Give me!

En mix av Ikea, H&M, Cervera, Chilli, Kartell och Voluspa. Vill ha allt till lägenheten! Dock är bordslampan från Kartell lite dyr.. 2420 kr. Men nån dag ska jag ha en! Kaffemuggarna från ikea var tyvärr slut när vi var där, så nya så att dom måste tagit slut direkt. Jag som ville ha några st med mej hem :/ Taklampan hade vart perfekt till sovrummet också. Fall för den också på Cervera i örebro. Älskar inredning.



Sjuk video haha


Vill fixa naglarna

Nu när jag fixat långt hår vill jag även göra naglarna. Får se om jag kanske gör det nästa månad. Vill ha dom som ngn av bilderna nedan isf, förutom att om jag gör dom silvriga så vill jag inte ha dom riktigt så "glansiga" som på bilden. Innan har jag vart helt emot glitter på naglar.. har nog ändrat lite åsikt där beroende på hur dom ser ut.


Tycker det är så snyggt med fräscha och fina naglar, det är det lilla som gör det mesta på en person, kläderna kommer i andra hand nästan. Men så har jag inte hört så bra om just dom som fixar naglarna här på ön, så vet inte om jag vågar göra det där.. såvida det inte finns ngt mer ställe än Rosa katten. Får googla lite.


Some new stuffs

 


Fick köpt oss en stor lykta som vi har i sovrumsfönstret (ska köpa 2 till i olika storlekar att ha där), nya blockljus i rött, vitt, silver och guld (älskar ljus), nya fina skålar med vintermotiv, en stor vas med grenar med ljus i, och en massa annat. Längtar tills vi fått upp byråerna så vi får bort den fula bokhyllan och skrivbordet som va här när vi flytta in. Notera mitt nya långa örhänge, J kolla bara på mej och sa att de va ngn hippiegrejj haha. Med andra ord, han tyckte inte om det! Men jag gillar det på ngt sätt ;) jag har fått tillbaka min kamera också från J´s föräldrar som va och fixa den åt mej :D

Underbart att bara va i sverige en hel helg och bara vara. Druckit vin hela helgen och ätit gott. Vart och shoppat både i fredags och lördags. Blev mest på ikea, hade velat haft såååå mkt mer men ekonomin sa stopp :/ synd att lönen var så jäkla dålig just denna månaden. Kan inte låta bli att sakna min gamla Coop lön, så in i helvete.

 

Av hans föräldrar fick vi även en massa hemgrejjer som en fin kaffebryggare, en fin kastrull och mycket mer! Så nu kan vi göra latte :)

 

Jobb från 12 idag. Jobb till och med fredag sen ledig hela kommande helg. Party party :) Ska kolla mailen och se hur det går för min halloweendräkt, sen se senaste The walking dead avsnittet nu.


Söndag

Vi kom tbx till ön för en stund sen. Har färgning i håret just nu som snart ska ur, ska bara ha det lite lite mörkare brunt så det passar löshårets nyans. Fick inhandlat en hel del, och är stolt över mej själv att jag inte köpte ett enda klädesplagg utan näsatn bara grejjer till lägenheten, som ljus och sånt där. Fick med oss 2 byrås också. Blir nog bra när allt är ihopfixat :)



Ängel

Nu är den på väg till Åland, yeey :) Fan va najs den blir ihop med mina nya JC skor.


.

Vad äter man om det inte finns ngn ätbar riktig mat hemma? Jo choklad. Sånt jag inte ska äta på vardagarna. Men måste ju äta ngt.


J är på skåhla ikväll och nu borde jag börjat packa men har inte orkat ta tag i det än. Inte för det, ska knappt ha med mej ngt (för en gångs skull) eftersom annars när vi ska till sverige så har jag behövt ta med mej halva partyklänningssamlingen/skorna. Men den här helgen blir det ju inge festande, så slipper ha med en massa sånt.


Räddningen för morgondagens båtfärd är köpt iaf. Ur J´s synvinkel måste jag va jävligt klen, men jag mår så hemskt illa. Köpt en jäklans massa energidryck så får dricka nån sån på båten imorn för att inte somna för dom pillrena gör en så grymt trött. Och så blir det helt klart en lonken (kvällsbåten ju!). Bra mix där.




Onsdag

Båtbiljetterna beställda. Imorn blire sverige med 18.30 färjan från Eckerö :D Blir o fara dit direkt när jag slutat vid 17 och packa en väska ikväll efter jobbet :)

Ny tattoo

Vill ha ngn av de här texterna som tattoo på insidan överarmen. Vill så gärna göra texten "sex on fire" egentligen för det är min absoluta favoritlåt, älskar den. Men ordet sex i en tattoo känns lite fel liksom. Synd.. Är så hemskt sugen på en 4e tattoo iaf. Hur som helst SKA jag iaf ha en tatuering nån gång som står för min familj, hela familjen, inte bara ankaret jag gjorde för pappa. Ankaret är min favorittattoo. Antagligen för den är den enda av de 3 jag har som står för ngt speciellt. Fjärilen på skuldran skaffa jag i Sunny beach när jag var där med mitt ex 2005 (impulsgrejj), och svalorna ett tag efter vi flytta hit, står inte för ngt den heller direkt. Glömmer alltid av att jag har fjärilen bak på ryggen. Men jag ångrar ingen av de obetydliga, för på ngt sätt så står de ju för ngt ändå, det man gjort i livet and so on, svalorna tex tolkar jag som att jag var "modig" nog att flytta från det trygga man hade därhemma till en ö där man inte kände en kotte. Inget jag hade gjort ett år tidigare trots att J kunde börjat läsa här ett år tidigare än han gjorde. Never. Man måste lämna det trygga livet bakom sej ibland tror jag. Men ok, jag ville ju inte flytta hit först, men då hade J fått vänta ett år till på att få börja plugga och det är ju inte direkt så man blir yngre genom åren. Jag har planer på att plugga i sverige om några år, till internationell inköpsekonom elr butikschef inom textil och mode. Men inget jag tänker så mkt på nu. Pladder pladder.


Uscha, mår inge bra. Dricka massa vatten och lägga ner datan.






Happy girl

Nu fattas bara ett par svarta Lita i skosamlingen också :) har bara köpt ett par knallrosa tumvantar inne i ZicZak butiken här innan, allt annat är så dyrt trots att det mesta inte ens är speciellt snyggt (om jag ska va ärlig, och många tycker nog inte ens de här skorna är speciellt snygga men det tycker jag). Butiksbiträdet var jättetrevlig och jag är nöjd med köpet iaf!

 

Nu blire käk, samma som igår i brist på fantasi, men så är det ju så jäkla gott med tortellini i grädde också. Mumma! Också nya avsnittet Gossip girl på det som tydligen hade kommit idag. Bra att J har mer koll på det än jag haha, jag borde fan ha koll på det men nu är det så många serier vi ser på så jag helt tappat kollen på när de kommer ut. Förutom Vampire diaries, absoluta favoriten som jag alltid vet att det kommer ut på fredagarna ;P Man får ju bara se Damon en gång i veckan liksom haha.


Tisdag

Satt i ca 2 timmar igår kväll och vela fram och tillbaka med vilken nyans av löshår jag skulle köpa på Rapunzelofsweden. Fan va jobbigt det är när man bara ser nyanserna på bild. Om det är fel nyans så får jag helt enkelt bara skicka tillbaka det. Då vet jag iaf om jag ska ha mörkare elr ljusare men hoppas verkligen det passar för jag hatar att skicka tillbaka saker och vänta på saker, inte min grejj. Hoppas det hinner komma tills på torsdag innan vi åker! 79 euro fick det vara värt. Äntligen har jag snart långt hår och slipper sätta upp håret varenda dag. Men jag lovar att nyansen kommer va helt fel :P








.


Kärade nyss ner mej i denna klänningen. Vill ha!


Måndag

Denna dagen har gått snabbt, skönt de! Nu blire mat framför några avsnitt The mentalist - skink/kycklingtortellini i grädde och tärnad bacon på det, så jävla gott! och en energidryck, så man inte kan sova på flera timmar, men det är så gott.

Köpa denna jackan på jobbet imorn tror jag.. hade först tänkt köpa den enfärgade bruna pälsjackan, bara färgen som skiljer dom åt, men så insåg jag att denna var sjukt snygg också och blev mer sugen på den. Men får se vilken som passar bäst imorn. Lite snyggare med en pälsjacka än min stora everest jacka i vinter, trots att den är hur go och varm som helst, men man känner sig som en stor boll i den typ, trots att det är en 34a. Kan ha den de dagar då det är som kallast ist :)





Satan va jag saknar alla våra 6 voffsingar därhemma!

.

Haha. J berätta förut att igår på Kino hade C, en klasskompis sagt till J "Men är inte det din flickvän där?" (jag och Elin kom ut från toan) och J "nej", så kollade L, en annan klasskompis åt vårt håll och bara "Jo men vadå, det är ju Emilie" J igen "nej", han bara "jo men va fan det är ju Emilie, ser du inte det?", varav J igen "nej?!" haha. Han bara jävlades med dom.
Jobb 12-20 tre dagar i rad nu och jobb 9-17 på torsdag. Äta god mat i helgen hos J´s mormor och morfar (hans mormor gör så grymt god mat!) och träffa J´s föräldrar som åker ända från gbg till örebro för att hålla oss sällskap där, trevligt! blir nog en hel del vindrickande i helgen om jag känner hans familj rätt :)


Funderar på att bli med iphone 4s nu när den kommer ut den 28e.. ska man?? är rätt sugen. Har en mobil som funkar fint nu, en sonyericsson jag fick av mamma för en ca 2-3 år sen. Har alltid vart emot iphones, tyckt det vart trams. Men nu när typ alla har det så måste jag erkänna att jag fallit för trenden och gått emot mina principer lite ;) jag vill kunna kolla fb på mobilen utan att det ska ta en evighet att göra minsta lilla sak som det gör nu. Är liiiite fb beroende ;) blir en vit isf!


Feathers

När jag såg Kenzas fjäderörhänge så ville jag genast skaffa mej ett långt fjäderörhänge. Såg att det fanns flera st olika på kyssjohanna.se där hon köpt sitt. Alla nedan är 35 cm långa. Måste klicka hem ett på tisdag! Blir nog bra tillsammans med löshåret jag ska skaffa!:) men det får tyvärr bli clips tror jag för kommande lönen var så dålig så blir knappt så jag kan köpa allt jag vill ha från sverige, men får nöja mej med det sålänge :)

 


Söndag

Ska beställa hem den här halloween"outfiten" på tisdag. Skippar den där grejjen på huvet på halloween dock. Längtar så tills halloweenhelgen!! Nu fick jag däremot se denna sailoroutfiten också.. fan, beslutsångest. Har vart helt inställd på ängeln innan. Beställa båda vill jag göra nu, men det blir ju lite onödigt dyrt även om jag då bara skulle kunna ha den andra nästa år.

 

Awesome kväll igår, förutom den där konstiga killen vi hamna hos som vi sen ditcha för att dra till Elin på förfest igen. Tur det! Var lite jobbigt att sitta och gömma sej bakom Elin hela tiden.

Drog hem tidigt igår. När Elin gick hem efter vi vart och käkat pizzarulle, så gick jag tbx till Kino, då kom Lotta, tur det :) men redan runt 1 tiden var jag så trött så jag i princip kunde slocknat där i soffan på Kino, så drog hem runt 2 kanske. Fattar inte hur jag kunde va så trött.

Sov till 2 idag?! Wtf liksom. På torsdag far vi till sverige med halv 7 färjan!:D skönt med en lugn helg innan halloween.

 


Lördag

Hatar, hatar, hatar att behöva ta 9 bussen när man börjar 10. J kom hem nån gång väldigt sent inatt och skulle sätta på tvn när jag sov, blev lagom glad när man ska upp kl 8 och inte la mej förren 1. Han har tinnitus så han vill ha tvn på när han ska somna, och annars förstår jag alltid det även om det gör så att jag har svårare för att somna för jag har alltid haft svårt för att somna när det inte är helt tyst och helt svart i rummet. Ljud och ljussken av tvn gör att det kan ta upp till 2 timmar extra för mej att somna. Men jag förstår såklart J. Tur för han att han inte har den värsta sortens tinnitus.
Men som sagt, inatt va jag inge glad hehe :) det är lätt att va efterklok.

Yeye.. dra till bussen snart.


Min fredagskväll

Min fredagskväll blev räddad av att Mathi ringde mej förut, Björn, Lotta och han hämta upp mej så cruisa vi runt lite överallt och ingenstans, mestadels långt ute i skogen. Veta fasen vart vi va nånstans mer än att vi va ute i Ytterby och det är långt ute i skogen för mig. Racade på som fan ute i skogen, tog en sväng förbi ngn väderkvarn och en pulkabacke också till fots i mörkret. Underbart med sällskap :)

Dra hem till Elin imorn efter jobbet, så lördagskvällen blev också räddad, annars hade jag fått sitta ensam hemma imorn också :)

Nu - se Weddingcrashers.



We are young


Fredag

Åh va härligt det är att sluta 16 på en fredag, händer typ aldrig annars för jag brukar oftast jobba kväll då, så känns ovant. Har vart till sparis med J. Rätt så najs ändå att kolla på exakt vad man vill ikväll i sin ensamhet och äta massa godis på det. Speciellt om man ändå ska jobba imorn, men såklart, jag är ju jävligt partysugen för det. Precis när J skulle betala förut så sluta kortappaterna fungera i hela butiken, och inga kontanter på det, så vi fick en inbetalningscheck istället?! haha. Våran vanliga tur.

Lotta va inne på jobbet idag, har inte träffat henne på en evighet känns det som. Hon hade dock dåliga nyheter.. men jag vet att om jag vart i hennes situation så hade jag gjort detsamma. Men om hon flyttar härifrån.. usch va trist :( en av de få personerna här jag kan snacka med om allt liksom. Så man inte blir galen här på holmen.
Jag har Elin här också iaf, tacka fan för det!:)

Jobb imorn 10-18, sen får man se vad som sker!:)



David Beckham undercover på target


.


Blev att åka till s market och köpa pizza. Så pizza, se på How I met your mother och sen ngt mer och sen sova typ. Hatar all pan pizza förutom Grandiosas American Classic, den extra stora, med skinka och ost (inga konstigheter på här inte) och så på med ananasbitar och svartpeppar och in i ugnen i 20 min, det närmaste riktig pizza man kan komma. Enda färdigpizzan vi kan äta. När man inte orkar stå och göra mat (läs J haha)


Ska handla en massa fiskbullar, johnys senap och apotekarnes julmust i sverige haha, längtar tills man kommer in på Coop supermarket på Marieberg, shoppingheaven för mej nu haha, innan vi flytta hit var det inte så. Nu är det bara som att va i himlen, oj va man uppskattar sveriges matbutiker numera :D har en känsla av att bilen kommer va fullpackad hem som innan när vi vart där. Iaf om vi ska köpa med oss 2 såna här byrås hem från ikea också. Tänkte slänga ut den groteskt fula bokhyllan i sovrummet och bordet som tvn står på och ha tvn därpå ist :) så får man lite förvaringsutrymme på samma gång också. (om man får plats med byråerna i bilen då) Trivs inte med sovrummet som det ser ut nu, och för mej är det väldigt viktigt att jag tycker det är mysigt i hemmet där man spenderar så mkt tid. Och nu äntligen tror jag att jag lyckats övertala J att slänga ut den fula bokhyllan och skrivbordet i sovrummet och investera i byråerna ist :)


Och så blir det nog 2 st av det här sängbordet också.










Haha

Från tjuvlyssnat.se

 


Onsdag


Tråkonsdag, fast ändå inte. Har vart en mysig dag! Men nu är jag rastlös och vill festa haha, J är också lite sugen på att dricka. Börjar 12 imorn så hade ju kunnat dricka lite, finns ju alltid skåhla på onsdagar, men blir nog att sitta hemma ikväll. För öl lockar då inte :P usch.
Lönen skulle kommit på fredag ist för tisdag!



Princess of china


Natti

Är uttråkad även om jag sett på tv hela kvällen. J drog till en klasskompis förut, dom skulle till en annan klasskompis som hade bakat muffins åt . Haha.. nu när jag själv läser det låter det lite weird :) Iaf, antagligen dricker dom nånstans just nu (antar bara det eftersom klockan är närmare halv 2). Har tagit mej ett glas vitt till Hellcats och ska nog lägga mej nu i brist på annat att göra. Är så partysugen! Ikväll är en av de värre kvällarna då jag har sån jäkla hemlängtan efter gbg och alla därhemma för när man är ensam hemma, då tänker man alldeles för mkt. Men va fan, va kan jag göra åt situationen? Inget på ett bra tag framöver, så får lägga ner med de här tankarna nu. Jag har ju iaf de bästa här på ön!:)

 


Havanna

 

Vill åka till Havanna/Kuba och plugga spanska och gå danskurs (ngn har sett dirty dancing 2 för många grr). Men man kan iaf t.ex gå salsa, mambo och rumbakurser. Måhända att Kuba är rätt fattigt men tycker staden Havannah verkar så charmig och mysig. Sometime iaf!

 

Nu laddar jag ner hela säsong 1 av Hellcats som jag kan se ikväll för 2 ggn men den är roande + att man blir glad. Verkar inte som det kommer en säsong 2, synd :/


Jane Doe


Ikea + Åhlens inköp

Längtar så! Vill ha lite julpyntat hemma men hålla det stilrent och less is more, tycker det är mysigast så. Med andra ord inga tomtar och sådär. Blev helt överlycklig när jag såg att det fanns ett Åhlens i örebro. Inget går upp mot stora Åhlens i nordstan/gbg men ändå.


Vill ha

Tyckte inte om Jeffrey Campbell skorna när dom kom, tyckte bara dom såg klumpiga ut. Men efter att ha sett de här flera ggr på bild så vill jag bara ha dom mer och mer. Finns endast kvar i min storlek på hemsidan. Hur ofta händer det när stl 37 annars går åt snabbast. Ser det som ett tecken på att jag borde köpa dom haha :) dom flesta hade nog valt att köpa svarta JC skor 1a gången, men inte jag ;)

 

Så jävla underbart med sovmorgon imorn. Jag och mina sovmorgnar haha.. men jag bara älskar att få sova ut och hatar att behöva tvinga mej upp tidigt på morgnarna. Kommer bli så jävla rastlös på lördag och vilja dra ut eftersom jag ändå är ledig på söndag, bara pengarna jag inte har som sätter stopp för det. 2 veckor kvar tills jag kan dra ut, suck.

 


Tisdag


Jobb om en timma. Ledig imorn och onsdag, härligt med sovmorgon och att bara kunna ligga hemma i sängen och kolla filmer och serier hela dagarna. Har inget bättre för mej ändå eftersom det är vardag och det kan faktiskt va rätt najs att bara va hemma emellanåt. Nu vill jag bara ha nästa vecka (sverige!!)


Tacka vet jag ytliga fina ting

Funderar på att ge mej den här till mej själv i julklapp! 205 euro. Har betalat över 700 euro för att sätta i löshår så om man ser det så, är det ju inte så farligt dyrt. Har sååå länge velat ha en MJ klocka ändå.



Det här armbandet vill jag ge till mamsen i julklapp. 


.


Blev jobb till ca 14.10 sen gick jag hem och nu vill jag ha mat, men är pank, har bara baguetter hemma (det är mitt billiga alternativ ist för äckelnudlar haha), och tydligen va osten slut. Man bara suck!! Har typ några euro kvar på kontot men dom behöver jag för att klara kommande vecka liksom.
Känner att det är så mkt nuförtiden, orkar inte. Tur man har jobbet.




Söndag


Jobb från 10-obestämd tid men som längst till 16 idag. Vem fan va så smart och tyckte att det inte skulle gå några bussar på söndagar? En riktig jävla einstein. Fan va jag saknar busstiderna i gbg, gick alltid bussar, och dom visste att det även finns personer som sjukt nog börjar så tidigt som 7 på vardagar och 8 på lördagar, och att folk faktiskt kan jobba på söndagar. Men här, nej. Saknar mkt med gbg. Där vart man bortskämd med att allt fanns. Kommer nog aldrig vänja mej vid den stoooora skillnaden mellan gbg och åland. Espresso houses chai latte, alla butiker, julbelysningen i stan varje jul, alla hundratals cafen/restauranger. Att bara kunna gå och strosa runt på stan och fönstershoppa. Bästa staden! Vet inte när nästa gång blir jag kommer kunna åka dit men hoppas i februari/mars om J har lov då att vi kan åka "hem" och hälsa på mamma, pappa, mina syskon och alla. För att behöva vänta ända till semestern på sommaren är ju aslänge.

Straw dogs



Den här vill jag se på bio :)


One day


Ska köpa mej denna boken när vi är i sverige. Sen se filmen när den kommit ut. Tål inte Anne Hathaway bara, men Jim Sturgess är grymt charmig (tycker det ända efter att jag såg han i Across the universe. Så grymt jävla charmig) så får försöka att inte tänka på hur mkt jag stör mej på henne. Men först läsa boken iaf.

""En Dag" utspelas 15 juli, samma datum som den första natten i Emmas säng. Kapitel ett äger rum 1988, kapitel två 1989, och så vidare, i en kronologisk vandring framåt genom åren och de båda huvudpersonernas liv."

 


Mums

Hasselbackspotatis med baconlindad fläskfile och grönpepparsås framför nya avsnittet vampire diaries som sluta sjukt spännande (fan! hatar att behöva vänta en hel vecka varje gång på nästa avsnitt). Och lite vitt på det. Heey matkoma deluxe. Fy fan. Blev sjukt trött efter all mat också. Men så värt det. En energidryck kanske gör susen.




Lördag


Jobb 10-18.15 idag. Hatar att bussarna inte går halv 10 på lördagarna så att man måste åka en timma innan man börjar.
Drygt som fan när man annars hade kunnat sova en halvtimme längre. Men om man ska sluta klaga kanske, svepa i sej en energidryck och sen dra typ.


Lugn hemmakväll


Lugn hemmakväll idag. Blir bara några glas vin. Va på sparis förut och köpte chips, morotskaka, choklad och energidryck medans alla andra köpte dricka för o parta ikväll, kändes konstigt. Haha.
Hatar att va pank men kan behöva en rehab period också antar jag :)
Halloweenhelgen blir nästa gång jag festar, oj va långt fram det känns. Då kommer jag va taggad iaf! Vet inte riktigt alls än vilka jag kommer festa med då. Vet iaf att jag ska klä ut mej till en ***** :) ska klicka hem en outfit från en amerikansk hemsida. Kostade inte så mkt som det kan låta, men när man väl hittat den perfekta så duger inge annat. Blir att klicka hem den direkt den 25e så den hinner komma hem innan haloweenhelgen.

Samsung galaxy s II white


Vill ha. Mest av allt vill jag ha en vit iphone iofs.





.


Inte på humör.


.

Bästa serien som nånsin gått.


Måndagskvällarna är bokade


From nu på måndag :D Gossip girl, vampire diaries, pan am, sons of anarchy och the walking dead. Tur att man har dessa serier nu under höst/vinterkvällarna.



Älskar julen


(Älskar också Love actually)

 

Hoppas dom börjat sälja julmust när vi är i sverige. Tänkte köpa med så många flaskor apotekarnes det bara går att få med. Dom är så dyra här på ön så tänkte passa på isf. Skulle nog lätt kunna leva på julmust, det, pepparkakor och clementiner :)

 

 


Torsdag


Var ute nykter igår. Gör jag aldrig om igen. Va först meningen att vi skulle med grannen F och hans kompis till studentpuben "tornet" som ligger ner mot hamnen. Men där vart det folktomt så vi drog till park och sen vidare mot dinos. Hatar dinos. Och park. Oftast iaf. Hänger bara en massa folk på Dinos som bara sitter där och illglor på alla som kommer in, tycker inte om när det är så. Satt där till typ halv 2, då var jag redigt trött, kunde lätt somnat sittandes på dinos. Skönt att inte va bakis, drack bara 2 lonken ute igår så det märks inte alls av idag.

Iaf, jobb idag och ledig imorn :)




Saknar



Saknar min rosa canon kamera så. Hatar att ta bilder med mobilen, bildkvaliten suger ju. Men får den förhoppningsvis tillbaka när vi är i örebro :)

Snart november vilket är lika med snart december vilket är lika med snart snö vilket är lika med snart jul. Gillas! Hellre snö och mysig juletid än tråkig deprimerande höst! Blir troligen att jag får spendera en månad ensam i lägenheten under julen och över nyår. Inte helt säkert det blir så, men gissar på typ 95% säkert. Så gör absolut ingenting isf om jag får jobba julafton egentligen. Ska köpa en riktigt fin julklapp till mej själv tänkte jag.. haha. Får bunkra upp med julmust och pepparkakor och leva på det ;) men som sagt, inte säkert än.

Saknar även alla mina skruttisar hemma!!




.


Värk när det är som värst. 2 alvedon senare har jag fortf ont, legat vaken halva natten av smärta innan det och inte kunnat legat still. FUCK IT. Kul när man ska upp kvart över 5.
Ajja. äta lite flingor och sen kila mot jobbet. En redbull har jag fått i mej också. Klarar mej inte utan det de dagar jag börjar såhär tidigt. Underbart att sluta 15. Hoppas jag inte får den värken igen som jag hade inatt. Får knapra piller idag.


Tisdag


Jobb från 12 idag. Har lust att bara lägga ner att blogga helt just nu. Så bli inte förvånade om det blir så.

:)




Wedding cake
















You look nice today

 

Har fått dille på örngott haha.. men jag tycker det gör så mkt med mysiga och fina sängkläder. Örngotten med text har jag köpt på H&M Home. Ska köpa mer sängkläder på ikea. Vill ha lite silver i lägenheten så letar sängkläder med silverdetaljer i. Vill ha ett mörkt, kanske svart överkast också och en massa fina kuddar på, även om J är emot överkast för att man aldrig orkar stå och fixa med det på morgonen, men det är finare tycker jag :)

 

 

 

Har fastnat för detta rosa Jelly bean fat som jag hitta i en butik här. Älskar den rosa färgen! Vill ha. Inredning är mkt roligare på vintern när man spenderar så mkt tid inne :) Skulle vilja ha lite snygga tavlor i sovrummet också. Så mkt man vill ha.. Jag skulle få sätta upp en skohylla till också, nu ligger det tusen par skor i hallen, inte kul.

 

 


Måndag



Idag behöver man iaf inte ha dåligt samvete över att man sitter inne hela dagen. Men det är såna här dagar som det är så skönt att va ledig ändå.
Nu blire ingen utgång förren efter löning för min del. Men kan behöva ta det lite lugnt också. Jobbar ändå hela kommande helg, sen är jag ledig söndag veckan efter och helgen efter det (om 3 veckor) blir det örebro fr-sön :) IKEA :D har en känsla av att det blir rätt mkt shopping där. Älskar att gå på ikea. Nya sängkläder blir det iaf, och en hel del annat som får göra lägenheten lite mysigare. Speciellt nu inför julen som ju faktiskt snart är här.
Sen finns det så himla mkt bra shopping på marieberg också, saknar butiker som bikbok och gina. Och alla skobutiker :)
Har slängt i 2 tvättmaskiner nu, så lite nytta gör jag iaf idag.


Söndag

 

Blev kino igår efter förkrök hos Elin. Spela lite alfapet med killarna, haha, vi vart rätt snälla med reglerna på fyllan, många ord hade väl aldrig vart ok annars riktigt :) Men lysamus som jag ville få ihop till ett ord gick inte vägen ;P

 

J sa nyss att de va längesen han sett mej så bakis. Jag lämna inte sängen förren närmare 2 idag, då tvinga jag mej in i duschen. Har vart sååå nära att kräkas flera ggr men har inte gjort det. Gick omkring på s market som en jag vet inte vad. Har inte vart såhär bakis på länge. Tänkte förut hur fan kan jag bli så bakis på lonken och typ en fichermans shot. Men så kom jag på att vi tog med fishermansflaskan som färdkost till Kino. Bra där ;)

 

Gick hem i högklackat inatt. Tappa bort Elin på kino och då tyckte jag det var lika bra att dra hem. Dåligt med cash på kontot så därav ingen taxi för mig. Tog säkert 45 min att gå, en promenad som annars tar typ 30 min. Fan va ont i fötterna jag hade mot slutet.

 

Är så jävla trött på min "stalker" nu. Är nog bara J som vet om det, han går troligen sjökaptensprogrammet. Träffade på han 1a ggn på skåhla snabbt för ett tag sen, då kalla han mej för maskinteknik groupie när vi stod i kön till toan, förra helgen var han jättejobbig på Kino och igår va han såklart också där och jobba sej när jag skulle hämta ut min jacka. Visste att han va där men försökte undvika han. Och så var han inne på barnavdelningen på jobbet förra veckan. Försökte gömma mej bland accessoarerna när jag såg han komma in men han såg mej, han gick in, kollade på mej och gick ut (ofta han skulle ha ngt därinne). Så han vet vart jag jobbar nu också, fan. Jag är så trött på han!! förra helgen var J gott jävla lack på han efter att han smackat till mej på rumpan och kollat in mej flera ggr med världens flin även när J gick med mej, så J ville slå ner han. Blev som tur är inte så.

 

Har nyss sett en film, Righteous kill. Hyffsat bra. Återgår till min filt nu. Ynklig jag är idag.

 


Lördag



Jobb 8-16 idag. Sen gå hem, ta en dusch, svira om till partyklänningen och fixa mej klar, sen skulle nog Elin hämta mej :)
Är såååå ingen morgonmänniska. Sitter här med en redbull, min stora last.
Morgondagen och måndag blir mysdagar :)




Fredag



Jobb 12-20 idag. Sen direkt hem och vila upp sej inför morgondagens jobb och festligheter så man orkar liksom :) Skönt att sluta 16 imorn, no stress!
Sen ledig sön-mån, underbart!





Brunett igen

 

Då är man brunett igen då, men bilden gör inte håret rättvisa alls, så håret ser egentligen inte ut som på bilden, är mer varmt brunt och skiftar i kopparrött/guldbrunt i dagsljus. Hon blanda 2 nyanser, guldbrunt och kopparrött, efter hon kollat på bilden jag hade med mej. Blev väldigt nöjd! Ska bara skaffa hårförlängning nu också men det får bli på nästa lön :) tyvärr.. vill ha det NU egentligen för hatar att ha kort hår. Så kommer nog mestadels ha det uppsatt fram tills dess. Kanske tar vägen förbi Eclipse innan jobbet imorn och bokar tid så att dom ser va jag har för färg och kan beställa in det, för det blir med keratinwax :) får i värsta fall göra det på klipp upp igen om dom inte har 50 cm löshår, för kortare vill jag inte ha, 50 är lagom, inte för långt och inte för kort.

 

Fick hem klänningen från Nelly idag, så om det blir utgång med Elin på lördag ska jag inviga den då :) har dock inte orkat prova den än så ska inte ta ut ngt i förskott.

 

Nu ska jag underhålla Java med en film till. Kollade på A little bit of heaven förut, satt med tårar i ögonen när J kom hem haha. Så om ni vill se en ledsam film så se den. Men man bör va ensam om man som jag skäms för att sitta och lipa till en film haha :) det är ngt med jag och filmer där huvudpersonen har cancer, grinar alltid. Och till The notebook, haha.

Andra ledsamma filmer är A walk to remember (även om den är alldeles för sliskig och sockersöt för min smak) och My sisters keeper. Om ni vill se ngt ledsamt menar jag ;)

 


Halloween


Fan va uppfriskande powerwalk/joggingtur. Vi powerwalka ca 2 km och jogga ca 1 km, och då hade jag t.om kunnat jogga en bit till om det vart så för är inte speciellt slut av den turen. Hur skönt som helst var det iaf. Blev imponerad av min kondition jag inte trodde jag hade ändå. Allt spring i trapporna på jobbet lönar sej kanske ändå.

Vill ha halloween nu! Jag och Lotta snackade lite löst om halloweenfest, tror jag får dra upp det igen för hade vart grymt kul, och sen utgång på det! Jag har hittat min outfit isf :) såååå snygg! och ok, ganska porrig, men tycker det bara är kul att kunna va lite porrig på halloween, trots att många tycker det bara är lame med porriga outfits!
Men va kul det vore att dra ihop ett gäng, förfesta och sen dra ut utklädda.


Ut på powerwalk

 

 

Nu ska fläsket bort. Skämt åsido. Nej men om jag ska komma i form så räcker det ju inte med att bara lägga av med godiset utan även röra på mig också (fan också). Det är inte ok att allt onyttigt jag smällt i mej senaste månaderna bara lägger sej på magen. Nope, vill ha platt mage. I alla år har jag kunnat äta hur mkt som helst utan att gå upp ett gram men tydligen inte längre. Alla har sagt att jag kommer märka av allt jag proppar i mej förr elr senare, den tiden har nu kommit. Men tack för dina bra gener ändå mamma :) dom höll i många år ändå haha.

 

Men det är sååå svårt att motstå mina m&m som ligger där på köksbordet varje dag som typ skriker eaaaaat me till mig, men jag motstår! Slänga dom kanske vore det enklaste.

 

Nu när jag ser mej själv på bild så ser jag verkligen hur hemsk utväxten blivit också, tur den ska bort imorn.

Snart drar vi ut på powerwalk, ska bara vänta lite för rökte nyss, och det är tydligen inte bra att röka precis innan man ska röra mkt på sig, vad vet jag :) och ingen ide ngn försöker övertala mej om att sluta röka ;)

 


Beslutsångest






Honungsblont elr ljusbrunt, det är frågan. Måste bestämma mej innan onsdag iaf. Lutar mer åt honungsblont just nu.


Feathers


Är ledig hela 3 dagar denna veckan insåg jag idag. Ons-tor och söndag :) Så det blir lätt party på lördag om ngn är på, hoppas det!
Inhandlat lite på jobbet idag, bl.a dessa snygga fjäderörhängena sm även finns i grönt och blått. Funderar på att köpa de blåa också för de var så snygga. Det andra jag köpte är hemligt än så länge :)






Måndag





Thomas Sabo charm bracelet


Blev helt förälskad i detta armband när jag såg att Lotta fått ett i present! Det bästa ar ju att det finns så otroligt många berlocker att välja på som man kan sätta på så man kan välja såna som betyder ngt för en. Var nyss inne på hemsidan och kika. Antingen köper jag det själv så småningom (inte denna månaden iaf) elr önskar mej ett i julklapp kanske :)
Själva armbandet kostar ca 59 euro, inte så farligt ändå. Berlockerna under är de jag först hade köpt. Ska nog in på Sittkoff gallerian ngn dag och kolla i butiken där dom har Thomas Sabo och se vad armbandet kostar där.



Söndag


Sov till typ 12-13 tiden idag, oops, men det var nog välbehövligt. Sen drog vi och köpte med oss hamburgermenyer från hesburger hem. Först ikväll fick jag energi att städa undan och har tom nu gjort värsta stora kycklingwoken som jag kan äta på jobbet. Annars köper jag alltid lunch. Imorn börjar dessutom mitt och J´s nyttigare liv, så slut med allt godis nu. Wok är asbra för det är så lätt att göra och så himla gott!
Steker bara färdigstrimlad kyckling (hade 600 gram så blev myyyyycket wok), har i kycklingwok kryddmix och sen woknudlar, vatten och wokgrönsaker. Och så har jag i soya och sötsur sås då. Mumma!

Jobb från 12 imorn. Ledig onsdag-torsdag, najs :)

Min tårta till Lotta <3

 

 

Det var denna jag fixa ihop i fredags kväll efter jobbet lite snabbt. Hade färdiga tårtbottnar och hade i hallonsylt, vaniljsås och krossade marränger, och självklart godis på. Jag är inget fan av bär och sånt på tårtor (typ jordgubbar och sånt som folk brukar ha på gräddtårtor), elr ens tårtor alls (är ingen tårtmänniska!), så eftersom jag för en gångs skull fick göra min egen så valde jag såklart att göra en jag skulle kunna äta också ;)

 


Grattis gumman!


Såg på fb att min älskade vän Anette (nettan) fått sin bebis! Och vilket fint namn ni valt! Är så glad för din skull efter den långa graviditeten och väntan!! Så synd jag inte är i sverige och kan träffa er!<3 och vet du vad nettan, jag va helt säker på att det skulle bli en liten tjej faktiskt ;) lätt att säga såhär i efterhand men de va jag faktiskt :)








Lördag


Kom hem kring 20.45 igår, fixa iordning en sak inför firandet av Lotta idag som tog typ en halvtimme. Gjorde mej iordning lite, sen kom Elin runt halv 11 kanske, drog hem till henne. Hamna på Kino runt halv 1. Efter en stund där så ville Lotta hem (som vi träffa på Kino) så hon och Mathi gick med mej och köpte fyllekäk och sen tog jag taxi hem. Elin vi får ta igen blondinfyllan en annan kväll när vi båda är lediga dagen efter :)
Blev väldigt lugnt igår, så är därav inte bakis alls idag, bara TRÖTT, fy satan va jag hade kunnat gå över lik för att få sova nu ist. Har redan tagit en redbull och funderar på att ta en energidryck till, haha stabilt 07.15 på morgonen men va fan, hatar att jobba trött.

Man är lagom seg efter att ha jobbat 10 timmar igår och sen knappt sovit på det för att jobba 8 timmar igen, men är ledig imorn så får sova ut då.


RSS 2.0