Brunette goddess

Blir att fira julafton med Elin i år. Mysigt! Tänk er att sitta här hemma helt ensam på julafton vilket jag hade fått göra annars, fy fan! har haft sån ångest över det. INGEN ska behöva vara ensam på julafton. Tycker så synd om dom som gör det, inte har familj, vänner elr så :/
Dinos på kvällen. Jag tycker inte om det stället egentligen men funkar nog på julafton när inget annat har öppet eftersom det blir mer varierat folk så att säga kanske :)

Fick veta idag att jag åkte på att jobba annandagen. Vad skulle man säga? "Assåå... sorry men jag vägrar?" tyvärr funkar det ju inte så. Då vet jag ju att jag slipper det nästa år iaf. Men dessvärre så innebär det ju att jag inte kan festa på juldagen, vilket för mej är typ partykvällen nr 1.. elr 2 på hela året :/ sucks! ohja.. Men insåg ganska snabbt att det inte är ngt att gå omkring och deppa över, det är ju iaf nyår bara några dagar efter där, som tur är, annars hade det vart värre!

Jobb 2 dagar till. Inne på 8e jobbdagen på raken imorn. Och det märks för jag klarar inte att gå upp i tid längre, går upp så jag bara hinner dra på mej kläder, fixa sminket håret och sen dra till jobbet typ, är lite trött ja. Jag brukar annars vilja ha minst en och en halvtimme innan jag ska fara till jobbet, vill fortf det men orkar bara inte. Sängen är ju så jävla skön och varm.

Indigo på fredag med Lotta och gänget. Äta lite. Eventuellt lussekatts bak med Elin på lördag :) Mums! Verkar inte som att J åker iväg till helgen iaf. På fredag kommer han säkert va hos F som vanligt, så då gör det ju inte direkt ngt att jag inte är hemma ändå.

Jag vill fortf ha en julgran, men J tillät ingen gran här. Inte ens en plastgran. Inte för jag vet varför, vi har iofs inge förråd till den resten av året.. Men jag vill ha en!



Lite vill ha begär igen ;P


I love

Klicka hem det här igår från beautyzone.se, älskar saker som luktar gott! Var lite osäker på choklad/apelsin duschgelen, men måste testa :) ca 40 euro gick det på allt som allt med frakt (varav ca 10 euro i frakt vilket jag tycker va lite överdrivet dyrt) men har inte hittat I love här på åland nånstans så tror inte det finns här. Knappt så man hittar det i butikerna i sverige ju. Finns iaf massa mer olika dofter på deras grejjer än det jag beställt. Det är sånt här som är roligt att köpa under vinterhalvåret, skämma bort sej själv med grejjer som luktar gott tycker jag.

Nu är det jobb som gäller om 45 min, bussen går om 15.






Älskar rosa

Numera iaf. Inte för ett år sen, då hata jag det på kläder. Köpte den här skönheten på jobbet förut. Den är mer knallrosa irl än på bilden, här ser den mer hallonrosa ut än vad den egentligen är.

J sover nu, jag är inte riktigt så trött så jag tror jag kan somna utan att ligga och vrida på mej tusen ggr om, så väntar lite med sängen.
Om ca en vecka åker han :( till vilket land han nu ska på båten nånstans. Usch va ensamt jag kommer ha det här hemma. Innan har jag tänkt att det ska bli lite skönt iaf att få lite egentid och komma ifrån varandra ett tag, då ingen av oss är van att va så tätt inpå varandra, innan vi flytta hit vart han ju ute med båten varannan månad och va borta 4 veckor. man vänjer sej la sakta men säkert. Men nu har jag ångest för de kommande veckorna, kommer kännas så jävla ensamt. Komma hem till en tom lägenhet efter jobbet, sova ensam. Ne fy.. blir mkt godis och julmust haha. Tröstäta vetni.


Mad men

Tur jag klicka hem nyårsklänningen samma dag jag fick lönen för nu var den slut. Blev en size 4, vilket är lika med stl 32 i europa så är kört om den råkar va lite för liten, men jag tror allt den ska passa. Våga inte riskera att ta size 6 ifall den skulle sitta för löst.

Jobb 12-20.15 imorn, köpa navelpiercing och lite annat innan så drar in till stan lite tidigare. Kollar Mad med nu med J :) vi slutade kolla när vi va i säsong 3 för typ ett och ett halvt år sen om inte mer :S blev inte av att kolla mer bara. Fortsätter kolla den nu ist. Är nog inne på 4e-5e avsnittet i rad nu :) Ätit tacos också, mumsigt!


Mys!

Ojj va sterilt rummet ser ut när man bara ser det här.

Nu fattas bara att byråerna i sovrummet ska monteras upp, så vi blir av med den groteskt fula bokhyllan och skrivbordet som va här när vi flytta in, julbaket som lussekatter och knäck, och resten av julpysslandet :) man måste ju börja nånstans!

 

Jag vill ha en gran bara :/ en vit helst, som den här. Hos mamma har vi alltid haft en riktig julgran eftersom dom bor ute på landet så bara att hugga ner en gran. Så en julgran hör julen till för mej. Egentligen ska den ju va grön men tycker vita plastgranar kan va riktigt fint de med :)

 


.

 


Mysig söndagskväll

Vi pyntade Elins julgran igår. Fin den blev till slut! Sen blev det glögg, några för många lonken för mitt eget bästa och senare Kino. Men upp imorse kom jag. Det var inte det jobbiga, utan det vart hur sjuuuukt illamående jag va en stund idag. Nästan så man borde va hemma hela nästa helg och fixa till lägenheten, baka och mysa till det. Men får se, lätt att säga så nu liksom :) blev hesburger efter jobbet förut med Elin, åhhh va gott de va efter att inte ha ätit ngt på hela dagen innan 17.30.

Jobb 10-18 imorn. Ser på pan am med J medans jag bloggar :)
hade tänkt julbaka idag efter jobbet men blev inte så mkt med det, hade aldrig orkat det nu. Nej, tacka vet jag sängen och julmusten!


Lördag

Gå ut i kylan snart och gå ända in till stan, brrr..  inte mysigt. Blir lätt att ta vägen förbi "7 eleven" och köpa energidryck ;P
Kino med Elin ikväll då! Tänkte försöka att inte börja dricka för tidigt, ska upp 8 imorn ju. Tänkte ta det hyffsat lugnt, och jag vet ju att jag kan det så dumt att riskera ngt då :)
Får äta en massa innan så jag inte dricker på tom mage. För det vet vi ju aldrig bådar bra för ngn.

Ahh.. gå snart då, fy fan, noll taggad för det verkligen. Skönt att sluta 16 iaf.

Äntligen helg!

Vart uppe onödigt tidigt idag så jag kunde ta en kaffe med J och en morgoncigg, älskart. Men så onödigt tidigt vart det inte ändå för ska ändå ta 9 bussen in till stan även om jag börjar 10, så jag kan köpa det jag ska ha innan jag börjar jobba. Måste måste verkligen ha ett par stövlar också, är hål i alla stövlar jag har, så ska kolla på Zko va de har. Önskar att de hade haft typ Din sko här, så man kunde köpa ett par hyffsat billiga vanliga svarta stövlar. För stövlar vill jag aldrig slänga ut så mkt pengar på för på ngt sätt håller de bara typ högst 2 månader varje gång för mej innan de går sönder nånstans. Oftast beror det ju på kvalitén och inte att jag går i dom för mkt haha. Men känns inte som att dyrare stövlar håller dom heller.

Kan inte bestämma mej för vad jag ska ha på mej, ångest! Nyårsklänningen är iaf beställd nu :D den mörkblåa från Asos med ryggen. Åhh va jag längtar tills jag får den!


Taggad

Inför en kommande trevlig helg med bra sällskap :) även om det är jobb hela helgen.. lite drygt men bara att se fram emot nästa helg ännu mer. En "liten" utgång på lördag ska jag allt palla ;) och lite vin och gott käk på Dinos med Lotta imorn ska sitta fint. Nu blir det käk.

Torsdag

Jaha ja, sjukhuset en sväng då. Alltid kul.. not. Ännu mer kul att gå upp 07.15 när man annars hade kunnat gå upp 10. Men livet e la fullt med uppoffringar :P skönt att iaf ha en stund hemma sen emellan.
Julgatan, vintergatan? idag, ngt sånt. Hoppas på mkt folk i butiken idag :)

.

Va irriterad man kan bli på folk. Men som tur är så är jag inte långsint av mej. Kommer ihåg när man sa till syrran flera ggr att hon kan dra åt helvete och att man aldrig vill prata med henne mer och det har hon sagt till mej också, men dagen efter elr några timmar efter så vart man vänner igen. Bets på varandra gjorde vi också när vi va som värst ovänner. Fattar inte att inte mamma och pappa adoptera bort oss i den åldern haha.

J är inte hemma så blir att se på 90210 ensam, och försöka hitta ngt ätbart, är helt pank ju. Tur det är löning på fredag, en dag till utan riktig mat hade jag inte klarat.


Work

Back to work idag. Jobb 12-20 idag och imorn, så slutar jag 18 på fredag. Skönt att sluta 16 på lördag så man iaf kan hitta på ngt där på kvällen utan att få ångest för att det känns som att man borde hem och sova direkt :) blir middag på Dinos på fredag kväll med Lotta, najs :) najs att få skjuts till jobbet idag av J, mindre najs att behöva gå hem ikväll, men men :)

Stort grattis till min kära Nettan som fyller idag!<3

Stackars hund :(



Hundens husse gick bort för en vecka sen och hunden vägrar lämna hans grav. Får ont i hjärtat av sånt här.


Gossip girl

Gossip girl nu och sen sängen. Såg att dom fått in min klänning i xs på nelly igen nu, kanske för jag och en till hade kommenterat och tyckte dom skulle ta in den storleken igen, men jag lovar att den kommer va slut på fredag när lönen kommer. Den skulle kommit in på torsdag elr fredag ist. Blir att köpa nipple covers på jobbet om jag hinner köpa den innan den tar slut, en sak med den svarta klänningen jag kör på utan bh under, men en beige/guldig klänning blir nog lite för genomskinligt haha.

Jul

 

Vilken inspiration jag fick efter att ha kollat alla julbilder på styleroom. Den sidan rekommenderar jag verkligen om man vill få inspo till hemmet. Nu vill jag ha min lön så jag kan juldekorera.


Tisdag

Maila angående en tyskakurs steg 1 inatt, om jag kunde ta den om jag bor på åland. Hoppas det går an, för då har jag ngt "vettigt" att göra när jag inte jobbar, förutom att sova då.

Ska in till stan om en timme, lämna tbx en tröja på jobbet och köpa hårschampoo, sen hem igen, kleta i lite ricinolja i håret, dra på en ansiktsmask och mysa ner mej i soffan med cola light och clementiner framför filmen här under.

Fuck, kom på att efter idag är jag inte ledig igen förren nästa lördag! Blir 9 jobbdagar i rad. Tur det finns energidryck! Lär ändå va lagom sleten och trött nästa fredag. Om man ska ut en sväng nu på lördag blir det inte att va ute till 2 tiden som senast iaf, för ojj va segt det var att komma upp ur sängen då.

Fråga Lotta om hon ville se senaste Twilight filmen med mej på bio på fredag, men hon hade inte sett de 3 första så de va ingen ide då liksom :) jag hatar 1-3an, tycker Twilight filmerna är enormt överskattade (bara min åsikt!). Sega som fan + att jag inte klarar av Bella, så störig med sin öppna munjävel hela tiden och att hon verkar så trög och knappt säger något (om jag vill ha vampyrdrama/kärlek ser jag på Vampire diaries). Men efter att ha sett trailern till 4an, så verkar den gå att se, och jag vill hitta på ngt på fredag kväll (och nej, inte festa). Men då gick inte det, synd :/ funderar på om jag ska bjuda med henne på middag ute ist. J är ju aldrig hemma på fredagskvällarna ändå :)


På tal om livet dååå

 

Konversation med en killkompis från le sweden.

 

 

Han tröttna på mej tror jag. Nu ska det kollas upp språkdistanskurser. Tyska? Spanska? Får se.


Jag är såld

Man ska inte kolla efter kattungar på marknaden.ax. Men jag lär mej aldrig. En julklapp tll mej själv kanske? haha nejdå, nu ska vi inte ta det där för långt. Men vem vill inte ha den här sötnosen?? Åhhh.


Grose!

Googlade på "danskurser åland" för jag skulle vilja gå en salsakurs elr ngt i den stilen (skulle helst av allt vilja ta upp ridningen igen men då måste man kunna ta sej till landet vilket jag ju inte kan utan körkort och bil så det vart ju tyvärr bara att glömma). Men hitta ingenting, dessvärre kom jag in på ngn snusksida där folk söker kontakter, det mesta såg ut att va sexkontakter, folk som bor på åland.

"Finns det något par som här som är "seriöst" och vill ha sex med oss? vi bor på Åland så ni skall antingen bo här eller kunna komma hit. Träffas och umgås undertiden barnen är vakna och sedan efter att de lagt sig går vi ner till gillestugan där vi slänger av oss kläderna och börjar med mycket ..."

"umgås undertiden barnen är vakna" man bara... Grose! Stava till en korrekt mening kan dom inte ens.

And btw, 11-11-11 SÖG. Inget jag rekommenderar.

11-11-11

Laddar ner 2 filmer nu, Melancholia och 11-11-11. Blir nog 11-11-11 först för det verkar mer va en film i min smak medans Melancholia verkar mer.. konstig (filmfestivalfilm typ).

 


Vill ha


Måndag

Ojdå.. haha sov till halv 12. Drömde ngn konstig jävla dröm inatt, minns den inte nu bara. Nu kom J hem för några minuter sen på sin lunch, så blir kaffe och morgoncigg nu! när man får chansen att kunna få GOTT kaffe (latte blir det egentligen eftersom han fixar skummad mjölk till annars dricker jag inte kaffe) får man ta den, för jag gör inget gott kaffe.



När vi va ute och rökte så var det full fest hos grannen hörde vi. Haha halv 1 på dagen? Då måste dom ju festat sen igår kväll. Fattar inte hur man orkar hålla igång så länge. En sak att festa till typ 5 på morgonen. Fjortisarna hade vart ute och kommit fram till J halv 8 imorse när han va ute och rökte och bara "det är kul och lära känna fler människor här så man har fler att festa med" haha. Men tjejerna här i huset är dom bara elaka mot, vet att dom sa ngt mindre snällt till mej på halloween (men jag var full och hörde inte vad) när jag hade på mej ängelgrejjen och skulle in i grannens lägenhet när killarna dom var med försökte snacka med mej och fråga om dom kunde komma in hos oss. Dom festar i korridoren vilket kan va enormt störande när man försöker sova.
Är det så svårt att uppföra sej som folk?

Booo..

Åhhh va irriterad jag är. Jag bestämde ju för flera dagar sen att jag skulle beställa den beiga korta klänningen med urringning från Nelly när jag får lönen på fredag. Tro fan då att inte en jävla bloggarh*ra bloggat om den idag elr igår, va efter jag läst inlägget tvungen att gå in och kolla om den fanns kvar i XS men icke. Kan inte fler folk va feta??? Enda gången jag skulle säga ngt sådant. Borde va förbud om att man som känd bloggare inte får blogga om kläder och skor.
Ahhhhhhh va lack jag blev. Ibland får ju Nelly påfyllning av storlekar men det brukar ta en bra tid.
FUCK.

Nu lutar det verkligen åt att jag ska unna mej en lite dyrare nyårsklänning från Asos. Som tröst liksom.


.

Va snabbt den här dagen har gått. Har inte hunnit med alls så mkt som jag velat på jobbet. Hatar när man håller på med ngt som man inte hinner klart, för jag vill alltid avsluta de "projekt" jag håller på med, men nu är jag ledig 2 dagar iaf :) så behöver inte lägga mej i tid ikväll iaf, najs.
Dom hade inge julmust på s market, to bad :/ fick bli cola light ist. Hemmamys imorn med mej själv. Man behöver ju inte ha dåligt samvete för man inte kan dra ut och festa iaf, eftersom det ändå är måndag haha. Annat har det vart i helgen. Jobbar hela nästa helg, och det är löning på fredag, lite drygt.. men får se om det kanske blir kino en stund på lördag kanske med Elin, nu när jag lärt mej att dricka med måtta och allt ;P

Nu blire käk, ååååh så hungrig jag är.


Söndag

Hamna hos Lotta igår kväll och spendera kvällen först hos henne med björn och sen en stund på park med dom, J och några i hans klass. Kom hem runt 2, halv 3-tiden när dom andra drog vidare till Dinos och vakna imorse av att J kom hem runt 6-halv 7 tiden?? Trodde klockan kanske var typ senast 4. Så fick såååån ångest om att jag ska upp om ca 2 timmar. Inte för att jag drack mkt igår, utan för jag kom hem så sent. Alldeles för sent för att jag ska komma i närheten av den skönhetssömn jag behöver för att jag ska fungera som jag ska dagen efter.
För tro det elr ej, jag kan tygla mina alkoholintag nuförtiden när jag jobbar dagen efter, annat vet vi ju hur det har vart innan haha. Har väl insett att det inte riktigt funkar.
Igår vart väldigt trevligt iaf!

Gå mot jobbet om en stund.

Lördag

Jobb 10-18 sen kommer J och hämtar mej, och nu har vi fått in byråerna från bilen till lägenheten, så nu är det bara för han att pilla ihop dom, framsteg iaf :)

Jobb imorn sen ledig mån-tis, ska bli grymt skönt (sova!! haha)

Nyponsoppa

Älskart ♥ haha har stått och kokat nyponsoppa 3 dagar i rad nu. Tar ju dock sån jävla tid innan det blir kallt efter man ställt in kannan i kylen. Tar ju flera timmar :P men så gott! Har alltid fått det av mamma när jag legat sjuk när jag bodde hemma. Nyponsoppa och chokladpudding ville jag ha, och det är fortf det enda som går ner när jag är sjuk :)

All i want for x-mas

Eftersom jag inte har ngt vettigt för mej ikväll kan jag lika gärna trada ihop ett inlägg till. Nytt ordval "trada ihop" kom på det nu. Jag har mina stunder.

Mina julklappar till mej själv.











Allt det här går på ca.. 212 euro. Kanske lite för mkt, haha. Får ta bort ngt från listan. Men tar inte bort paradisasken!! Den hör till julen för mej. Bikinin måste jag också ha, och klänningen. Klockan kan nog vänta lite till, funderar på att ist beställa en att ge bort i julklapp. Vet en jag vill ge den till. Då försvinner 100 euro från till mej själv-budgeten till julklappar till andra-budgeten iaf :)

Fredag

Är otroligt rastlös och uttråkad, har vart det i flera timmar nu, men finns ju inget man kan göra utan cash. Man kan inte ha filmkväll för har inge godis (kan inte se på film utan godis) och man kan inte gå ut och ta en lonken ens. Nu jobbar jag ju imorn men ändå, bara att kunna göra det liksom. Blev inget med playa del ingles i sommar heller, för syrran behövde spara pengar så hon kan flytta hemifrån, vilket ju är väldigt förståeligt, men på ngt sätt känns det som att jag inte har ngt som helst att se fram emot. Kommer aldrig komma utomlands, så är det bara. Får la se det lite positivt, att jag kan lägga 100 euro extra på mej själv i julklapp haha, neerå ;P hade vart så grymt kul med en sisters trip. Vill istället skicka iväg några riktigt bra julklappar till min fina familj.
När jag kom hem förut var jag på så jävla dåligt humör, och sen har bara dagen blivit värre när man inte har ngt att göra. Kan lika gärna gå och lägga mej.
Både pappa och syrran har ringt ikväll. Så kul :) saknar! hade ett seriöst samtal med syrran. Girltalk. Framtiden, privata grejjer och sådär. Hon vill flytta men vet inte vart och jag vill göra ngt mer med mitt liv. Fråga mej inte vad för det vet jag inte själv ens. Vill göra ngt som gynnar mej själv för en gångs skull.
Och nej, det är ingen 25 årskris som det kan låta. Grejjen är att jag inte har gjort ngt riktigt kul med mitt liv innan jag fyllde 25.

Jahopp, ngn annan som vill med till Playa del ingles elr typ Ibiza i sommar, en vecka?;)

.

 


Torsdag

Jobbigt läge att febertermometern är helt väck, kan säkert ligga i på jobbet, men där gör den ju ingen nytta nu. Gårdagen klara jag av pga smärtstillande och kaffe, men tänker inte ta smärtstillande nu. Men bara att pallra sej till jobbet och va där kl 9.




Onsdag

Hade lite överskottsenergi idag när jag vaknat till liv så städa köket. Alltså städa på riktigt, ingen fuskstädning :)
Så skönt efteråt! och man kan känna att man gjort ngt vettigt.

.

Har så jäkla ont i huvet, orkar inte ens kolla om jag har feber, orkar bara ligga här i sängen. Lyckades ta mej till s market förut med J, men såg nog rätt sleten ut då. Har ont i hela kroppen så håller mej till sängen.

Ska kolla en film, Red eye, nu och vänta på att säsong 2 av One tree hill ska bli klart.


Zipper

 

Christian Louboutin kopior från Scorett. Hatar kopior av dyra skor (för hur kul är det för dom som faktiskt lägger ut en massa pengar på äkta vara när man sen ser tusen människor runtom gå runt i likadana skor fast flera tusenlappar billigare? som nu i det här fallet Therese. jag själv lägger hellre också mer pengar på riktig vara när det gäller skor. Som t.ex alla Jeffrey Campbell kopior som nu Nelly har t.ex. Aldrig att jag skulle köpa dom men det är bara jag det. Förstår folk som inte vill slänga ut så mkt pengar på skor men jag personligen skulle skämmas över att gå runt i kopior) 699 kr kostar dom från scorett jämfört med 5600 kr för äkta vara.

Men tror ändå dessa kommer gå åt som smör, och jag klandrar inte de som köper dom för jag älskar dragkedjan som detalj. Men dom kunde väl iaf låtit bli att göra sulorna röda som är CL "grejj" liksom, bara haft dom svarta.

Alla prioriterar vi olika dessutom, jag lägger hellre mkt pengar på skor, smycken och väskor än kläder. Jag skulle lätt kunna slänga ut 6000 spänn för ett par skor om jag hade pengarna och t.ex 5000 för en klocka, J skulle tycka jag va galen men killar förstår oftast inte sånt ändå ;) men kläder skulle jag ALDRIG spendera så mkt på.


Tisdag

En av de få dagarna jag går runt i mjukisbrallor (jag kan knappt gå ut och röka i det annars om jag är hemma, känner mej så jävla sleten och "I don´t give a fucking crap vad jag har på mej" om folk ser en i det haha.) jag är sjukligt sån när det gäller mjukisbrallor. Inte ok oftast att ha det på sej tycker jag, men hemma, ja.

Vakna inatt av att jag knappt kunde andas, halsen va helt tjock. J blev rädd och gick och hämta vatten åt mej iaf. Tappar rösten helt emellanåt och gör så pain in the ass ont i halsen när jag måste hosta. Ska be J göra varm choklad åt mej sen när han kommer hem :)

Har tappat mitt fina navelsmycke nånstans igår :/ Så va bara att ta i piercingen jag fick när jag gjorde hålet, den är ju sååå rolig och fin.


Tänkbara julklappar till en själv

Haha, om man ska va lite ego :)
Översta tröjan är från H&M Herr, men tycker den såg så gosig och fin ut så vill ha den för herr tröjjor brukar va så långa så dom täcker rumpan, så jag kan köra på leggings och mitt tajta svarta american apparel fodralklänning under. Tycker om den där looken :)
fleecetröjan vill jag ha ifall jag vill gå ut och gå promenix elr powerwalk, har ingen bra jacka/tröja för det, därav blir det ju aldrig av heller för man vill ju inte gå ut och frysa till döds. Och så har vi en hoodie från självaste Kappahl Herr som jag skulle vilja ha fast i mörkgrå ist.

Men det roligaste är helt klart att köpa julklappar till andra. Älskar att ge saker och ting till andra folk.

Nu ska jag lägga mej så nattii.








Lejonkungen

Ska jag se nu medans J ändå spelar och troligen fastnat där haha :)

Vill ha!

Klänningen måste jag bara ha!! Fan att det ska va typ en och en halv vecka kvar till löning. Får hoppas den finns kvar då. Har fastnat så för ryggurringningar på partyklänningar. Har ju en liknande svart som jag älskar, men vill ha en till i en annan färg, och beige blir bra nu när jag är brunett.

 


Bella

I februari har jag sökt ledigt för att kunna åka hem och hälsa på alla, inkl nykomlingen Bella. Nu är hon 4 månader gammal och jag har ju tyvärr missat tiden då hon vart riktigt valp och liten. Så söt är hon, längtar så tills jag får träffa henne. Roger hade tydligen ställt ut henne för 1a ggn nyligen och dom hade vunnit sin klass :) jag lovar att dom inom några år kommer ha en valp till, en 7e hund.. jisses. Men jag klagar inte. Jag vill en shetland sheepdog om några år iaf, helt klart, det bestämde jag från den dag dom skaffa Nelly. Min lilla älskling.

J och F är helt inne i sitt snack om sånt jag inte förstår mej på som alltid när man är med dom 2, så ska nog ta och lägga mej i sängen och se klart senaste VD avsnittet och några one tree hill avsnitt, elr exorcisten kanske? haha, ensam.. får se på det :P skönt att bara jobba 3 timmar imorn och ha hyffsad sovmorgon :) Har gått och blivit asigt jävla förkyld, och känner mej allmänt hängig, segt! skippade vinet för saft istället, kändes mer rätt ikväll och var godare.

Haha.. fick ju skjuts hem inatt. När jag fråga om skjuts skrev jag att "om du hämtar får du hur många pajer du vill!!" Woops, man ska aldrig lova massa när man är ute och festar. Men vill man hem så vill man haha.




.

Så vart man hemma igen efter en bra dag på jobbet. Blir hemmagjorda hambuargare idag igen och sen ett glas vin elr 2 med J och så kanske en av hans klasskompisar kommer över. Och som alltid med det här huset vet man ju inte om det kan bli fler. Hade en riktigt jävla najs kväll igår för övrigt!! Även om jag skulle upp och jobba idag.

Kommer sitta så fint med käk nu.


Lördag

Blev lite av ett fylleinlägg inatt haha, så tog bort de. Man ska aldrig sätta sej och blogga när man kommit hem från krogen, även om jag inte vart så jättefull, utan mer bara "salongs berusad", så det är inte så jag är bakis idag. Drog hem vid 2, då tog mitt dåliga samvete över och Mathi och Lotta ville ändå hem tror jag, så dom hängde på skjutsen hem. Najs kväll iaf :)
J kör mej till jobbet om en stund, tar verkligen emot att jobba idag dock, känner mej sjuk, men ska ta en treo till och hoppas jag mår bättre sen.

.

Sitter ensam hemma just nu och är så jävla uttråkad. Lotta skulle ut och äta för typ en halvtimme sen, efter det skulle hon höra av sej om va som händer men känns lite sent att dra in till stan så sent när man ska jobba imorn och dessutom måste gå så gör egentligen bäst i att stanna hemma även om de händer ngt. Man har ju inga pengar heller, drygt som faen.

Snackar med Nettan på fb chatten, saknar henne så oerhört! Och alla andra därhemma.

Fredag

Sitter här utan löshåret i, känner mej så ful utan det haha. Om en timme är tvätten klar, jävlar va jag tvättat idag. 2 fulla ikea påsar, fan va tråk det är att tvätta, så mkt tid som går åt på ens lediga dag åt sånt där skitgöra, men det måste ju göras.
J kommer inte va hemma ikväll så får se om jag får sällskap av Lotta kanske över ett glas vin, annars får jag sitta här ensam och se nya Irene huss filmen.
Jobb 10-18 imorn och 12-15 på söndag, men det innebär INTE att jag ska festa imorn. Ska bli duktig och låta bli att festa även de dagar jag bara jobbar den tiden på söndagar + att jag inte har råd då. Så sjukt jobbigt att jobba 3 timmar bakis, 3 timmar känns ju som 6 timmar då. Får la se hur jag lyckas hålla på det löftet till mej själv i fortsättningen även om jag har råd :) Men nån gång måste man ju ta lite mer ansvar och bete sej som 25 och inte 18 och inse att man inte kan ränna ute när man jobbar dagen efter (även om man inte vill tänka så ibland haha). Men satans va partysugen jag är idag, jobbigt som fan. Men så är det väl varje fredag.
Snacka med en person om va annat folk tycker om att man är ute och festar och har sej rätt mkt (tycker inte jag är ute överdrivet mkt trots att jag har pojkvän men vissa kan säkert tycka det), och egentligen, man kan inte leva efter vad annat folk ska tycka om en, hur kul liv skulle man ha då??

Städat i lägenheten också, så nu ser det beboeligt ut, om man kan säga så :)


The girl with the dragon tattoo

Tror jänkarna kan få den här filmen mer trovärdig och att det händer mer i filmen än i den svenska (för let´s face it, svenska filmer känns fake så in i helvete oftast). Om jag och J drar hem i februari så blir det nog att se den på bio.  Skulle vilja se Lejonkungen i 3D också :)


Vegas, maybe?

Sett senaste avsnittet av 90210 med J. Älskar serien men ibland gör dom verkligen lite grejjer lite för uppenbara, vi kan verkligen lätt lista ut vad som kommer hända så gör det det.

Tror J somnat där i sängen så ska nog testa att sätta på allra första avsnittet av One tree hill på tvn och se om han märker ngt, annars är det ju bara å passe på ;)

 


Det var den jobbdagen

Hemma och ska käka snart. Under de sekunder jag skulle ställa upp hissdörren till jobbet imorse råka hela hängställningen, med kläder på, hamna från perrongen och nerför trappan. Min min där asså, den borde ngn filmat (slog lätt min min när jag hade låst ute mej och lotta från lägenheten i fredags efter jag drämt igen ytterdörren haha. Där stod vi utan alkohol när vi skulle över till grannen). Ett "helvete!!" kom också. Hänget låg därnere på marken med alla kläder. Tänkte "hur fan jag jag nu få upp ställningen med alla kläder på??" när kollegan sa att jag får gå runt med den till butikens ingång istället. Tur att min hjärna fungerar så tidigt på morgonen. 2 killar som skulle fixa med hissen var såklart där just då. "det var visst inte din dag idag" nej det var det inte! Kunde dom inte typ skrattat ist, hade lättat upp den pinsamma stämningen lite mera.

Ska därför hålla mej inne resten av dagen framför tvn.

Nattii

Ska upp 5 imorn. Lagom taggad för det haha, men sååå skönt att sluta 15 :) satt ensam hemma förut o hade satt på en film jag såg på i sängen i köket. Låg där i trosor och tröja, så kommer J in och har folk med sej för skåhla hade stängt. Jaha??!! Haha, pinsamt att han fick be dom vänta så ja kunde dra på mej ngt mer. Men bara ta på sej och dra på ett leende, men egentligen hade jag velat sett klart filmen i min ensamhet, men nu ligger jag här i sängen i sovrummet ist och väntar på att nerladdningen av one tree hill säsong 1 ska bli klar så jag kan se ett avsnitt och sen sova. Tur det bara är 3 pers som är här och inte typ hela huset.







Daniel Wellington

Satan vilken snygg klocka. Daniel Wellington. Såg den på Blondinas blogg. Jag älskar ju marint. Hade velat ge bort en i julklapp (förutom att jag vill ha en själv då också men måste sluta ge mej själv grejjer hela tiden haha. Då är det kul att kunna skämma bort ngn annan lite + att den är snygg på män också). 100 euro/999 kr. Nästa lön kommer det gå åt en hel del till julklappar, så blir verkligen en lugn decembermånad för min del, förutom Elins födelsedag då.


Onsdag

Work work work. Tog en kaffe med J innan han drog till skolan, skönt att bli lite piggare. Önskar jag hade mer cash kvar på kontot så jag hade kunnat baka massa göttit på fredag, som ananaspaj. Men nae.

 

Slängde i min vita skjorta i tvätten för vill ha den på jobbet idag, trött på allt annat. Risken är inte att den inte hinner bli färdigtvättad utan att den kanske inte hinner torka, men hoppas kan man ju. Tänkte ha min svarta rosett till som jag köpte på jobbet runt halsen på den, ser ut som en servitris sa J när jag hade det på mig här hemma för ett tag sen och sen efter det ville jag inte ha det på jobbet men nu har jag ångrat mig! Lite preppy sådär tycker jag är snyggt. Då hade jag dessutom kort hår så såg verkligen ut som en servitris, men nu när jag har långt hår så blir det nog en annan grejj.


Rihanna från hot till faiiiiil

Vill egentligen inte blogga ngt alls om Rihanna efter det som hände, elr inte hände? i sthlm. Hennes inställda konsert som syrran åkte till i onödan, såna där divor tål jag inte, lite utmattning har ingen dött av. Men hur som helst, hon var ju så mycket snyggare/sötare/fräschare i början av sin karriär, som i Pon de replay t.ex. Sen gick det bara nerför med det korta håret och allt vad hon nu har gjort. Bara min åsikt men whyyyyyyy förstöra sej så??

 

Hur snyggt är detta liksom. Så synd på en människa som har sån potential till att kunna va så snygg. En sak att man vill ändra sin image från söt flicka men det där är ju bara okvinnligt, iaf enligt min åsikt.

 

 

Det här däremot, det tycker jag bara är ballt och snyggt! Åh va jag önskar jag kunde ha sånt mod och göra håret i den översta röda nyansen!

 

 


Chuck & Blair ♥

“I’m sorry for losing my temper the night you told me Louis proposed to you. I’m sorry for not waiting longer at the Empire State building. I’m sorry for treating you like property. I’m sorry I didn’t tell you I loved you when I knew I did.

Most of all, I’m sorry that I gave up on us and you never did,”



Dog lite i slutet på senaste avsnittet. Älskar Gossip girl. Hur uttjatad serien än kan bli så får den aldrig ta slut. Vad ska jag då ta mej till??Vad vore livet utan Chuck och Blair liksom.

Tisdag

Hade ställt klockan på 8.30 idag men kom inte upp förren jag snozzat till 9.50. Såååå jäkla trött var jag, och tom då var det pina att komma upp. Konstigt för la oss ändå kvart över 12 inatt, tidigt för att va jag iaf när jag börjar 12. Såg Jägarna igår kväll med J (försökte först få han att se exorcisten directors cut med mej men gick inte så bra haha). Bra för att va svensk film, annars hatar jag svenska filmer för svenska skådisar brukar överspela så, och så är det alltid samma skådisar med i varje film för vi knappt har några skådisar i sverige.

Ojj va tiden alltid går snabbt från de att man går upp tills man ska iväg med bussen till jobbet, hate it. Jag brukar alltid vilja ha minst 2 timmar på mej, men orka ju inge upp i tid idag.

Jobb 12-20 idag och imorn, sen 7-15 på torsdag och ledig på fredag. Blir en riktigt lugn helg, så skönt!

.

Gaaaaahhhhhh. Får damp på fjortisarna här i huset. Dök upp en lapp från hyresägaren att man inte ska föra oväsen i huset efter kl 22 och speciellt INTE i husets allmänna områden efter att dom hade gjort det. Jag bryr mej aldrig om det är ngn som festar i sin lägenhet, för det gör vi med efter 22. Alla gör det. Men fan inte i korridoren precis intill vår lägenhet. Nu är inte klockan ens 22 än, men det här är typ 3e ggn det jävla patrasket festar med ashög musik i korridoren.
Säkert fjortisarna som gick runt i huset här i fredags och sökte fest, bla hos J´s klasskompis som vi va hos innan jag hamna på Kino. Och i lördags när jag va hos Elin och J va hemma och hade öppet fönstret efter han hade duschat för att sen gå över till grannen, då va dom på baksidan huset och fråga genom fönstret vart det är fest ikväll för "man måste ju lära känna sina grannar" hahah herregud. Det finns en gräns för hur fjortis man får bli tycker jag. Dom bara "de e fest i lägenhet 18 du får komma över sen, han bara aa jag kommer sen ironiskt men det gjorde han inte utan gick till grannen som de va meningen hela tiden. Sen hade J´s klasskompis tjej vart i korridoren så hade dom sagt ngt elakt till henne om silikonbröst fast hon inte ens har det, inte för de vart okej annars heller. Moget. Om de vart jag då jävlar.
Att gå runt i huset och söka fest hos okänt folk är ju bara patetiskt. Hoppas fan dom blir utslängda ur huset snart.

Puh!!

Ville bara meddela att jag inte var döv/är döv. Som tur va!! Vart på sjukhuset och sparis med J. Ville inte vänta tills imorn på att kunna åka till Medimar, betalar hellre för att kolla upp det snarast möjligt. Nu blire käk :)

.


Nya partylåten haha. Och föresten, fan va jag bara vill gå i ide några dagar, så ingen känner igen mej på jobbet från pelaren i fredags hahah, jag vet ju att iaf en gjorde det. Ångest var ordet, men kul var det, förutom skrapsåret på knät som fortf gör ont som tusan. Ramla ett x antal ggr också, så känner mej bortgjord för resten av livet och vill aldrig mer till Kino som läget är nu. Satsar på att sitta hemma och gömma mej från omvärlden utöver jobbet istället.


Nu tycker jag J kan komma hem så vi kan åka till sjukhuset. Hoppas inte det är ngn infektion av ngt slag men då hade jag nog haft ont och det har jag inte än iaf. Och dövhet googla jag på men det verkar inte som man blir det bara poff sådär. Men är orolig ändå. Testa att ha på musik på datan och hållde för det örat jag kan höra på, hörde då absolut ingenting. Creapy. Jobbigt att ha ett sånt tryck i örat hela tiden också. Som att man fått lock för örat men att det håller i sej och aldrig slutar.


wtf.

Hör INGENTING på ena örat. Messade nyss J om det. Tänk om jag är döv på ena örat. Isf går jag aldrig till Kino igen. Nej fan, nu blev jag rädd. Blir sjukhuset sen om hörseln inte kommer tillbaka.

Nordljus.net

Hahah jag har fastnat för ett spel på fb, borde göra lite nytta istället.
Annars har jag också fastnat för en hemsida som har så himla mkt fint åt hemmet, nordljus.net. Såå mkt jag vill ha däriftrån, som detta. Ska lätt klicka hem några påsar macarons och lite annat därifrån när jag inte är typ pank :)















Heaven 23

 

Överraskade J med att ha bokat bord på Heaven 23 på hans 24 årsdag, sista sommaren vi bodde kvar i gbg. Vi måste lätt dit nästa gång vi är i gbg och äta deras kända räkmacka. Synd bara att en vinflaska där kostar trippelt så mkt som den gör på systemet, det är lite surt att betala typ 700-800 spänn för ett vin, men nån gång sådär ibland tycker jag det är helt ok! man kan ju alltid bara ta med räkmackorna hem och köpa eget vin ist men det är halva grejjen att sitta där 23 våningar uppe i luften också. Även om varken jag elr J tyckte om att bli så uppassade av servitörerna, blev fööööör mkt och på ett så fint ställe känns det som om man måste ge flera hundra i dricks vilket vi inte gjorde haha. Men annars, perfekt present till ngn om man bor i gbg tycker jag :) vill till gbg och hem till alla nu!!

 


Puerto Rico

Vill dit i sommar. Tycker det ser så fint ut, jag älskar ju hamnar och Puerto Rico verkar va en så himla fin hamnstad.

J ligger och sover. Jag råka somna förut en stund så är inte trött nu. Men är ju ändå ledig imorn så vad gör det förutom att jag vänder på dygnet lite. Får ställa klockan så jag inte sover bort hela dagen imorn. Ska trots allt städa lägenheten, tvätta och lite annat.


Jeffrey Campbell

 


.

Är så satans trött på partylivet nu. Tur jag jobbar nu varje helg fram tills 1a adventhelgen i december. Då skulle nog Lotta få besök av en kompis så hon ville ha mej med då och festa lite. Sen fyller Elin den 17e dec, då blir det självklart att fira henne. Men utöver de helgerna blir det helt klart lugna hemmakvällar. Är så skönt att bara va hemma och ta ngt glas vin framför tvn också.

Vi är båda så himla trötta idag, inte bakis alltså utan bara grymt sega. Vi behöver egentligen fara och handla ngn form av käk men ingen av oss orkar röra på oss. Jag ligger i sängen och han i soffan, han kollar på tv, jag ligger här med laptopen. Socialt tänker ni kanske då haha.. men det beror på att han är den som nästan alltid bestämmer över tvn såvida vi inte har ngn serie att se på, så det blir alltid discovery channel som jag hatar. Det går ju bara inte att se på haha. Skulle velat haft lite roligare kanaler som Fashion channel och Travel channel ist.

Får överleva på pepparsalami mackor idag helt enkelt, om vi inte piggnar till :) har en honungsmelon i kylen också, mums. Tänkte försöka få J att få upp byråerna sen, får se hur det går med det!

Kollat resor och drömt mej bort till bl.a Koh Lipe. Dit ska vi bara helt klart, 2 veckor ngn vinter. Så många ställen jag vill till. Är en riktig resemänniska. Nice, Paris, Kreta, Kuba, Thailand, Berlin, Singapore, Amsterdam, Malta, Split, Peking, Seychellerna och Puerto Rico är bara några av alla ställen jag vill till innan jag blir gammal. Älskar att uppleva andra kulturer och miljöer. Min absoluta dröm är att få bada med delfiner (ovanligt jag vet!). Skulle vilja testa pekinganka i Peking också. Ankkött invirat i pannkaka typ, kortfattat sagt. Enligt J ska det va jättegott. Jag va skeptisk först men sen ville jag testa.



Puerto Rico där syrran bodde förra året.

Mums

 


Söndag

Blev inge långvarig på Kino igår. Vi var hemma runt 2 tiden, så är inte alls bakis idag (vilket också kan bero på att jag bara inte kunde bli full igår) vilket är jävligt skönt. Drömde dock världens mardröm inatt. Kändes så jäkla verkligt.
Såg nyss programmet "min stad" och insåg att jag vill till Paris nån gång. J tycker inte om staden och han har vart där. Men jag ska allt få med mej ngn dit nån gång. Jag funderar på att resa bort några dagar under semestern till sommaren med ngn, vem som nu är på (finns la alltid ngn!), vill bara komma iväg ett par dagar nånstans förutom sverige.







Fade into darkness




Tjejen i videon är en svensk modell vid namn Linn Asplund. Kom in på hennes blogg idag och tyckte den va skön. Nåja.. har vart till sparis med J, Mathi och Lotta nu iaf. Träffa på Elin också :)
J fixar käk nu, ska bli såååå gott. Är dödshungrig! Tvättat löshåret som va fullt med glitter också, kom på nu att jag borde tvätta ur hårinpackningen på det så det hinner torka om man ska ut på äventyr ikväll.


Goda förrätter

J´s föräldrar och mormor och morfar brukar göra de här som förrätter och det är så himla gott. Vi funderar på att ha galiamelon och parmaskinka som förrätt idag :) fast blev typ äcklad av mat nu när J kollar på ett program om tjockisar som väger typ ton. Jag blir så arg. Fattar inte hur man som förälder kan låta sin unge bli så fet och driva sin unge mot döden, för det gör man ju. "Det är så svårt att motså att ge sitt barn det den vill ha" det är bara att svälta ungen lite för fan. Inte svälta men sluta ge den allt som har med fett att göra iaf. Jag blir bara så arg. Aldrig att jag skulle låta min unge bli fet.

 

Toastbröd med räkor, majonäs, ägg och citron.

 

Galiamelon med parmaskinka (fast helst utan så mkt fett på som på bilden)


Söndag. Elr lördag?

My head is killing me, bokstavligt!! minsta jag förflyttat mej från sängen sen vi vaknade så har huvudet känts som det ska sprängas så håller mej till sängen. Men tyvärr måste vi till affären hyffsat snart. Köpa grejjer så vi kan göra baconlindad fläskfile med hasselbackspotatis och grönpepparsås. Det är så gott så det får va värt den uppoffringen. Lämna Lottas grejjer till henne också och se om hon vill med till sparis. Trött på s market nu för dom har aldrig det man behöver i matväg.

Undrar hur många som råka se en glimt av mitt ass igår, får la bjuda på det. Mindes när jag vakna idag att ngn kille hade kommit fram och frågat "jobbar inte du på Zeipels?" wops. Funkar inte som i gbg här att man bara är en droppe i havet tyvärr. Kom även på att när vi stod i baren igår att en kille som såg ut som Peppe hade vinkat åt mej och jag vinka tillbaka för jag trodde ju det var Peppe och försökte typ vinka dit han, men så sa Josse att det inte var han. Wops på det också.

Skulle inte tagit den där shoten igår (för vi kan ju inbilla oss att det var den som gjorde att jag blev så full). En kollega kom fram och skulle bjuda mej på shot och just då tyckte jag det lät som en bra idé.

Känns som om det vore söndag idag. Tur det bara är lördag ändå. Faan, hade sovit med löshåret på inatt. Har lovat mej själv att aldrig göra det med nya håret så det inte slits så, men en gång kanske inte är så farligt.

Har skrapat upp knät också, en liten olycka från igår. Herregud. Borde ju inse när jag ska sluta dricka, är ju som en jävla svamp för fan.

Får ta en dusch och bli människa igen så jag eventuellt orkar hålla Elin sällskap ikväll :) om det blir utgång så funderar jag starkt på att va nykter, elr ok, halvnykter, så illa jag mår nu så lär jag ha svårt för att dricka ikväll ändå.


Känner mej naken!! haha

 

Och jag brukar ändå gå runt i kortkort när jag är ute! men inte visa magen. Ojj va naken jag känner mej.


Fredag

Va uppe redan kl 7 imorse. Gick upp när J ändå skulle upp, blev kaffe och morgoncigg med han innan han drog till skolan. Va skönt det är att va uppe i tid för en gångs skull, annars brukar jag alltid snooza i typ en halvtimma innan jag går upp för jag inte vill gå upp. Lättare att ta sej upp när han ändå ska upp :)
Blir att ta 9 bussen in till stan så jag inte behöver ta posten på lunchen. Sen hem vid 18 och därefter höra av mej till Lotta och se hur hon vill göra. Så synd att hon inte kan dra ut, är så sugen på utgång! tror kino kan va riktigt kul ikväll med tanke på att det är maskeradkväll :)
Ledig 3 hela dagar efter idag, så skönt! jag behöver en massa sömn haha.

.


Blir ensam hemma över jul och nyår, J ska iväg och jobba till havs i nästan en månad.
Ska julbaka och få det mysigt här hemma ändå, skadar inte för det hjälper inte att när man redan ska va ensam hemma en månad att lägenheten ser för jävlig ut. Så upp med byråerna vilken dag som helst nu och få allt fixat så underlättar det att man iaf vill va hemma.

Jag framställs nog som ganska tragisk (haha u get my point, men oftast vet folk inte så mkt om omständigheterna och då är det väl lätt att ta för givet). Sitta här på en ö utan familj elr pojkvän på julafton, folk frågar och tänker säkert inombords "men kan inte din familj komma till dej då?" det är tyvärr inte så lätt som det kan verka. Speciellt inte med tanke på alla hundar dom har att fixa hundvakt åt om inte annat. Väglaget gör inte det hela bättre, var ett helvete för mej och J att ta oss tillbaka till ön från gbg förra vintern så det är inget jag begär av min familj. Och J måste jobba för att tjäna pengar.

Jag tycker det är synd bara. Julen är en riktig familjehögtid för mej, i alla år har jag vart med antingen först mamma och hennes sida av familjen och sen med pappas sida elr tvärtom.
Nästa jul hoppas jag få komma hem och va med familjen! Jag klarar mej allt i år! jag har ju Elin här på ön över julen iaf, Lotta vet jag inte om hon ska va här över julen än, och julmust!;)


Vilken idé!!



Torsdag

Min halloweenoutfit ligger på posten och väntar nu, yeey :D och jag som trodde jag bara hade otur. Men nej :)
Städat i köket ifall de blir att man hamnar här imorn kväll, man vet ju aldrig, och det såg verkligen förjävligt ut här innan, ska bara dammsugas också så är det klart. Köpt nytt överkast till sängen i köket som åkte på också, mkt snyggare!
Va på s market och handla käk efter jobbet med J, och lonken. Är nästan så det räcker t både imorn och på lördag nu ;)
Får se om Lotta ringer sen så vi kan snacka mer angående imorn, för som det är nu så vet jag nada :S och det är rätt jobbigt eftersom det kan va bra att veta om man ska ta med sej allt man ska ha på sej till jobbet imorn elr skita it, med tanke på att det är rätt onödigt att gå hem annars när jag slutar så sent för att va hemma typ halv 7 och sen göra sej iordning och sen ta sej in till stan igen, om jag ens får med mej Lotta ut. Hoppas det grer sej :S

Nu blir det iaf tandoori. Mums!!



Var lite smått pinsamt att fråga efter det på apoteket, men ska testas iaf. Kommer säkert va kletigt som fan att få ur håret men då har man iaf testat och sett om håret blir nåe längre fortare, efter ett tag då förstås. Går ju inte över en natt direkt.





Work

Jobb 10-18 idag och imorn. Blev inte mkt planerat med Lotta igår ang imorn och lördag, det enda jag vet är att jag vill till Kino imorn men verkar inte som om Lotta kan det :/ Sitta hemma och festa kan jag göra när som helst, knappt så man behöver ha ledigt från jobbet dagen efter för det men när man väl tagit sej ledigt den här helgen så vill jag såklart ut, suger om jag inte kommer ut imorn när jag ändå tagit ledigt. Dra ut med J och dom om dom ska ut gör jag inte. Får la se vad som händer. Och hoppas på att min halloweenoutfit kommer idag :S
Och hoppas hoppas på att det blir kino imorn kväll :)



Is this what they call happy pills?


Crazy stupid love

Inte en av de bästa filmerna jag sett men så mysig.


My head is killing me

Fick asont i huvet förut och har det fortf, gaaah va ont det gör. Hitta några piller, mot värk stod det bara. Lät bättre än några lila piller jag fått utskrivet. Så hoppas det hjälper typ SNART.
Ingen serie att se på denna veckan heller.Än så länge iaf. Om inte VD kommer på fredag. Segt som tusan, det gör ju mina vardagskvällar liksom.
Ensam hemma och är uttråkad. Knappt sovit ngt inatt, låg vaken typ hela natten för jag inte kunde somna. Så var lagom trött när jag skulle upp halv 7 imorse, egentligen skulle jag upp 6 men orka inte.

Se på ngn film nu. Får passa på när jag är ensam hemma, så skönt att kunna bestämma över tvn för en gångs skull!:)
Kommande julklapp till mej själv kanske!?






Killer barbie




Tisdag

Jobbat kväll med Elin idag :) har hört mej själv på radion flera ggr idag, och satan va hemskt det är. I-landsproblem får man ha, det mår man bra av säger vi. J är inte hemma så jag lyssnar på partymusik på hög volym och längtar efter fredag!:)
Jobb 8-16 imorn så blir inge långvarig ikväll tänkte jag, får se hur det går med det, kvälls/nattmänniska som man är så kan de va svårt att lägga sej i tid.

Vin och apotekarnes <3 jag ville köpa ännu fler flaskor julmust i sverige, typ 8 sammanlagt, men det blev nedröstat haha. Jag är jobbig att gå i mataffärer med för rätt som det är så är jag väck, då står jag vid godishyllorna, kakhyllorna elr ngt annat gott och velar om vad jag ska köpa för det finns så mkt gott! J vet ju vart han hittar mej iaf. Hopplöst fall skulle jag klassa mej själv som. Nu har jag kommit in i en baconostperiod sen jag köpte det i sverige, äter flera mackor med det på både morgon och kväll för det är så gott. Farligt det där.
Och under bilfärden från örebro till grisslehamn så varva jag mellan pringles, chokladbiskvier, noblessechoklad och kanelbulle. J blev galen på mej. Jag sa att man får äta massa gott när man roadtripar :)


.

R.I.P gammelmormor som gick bort natten till igår <3


We found love

Klicka på bilden för att komma till en av de helt klart bäst gjorda musikvideos på länge. Syrran ska se henne i Globen imorn, om hon nu blir frisk för tydligen fick hon ställa in konserten i malmö pga att hon va sjuk. Hade sååååå velat vart med.




RSS 2.0