Torsdag

Blev hesse efter jobbet med Lotta, mums! Fattar inte va alla har emot deras käk, älskar deras cheeseburgare så mkt att jag ätit där 3 ggr på mindre än en vecka.. vet dock inte om det är så bra ;P

Tagit mej en dusch nu, och nu ska jag fixa det sista till packningen. Beställde löshår i tisdags (elr måndas?) och det hade dessvärre inte kommit idag så det bara måste komma imorn, annars blir jag lite ledsen :/

Blir bara mer och mer partysugen, tur det snart är lördag! Jobb imorn från 12-20.15, sen hem och stressa lite, sen ta 22 bussen in till stan till Lotta (blir nog ia, så tar vi bussen till båten på natten då vi inte fått tag på nån som kunde köra :) Awesome helg blir det!

Fan, kom på nu att jag glömt blondera utväxten, nåja, får gå an tills efter helgen.


Bästa tagga videon!



Partysugen

Fick fixat mina ärenden efter jobbet, kom hem för en stund sen och nu tänker jag bara chilla tills jag får skjuts till jobbet sen igen.
Är sååå partysugen redan. Men imorn är det torsdag iaf, sen kommer väl fredagen gå assegt bara för man ska iväg.
Blev ingen hytt på båten på fredag men man kunde kanske få tag i en när vi åker, hoppas. Annars får vi väl dricka ist och däcka i baren ^^ förstarta lite liksom.



Onsdag

Somna inte förren typ 1 inatt och gick upp 06.10. Så är lite trött, men det är jag alltid när jag ska upp på detta arbetspasset så det kvittar väl nästan när jag somnar ;P 
Lotta och jag kommer få en kul helg! Kommer knappt hinna va hemma sen dock för har ärenden efter jobbet. Kommer va hemma typ 17 och ska va på jobbet 20.15 sen igen för personalmöte. Kommer va trött som en gnu imorn när jag ska upp 8, för förra personalmötet höll på hur länge som helst.. :S
Får lägga mej i tid på torsdag ist, för på fredag jobbar jag 12-20.15 och sen kommer man inte sova förren runt 4 tiden på morgonen där på lördag morgon, i en båthytt med Lotta!:) På väg till Finland. Båten går typ 03.20 på natten mot Åbo, och en hytt kändes ganska nödvändig då. Vi försöker bara få tag på nån som kan köra oss den tiden till långnäs, lite svårt på en fredagsnatt liksom.
Sen party på lördag! Efter en 5 timmars bussresa också.. vi kommer nog troligen sova på bussen också sen.. hur ska man annars fördriva en 5 timmars bussresa och sen orka festa på det! Men sen så är jag alltid pigg på att festa också, hur trött jag än är typ :)







Jag och Elin va hungriga i söndags ;) Va en kul helg! Synd bara jag skulle jobba, men vi får ta igen det nästa lördag, all in då!:)




Måndag

Jobb 8-16, sen ska M komma hit med soffan jag får av Lotta. Har hamnat i en jobbig sits, urk. Orkar inte!! Blir att säga att jag är upptagen imorn kväll.. haha. Typ att jag måste hem och sova?!

Åter igen en galen helg

Grillning och kubb på Elins gård i fredags, men då slutade jag dricka innan 22 och kom hem i tid. Men igår så hamna jag på arken och vi kom väl hem till Elin runt 4 tiden säkert. Och så skulle jag jobba från 9.45-18.15, men vakna ändå innan alarmet gick och va på jobb typ 45 min innan jag skulle börja jobba. Va rastlös hos Elin haha. 
Kul att folk är intresserade av ens privatliv, haha, tycker jag faktiskt, lite kul hur folk funderar och man kan bara inte annat än skratta åt det hela för det är så kul när det blir så fel :) Sov hos Elin i "min" säng där inatt, haha. Nära och bra till jobbet. Tydligen så bor jag där nu också, bästa! 

Vill ha nästa helg nu :) 









Fredag

Gick upp kvart i 9 för att tvätta för som tur va hade ingen bokat innan min tvätttid kl 10, så jag blir klar med tvätten ännu tidigare. Var dock segt att gå upp när alarmet gick. Sen får jag se när det blir minigolf med R. Minigolf i detta vädret blir härligt! 
Sen möta upp Elin på jobbet när hon slutar vid 16 :)



Färga utväxten snart kanske

Kollade nyss senaste avsnittet av Revenge. Vilket sjukt bra avsnitt men rätt så deppigt. Antar det var sista för säsongen.

Måste göra nått åt min utväxt snart, elr borde ha gjort det redan. Dags att få lite solbränna också, satan va blek man är. Färgen på bikinin är inte så smickrande när man inte är brun, så måste börja på brännan typ.. nu!

Funderar starkt på att byta lösen till bloggen vilken dag som helst då det känns som om det är för många som läser den. Men om det är ngn som vill ha lösen till den förutom mina närmaste vänner som får det automatiskt av mig (Nettan och Elin t.ex) så får ni kommentera. Ifall jag byter så vet jag isf.

Vilken dröm jag hade igår.. helt sick. 2 mardrömmar i en typ.. den kanske försökte säga mej nått ang nått.. men njaa, drömmar liksom?! Och jag vet att jag nu snackar i en enda gåta ;P

25 år och singel då. Först fick jag lite panik, men 25 år är ju inte så mkt haha! Att jag ens tänkte tanken på att jag är gammal, är jag ju inte! Jag och min åldersnojja som spökar.





.

Usch vilken tråkig dag!! Skjut mig typ. Och då är det ändå asvarmt ute, men vad ska man göra när Lotta är borta och Elin jobbar :/ har seriöst blivit galen av rastlöshet här.
Tacka vet jag morgondagen. Minigolf och sen balkonghäng hos Elin när hon slutat jobbet! Handla skulle vi göra också, kan va bra då kylen ekar tomt.

Torsdag

R kom hit igår så drog ti till hamnen och satte oss och tog varsin lonken, sen hände det inte så mkt mer då jag blev astrött, inte så konstigt efter bara typ 3 timmars sömn natten till igår.
Vakna förut med mobilen i sängen, hade wordfeudat mej till sömns :)





Onsdag

Drack onödigt nog 2 energidrycker igår när jag kom hem från jobbet. Var ju begåvat då jag sovit högst 3 timmar inatt kanske. Kunde aldrig somna. 
Snart är den här veckan förbi, om jag får ledigt nästa lördag så ska jag hitta på en grejj med Lotta :) har tjatat för att få veta om jag blir ledig på lördagen men aldrig får jag veta nått, blir så less. 
Ahhhhh va trött jag är. Just nu känner jag verkligen inte för att dricka sen men jag vet att jag kommer ändra mej sålänge det är fint väder ute. men nu skulle jag göra vad som helst för att få lägga mej och sova igen.



.

Jobb 8-16 imorn så blir sängen nu. Handla med Elin imorn efter jobbet och sen fara hem och städa (elr skjutsa in allt i sovrummet tills jag orkar ta tag i allt på torsdag kanske?;P) Sen dricka lite med R. Fråga va han skulle göra imorn, in till stan skrev han då. "för att dricka med mej?" och så var det givet haha. Visste ingen som kunde dricka med mej imorn haha, då Elin jobbar på torsdag och Lotta är i italien.. så kom jag att tänka på att han är hemma :) Är ju lill-lördag ändå ;P om det är fint väder imorn känns det verkligen dumt att inte utnyttja det! Jobbar ju helgen dessutom. Är dock rätt pank men hade lite alkohol kvar i kylen iaf ;P

Mailade nyss ang en etta i stan, hoppas hon ringer mej imorn och att inte fler mailat om den, men det är nog att hoppas på för mkt! men 2an som jag blev erbjuden förut idag kändes aningens dyr bara för mej, 700 euro liksom :S även om det ingick el och vatten. Men den lät jävligt najs dock med markterass, egen tvättmaskin och allt.. åhhh va sugen jag blev, synd med hyran bara och att den inte låg i stan utan typ vid sjukhuset nånstans.

Längtar faktiskt tills jag har mitt eget som jag kan pyssla med!:) Vill så gärna ha en i stan..

Tisdag

Jobb från 12 till stängning med Elin idag :) Inte ofta mans täller alarmet på kl 8 när man inte behöver det, men Lotta far till sverige idag för att åka vidare till italien imorn, så vill hinna träffa henne en stund innan jobbet. Funderar nästan på att ta halv 10 bussen ist för 10 bussen för då blir det inte lika stressigt.
Nu måste jag kila!

Galen helg

Men kul! 2 dagars fylla asså.. fy fan va jag mådde igår, mådde inte illa men hade världens huvudvärk så jag bara ville dö, och inga smärtstillande hemma på det! Idag va det inte alls lika farligt, mådde nästan bra idag bara att jag vart trött som fan, men det får de va värt :) orkar inte gå in på allt som hänt i helgen, men igår blev det iaf först pizza, lonken och hockey på Adlon, sen hem emellan för att byta om och fräscha till sig och sen middag och lonken på knorring med ett gäng, 1a ggn jag åt där och deras jägertoast alltså.. yummie! trots bränt bröd. Sen drog vi alla hem till mej på förfest. Helt plötsligt knackar det på fönstret, tänkte bara wtf?! då vart det en kille som fråga efter vinöppnare haha.. efter nån timme så stod Lottas kollega som bor här i huset där med han, han va här på besök över helgen, och så visar det sej att vi är klasskompisar från låg och mellanstadiet. HUR JÄVLA sjukt!? haha. Munkedal till Åland liksom, den risken är ju minimal! Blev helt paff för jag kände verkligen inte igen han heller och hade aldrig gjort det om han inte fråga mej vart jag kommer ifrån. Så hoppa dom in genom fönstret och förfesta här en stund haha.
Sen blev det Arken, maaaaaassa gin&tonics och dans och helt plötsligt satt det typ ett helt hockeylag runt oss haha, Lotta såg rätt belåten ut ;) Sen hade det tydligen vart efterfest här, haha. Nåja, tur man inte blev råpackad menar jag :P men så drack vi ju också upp hela fishermans flaskan som om det vore saft på typ.. 2 timmar? Vi kände oss så sega så shots kändes som en bra lösning just då. Eftermiddagen har jag ägnat åt wordfeud i sängen typ. Känner att det kanske inte va så smart att ta en energidryck förut.. tur jag börjar 11.30 imorn.
Najs att jag har kräftstjärtssoppa kvar i kylen sen i fredags då vi hade det så bra att en gammal kollega till Lotta kom hit och gjorde mat till oss :) 
Lägenheten ser ut som ett bombnedslag.. inte orkat ta tag i de idag. Bästa va när jag vakna imorse och gick ut i köket och såg sängen därinne, asså.. finner inga ord! haha. Men nu är den fixad och hel :)

Back to work imorn. Ledig torsdag-fredag denna veckan, veckan efter de hoppas jag få att få ledigt på lördagen för jag har bara söndagen ledig då, så jag sa att jag vill va ledig på lördagen, hoppas det löser sig! Hade vart najs att va ledig hela helgen.

Jag hoppas så på att jag skulle få tag i en lägenhet centralt i stan.. med tanke på hur dåligt bussarna går. Måste till ikea med Elin också snart och shoppa allt sånt där man måste ha. Kommer kännas helkonstigt att gå från sambo till att bo ensam. Tur jag har ett intresse för inredning iaf.. mitt place ska bli mysigt. Dock äger jag ju typ nada.. fick en soffa av Lotta som står hemma hos M.. funderar på att få hit den innan han åker iväg då han sa att han kunde få hit den isf. Vill ha en 1a elr 2a, men 2or i stan är så jäkla dyrt verkar det som så en lite större etta kanske räcker ändå.. Lottas förra lägenhet räckte ju helt klart för en person. Dock vägrar jag kokvrå, aldrig i livet liksom.

Torsdag

På min lediga dag vakna jag 9.30, först blir man typ less haha.. sen inser man hur skönt det är ändå. Flesta av gångerna det händer så somnar jag bara om igen och sover till typ 11 och då får jag ångest, men nu kunde jag inte somna om igen.
Hamnade hemma hos Lotta igår. Hon fråga om jag ville komma över och jag bara JAAAA gärna, hade så jäkla tråkigt. 

Nu ska jag göra lite nytta här hemma :) Hoppas morgondagens jobbpass mellan 8-16 går snabbt nu när vi kommer ha 25% på allt i hela butiken. Är sååå partypepp.

Älskar "boho" stilen, vill ha ett liknande halsband som på bilden, så jäkla snyggt!



Onsdag

Skönt att va ledig imorn men ändå inte för när jag är klar med städningen kommer dagen kännas så jäkla lång sen, vill ju ha fredag och utgång! Både Elin och Lotta jobbar ju imorn också så har inget att hitta på.

Fick veta min semester igår.. 2 veckor över midsommar och sen 2 veckor från den 26e juli. Uppdelad alltså.. inte riktigt vad jag hade velat men ville samtidigt inte ha hela i juni som isf var alternativet. Då har man ju 2/3 av sommaren kvar sen att jobba, urk.

Vet inte riktigt när jag ska åka hem än.. måste tänka över det. Vill ändå ha sista dagarna under rockoff här. Så får väl åka hem direkt efter det även om det blir för få dagar hemma och lite stressigt :S

Kunde eventuellt få en obetald vecka senare som jag kan åka hem på också, hoppas det! Saknar ju alla därhemma också!


.

Fick ett ryck och städa hallen och köket och ja, sen orka jag inte mer för idag :) Tvätta golvet orka jag inte, det ska jag göra imorn. Ta en värstingstädning liksom. Vill inge ha folk här när det såg ut som det gjorde, dammtossor överallt typ, uäääh.

Så skönt att slippa göra ALLT på torsdag! Då behöver jag bara tvätta golven, diska och lite sånt där smått, skönt.

Ska ta och fylla upp kylen också imorn tror jag! Kan ju inte leva på vatten, lonken och snabbmat! Ska inte göra om samma misstag som i helgen då jag inte hade nått i kylen på bakfyllan, varken sej cola, bakiskäk elr godis. Då hade jag ju vart borta också iofs, men ändå.

Kom på att justejja, det är ju sista dagen att deklarera idag! Bra där! Satt en lååång stund och försökte deklarera via nätet men det gick bara inte att få den ivägskickad utan att ha ändrat uppgifterna och det var ju inget jag behövde ändra så tänkte bara va är det för nötter som gör så?! Tills jag kom fram till med hjälp av Lotta att man inte behöver deklarera om man inte behöver ändra nått. Är urkass på sånt.


One more day to go

Sen ledig en dag som kommer bestå av städande av lägenheten, för verkar som det kommer bli förfest hos mej på fredag. Men vill va med båda mina tjejer <3 hoppas det löser sej! 


Jag och Elin ska över till sverige nån dag vi båda är lediga samtidigt, helst en helg då, och fara till ikea, kan va rätt bra då jag ju faktiskt måste köpa EN HEL DEL inför flytten i augusti (vet inte än vart jag ska bo). Har ju typ... ingenting! Får en soffa av Lotta, en början iaf.. men det räcker ju inte så långt. Måste ha en säng men det måste jag köpa en här då jag inte kan förflytta en säng från sverige till hit, så det blir nog en ganska dyr säng, men men, säng måste man ju ha. Måste ha en säng, soffbord, lampor och köksgrejjer.. jaa u name it. Uääähhh. Tur jag iaf tycker om att inreda.. 

Imorn efter jobbet blir det inköp av sprit med Elin, shots vill jag för en gångs skull ha efter ett tag då jag inte vågat köpa det riktigt, hmm?? Men till helgen vill jag köra all in haha :) 



Tisdag

3 arbetsdagar kvar av den här veckan med idag, helt ok!

Tack men nej tack

"-Vad skall du göra för skoj ikväll då?
-inge alls, bara chilla o se nån film du då?
-Okej, nå samma bara När skall vi se film då? ;p
-haha jadu.. på bröllopsresan?" (som aldrig kommer hända)
Tydligen är jag redan bortgift, men nej tack! Orka.

Nu vill jag ha helg, partysugen! Ska tom köpa shots! haha. Så om ni ser en ganska full Emilie på arken så är det inge konstigt! Förra helgen va jag mest bara seg efter att ha varit uppe sen 6 på morgonen, jobbat och sen rest flera timmar på det. Va inte så överdrivet pigg :) Är glad att jag och Lotta tackade nej till erbjudandet om efterfest från 3 pers, varav en av dom va M som vi träffa på inne på arken lite hastigt. Hade slocknat direkt! Sen fick vi ju däremot stå och vänta på taxi ute i kylan i typ en timma, vi trodde vi skulle dö nästan, blev att sova under 2 täcken sen. Jobb 10-18 imorn igen då.


Måndag

Jobb 10-18 idag. Känns konstigt att komma tillbaka till jobbet igen när jag inte vart där på över en vecka! Och så vill jag redan ha helg också, vill inte jobba haha. Vart så skönt att va ledig denna helgen så man blir slapp. Men är ju iaf ledig torsdag, lördag, söndag :)

Nya partylåten




Elr kanske blir partyvideon med tanke på att det egentligen är flera låtar. Love it för man blir så party av den!:)
Vill ha nästa helg nu, party! Ledig lördag-söndag då igen. Bokat tvättid idag så det ska jag sysselsätta mej med sen, va så illa tvungen. Måste också kolla över alla anteckningar jag gjorde i jakobstad, så jag kommer ihåg allt. Utöver det ska jag bara... va. Imorn är det jobb igen!

3 bilder från denna helgen kan jag iaf bjuda på. I fredags blev det arken och igår var det lördagshäng med Elin!:) Blev jäkligt partysugen där på kvällen men såhär i efterhand är det jäkligt skönt att slippa va bakis! Men det innebär ju också att man inte är av med partysuget haha.









Jakobstad

Saknar åland, även om jag "bara" har Elin och Lotta där. Med bara menar jag inget elakt, snarare tvärtom, utan dom hade jag gått under, men har inte vant mej vid att va utan pojkvän, så jag känner mej helt ensam ändå. Idag hade jag jätteångest och tänkte i banorna som "hur ska jag klara mig själv nu på åland!?" Det känns jättekonstigt.. Jag bryr mej hemskt mycket om J och är glad att vi kunde va vänner, även om det där kan va lite skumt till en början iaf.


Jobbade 8-16 igår, 7-16 idag och så blir det 7-16 imorn också troligen, börjar iaf 7. Urk.. måste stressa i mej hotellfrukosten som dom serverar från halv 7, som btw var grymt bra! Lyx! Olika sorters gott bröd, massa olika pålägg och frukt, joghurt och jaa.. allt. Mums. På torsdag jobbar jag från 12-20 vilket nästan ska bli skönt (sovmorgon!) och på fredag till 12, sen hem och åka mot åland, där bästa Elin kommer och hämtar upp mej. 


Glömde ta kvitto på det jag åt igår, fuck, men det glömde jag inte idag. Och nåde ta mej om jag slarvar bort kvittona från taxin, för sinnes va dyrt det blev/kommer bli. Knappt så jag klarar kommande helg bara pga dom.


Nu ska jag sova. Har mkt i tankarna nu.. vet inte vart man ska börja. Men den här "resan" har vart bra för mej! Men va segt det blir att åka tillbaka på fredag helt själv igen.




Mot flyget snart.



Ahhhhh va nervöst. Jag dör, seriöst. Hur fan kan man bli flygrädd bara sådär när jag inte vart det innan! J kör mej dit, är så glad att det blev ett så bra avslut trots allt.

.

Har hänt en hel del senaste 2 dagarna.. jag mår supersupersuperdåligt för din skull. Jag är så dålig på att skriva texter som får en att förstå så ska inte försöka mej på ngt sånt men du är fortfarande en stor del av mitt liv, hatar att jag krossat ditt hjärta :( Känner inte för att skriva här på några dagar framöver.

RSS 2.0