:S

Är lite rädd för att jag kan ha åkt på diabetes, sen igår då jag fick symptom på det, J sa att det va ett symptom på det och när jag googla så var det så. För det här är inte normalt, som jag sa igår, att det är ngt fel på mej. 
Fan, hoppas inte. Såg att det finns  typ 1 och typ 2 diabetes, om man har typ 1 så måste man ta sprutor och som om jag skulle klara det som nästan svimmar så fort jag måste ta en spruta elr ens ett stick i fingret. Kollade inte ens på när Lotta fick vaccinationssprutan i onsdags, hållde bara hennes hand och kollade bort haha.

Men får kolla upp det om det inte blir bättre. Går att kolla genom blodprov, bara den saken gör att jag inte vill kolla upp det. Men jag förstår ju såklart att det är ett måste om det inte förbättras. Så dum är jag inte så jag låter den rädslan göra att jag inte skulle kolla upp det. Men skulle ljuga om jag sa att det inte tar emot.

Väntar på att Elin ska sluta nu, är smått rastlös!

Lördag

J är jätteförkyld och har rethosta. Jag åker alltid på den varje vinter, har redan börjat hosta, hate it. Hosta är ngt mitt annars så bra immunförsvar inte klarar av. Jättejobbigt att jobba med den när man hostar tills man typ spyr. Tur jag köpte noskapin i sverige sist gång. Och när J ska över till sthlm på torsdag ska han köpa mer. Han har fått en spelning i sthlm på torsdag som Monday bar anordnar, deras påskfest. Skitkul för han!:) Var längesen han spelade nu sen vi flytta hit så är glad för hans skull! En kompis till han från gbg ska också spela där.


Har haft i blondering i håret och väntar på att sista tvättmaskinerna ska bli klara. Sen slutar Elin 16 och då ska jag med henne till affären :) funderar på vad jag ska ha på mej ikväll... hmm.



Vill ha

Åh va jag är sugen på att göra nått sånt här med håret! Kom över en bild till. Väntar på att tvätten ska torka nu så jag har nått att ha på mej idag på jobbet. Jobbar från 12 till 20.15. Är lite extra pepp för jobb idag när jag sen vet att jag är ledig 2 dagar och att en utgång väntar imorn :)


En arbetsdag kvar

Fy satan va ont i huvet jag har. Dagen har gått snabbt iaf, skönt! Hade ett störningsobjekt på jobbet bara som fick mej på dåligt humör. Imorn kommer den nog gå senare när man vet att man är ledig på lördag :P Vill ha lördag och utgång nu!
Mat nu!:)



Så sjukt snyggt




Skulle vilja beställa ett extra set med löshår och "doppa" i nån snygg färg som ovan! På nästa lön kanske. Fan, mitt löshår kom inte idag, så det måste komma imorn så jag kan ha det på lördag!

Bild

Torsdag

Har ingen lust alls att jobba idag, vill bara ligga hemma i sängen, va jobbigt att gå upp förut och då sov jag ändå en stund igår eftermiddag och somna vid 12 inatt och sov till 9 då jag hade ställt alarmet.
Behöver egentligen inte gå upp så tidigt kanske när jag börjar jobba 12, men då har jag 2 och en halvtimme på mej vilket kan va skönt!
Skönt att slippa en viss person idag! Tycker inte om folk som ska leka boss när dom inte är det. 


2 bilder från dagen





Nu ser jag på Lyckan i L.A.

Inviger mina virkade shorts idag!



Ska med Lotta till sjukhuset sen, ska gå  om en halvtimme. Sen drar vi nog in till stan!
Får se om det blir att jogga med Elin ikväll också :)

The vow

Såg nyss The vow. Fällde några tårar så tur att jag såg den själv haha. Riktigt bra kärleksfilm, men sorglig. Led verkligen med han Leo i filmen.












Boo..

Kolla nyss kontot och insåg att jag egentligen inte har råd att dra ut alls denna månaden. Och då menar jag verkligen inte alls, fick ju ut en urusel lön med utgifter på det. Blir att inte ta med sej kortet ut på lördag (med andra ord blir det inga redbullvodka alls ute what so ever men det är bara bra för det är dom jag mår skit av dagen efter!) och hålla sej hemma under påsken tråkigt nog och se fram emot nästa lön istället, måste ju ha råd med mat. Var ju borta en obetald vecka i sverige men det fick det helt klart vara värt, även om det suger nu.




Sova kanske?

Jobb 12-20.15 imorn.
Sova nu. J sover redan men han ska också upp typ 7 imorn, medans jag är en nattmänniska och ska upp 9 tänkte jag, om jag orkar :)

Vill ha ngn av dessa JC skor innan sommaren, men kan inte bestämma mej för vilka som är snyggast. De översta elr bild nr 2 tror jag.







Baka cupcakes på onsdag kanske











Tror det. Men såvitt jag vet finns det ingen butik här som har dekorationsgrejjer till sånt, tråkigt.


Tycker det är fruktansvärt tråkigt varje gång jag kollar statistiken med tanke på att det bara är några väldigt få som kan läsa bloggen. Skulle vilja ha den öppen för allmänheten men har skrivit för mkt privata grejjer, skulle inte vilja att nån annan kollega mer än Elin hitta bloggen liksom :P Skulle nog få en del skit då, men anledningen för att ha en blogg tycker jag ska va för att man ska få skriva av sig, både bra och dåligt, och stör man sej på om det är för mkt skit, ja då behöver man ju inte läsa heller. Men ja.. den får väl fortsätta va lösenordsskyddad, men usch va tråkigt det är. Skaffa en till blogg? hahah.. vete fan. Men såklart, om jag haft en öppen blogg där jag skrev en del privat också, då skulle jag ju tänka på vad jag skrev också. Så dum är jag ju inte.


Vill till sverige efter nästa lön och handla sneakers i en riktig sportbutik! Har fått lite av dille på sneakers nu. Vill ha i olika färger att ha i sommar till jeansshorts. Måste bara hitta nån som är på. J lät sådär sugen och då vet jag nästan att det nog troligen inte blir av att han åker med då han inte tycker om att shoppa med mej heller, för jag är tydligen jättejobbig att handla med haha. Men esch då, jag vill bara inte missa nått. Att han är kille säger väl bara det mesta också :) saknar redan ihjäl mej efter gina, bikbok, h&m och alla butiker också.

Rihanna ska va blond!











Måndag

Ledig onsdag, lördag och söndag denna veckan. Skönt. Men usch va jobbigt det var att gå upp förut, snoozade till 7 och bussen går 8. Vanligtvis vill jag helst ha en och en halvtimme innan bussen går till jobbet. Men när jag ska upp så tidigt orkar jag oftast inte det. Om jag är uppe för länge innan jag ska åka hinner jag dessutom bli supertrött igen efter jag blivit någorlunda pigg medans jag sitter i sängen i köket framför laptopen.
Jobbar 9-17 idag och kväll imorn. Ska bli skönt att va ledig på onsdag igen, som en break mitt i veckan. Mindre skönt att jag va tvungen att byta pass och jobba kväll på fredag när jag är ledig helgen, suck. Det sög verkligen.

3 bilder.






Vill ha lördag!

Haha kom att tänka på att dom spelade black & yellow igår på kino och att jag shaka loss som fan hahah, men jag älskar den låten och jag älskar att dansa. När man tänker på hur mkt folk det är som bara står och glor ner på dansgolvet så tänker jag bara oh shit haha, men jag hade ju kul iaf!:) Taggar redan inför kommande lördag, och det är bara söndag liksom ;P

Blev först våfflor idag och sen thaimat ute haha, lagom mätta var vi sen :P åt med typ 2 timmars mellanrum bara. Man känner sej bara måttligt fet efteråt.
Beställa löshår nu medans jag har i ricinolja i håret. Så bör det komma på tisdag elr onsdag :) 

Bästa va inatt när jag kom hem och J var vaken och gick på toa och under den tiden hade jag lagt mej pladask över typ hela sängen imitten, så han hade bett mej flytta mej åt sidan så han fick plats, jag hade bara "jaaa" men så gjorde jag inte det, och han hade bett mej göra det flera ggr och jag bara "jaaa" varje gång utan att röra en fena. Så han hade typ fått lägga sej på mej i princip haha.



Söndag

Hade riktigt kul igår! Stackars Elin bara, nykter på Kino är nog inte det roligaste bland alla fyllon, som jag ;) men hon orka ju en stund iaf :) Dansa en stund efter hon dratt hem sen mådde jag sjukt illa och tog en taxi hem (kortfattat haha). Men fram tills dess vart det kul iaf!

Nästa lördag kör vi igen, men då kan Elin dricka också. Är inte taggad än men det kommer nog lagom tills nästa helg igen ;)

Nu ska jag fixa mej iordning så ska vi åka till jobbet en snabbis och sen till sparis och se om dom har våffeljärn. är sjuuuukt hungrig!

Ajje

Aaaaa min hals, har så ont i den. Trodde först jag hade ont i tungan bara när vi gick hem förut, men nej nu vet jag mkt väl att det är halsen. Suck va tråkigt att läsa om jag vet. Men det är MIN blogg ;)
Skiter i om jag har ont i den imorn, har aldrig låtit halsont stoppa mej.
Fixa en toast med oboy och hoppas det kommit nytt avsnitt av VD kanske. Sen fixa det sista med håret och sen sova låter som en bra idé.
Såg en askass skräckis häromdagen, The grey, med Liam Neeson i huvudrollen. Ett plan med ett gäng råkar störta ute i snön nånstans och så är det massa stora farliga vargar där. En efter en blir dom dödade typ. Ja, ingen hit som sagt.



Vitamin well fläder/citrus

Det jag dricker mest på sommaren, så fräsch och god! Tvättat löshåret (haha låter muppigt) och städat upp lite i köket. Fick veta att det är våffeldagen på söndag, så måste köpa ett våffeljärn så jag kan göra våfflor då. Imorn blir det äventyr efter jobbet! Hemligt äventyr med en av mina bästa :) Hihi det är så kul att va hemlig trots att jag själv stör mej på folk som skriver a men inte b i bloggar haha.. typ "jag har ett projekt på g men kan inte säga vad det är än" men håll käft då ist liksom. Ajja iaf.. Äventyr är väl att ta i men ngt ord måste jag ju ha för det ;) som om det vore värsta grejjen vilket det absolut inte är.

Usch nu visar jag mej inte för ngn som jag ser ut efter att ha vart till mariebad med Lotta. Men ska visa er nån gång hur mitt hår ser ut utan löshår på morgonen haha. Har fått sån fyllighet på det sen jag börja med ricinoljan.

J är på skåhla ikväll så jag är med andra ord ensam hemma, men det behövdes nog för att jag skulle få tummen ur och städa undan i köket och få gjort mer än vad jag hade annars. Jobb 9-17 imorn, skönt att jag fick bytat pass. Mindre skönt att tidigaste bussen går 9 härifrån så jag ändå måste gå typ tio över 8. Hade hoppats på att Lotta också börja 9 men hon skulle ta 9 bussen in till stan, så inge sällskap ändå.

Ska man ta en sista cigg elr inte? Hmm.



Fredag

Jobb 8-16, skönt! Efter det ska jag träffa Lotta för käk, blir nog Dinos, sen drar vi till mariebad. Ofta man simmar på en fredagskväll haha ;P Men J är ändå inte hemma ikväll så hade nog bara känt mej jätteensam om jag vart hemma ikväll ist.
Igår var jag med Elin och åt italiensk glass och sen på en promenad med Java :) Sen vart jag uttråkad typ resten av dagen.
Imorn ska iaf jag bara sitta hemma, käka godis, dricka cola och bara vara, hoppas J också ska va hemma.
Löning idag! Men redan nu har 585 euro försvunnit från kontot och mer blir det. Kul :/ Kommer väl inte ens ha råd att dra ut 2 dagar under påsk om man ska ha råd att leva hela månaden sen.





Torsdag

Glömde ställa alarm så jag skulle komma upp i tid idag, tänkte ställa det på 10.30. Men så vakna jag lite innan 9 ändå. Skönt. Då har man ju sovit ut iaf.
Fick bytat pass så jag jobbar 9-17 på lördag ist för 10-18.15. Skönt! Annars hinner man ju knappt göra ngt på lördan ändå och då känns det ju värdelöst. Inte för att jag har nån att dra ut med då Lotta va upptagen på lördagskvällen, men ändå. Kommer väl va redigt partysugen på lördag, så kommer va jobbigt att veta att man inte kan dra ut, även om jag slipper va bakis på söndag. 

Återstår att se vad som händer resten av denna dagen :) Härligt väder ute är det iaf! Men vill inte simma som var tanken först, det var inte Elin heller sugen på igår kväll, känns lite också som att man inte vill göra det när det är så fint väder ute då det går så mkt tid åt att simma. Väntar iaf på att J ska komma hem från skolan just nu.





Vill ha

Vill ha nya sneakers att ha i sommar och dessa tyckte jag va sjukt snygga i färgen också.



Vit klänning

Vill ha en av dessa 2 men vet inte vilken. Elr aa egentligen vill jag ha båda då men ;P har ingen vit klänning och det kan va kul att ha! 46 euro för den översta och ca 40 euro för den andra.






Den översta skulle jag även vilja ha i mint också. 



The heart will go on

Såg nyss senaste avsnittet av 90210 och grät typ igenom sista kvarten. Vill ha nästa avsnitt nuuuuu. Förut vart det typ vad ska jag ta mej till när dom lägger ner VD, gäller även denna serien, love it. VD har dock börjat bli jäkligt segt nu.








Gaahhhh

Börja med en bra dag på jobbet, sen fällde en person kommentaren "det gäller dej med emilie, att du borde le mera, tänkte på det förut när du såg så koncentrerad ut på det du gjorde". När jag höll på att ändra om i butiken. Tänkte bara, sen när dog chefen och gjorde dej till chef!! Har tänkt på det ett tag nu att hon betett sej så. Ex "Emilie du går ner till barn", tänker bara "gör det själv nån jävla gång". Rätt åt personen att den får jobba på påskafton ändå troligen, HAAH. Jag ska ju jobba påskafton ändå men det skiter jag i, gör inget. Karma kallas det. "jag anser att nu när jag jobbat här så länge att jag kan göra ditt och datt" ngt sånt sa personen igår iaf. Man bara wtf! Vill inte jobba med en sån person. Så jag blev så irriterad förut och ville allt annat än le efter det. Tur hon skicka ner mej till lagret så jag kunde gå där och va arg istället. Det är ju inte direkt så att jag annars gå och ser sur ut på jobbet, tvärtom, men så bara för man råkar va koncentrerad på det jag sysslar med så ska hon agera chef och säga nått sånt. 

Skönt att simma efter denna dagen iaf och få avreagera sej till Lotta lite :) Och hon berätta att hon blir kvar här i sommar också, och det gjorde verkligen min dag! Guuuud va glad jag blev!:) Så har både henne och Elin här i sommar. Va kul vi ska ha!:) Ska dock inte festa lika mkt som förra sommaren, såklart jag ska festa men inte dagen innan jag ska på jobb :)

Onsdag

Jobb 8-16 och sen simma med Lotta. Egentligen har jag mest bara lust att åka direkt hem efter jobbet och koppla av, men har lovat nu och vi ses så sällan njumera jämfört med innan. Sovmorgon imorn iaf!! fy fan va underbart!
Usch va det tog emot att gå upp förut.

Framtiden

Fick ledigt skärtorsdagen, långfredagen och påskdagen. Jobbar 8-16 på påskafton men det gör inte så mkt då jag ändå inte vill ut på fredagen. Det blir iaf utgång på lördagen, får se om man orkar med och har råd med torsdagen också med dessa räkningar från csn :P Ska aldrig mer ta csnlån! Utbildningen var inte ens värt lånet. 200 euro bort från kommande lön till det och 525 euro till hyra, så känns inte som jag har mkt kvar att leva på sen då jag fick en lön på mindre än 1300 euro. Pisslön får jag (va borta en vecka men lönen är sjukt kass för övrigt ändå), det ska bli riktigt skönt när man får jobb i sverige sen, LÖNEN! Med tanke på att maten och typ allt är så dyrt här också. Fick sjukt bra lön bara av att jobba på coop liksom.
Måste ha nytt löshår denna månaden också, jättesletet det jag har nu och jag klarar mig ju inte utan långt hår. Det är det allra viktigaste för mej, att ha långt hår haha. Bör boka tid hos frissan också men det kanske får bli i april då ändå med tanke på utgifterna.

Skulle vilja plugga till dekoratör för sånt tycker jag är jättekul men det är inte det lättaste att få jobb som, så det vore lite av en stor risk och vet inte ens om det finns en sån utbildning i gbg. Annars är inköpsekonom ngt jag skulle vilja plugga till, då jag skulle kunna tänka mej jobb som inköpare på ett kläd elr skoföretag. Vore nog kul!

Har ca 2 år kvar här så måste börja spara pengar varje månad, så det blir en långresa om 2 år och så man har om man blir arbetslös en period innan man får tag på nytt jobb. Vill iaf jobba på kontor elr i reception när jag ska skaffa nytt jobb, inte i butik. Gjort det i många år nu, man lessnar med tiden på arbetstiderna.

Längtar tills jag fått lönen så jag kan baka, haha! Vill baka en massa olika grejjer. 

Nu ska jag wordfeuda lite i sängen innan jag ska sova (va jag tröttnat på draw something förövrigt, tar alldeles för lång tid!). Natti!:)





Blommigt





När/om H&M får in dessa byxor igen i lager ska jag bara ha dom. En stor trend i sommar är blommiga byxor och det är inget jag hade köpt tidigare men tycker faktiskt det är jäkligt snyggt när man ser det på andra!

Dirty talk

Efter att ha hört denna på jobbet några ggr tycker jag den är riktigt bra. Men oftast är man less på alla låtar man måste höra 1000 ggr om på jobbet. Euphoria t.ex, är lagom less på den nu :P Usch för mix megapol.



Armygrön idag




One day at a time

 

Kan väl inte påstå att jag är i bästa perioden i livet just nu, känns som jag är mest på dåligt humör och väldigt missnöjd med en viss situation, det är det som gör mej på dåligt humör. Har tagit första steget i rätt riktning iaf så får man se om det blir nån förbättring.
Veckan ser ut såhär än så länge iaf:

 

 

Mån - jobb 12-20.15
Tis - jobb 12-20.15
Ons - jobb 8-16. Kanske simma med Lotta efter jobbet.
Tor - ledig. Simma med Elin förhoppningsvis.
Fre - jobb 8-16 (tror de va så iaf, kan va från 12 ist)
Lör - Jobb 10-18.15. Så jäkla drygt att sluta så sent när jag är ledig på söndan.
Sön - Ledig

Vad som sker på lördag kväll vete fan.. kommer nog va rejält partysugen men vet ingen jag kan dra ut med om inte Lotta bestämmer sej i sista minuten att hon vill ut, svårt att planera ngt med henne för helgerna tyvärr.. Så kan lika gärna bli en hemmakväll med godis framför tvn. Ska iaf ut med Elin lördagen v.13! Känns skönt att veta att man har ngt planerat!
Sen är det ju påskhelgen efter det, då har jag sökt ledigt fredagen och söndagen. Kände att jag lika gärna kan jobba påskafton, få bra betalt (hoppas jag det är iaf) och hoppa över att dra ut på långfredagen, festar hellre påskafton isf, eventuellt skärtorsdan om jag orkar :)

Kom att tänka på att 1a ggn jag festa med Elin var på skärtorsdagen förra året, hamnade på förfest hos hennes brorsa där hon och Josse va bl.a. Efter skjuts till stan så hulka vi alla 3 på rad i nån park för att sen dra in på Arken haha! Sen efter det blev vi kompisar. Det roliga är att hon trodde att hon gjort bort sej inför mej den kvällen, att jag aldrig mer skulle vilja festa med henne, tvärtom haha!:)

 


Choklad-banan smoothie

Har fastnat på att kolla på recept nu. Älskar detta smoothierecept som kanske inte är så jättenyttig men god är den! Jag älskar banan i smak i grejjer och choklad så en toppenmix :)



Mums

Hittade 3 recept på arlaköket som jag bara måste testa snart!











Ett ihopplock



Jag älskar ju bilder.

AnnaWii






Ahhhhhh!

Får dille på folk som ska jobba som gör allt annat och kanske *host* är en aningens tröga också. Ikväll gick min gräns så den personen fick höra. Innan har jag mest hållt tyst om vad jag tycker till henne. Massa konstiga saker ska "hondära" fråga då. "Det är ju idioti". herregud, gör som man säger bara och håll dina svärdomar och åsikter för dej själv och JOBBA förihelvete, men nej hon gör allt i slowmotion. Tycker inte folk ska stå och svära på ett jobb, låter otroligt otrevligt. Personen tycker vi ska ha personalmöte en gång i månaden som alla ska gå på även om de är lediga. Ja men good luck på den, det vill nog alla!! 


Nu blir det äggmackor framför californication iaf :)

Haha

Dom som har katt/katter känner nog igen sej i detta.



Måndag

Jobb 12-20.15 idag och imorn. Lite drygt med 2 kvällar i rad men skönt att få sova mera. 4 dagar kvar till löning om man får den på fredag vilket jag tror. Påsk snart! Hade vart najs om jag fick ledigt på påskdagen iaf.. ska nog söka ledigt den dagen annars vet hon ju inte om att man vill va ledig då heller. Så måste göra det idag.
Långfredagen är skitsamma för mej för jag orkar inte festa 2 dagar i rad längre iaf. Så kan lika gärna jobba påskafton, trots att jag jobba påskafton förra året.
Riktigt bra nu när jag börjat äta frukost innan jag drar till jobbet, står man sej lite längre tills lunchen. Klarar mej nästan inte längre utan ett glas oboy innan jag ska till jobbet :) Är ju så gott haha.



Älskar håret


Så j*kla snyggt


Älskar olika svarta material ihop



imfancy.blogg.se

Trött på allt

En sån dag har jag idag. Hamnade på skåhla i fredags med J, Lotta och Matti. Blev en del folk där till slut. Hade riktigt kul :) Men så kolla jag på klockan och såg att den va närmare halv 4, då blev det brådis hem, somna runt 4 så sov bara 3 timmar innan jag skulle upp igen. Va måttligt trött när jag skulle upp, fy fan. Sen så mådde jag piss hela dagen, kände mej nästan sjuk, sen fick jag ont i halsen på kvällen, men idag har jag mått bättre. Har inte haft feber på långt över 1 år nu så hoppas det fortsätter så. Har ett immunförsvar på topp. Brukar bara få hosta typ en gång varje höst/vinter *ta i trä*. Men när jag väl blir sjuk då blir jag riktigt jävla sjuk, men då går det också över på högst 3 dagar.
Jobbar mån-ons nu, sen ledig torsdag då det nog blir att simma med Elin på dagen. Sen jobb fre-lör och sen ledig söndag.
Får väl tagga inför lördan v.13 då jag ska ut med Elin! För kommer nog inte ha ngn att dra ut med nu på lördag. Men isf sparar jag iaf pengar, man får väl se det så.
Har hittat en supersöt vit tunika på jobbet, men för mej blir det en klänning ;P som blir perfekt i vår/sommar till jeansjackan! Och så har jag spanat in ett par klarblå byxor på barnavdelningen också som jag ska ha.
Shoppingförbudet gäller inte allt, men jag brukar annars va duktig på att beställa hem grejjer från H&M, det blir det inget med. Jobbkläder måste jag ha som är mer våriga, för det har jag grymt dåligt med nu.

Nu blir det snart käk, sen Vampire diaries! Äntligen nytt avsnitt!:)

Mums!


Fredag

Vakna tidigt idag båda två på vår lediga dag, redan innan 9! Just då kände jag bara.. neeej, jag kan ju inte gå upp såhär tidigt på en ledig dag men så kunde jag inte somna om så gick upp iaf. Fråga J om han ville gå med ut på en promenad, så vi gick ut och tog en powerwalk och jogga sista biten hem. Väldigt härligt väder idag och solen är framme, men det är kallt, så första biten var väldigt jobbig tills man fått upp värmen hyffsat. Men det kändes iaf som man gjort nån nytta!:) Och det kändes lite bra att jag har bättre kondis ;)

Så ringde chefen när vi komit hem efter att ha vart till jobbet en snabbis och affären. Fick frågan som jag nästan tänkte jag skulle få, angående modevisningen. Gick med på att stå backstage ensam och hjälpa appa få på sej rätt kläder och sådär. Undrar vad jag gett mej in i, kul men nervöst samtidigt. Men gött att komma bort från jobbet imorn och söndag en stund. Hon skulle höra av sej igen antar jag när hon kollat upp skjuts dit och tillbaka till jobbet imorn. Ska fråga J om han kan köra mej dit och tillbaka till jobbet på söndag däremot. Hoppas han kan. Hade velat haft Elin där med mej för vi hade vart ett bra team :) men hon är ledig, så jag får göra så bra jag kan.

Nu blir det snart middag, fläskfile med potatisklyftor, grönpepparsås och tsatziki med smörstekta haricots elr va det nu heter. Såg inte gott ut men J sa de va gott så testar, även om jag tycker det ser oätbart ut haha ;P
Köpte honungsmelon och apelsiner som kvällsgodis för min del eftersom J ska till skåhla ikväll. Men överväger att hänga med dit en stund ikväll tills jag tröttnar och får gå hem. Är ju inte där lika länge som han iaf eftersom jag ska med bussen 9 till jobbet imorn. Blir nyktert på skåhla men dricker lite innan isf, dra dit helt nykter, njaa.

Äter nog mina godsaker sen medans J är hos en klasskompis och pluggar istället.


Ska bli gött med riktig middag snart iaf!:)

SOMMAR!!








Spontana utgångar, massa lonken, rosé, solande och ja. Party med mina bästa! Vill ha sommar nu.

Torsdag

Har fått gjort en hel del idag ändå. Vakna vid 9 tiden konstigt nog. Boka tvättid och först nu är jag klar med all tvätt, jobbigt att torka sängkläder, tar flera timmar i de här toskskåpen innan det blir torrt men skönt att sova i rena sängkläder inatt. Ignorera 2 samtal från jobbet för är så less på att alltid få samtal därifrån när jag är ledig. Senare fick jag veta att jag inte fick ledigt hela helgen vecka 13 som jag sökte förlängesen efter att jag hade sagt till om att jag aldrig får hela helger ledigt, blev SKITSUR. Men tydligen skulle jag nog kunna få lördan ändå, får väl prata med henne senare elr imorn iaf :P 
Blir väl troligen att jag får va "backstage" på modevisningen på ålandsmässan på lördag och söndag, men vet inte hur jag ska komma dit då jag varken har bil elr körkort. Åhh hade velat haft Elin med mej där men hon är ledig, så jag förstår att hon inte vill :)


Härligt väder ute idag, hade velat hitta på nått men blir väl sittandes hemma ändå. Finns inte så mkt att hitta på liksom, speciellt inte när både Elin och Lotta jobbar.

Fick en lapp i brevlådan om att vi som bor här skulle höra av oss om vi ville hyra ut lägenheten över sommaren till sjuksköterske/läkar studerande. Jag snackade om det med Lotta igår och så kom den här lappen idag. Erbjöd först Lotta boende med mej i sommar eftersom J kommer va borta då. Skönt att få halva hyran betald också. Men om hon ska jobba här i sommar så bor hon nog i Mathis lägenhet när han är borta vilket jag förstår. Som jag sa till henne, jag vill inte ha en okänd människa här. Kan ju alltid bo här själv ändå, det är ju upp till mig. Men nu överväger jag att låta nån bo här ändå, men en tjej då isf såklart. Skulle ju kunna va kul, och jag får nog bestämma mej snart. Men det är ju det där med att ha en okänd människa boendes här, ens hem är liksom.. ens hem. Samtidigt som det kan va kul med sällskap. Tåls att tänkas över.. Har mailat dom iaf om det ens går att göra så, men inte bestämt mej.


Lite mer ha-begär



Marc by Marc Jacobs armband - 115 euro



YSL ring - 125 euro




YSL plånbok - 355 euro



Marc by Marc Jacobs klocka, 180 euro


Bikbok örhängen. Lite budget jämfört med de tidigare priserna ;P Har fått väldigt många komplimanger för både de vita och blåa, även av folk jag inte känner. Men tappade tyvärr ett av de blåa på fyllan för ett tag sen :( Nackdelen är att de blåser upp i fejset på en hela tiden det minsta man går och lägger sej då helt konstigt, fruktansvärt jobbigt. Men utöver det älskar jag dom.



Alexander McQueen armband - 130 euro




Eleven.se






Färgbomben ska jag iaf köpa efter löning och silvershampo måste jag ha, hårgrejjer ingår inte lika mkt i shoppingförbudet, för håret måste jag ta hand om.

Footloose

Eftersom J ändå ska upp tidigt till skolan imorn så tänkte jag se på film i köket ikväll. Vill och kan inte sova så tidigt som han brukar göra, så varför ligga där och vända och vrida på sej i timmar när han dessutom alltid ska bestämma över tvn ändå. Ska se nya Footloose :) Funderar på om jag ska ställa alarmet på typ 10 imorn och ta en powerwalk, om jag orkar det? Då jag vart så dålig med simningen senaste veckan. 



Underbart!

Kör på lite "egentid" ikväll, J är hemma men ändå. Behövde det verkligen. Inte egentid som att va för mej själv haha, utan egentid som att ha rakat benen, scrubbat bort brun utan sol, haft i ricinolja och sen duschat håret i mina älskade hårprodukter från Tigi som luktar typ jordgubbsgodis. Rengjort ansiktet från smink och har nu på en ansiktsmask som snart ska sköljas bort. Hela ansiktet stramar åt när man har den på sej. Men man behöver inte ha den länge, tror det va 10 minuter bara, och det syns knappt att man har en mask på sej. Ska måla naglarna rosa elr mintgröna och ha i serum i håret också så är jag klar!:)


Onsdag

Underbart att va ledig imorn och på fredag!! Ni vet numera vad det betyder mest för mej; sovmorgon!;) Lätt det skönaste med att va ledig!
Men först är det jobb idag.

Sex on fire



Det finns låtar jag lägger upp här som jag skriver att jag älskar, och det gör jag, men den här är min absolut klara favorit som slår ALLT. Synd att inget av hela låttexten inte är ngt man kanske tatuerar, annars hade jag gjort det!

Galaxy bikini

Så snygg. Ännu ett vill ha där.


Ge mej vår!

Körde i 2 maskiner med tvätt för en kvart sen så dom är klara runt 22 tiden, inte så farligt ändå då jag inte sover så tidigt ändå, även om jag ska upp 6. Nattmänniska som jag är.


Är så less på vintern nu även om det börjar vli lite varmare ute iaf! Men vill ha riktig vår!



Kärlek!!


Jeffrey Campbell Lita Taupe & Crochet

Har ju dom silverglittriga och svarta Lita nu, men har sen ett tag tillbaka även velat ha Lita modellen i Taupe. Grymt snygg färg! Nu fick jag se att de nya Lita crochet redan kommit ut också, och sålt slut men att de också är tillbaka i lager igen i april-maj på Henrycole. Är grymt sugen på dom båda två!! Åhhh ge mej!! När man väl skaffat ett par JC skor vill man bara ha fler även om man vart emot dom först. Bara det att Henrycole bara levererar inom sverige :( förra gången skicka jag ju bara hem dom till mamma istället eftersom jag ändå skulle dit efteråt, men nu blir det ju lite drygt då jag inte kommer hem förren i augusti som är min tanke. Vill ju ha dom i sommar isf :S får väl kolla in på ZicZac annars så småningom, när mitt shoppingförbud är slut.
Men så finns ju solestruck.com också.




If These Dolls Could Talk

Folk gör fan inget annat än att boka tvättider här som dom antingen glömmer bort elr går över tiden på. Varenda jävla gång jag ska tvätta är det upptaget. Va upptaget från 18.30 till 21.00 men det är ju ingen som tvättar så varfrö bokar man ens tvätt tid isf, idioter. Jag behöver verkligen tvätta!! Har ingenting att ha på mej längre, iaf inget snyggt.
Kollat senaste avsnittet av Pretty little liars sen jag kom hem, vill se ngt mer men vet inte vad, började se en skräckis på datan men la nert ganska snabbt när jag insåg att jag inte ska se sånt ensam haha. Hällt i mej en energidryck också så jag kanske orkar tvätta senare ist. Men jag är redigt seg nu ändå.
Orkar inte med draw something heller. Tvn och sängen kanske??



Mums!

Ägg, vitlöksaioli, kräftstjärtar och en citronskiva är det enda som behövs till goda kräftstjärts-toasts. Jag och J gör alltid 2 var, då blir man väääääldigt mätt :) Och jag som HATAR skaldjur också (jag och systrarna som kommer från västkusten?! asweird) men har lärt mej äta räkor och kräftstjärtar nu efter att ha vart hemma hos J´s föräldrar. Efter detta igår iaf så satt vi och spela wordfeud och draw something med varandra haha.. typ fram till nästan 12 inatt ;P

Jobb 10-18 idag! J och en klasskompis till han ska över till sverige med båten idag och tillbaka för ett ärende för studentpuben, så han kommer inte hem förren med 11 båten ikväll, vilket betyder att jag måste gå hem när jag slutar 18, vilket SUGER haha. Så sjukt tråkig väg att gå när man gått den så oändligt många ggr. Men går hellre än väntar på 18.50 bussen.

Oops

Hade tänkt lite fel, var ledig torsdag-fredag denna veckan, inte onsdag-torsdag som jag skrev imorse, ännu bättre! Sen får jag väl bara se fram emot nästa lediga helg, även om jag säkert inte kommer ha nån att dra ut med, så kommer la sitta där hemma och tråka iaf haha. Lotta och Matti var inne i butiken förut, trevligt. Hon köpte likadana byxor som jag har, och Elin :)
Nu blir det kräftstjärts-toasts, yummie!
Har verkligen fastnat för Draw something haha.. vill ha fler folk att spela med!

Måndag

Jobb 12-20.15 idag. Ledig onsdag-torsdag, asskönt att bara jobba 2 dagar och sen va ledig igen!
Låg i sängen hela dagen igår, va helt död. Hoppas jag inte stänger med "hondära" ikväll (detdära är ju upptaget!), hoppas inte hoppas inte :S nöten som starta tjaffs i lördags på jobbet.
Åhhh va jag fryser, får bli en tjockare tröja idag än den jag har på mej. Ska gå och lägga mej i sängen med datan fram tills jag ska till jobbet nu.

Gårkvällen

Blev Kino efter förfest hos C. Det var jag, J, Bos, Nina, Mathi, Lagebo och Michaela, och Lotta som kom senare då. Träffa på J därinne också, men han ville inte va med på bild :) Älskar bilden längst ner där det ser ut som att R skriker på Lotta haha. Jag blev aspackad och däcka tydligen hos C på efterfesten för vakna av att Lotta försökte få liv i mej, usch :/ kvällen slutade inte så bra heller för en viss person tyckte det va lägligt att ta upp en viss väldigt seriös sak på Kino, inget smart drag enligt min åsikt. Fan om en av mina bästa vänner här nu måste flytta härifrån! Att ens dra upp en sån grejj på Kino, fattart inte. Enligt J kom vi hem runt 6 tiden imorse, pallar inte efterfesta längre.

Usch mår skit idag :/















Kvällens jag



LÄTT min favoritklänning ever! Älskar ryggen och detaljerna och att den är enkel framtill, och snortajt.

Summer


Natti

Slutade jobbet 20.15, gick hem och nu har jag sett senaste avsnittet av 90210. Men nurråååå??? Sova tidigt kanske! J är inte hemma ikväll heller så ska nog passa på att sno tvn att somna till.
Melodifestivalen final imorn. Men den vill jag inte se när jag är ledig på söndag, om jag jobbat söndag hade jag bara velat sitta hemma, chilla och kolla på den. Men nope, jag ska nog med till J´s klasskompis då han fyller år. Typ hela klassen ska nog dit men tror nog inte jag blir ensam tjej iaf :) men jäkla synd att Lotta inte kommer hem förren sensent på kvällen.


Update. Glömde. Lycka till att somna på bikupan på en fredagskväll.








Fredag

Jobb 12-20.15 idag med Elin! Imorn jobbar jag till 16, urskönt då jag oftast åker på stängning på lördagar. Får se hur det blir imorn kväll, om jag stannar hemma ändå. Men kommer nog inte vilja de imorn ;)
Clubdagar idag och imorn på jobbet så hoppas på mkt folk!

Va ba tvungen..

En ny favorit!! Men den gör mej inte mindre äckligt mkt partysugen dock.



Myskväll





Jag, sängen och film ikväll. Och ja, lite kärleksmums blev det också ;P
Såg först Grave encounters vilket jag ångra lite efteråt, fy fan! Och då tycker jag ändå Paranormal acticityfilmerna är sjukt jävla lame, denna filmen har förstört mej för livet tror jag. Kommer drömma mardrömmar i veckor och satt typ och skaka efteråt. Nu ska jag fortsätta kolla Shrek 2 (måste ju se ngt lättsamt såhär efter den förra sjukt äckliga filmen!)

Kärleksmums

Från början tänkte jag göra succekaka, tycker det är mkt mkt godare, är egentligen inte mkt för kärleksmums om jag ska va ärlig, men då jag upptäckte att det fattades ingredienser till succekakan efter vi vart till affären så var det bara att improvisera av den smet jag hunnit fixa ihop innan jag upptäckte det, så då fick det bli kärleksmums. Hade ingen kokos hemma heller men så kom jag på att jag hade dekorationsströssel som jag egentligen hade tänkt ha till cupcakes, men wtf, fick dra till med det!


Såhär vill jag bo om några år!

Kravet jag har på hus är att det ska va FINT, ha en stor altan (varav en del ska va inglasad) och att det ska finnas en pool, behöver inte va en stor och man kan ju fixa en själv, mammas sambo gjorde ju en själv, men det ska finnas en pool! Och det ska inte ligga för långt ifrån centrum. Vill inte bo ute i ingenstans. Västkustbo som jag har vart hela livet så skulle jag helst vilja bo på sveriges västkust också, som på bilden.

Ben & Jerrys Rocky road-ish

Åhh va gott det låter, fan att den inte finns här.



Torsdag

Hade ställt alarm på 10 idag så jag inte skulle sova bort hela dagen + att jag skulle träffa Lotta också inann hon skulle med båten till finland. Så drog hem till henne en stund innan jag gick hem igen. Hon kommer tillbaka igen sent på kvällen på lördag. Är ju ledig söndag men är helt pank och hon skulle nog ut då, och jag vill så gärna med, men det kunde nog lösa sej iaf :) Kul att sitta ensam hemma på en lördagskväll när man är ledig på söndan menar jag, fy fan.
Kommer få ledigt helgen v.13 iaf, men då kommer nog ingen kunna dra med mej ut iaf för Elin kommer säkert jobba hela helgen för vi brukar gå om varandra, så att när jag är ledig en dag på helgen så jobbar hon hela and so on och Lotta kan nog inte, brukar va så när jag väl får ledigt en hel helg, som aldrig händer i princip, men ändå :P har sagt till angående helgerna nu iaf, så hoppas på en klar förbättring.

Är såååå partysugen! Saknar Kino faktiskt, haha. Lite hatkärlek där.

Vill ha sommar nu!


Så snygg!


Prada candy

Också en parfym jag vill ha. Men favoriten hittills är helt klart Make up stores Twenty forever, "min" parfym :)

Äntligen!

Kan jag koppla av eftersom jag är ledig imorn. Blev mariebad efter jobbet, blev en simtur på 600 m då Lotta redan hade simmat några längder innan jag kom dit. Men är nöjd med det ändå. Blev bubbelbadet och ångbastun också, men har väldigt svårt för att bada bastu så blev inte länge innan jag fick panik.
Sen köpte jag en panini och åt medans vi gick hem därifrån. Snygg syn att se ngn gå ifrån träningen med en panini full med ost och skinka ;P men var så jäkla hungrig.
J är hos en kompis så har tvn för mej själv nu vilket jag borde utnyttja, men fastnar alltid vid datan när jag kommer hem, måste ju kolla av alla bloggar och blogga lite själv så man inte blir en sån där tråkig jävel som inte ska ha en blogg :)
Ska nog köra en ricinoljekur i håret ikväll när jag ändå har tid, så jag inte slutar med det som sist gång jag börja med det, då växer det ju inget.

Får se om vi orkar simma imorn också, vi skulle tänka över det. Sålänge jag iaf får sovmorgon!:) men egentligen skulle det vart skönt att bara ta en promenad isf istället.

Vill ha Jessica Simpsons Fancy parfym. Älskar vaniljdofter och tycker det är konstigt att jag inte äger en vaniljparfym! 455 kr på eleven.se just nu. Om man ändå hade pengar.





Morning

Gick upp förut som vanligt, hade ställt alrmet på min gamla mobil, kom upp när den stod på 05.50. Tog på mej kläder, fixa med smink och håret, drack ett glas oboy, satte mej vid datan och såg att klockan stod på 03.50. Då hade jag vart uppe en timme. Trodde först de va fel på tiden på datans klocka, men kollade min nya mobil och J´s mobil och jodå, var bara att gå och lägga sej igen, tog sin tid bara innan jag somna. Fy fan va sur jag blev, när jag istället kunde lagt den timman på att sova!
Blir kanske lite simning igen sen efter jobbet beroende på om Lotta kan. Inte direkt bästa tiden att simma efter kl 16 kanske, men vill inte simma imorn på min lediga dag så känns som jag borde göra det idag. Slipper jag ha dåligt samvete imorn isf.

Drömde världens mardröm inatt, fy fan..

Pepp!

Skönt det var att börja dagen med 1 km simning! Synd bara att folk som inte får ligga behöver ta ut sitt dåliga humör på andra. Men men. Jobb 8-16 imorn så får snart sova.

I love




Älskar deras dofter. Dom har perfekta presentkit också på beautyzone.se. Väldigt dyr frakt hit dock (blir ju finland), 110 spänn, så jag beställde en hel del förra gången så det skulle kännas lite mer värt det iaf. 

Idag fick det bli scones till frukost. Mums!

Vill ha torsdag och sovmorgon! Redan haha.

Senast jag va hemma hos Elin kom vi in på serier och rederiet, så nu har jag laddat ner säsong 1 och 2 av Rederiet så jag har ngt att se på när jag är ledig, såg det aldrig när det gick för typ flera år sen, bara nått enstaka avsnitt. Minns att mormor och morfar kollade på det när jag och syrran va där.

Mariebad imorn. Ska dit med Elin innan jag börjar jobba kl 12. Hade ju gärna sovit lite längre istället, men det känns ju iaf skönt efteråt! I fredags simmade jag 1 km, men fy fan va jobbigt det var!! Vart nära att ge upp flera ggr men jag gav mej inte, men om inte Elin hade vart med som va inställd på 1 km så hade jag nog troligen gett upp.

Och så kan jag ändå sova ut på torsdag när jag är ledig, ingen vettig dag ändå att va ledig på så kan lika gärna sova och kolla rederiet i sängen. Kanske baka nån mer kladdkaka att ta med till jobbet på fredag? Haha, jag och mina kakor. 

Stått i skyltfönstret med Elin idag. Kul att syssla med sånt ändå tycker jag :) Pilligt bara, men kul!

Lip smackers



Såna här har vi på jobbet men konstigt nog har jag aldrig köpt dom!

Vill ha

Provade dessa inne på Zara i gbg när vi senast var över till sverige, älskade dom, men hade inte råd att slänga ut 549 spänn på ett par skor då så det fick va, köpte bara ett par virkade shorts därinne. Men fan va jag vill ha dom! Dessvärre har jag shoppingförbud helt nästa månad (och fram tills nästa lkön är bara att glömma för nu är jag pank). Får inte köpa några kläder elr skor alls.

Måndag

Hade ställt alarm på 8 idag, snooza till 8.40 då jag gick upp, var klar på 20 minuter och sen hade jag inget att göra så jag fixade ihop en kladdkaka! Den är snart klar nu :)
Då är bara frågan.. ska man ta med sig den till jobbet och bjuda dom andra elr ha den hemma? Hmm.. ;)

Vill ha

Har tatt på mej min lilla pyjamas och rosa mjukistofflor (allt från jobbet). Ska bara föra över lite musik till mobilen så jag äntligen kan fixa en ringsignal, för jag fick inte med mej nån jävla usb sladd när jag köpte min mobil så fick låna J´s nu ist. Nästa tekniska inköp blir en sån där liten fotoskrivare. Bara i med usb minnet/minneskortet och sen skriva ut bilder i "fotoformat" och sätta på t.ex kylen :)



Söndag

Jobb 10-17.15 idag. Lite drygt efter gårkvällen då vi hamna först hos Christer i J´s klass, sen så drog jag, J, Lotta och Flemming till Park efter att dom övertygat mej att följa med för jag tycker inte om det stället. Satt där tills dom stängde vid 2, sen ville Lotta och Flemming vidare till Dinos, men eftersom jag skulle jobba idag var det så jag fick dåligt samvete av att "bara" va ute till 2, så jag fick med mej J hem iaf. Men vi två ska inte dricka tillsammans för det slutar oftast inte så bra, så vi "festar" nog på varsitt håll i fortsättningen ist, bara ett faktum liksom :)
Tog en redbull vodka igår på park som vart sååååå söt och sliskig, så tog en postafen inatt när vi kom hem, blir ju så lätt illamående dagen efter av redbull vodka. Slutade dricka alls och beställde en vatten vid 1 tiden typ.
Urk för att gå till jobbet, orkar fan inte egentligen, men J kör inte så har inge val.
Jobbar med Elin idag!:)
Bra att jag jobbar kväll imorn, behöver en sovmorgon.


Lördag

Har vart superkass på att blogga senaste dagarna, men men, man kan inte alltid ha ngt att skriva om, vilket jag egenttligen inte har nu heller. Jobb 9-17 idag, sen hem och bara vara. Igår kväll satt jag och J hemma och blev jätte uttråkade. Får se om vi blir det ikväll igen.
I torsdags var jag med Elin och J (en annan J) och kolla på medans dom fixade med hennes bil. Och igår var jag och Elin och simma 1 km på mariebad. Fy fasen va dålig kondis jag har, och styrka för antar man behöver det med, för jävlar va jag kände att jag inte orkar mer efter typ 300 meter. Men jag fortsatte ändå, var helt slut efteråt, men skönt var det! Tog dock en liten break emellan varven, så Elin hann simma lite längre än mig :)


Äter frulle bestående av russinbröd med ost och oboy nu <3

RSS 2.0