måste va i stan isf och verkar inte som folk ska hålla sej i stan så kör nog nyktert då iaf :)

Träningsplagg i sommar


När jag har detta på mej kommer man ju vilja träna, nästan. Är supertrött nu. Känns bara som jag är trött hela tiden nuförtiden, men det är för jag bara jobbar jobbar jobbar. 
Är så less på det. Men ska försöka fixa ändring på tillvaron efter sommaren.

Lotta kom hit förut när jag höll på att tvätta, hade knappt nån lust att träffa nån, men va bra att hon erbjöd sej komma hit då :) för jag tycker det är så skönt att va hemma när jag är ledig och bara kunna vara när det bara är en dag jag är ledig. Men blev en tur in till stan ändå. Innan det bjöd jag henne på krabbelurer med sylt och glass och så satt vi ute i solen tills det blev alldeles för kallt. 

Ska se Gossip girl nu, yeey på att det har kommit så man har ngt att se på iaf.

Tisdag

Jobb 8-17 då.. är sååå trött. Att man aldrig lär sej att det är bättre att va hemma och kunna sova när man vill än att va på annat. Även om vi gick hem vid 23.

Måndag

Fakesmila har man fått göra idag, men orkar inte med en massa drama, så lika bra ibland. Ibland måste man.
Ska byta skyltfönstret imorn. Fick frågan om jag ville jobba kväll imorn ist.. haha dum fråga när man är ledig på onsdag tyckte jag, ist fick jag jobba 8-17, lite bättre iaf. Är glad att det inte är jag som är ledig fredag till söndag. Är bara ledig söndagen, och den dagen kan ingen ta ifrån mej eftersom jag redan hoppar in och jobbar på torsdag när jag skulle vart ledig, då är det inte mer än rättvist att den andra personen som också är ledig 3 dagar denna veckan får hoppa in på helgen. 
Vart över till grannen ikväll med J, dom hade nog redan druckit en del innan vi kom, jag drack bara en gin&energidryck (man tager vad man haver) i väldigt långsam takt, vart så himla trött efter jobbet och osocial så hade hellre stannat hemma såhär i efterhand och kollat på tv istället. På bikupan dricker folk lite när som helst i veckan.
Hade velat se klart rättegången mot han Breivik som började visas på tv innan jag drog till jobbet imorse. Sjukt hur en person kan va så psykiskt sjuk och störd i huvet. Men rättegången skulle ju hålla på i 10 veckor också så kommer väl fler tillfällen. Såg en dokumentär om massmordet för några veckor sen och fastnade, annars är jag inte mycket för dokumentärer (blää). Och jag brukar ha grymt dålig koll på vad som händer i omvärlden. Vet oftast bara om de riktigt stora nyheterna haha.
Men hur som helst, läggdags nu. Upp 6 imorn :/


Tränat

J skulle ut på intervallträning förut, fick för mej att hänga med. Behöver verkligen träna!! Hade dåligt samvete över hur mkt jag käkat idag också, först 3-4 knäckebröd med ost som frukost (det är ju ingenting direkt), sen 3 st korv med bröd (blir oftast äcklad efter jag ätit korv, vet inte varför), sen flera st chokladkex (där det mesta av det dåliga samvetet ligger) och senare en baconomelett.

Baconomelett/omelett får man ju äta när man går på LCHF som jag inte börjat med än men ändå, men får dåligt samvete av allt jag mölar i mej. Undrar om det finns LCHF glass här som finns i sverige.. måste se till att ha sånt hemma när jag börjat med dieten, jag med mitt sötsug liksom.

Vi gick till fotbollsgräsplanen och körde först joggning ett varv runt hela planen sen intervallträning efter det då det blev snabbare joggning-vila och repeat på det 10 ggr.

Vi båda har väldigt dålig kondis så man får ju börja sådär sålänge, man måste ju va realistisk.

Börjar 11.30 imorn istället för 12.. Men fick iaf förlängt det från 11 :P




Kent

Såg att Kent spelar i Malmö i augusti och jag har länge velat göra nått kul med mina systrar, men Lisa tyckte inte om dom, men Carro är säkert på, hon gillar typ allt tror jag. Så får hon helt enkelt offra sej och köra isf om jag bjuder på biljetten ;P Vore grymt kul! A girls trip liksom. Men sålänge jag inte får svar ang. semestern så måste man boka med avbeställningsskydd, tur det inte va dyrt. Hoppas biljetter finns kvar den 25e bara. Isf kan man ta vägen förbi halmstad också samtidigt, där jag konstigt nog ALDRIG har vart.

Ska hinna med en massa annat också, åh va jag längtar efter min semester! Och då är det ändå typ 3 och en halv månad kvar om jag får semestern när jag vill ha den.




Ahhhhh fastnat i hjärnan tyvärr


Chill

Kollat handboll med J. Fan va jag saknar att gå på sävehofs matcherna i partille. Inte alls samma sak att se matcherna på tv, långt ifrån. Sen såg jag på fb ngt om att Titanic skulle visas på 1an ikväll, tänkte att då kan man ju se den då som kvällsnöje, så var det en serie, man bara jahopp.. Kan ju alltid ladda ner filmen iofs kom jag på sen^^ bra kvällsfördriv om inte annat.

Är asnervös för att komma till jobbet imorn när jag inte vet vad som väntas, försöker att inte tänka på det och tänka att jag inte kan behandlas hur som helst, önskar att jag vore starkare som människa ibland och hade mer "stake i kroppen", att jag kunde säga ifrån mer än vad jag gör. En dålig egenskap med mej, för dålig på att säga ifrån, elr iaf hålla fast vid min åsikt. Och sen så är jag väl för känslig också, 2 egenskaper som inte alltid är så bra. Man låter sej krossas för enkelt. 

Åhhh va jag vill till sthlm och shoppa. Behöver inte vara sthlm då men.. vill iaf till sverige och shoppa nån dag jag är ledig. Men man måste ju ha sällskap som också är ledig vilket inte är det enklaste kanske. Valborg hade vart bra att åkt på, komma tillbaka på kvällen sen så ingen känner sej låst av att va borta på kvällen. Hade vart perfect. 

Kluven.

Hamnade på ams hemsida. Kollar in där emellanåt när läget känns som det gör. Hitta ett jobb som jag ville ha direkt. Superbra arbetstider var det dessutom och centralt i stan. MEN, det va över sommaren vilket betyder ingen semester och därmed inget sverige, så blir inget sökande där. Det skulle kommit ut sen efter sommaren istället.

Söndag

Tog en biltur med J förut, ville inte sitta inne när det är så fint väder (undra om de va för jag önska mej sol och fint väder till idag kanske!). Vart bl.a och handla lite. Fick mess igen angående jobb på onsdag fast till J´s mobil. Skrev att jag kan jobba torsdag men har planer från 16.30 på onsdag så det är isf om jag jobbar till 16 på onsdag (vill inte jobba kväll på onsdag för att sen va ledig på torsdag, känns helt värdelöst när jag dessutom skulle vart ledig). Fick som svar "Ok.. vi tar det imorn". Lät typ som att jag kommer få en utskällning. Vad ska hon göra? Få en 3e person att säga upp sej på mindre än 2 månader? jag skulle bli 4e personen på mindre än 4 månader liksom.

Nu blir det käk och sen kaffe och cigg ute i solen :) Tänker inte låta nån förstöra en till dag för mej.

Topshop begär





Älskar pastellfärger nu. Och klänningen var såååå snygg!

Skofantast som jag är

Nyss sett en så jäääääkla seg film, fatta ingenting, tror jag hade fattat mer om jag läst handligen innan. Va J som ville se den. Och justejja, J.Edgar hette den, inget filmtips med andra ord.

Är helt nerkärad i dessa! Vill ha!


.

Tröja som tillkommit på H&M´s rea för 9,95 euro. Perfekt till sommarkvällar.. när det väl blir sommar då vill säga.

Har vart med J och hämtat hans bil som han lämnade kvar hos en klasskompis igår, vart ingen trevlig promenad dit i det här pissvädret. Sen drog vi till s-market och handla lite, bl.a morötter med dipp och vindruvor. Det här vädret gör en inte så himla sugen på att gå ut.. :/

Jävligt glad att jag sparat min frans-väska



Börjat använda den redan men det är inte direkt snyggt till vinterjackor.. blir snyggare till våren/sommaren när man inte behöver ha en tjock jacka på sej.

Haha.


Fuck it.

Hade fått mess förut från en viss person som fråga om de går bra att jag bara får 2 lediga dagar nästa vecka ist för 3 som jag skulle haft. Så jävla trött på det här nu. Så fort jag råkar ha 3 lediga dagar på en vecka så kommer ett sånt där mess "du är ju ändå ledig 3 dagar denna veckan.." men sätt mej inte på 3 dagar ledigt på en vecka isf, försent när man sen redan är inställd på det att ändra och hålla på liksom. Nu kan ingen nå mej på mobilen under helgen för stängde av den så man får va ifred! Precis när jag började bli på lite bättre humör sen det där igår.

Crochet skirt



Vill ha. saboskirt.com/pink-crochet-skirt-p-494.
Nu blir det hemmagjorda hamburgare som frulle, haha nyttigt :P

Calling


Lördag

Vaknade ca 9.15, gick upp och duschade. Nu är klockan 10.51 och J ligger fortf och sover i sängen i köket för tydligen hade han lagt sej där inatt. Han brukar ALDRIG sova så här länge, inte ens när han druckit.

Smått rastlös men tyckte mej höra ljudet av regn som slår mot taket så känns inte som man vill ut heller, suck :/ Vi bor ju på nedersta våningen så vill inte ha persiennerna uppe för det går konstiga människor bakom huset ibland som bor här, därav går jag efter känsla när det gäller väder :)



Vill till sverige!

















Hmm.

Blev ensam hemmakväll ändå, jag som kunde haft sällskap men tacka nej pga hemmakväll med J. Ajja.. är iofs jäävligt trött så hade inte vart nått roligt sällskap nu, därför kände jag att JK gärna "får" sticka iväg och umgås med några av sina klasskompisar när han va så rastlös.
Blir ett glas fun hallonsaft (looove!), en påse polly och.. nån film på datan? Såg att de va att välja på let´s dance och en aslame film på 3an, inget för mig. Klickade mej in på en utbildning jag kollat in innan, internationell inköpsekonom på yrkeshögskolan i gbg. Men när man flyttar tillbaka till gbg kommer jag va 28 (?) känns ju lagom kul att börja plugga då, känner mej så låst av att veta att jag inte kan plugga nått på 2 och ett halvt år till. När jag dessutom inte trivs med sitsen jag är i nu. Men som sagt.. bara att "gilla läget"(vilken nöt kom på det uttrycket?) och försöka ha mål framför sej, men har inget sånt just nu för sommaren är för långt fram, det här pissvädret som är varenda jävla dag gör mej deppig bara det, så har inget alls att se fram emot just nu. Om det så hade vart en dagstripp över till sverige hade det vart ngt att se fram emot. I need something!! Vädret påverkar mitt humör sjukt mkt så det gör mej inte direkt mer pepp, snarare tvärtom. När jag vet att jag ska tillbaka till jobbet på måndag också och det känns som ALLA vet om dagens händelse och kommer kolla snett på mej ifall dom håller med idioten (lätt för andra kanske att säga "men vem bryr sej, man kan inte va omtyckt av alla". Men det är inte kul när ingen sen låter en göra ngt längre och man inte utvecklas ngt). Är inte van vid sånt där drama på arbetsplatser sen innan, är inte gjord för sånt. 

Hade helt glömt av att jag borde kolla upp om jag har diabetes. När jag gått med symptomet så länge blir det till slut att jag vant mej och inte tänkt på det. Ska kollas upp nån dag, tror inte man kan göra sånt på medimar bara för man tror man har nånting.. så måste nog till sjukhuset. Åhhhh nålar :S

Kollar på klänningar nu.. fastnade för denna direkt men så kolla jag priset, 6500 spänn!! Inte riktigt i min prisklass :/ en riktig Emilie-klänning :)


Den här var mer i min prisklass. Den är också sååå jag, trots att jag nu bara vill ha långärmade partyklänningar då jag är så frusen och har typ noll underhudsfett i mina armar.


Vill ha sommar!


.

En bluevodka fick bli lösningen på mina problem. Och jo, alkohol kan faktiskt hjälpa för tillfället, så nu vet vi det. Hade helst av allt velat dratt ut ikväll, det hade vart lösningen av alla lösningar :)
J är hemma nu iaf, men blir nog att sitta hemma ikväll och chilla, lite tråk nästan, inte att umgås med J då men att sitta hemma.

De va den dagen det..

Helvete vilket tjaffs jag hamna i förut med en kollega. Jag är så van vid att bara ta och ta och ta ännu mera, till slut så kom mkt ut (ville säga ännu mer men höll det inom mej). Hon jobbar extra och tror hon kan hålla på och bossa runt med mej, de andra ordinarie har hon respekt för men inte mig, så jag fick nog och sa till henne att gå och ge en annan rast, det tyckte inte hon va ok, så hon tog in mej till personalrummet och börja bråka med mej, då kunde jag inte hålla tyst längre. Jag är inte bra på att konfrontera folk och tjaffsa så jag börja skaka och kände hur tårarna kommer när som helst. Mkt med det har nog med att göra att det vart så himla mkt skit med jobbet det senaste så det var svårt att hålla emot tårarna. Innan jag gick hem fick jag en kram av henne och hon hoppades det hela inte förstörde helgen för mej, och att hon hellre tar det med mej personligen än genom chefen. Man bara wtf? Vad fan skulle hon ha att komma med till henne liksom. Känner mej helt gråtfärdig och att jag bara vill säga upp mej och söka annat, men jag är en fighter när det gäller jobb, så kämpar väl på. Förstår mej inte riktigt på vissa männsikor som säger upp sej hejvilt och tror det är aslätt att få nytt jobb.

Åhhhh dagen förstörd. Nu i efterhand känner jag typ va fan hände med mej förut? Men alla har en gräns för hur mkt man kan ta.



Fredagen den 13:e

Ahhhh va ont jag har. Har den där dumma perioden, och ibland hjälper det inte helt med mina p-piller så jag får ont ändå, som nu... fuck. Mår illa gör jag också, ibland känns det som jag måste spy men har inte gjort det än iaf. Har mått illa alla de dagar jag börjat 8 det senaste, med andra ord när jag gått upp supertidigt. Men att jag mår illa nu beror nog på det där dumma. Hatar att må så här illa.

Tur jag slutar 16 idag! Clubdag idag så hoppas på mkt folk.

.

Åh va jag är arg! Förstår mej inte på folk som jobbar extra men är så jäkla kräsna med jobbpass och vill byta hejvilt men samtidigt vill ha fler tider. Såna ska inte ha extrajobb. När jag jobbade extra tackade jag ja till alla pass jag fick i princip, men så funkar ju inte alla.

J är inte hemma så får roa mej själv.. Pistachnötter och film blir det nog :) 












Torsdag

Jobb 8-16 idag och imorn, skönt. Borde få den tiden oftare 2 dagar i rad, har nog aldrig haft det tidigare.

På tal om ngt helt annat vill jag ha ett läppstift i nudefärg.



.




Onsdag

3 jobbdagar kvar from idag, skönt. J åkte nyss till skolan och det är 2 timmar kvar tills bussen går, skönt att relaxa i 2 timmar till :)

Va inte på bra humör igår kväll, så mkt nu känns det som, trivs inte med en stor del av mitt liv som jag måste ha i mitt liv, men när det är en så stor del av sitt liv så måste man finna ett sätt att försöka gilla läget. Och det där går upp och ner rätt mkt, men mest ner just nu. Alla har sina up and downs i livet antar jag.

Jag vill hem!! Saknar alla så. Tror det gör rätt mycket också.

Jävla ålands köp och säljs som tog bort mej från gruppen för att jag råka göra ETT misstag som dom inte ens hade skrivit klart och tydligt om, det stod i reglerna att man inte kan bli avstängd förren efter 2 varningar. Idiotgrupp. Nu kan jag inte ens se gruppen när jag söker på den, så kan inte ens söka om att gå med i den igen.

Vill veta hur det blir med sommarsemestern nu!! Vill kunna säga till dom därhemma mer specifikt när jag kommer hem igen. Och så jag själv har nått att se fram emot också, utöver sommaren här på åland då, men blir inte riktigt lika mkt festande som förra sommaren, pallar inte festa så mkt när man ska jobba så mkt, måste spara pengar också. Sökt ledigt över valborg också, får se hur det blir med det. Inte för jag har nått att göra då, men ändå. Går troligen inga bussar då ändå så jag kommer till jobbet så kan lika gärna va hemma isf :)

Snart åker J :( imitten av maj så ca en månad kvar bara. Shit va tiden går snabbt ändå. Så möts vi upp i sverige i förhoppningsvis slutet på juli. Kul om man skulle bli tvingad att få semestern i juni, hela sommaren förstörd, fy fan. Men jag var så jävla dum som sökte semester från lördagen den 28e juli när jag skulle sökt semestern från måndagen och ist sökt ledigt helgen innan, ajja, to late nu.



.

När jag kom hem från jobbet vid halv 6 va inte J hemma och han har fortf inte kommit hem, whonder where he is? Ajja.
Uttråkad.. och tro det elr ej, partysugen haha. Visste väl det skulle komma nån dag, så kommer det på en tisdag :P

Work

Jobb 9-17 idag. Tog verkligen emot att gå upp imorse, va mkt värre än igår, låg och snooza tills det bara var 40 min kvar tills jag måste gå till bussen. Men blir ändå klar på högst 20 min med smink, hår och kläder. Har aldrig vart den som står länge med sånt. Och då tycker jag ändå det räcker att lägga högst 10 - 15 min på hår och smink. Hade inte tagit ens 5 min med håret om jag inte haft löshåret som ska i. Och så på med foundation snabbt, puder, rouge och mascara. Dessutom hatar jag att fixa med hår och smink så kanske inte så konstigt att jag gör det så snabbt.

Kan sova liite längre imorn iaf då jag börjar 12. Ingen sovmorgon eftersom man måste ställa klockan, en sovmorgon för mej är att inte ställa nån klocka utan man kan vakna halv 9 elr halv 11 men man har ändå sovit ut utan nått alarm elr stress till jobbet. Ahhhh vill ha lördag nu! Märks nog så mkt jag snackar om att sova haha.






Älskling du har blivit en tjockis

Ikväll är det dags för Älskling du har blivit en tjockis igen, haha. Såg 1a avsnittet förra veckan och tyckte det va kul. Så jag hoppas jag kan se det om 40 min, då J beslagtagit tvn.
Idag är det en tjej som vill att hennes kille ska klara av att gå ner ett x antal kg i vikt så hon kan få ett par nya bröst, dom får ju mer pengar ju mer dom går ner. Haha undrar om hon är seriös angående det med brösten men det tror jag nog.

LCHF

Oj va snabbt den här jobbdagen har gått, härligt!  Dock jäkligt dött på stan idag. Ligger alla hemma fortf och är bakis elr?!

Nu blir det tonfiskpizza. J snackade om att han skulle börja med LCHF dieten, och jag har tänkt den tanken länge då jag läser en blogg av en tjej som går på den (ingen dietblogg), men trott att J skulle tycka jag va en idiot om jag sa att jag ville börja med den, men så vart ju inte fallet då. Enda dieten jag skulle kunna gå på, har försökt tidigare flera ggr att käka mest grönsaker och frukt, men det har bara funkat typ 2 dagar och sen är jag tillbaka där i träsket igen. LCHF diten verkar ju skitbra! Måste börja ta hand om min kropp bättre, äter för dålig mat. Sen att jag bara väger runt 47-48 kg är en annan sak, jag vill inte gå upp i vikt då jag är nöjd med min vikt men vill bara äta bättre. För jag vet att det stämmer som alla säger att nån dag då kommer det, då lägger sej allt jag äter på kroppen till slut, och det skulle jag aldrig tillåta.

Så efter lönen ska jag börja med dieten, då jag har jäkligt dåligt med pengar nu och måste köpa billig (=dålig) mat. Kom in på den här sidan som är bästa sidan jag hittat med all fakta om LCHF dieten.

Ska kolla efter denna boken i bokhandeln också så man får lite inspiration till LCHF maträtter.



Work

Jobb 9.45-17.15. Tog verkligen emot att gå upp förut men känns liiite bättre när jag vet att jag sen är ledig till helgen. Hade gärna vart hemma idfag också dock och bara chillat.

Weekendresa

Blir att se Jurassic park 2 snart (haha), efter J har gjort klart sina pancakes. Är så himla sugen på en weekendresa nånstans, inget nytt, men vill verkligen det. Wien, Barcelona elr Berlin. Vill vill vill. Om vi hade åkt till Wien hade jag bokat in spanska ridskolan. Måste bli av nån gång iaf :) saknar ridningen, skulle vilja börja med det igen, kanske blir av nån gång vem vet.



.

Blev en liten "utflykt" förut iaf. Först åkte vi ut till Bomarsund och tog en liten promenad runt fästningen, sen en vända till Järsö och sen hem. Nuurååå?? Rätt skönt här i sängen framför tvn ändå. Vill inte jobba imorn.. men är iaf ledig lördag-söndag, skönt! Ingen utgång, bara va.. Kan fortf inte tänka på alkohol, uäääh.

Hittat ett par uggs än så länge som föll mej i smaken. 769 kr på brandos. Skulle helst vilja ha uggs från Ugg Australia, men uggs för närmare 2000 kr känns inte så värt. 769 kr känns dyrt det med för ett par uggs men då håller dom nog lite bättre än typ 200 kronors uggs också. Sååå sköna att ha om man ska ut och gå.



Påskdagen

Allt är stängt idag ju.. tråk om man iaf inte är bakis och rastlös. Hade velat åka iväg med J och ta en fika nånstans, men går ju inte :/ Vet iofs inte ens om det är soligt ute.. har inte kollat ut haha.

Startade en ny blogg i förrgår som alla kan läsa, inge lösenord krävs alltså. Har velat haft en sån ett tag nu, hade en tumblr bara men den va tråk. Känns lite lamt att ha 2 bloggar dock.. blir lätt att man skriver typ samma sak i båda känns det som :S förutom att jag hoppar över det mest personliga i den andra bloggen, är mer personlig här för att jag just kan va det. Jag saknade bara så att ha en blogg som alla kan läsa! Att kolla statistisken och det är mer än 3 pers typ som läser liksom :P nackdelen med lösenordsskyddad blogg.

Testade flätan igår men det såg bara lame ut på mej då den blev alldeles för tunn, och för kort. Måste ju ha 60 cm löshår om den inte ska se för kort ut och det vill jag inte ha, räcker med 50 cm.

Roade oss med att kolla på Jurassic park igår haha.. Hoppa in i duschen nu och sen göra sej iordning lite. Måste ha ett par uggs på nästa lön. Hade ett par i vintras men dom va från H&M så dom gick sönder rätt snabbt. Asnajs de dagar det är dåligare väder. Blir nog av ett lite finare märke än H&M isf så de håller lite bättre.





Den perfekta paljettklänningen

Färgen på paljettklänning som jag så länge letat efter men inte funnit, så hittar jag den idag på Nelly när jag inte har råd att shoppa såklart :( FAN. Kommer ju helt klart va slut när jag får nästa lön vilket är om ett tag..




Natacha

Ska se nån dag om jag kan få till en sån fläta jag med, men tror den skulle se för fjollig ut, med andra ord för tunn på mej, för tror hon har tjockare löshår, men annars grymt snyggt! Är alldeles för dålig på att fixa till mej på dagarna numera, usch :S skäms på mej själv!






Glad påsk!

Enda dagen jag säger glad påsk till folk, tycker bara det hör till påskafton.
Blir en lugn påskafton för min del. Är liiite partysugen men nej, ska va hemma. Dels för att jag bara tänker på hur dåligt jag mådde igår, fy.



Uscha..

Stabilt att jag skrev fel dag som rubrik på förra inlägget, låter det säga hur bakis jag va förut, elr ÄR. Men börjar bli bättre nu. Är dock fortf inte taggad för jobb imorn. Duschen har jag bara inte orkat ta mej till idag, får bli senare. Mådde så illa förut så jag stoppa fingrarna i halsen, men det hjälpte dessvärre inte.
Kollade precis klart handbollen. Är sjuuukt sugen på krabbelurer med drottningsylt och vaniljglass, yumm. Kunde knappt få i mej nått av tortillasen jag gjorde förut, trodde mat skulle göra mej mindre illamående men blev bara värre. Ahhh nej jag måste göra krabbelurer!!
Kom på ett undantag angående det jag skrev om arken, att jag aldrig mer ska dit. På sommaren när dom öppnat uteserveringen är det sjukt najs att va där, men innan det, nej.
Kul för Eric Amarillo som säkerligen stod där på Kino igår med knappt nått folk, haha.. måttligt pinsamt kanske.

Långfredag

Älskar när man vaknar upp och ba.. "wtf vad hände igår egentligen?!" och sen minns man allt sakta men säkert. Mådde hemskt illa 1a gången jag gick upp och mår fortf lite illa (skulle gå och hämta hinken när jag vakna vid 12, men den stod inte på sin vanliga plats. Då hade jag tydligen tagit den inatt och ställt vid sängen?). J ringde nyss och sa att han kommer hem med den tidigare båten, yeeey! Han fråga om de va ngt speciellt jag ville ha från sverige då han va i sthlm nu, jag bara "Riesen!!". Det skulle han köpa på båten ist. Hatar att det inte finns riesen här, inte sett det i ngn butik iaf. 
Hatar att jag inte ens minns taxifärden hem inatt. Shame on that. Hatar också att jag inte ens minns att jag hade ringt J inatt och hur fan jag kunde ringa han när mina pengar på mobilen är slut? Älskar dock att han kommer hem tidigare.


Så najs att han kommer hem tidigare än 11 ikväll.. tror det blir runt 6 tiden han kommer hit ist. Bra med tanke på att jag måste ha min jobbnyckel också. Ville inte riktigt gå ut med den igår, hade känts lite.. ostabilt? 
Jobba imorn känns långt borta men samtidigt för nära. Ångest. Men fan asså va tråkigt arken är, tacka vet jag Kino. Fy fan vad jag aldrig mer ska dit. Mötte en av J´s klasskompisar i trappan upp till kasinot inatt, han bara "men heej" typ elr nått sånt. vet att jag sa heej typ tillbaka, hoppas jag inte såg helt wasted ut. Han måste undrat varför jag gick omkring ensam med ett hawaiiband runt halsen. Sen kommer jag få höra via J typ att jag inte verkar ha alla hästar i stallet haha. 


Nu- tortillas om jag pallar fixa med det där utan att jag mår för dåligt.
Åhh riesen, va gott det ska bli!


Skärtorsdag

När jag vakna imorse kände jag mej åter igen ännu sämre. Ögonen bara rann så la täcket över huvudet och försökte somna om men gick inte så gick upp ist då J ändå va uppe eftersom han ska iväg snart så jag hinner umgås med han lite :)
Druckit ett glas treo då jag läste att smärtstillande ska göra att man känner sej mindre sjuk, då förkylningen gör att det känns som jag har feber, himla jobbigt att gå till jobbet sån, som igår, var helt väck när jag skulle åka till jobbet och kände mej febrig, kände "hur fan ska jag klara av att jobba hela dagen sån här?", men efter några timmar var det lättare. Fick världens hostattack när jag hade en kund, ögonen bara rann också så det såg ut som jag grät, smått pinsamt. Men alla vet ju hur det är att ha sån hosta ändå.
Kommer hit en tjej sen vid 2 tiden som ska köpa mina mockashorts och prova de högklackade skorna. Sen ska jag göra mej iordning och se om jag hinner med bussen 15.20 till jobbet och möta upp Elin när hon slutar 16. Men det ska jag nog hinna :) 

Utgång ikväll med Elin och Lena :)
Men det håller jag tyst om på fb så jag inte får höra igen att jag vart ute trots att jag vart ledig dagen efter för det får man ju tydligen inte om man är förkyld. Som om det skulle va lagligt att begära att man ska va hemma och vila upp sig när man är ledig dagen efter. 

"Jag såg dej allt ute i torsdags" kommer sen, man ba "vadå jag va hemma och låg i sängen och drack te. Måste vart nån annan" haha.

Onsdag

Har fått sålt shortsen för 5 euro (halva inträdet på kino iaf haha). Hon kommer och hämtar dom imorn och ska även prova skorna. Tycker inte riktigt om när folk ska prova innan, känns som dom kan ångra sej då haha. Men ur en kunds synvinken förstår jag för det hade jag också velat. Jag hoppas på att nån inte ska vilja vänta tills fredag eftermiddag då budgivningen går ut, utan vill köpa dom direkt för 25 euro istället. 


Vaknade ännu mer förkyld, yeeey :P synd jag vägrar dricka te då det är asvidrigt, får kväljningar bara av tanken.
Ska googla på hur man blir frisk från förkylning snabbare.

Det här vart ju kul haha.

Den här klänningen fick också ryka. Totalt onödigt att ha en massa man inte använder och som tar upp plats. Men det mesta jag inte använder är det dock bara att slänga rakt i soporna. En person har nappat lite på skorna än så länge, men får se. Vill ha sålt dom innan påsk! Har ett par bruna mockashorts också från vår barnavdelning som jag nog ska lägga ut.



Kränger grejjer

Elin bjöd in mej i 2 st köp och sälj grupper förut, kom på den bra iden att jag ju kan sälja lite stuffs och om ngn nappar så har jag råd att dra ut i påsk haha.

Blev en promenad med Elin och Java förut, härligt att komma ut och gå lite. Och skönt att få prata av sej och bli på bättre humör :)

Nu är jag fit för jobb imorn igen! Och ingen ska få förstöra min dag imorn, så det så!

Dessa skor använder jag aldrig då de är för obekväma för mej, så om jag kan tjäna en slant på dom och dom blir använda så är det ju bättre, även om dom såg fina ut på skohyllan. 



Ahhhhhh...

Idiothelvete till människa. Man vet vart man har folk när man märker hur de beter sej, idag vet jag vart jag har en och det är inte min bra sida. Begränsad tillgång till min fb fick personen nu när jag kom hem, så den kan bara se typ va jag heter och allmänt sånt, inga uppdateringar, statusar och sånt haha. För hon behöver inte veta va jag gör när jag är ledig. Jag hatar att behöva va trevlig mot såna personer man måste va det mot bara! Tur jag åkte med Elin till sparis efter jobbet, fick mej på bättre humör, ville bara dra hem direkt efter det samtalet tidigare under dagen. Kan inte folk sluta bry sej så jävla mkt om andras liv och leva deras eget?! Blir kul när hon märker att hon inte kan se mina statusar! Va ska hon göra liksom? Fråga mej varför hon inte kan se va jag sysslar med längre så hon kan använda det mot mej? Skulle iaf inte jag fråga om jag va hon. Käk nu! Skulle vilja njuta av solen ute.. men nej, blir att sitta inne och se på serier elr nått :)
Skulle behöva kolla mitt bankkonto.. men jag vågar bara inte :S

En 3 timmars arbetsdag

Tonfiskpizza på g i ugnen. Ok, färdigpizza är inte direkt gott, det ska va "färsk" riktig tonfiskpizza, det är GOTT. J förstår inte hur jag kan tycka om det haha. Annars äter jag inte tonfisk, bara på pizza. Snacka lite med Elin efter jobbet förut om lördagskvällen, vi hade allt jäkligt kul ändå!:) Alltid kul att diskutera partykvällar haha.

Jobb 8-16 imorn, med andra ord inga scones imorn ;) och sen en arbetsdag till efter det, sen ledig 2 dagar, sköööönt!



Måste ha en liknande kjol




Fixa ihop ett litet kollage för va uttråkad. Kjolen är från Isabel Marant (fanns innan en snarlik kjol på Zaras hemsida), skorna från Zara, blusarna från Gina och halsbandet från Nelly (jag vet jag är typ dökär i det där jäkla halsbandet!). Vill ha allting! De blå skorna testa jag på Zara i gbg senast jag va hemma men hade inte råd att köpa dom då :/

Scones med jordgubbsmarmelad

Ville ha en riktig frukost jag kan stå mej på några timmar, då är scones bra. Älskar scones, äter det nästan aldrig heller annars hade jag nog tröttnat. Ringde chefen förut och fråga om jag kunde komma in senare än 12 och jobba ist så jag kan spara på rösten, för jag gör ju ingen nytta om jag blir av med rösten helt och ändå blir hemma, så jobbar från 17 till 20.15 idag ist. När jag ätit klart blir det sängen, nån film och vila upp sej inför jobbet. Gjorde mej klar förut för jobb då jag först tänkte jobba hela dagen, men sen så tänkte jag att jag måste spara på rösten. Hosttabletterna är slut också, faeeeen.



Bananmilkshake




Fy fasen va segt de va att behöva komma iväg till affären. Men va så himla sugen på ngt men visste inte vad, bara att jag inte ville ha ngt gott. Köpte grejjer så jag kunde göra bananmilkshake, blivit bjuden på det hos Elin och det är ju så gott! Köpte även lite annat smått och gott.
Lotta ringde när vi kom hem igen, asjobbigt att prata när man måste ta i så att man hörs, gör så fruktansvärt ont i halsen. VIll ha min röst tillbaka.

Vill shoppa!





























Vill ha till håret






Söndag

Hade en riktigt bra kväll/natt igår, förutom besöket på förfesten. Varför kommer man till en förfest om man bara vill förstöra nåns kväll (inte för han lyckades men ändå, det måste vart tanken med det hela)?! Man kommer inte hem till nån för att sitta där och ljuga ihop en massa.

Sen blev det Kino! Va duktig och drack bara lonken ute! Men blev sjuk igår under förfesten, först då kände jag verkligen att jag mådde skit, men jag ville ju ut ändå :) tappa rösten och har fortf whiskey röst haha. Drack bara 2 lonken ute och resten vatten, måste fortsätta med det!

Äckligt när man har sån hosta så man nästan spyr. Hade feber förut. Nu har det känts lite bättre men orkar inte röra mej från sängen.

Behöver åka till affären sen men vill bara ligga i sängen under täcket hela dagen och inte behöva röra mej.



RSS 2.0