Störtskön helg

I torsdags natt tog jag och Lotta båten till åbo för att sen åka buss i ca 6 timmar till vasa. På fredagskvällen blev det båt, grillning, lonken, bastu och ofrivilligt bad.. var inte varmt!! I lördags vart det bröllop en bit utanför vasa som jag blev medbjuden på. Hade turen att iaf få sitta mellan Lotta och Patrik och mittemot Matti på bröllopsfesten efteråt :) Blev gott käk och festande inpå natten då vi tog bussen hem igen för att efterfesta.. som inte varade så länge haha.
På söndan blev det bakispizza med Lotta, Patrik och Andreas och sen spontan söndagsfylla på omalleys haha dit även Matti och några andra kom efter en stund :)
Efter några timmar där så vart man inte direkt nykter. Bussen gick 2.30 på natten mot åbo.. Lotta tog den men jag däcka i sängen och fick ta eftermiddagsbussen igår istället.. drygt som fan att åka ensam när jag bara kunde ha skärpt till mig och inte däckat istället. Men men :)

Mina ben är fyllda med knottbett sen bröllopsfesten då vi satt utanför i tältet. Så jag visar inte mina ben förren dom är borta.

Var drygt som fan att jobba idag när jag inte kom hem förren 2 inatt. Jobb 4 dagar till sen ledig söndag, najs! Får se om jag o lotta får besök redan på lördag elr om det blir söndag :) Drygt som fan att man är pank bara och att inte lönen kommer förren nästa onsdag :S

Bilder från helgen har jag lagt upp på instagram och där har jag alla de som behöver se mina bilder så orkar inte lägga upp dom här också :)

Vill väl mest avsluta det här inlägget med att säga att jag är så himla glad för Lottas skull just nu, och jag är väldigt glad jag med :)

Får se om jag orkar hem till Elin imorn efter jobbet elr om jag vill hem och sova.. förstörd efter helgen. jotack :)


RSS 2.0